- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
- Konu Sahibi emineozturk
Çok yüzgöz olmuşsunuz siz...Hayır gelmez artık bu ilişkiden..ya yemin ederim regl olmuş kız gibi hep bi trip hep bi gerginlik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yüzgöz olmuşsunuz siz...Hayır gelmez artık bu ilişkiden..ya yemin ederim regl olmuş kız gibi hep bi trip hep bi gerginlik.
ben onu bırakıcam o bıraksa.. gelip ağlıyo dayanamıyorum. sonra yine aynısı
hayır ben aramam zaten. ama o dönerse napıcam bilmiyorumO laftan sonra dönüş olmamalı , ararsan kendine olan saygin da kalmaz...
her barışmamızda tamam bida hakaret yok diyor. en ufak tartışmada kendinden geçiyorBekle sen arama sakin. Tukurdugunu yalama. Seviyorsa ve kendi doner zaten o zaman bir sartla de bidaha hakaret vs olmasin de.
26Agliyo mu? Yasi kac ki?
suyu çıktı ilişkinin haklısınÇok yüzgöz olmuşsunuz siz...Hayır gelmez artık bu ilişkiden..
hayır ben aramam zaten. ama o dönerse napıcam bilmiyorum
Vallahi ban yiyecen kız bir sürü uyarı alıyon sorma sunu?Agliyo mu? Yasi kac ki?
öyleArarsa da kesin bir dille konuşun ki tekrarı halinde bi daha şansı olmayacagını anlasin.
Ama sana bi şey soyleyim mi
Duzelse de Ismarlama gibi oluyor
Tadı kalmıyor
öyleayrılıp barıştıkça tadı kalmadı. kaybetme korkusu falan yok artık ikimizdede
valla bazen acayip tahrik ediyorlar.... iyi yapmışsın ağzına sağlık.... sonrası ne olur bilemem ama en azından damarına bastığı anda s.ktiri çekeceğini öğrenmiş oldu....ya sürekli sürekli hakaret ediyor. beni suçluyor. artık dayanamadım söyledim.
ben ona kardı ilk defa böyle bsey söyledim. ve hakettiİlişki tamamen bitmiş saygı desen hiç kalmamış.
ona saygısızca davrandım die içim rahat değil. ama haketti ve çok damarıma bastı ciddenvalla bazen acayip tahrik ediyorlar.... iyi yapmışsın ağzına sağlık.... sonrası ne olur bilemem ama en azından damarına bastığı anda s.ktiri çekeceğini öğrenmiş oldu....
son çırpınışlar gibi geliyor bana daBazı şeyler kendiliğinden gerek
Nezaket kurallarının dışına çoktan çıkılmis
Bi ilişkide saygı olmazsa sevgi yok olmaya mahkumdur
ben ona kardı ilk defa böyle bsey söyledim. ve haketti
son çırpınışlar gibi geliyor bana da![]()
Ya bitti burçlara mı başladık şimdi?