Sanırım bazı şeyleri düzeltemiyorum

Gizem nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
739
260
33
27
Merhaba uzun zamandır aklıma takılan bir konu var. Herkes sanırım bit şeyleri halletmiş bir ben halledemedim galiba. Uzun süredir hep uğraşıyorum bir şeyler için. Kendimi hep zorluyorum. Psikolojik olarak çok kötü olduğum bir seneydi. İlaç alıyorum spor yapıyorum bir şeyler yapmaya çalışıyorum. İnsan ilişkilerinde hakkında olmadan sürekli eksiklerimi kapatmaya çalışyorum. Ama farkında olmadan ilişkilerim bitiyor. Olmuyor yürümüyor. Okul desen yapamıyorum seneye bırakıcam ve ben bir sene geç yazıldım annem bu sene bir yere git artık diyor. Ve ben bilmiyorum ne yapacağım o bugün ilkokuldan bir çocukla karşılaştık ben bir kete birinci sini fa başlaıp bırakmıştım. Korkularım falan vardı çocuk uniye girmiş her seyini yapmış anneme dedim bak işte bir sene kaybettin falan dedi bilmiyorum çok üzüldüm o Hiç bir zaman bahane değil ama benn o çocukla aynı şartlara sahip değildim ki

Zararın neresinden dönsen kardır, geçmişe bakmayıp şimdi ne yapabilirsin, nasıl toparlayabilirsin ona bakmalısın. Umudunu yitirme, önüne bak, ve okulunu bitirip mesleğini eline al mutlaka

Okulu bitirmezsen psiklojik problemlerin artar. Normal bir ortalama ile olsa da okulu bitir. Sartlari one suren insanlarin hayatlari daha zor. Sartlara degil elindekilere ve onlari avantaja cevirmeye bakmalisin. Diger turlu kendi kendine zorlastirirsin hayati.

Herkesin sartlari farkli ve hicbirimizin hayati kolay degil.Herkes bir seylerle basetmeye calisiyor.
Hayati suclamak ve bahaneler uretmek kolay olan.Hayatin ve sartlarin bu.Once bununla yüzles sonra basetmeye calis,okulunu birakma.En azindan elimden geleni yaptim dersin

oku boşver sen yaşı başı
okulla ilgilen ve bitir
ben de kaç yıl kaybettim arada önemli olan o değilki

Sorun su ki bu sene kazanamam büyük ihtimal ailem hala bir yere git diyor. İşte bir sene evde kalma daha kotu olursun o yüzden git diyorlar ve ben bu puanla bir yere gidemem ki sürekli yaştan vuruyor bir sene kaybettin zaten diyor

Sorun su ki bu sene kazanamam büyük ihtimal ailem hala bir yere git diyor. İşte bir sene evde kalma daha kotu olursun o yüzden git diyorlar ve ben bu puanla bir yere gidemem ki sürekli yaştan vuruyor bir sene kaybettin zaten diyor
Sevmedigin bir bolumu okuyarak kaybedecegin seylerin yaninda 1 yil hicbir sey degil inan.Kulagini tika aileni duymazdan gel.Aileler her zaman dogru olani goremiyor ne yazik ki.
Istedigin sey olana kadar calis,pes etme,bahane uretmeHoppa

Bir sene ne daha 18 yasindasin 25 lerden sonra ilk universitesini okuyup is hayatina atilanlar var.

Ilk hedefin iki yilliklar olsun daha sonra istersen tamamlarsin.

Ben 3.senemde yani bu sene başlıyorum. Emin ol geç değil. Ben de zaman zaman çok takıyorum hatta dün burada konu bile açtım. Yaşıtlarım 3.sınıfa başlayacak diye ama ne yapayım yani. Çoğu istemediği bölümde okuyor ben en azından idealim olan mesleği yapabileceğim

Herkesin farklı bir hayat yolu ve farklı bir mücadelesi vardır, başkalarıyla kıyaslamaya hiç gerek yok. Kendi şartlarınızda elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Yaşa da takılmayın, 1 yıl gibi farklar için acele kararlar vermeyin.

Ben 3.senemde yani bu sene başlıyorum. Emin ol geç değil. Ben de zaman zaman çok takıyorum hatta dün burada konu bile açtım. Yaşıtlarım 3.sınıfa başlayacak diye ama ne yapayım yani. Çoğu istemediği bölümde okuyor ben en azından idealim olan mesleği yapabileceğim
Orasıda var tabi çevre çok zorluyor hala sunu yapamadı mı edemedi mi benim yasadıklarımı yasasa eminim onlarda zorlanırdı ama işte herkes iyi tarafı görüyor

Herkesin farklı bir hayat yolu ve farklı bir mücadelesi vardır, başkalarıyla kıyaslamaya hiç gerek yok. Kendi şartlarınızda elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Yaşa da takılmayın, 1 yıl gibi farklar için acele kararlar vermeyin.
Aynen haklısnız gereksiz yere takıyorum

Orasıda var tabi çevre çok zorluyor hala sunu yapamadı mı edemedi mi benim yasadıklarımı yasasa eminim onlarda zorlanırdı ama işte herkes iyi tarafı görüyor

Benim de çevremde çoğu kişi bu sene de mi girmeyeceksin, gir artık bir yere gibi şeyler söyledi ama kulaklarımı tıkadım. İnan, anlıyorum seni. Kaç defa ağladım sırf bu yüzden ama geçiyor yani. İçinden geçeni yap

Benim de çevremde çoğu kişi bu sene de mi girmeyeceksin, gir artık bir yere gibi şeyler söyledi ama kulaklarımı tıkadım. İnan, anlıyorum seni. Kaç defa ağladım sırf bu yüzden ama geçiyor yani. İçinden geçeni yap
ya kazanamazsam diye çok korkuyorum çünkü bu sene çalışamadım aileme dedim ailemde sanki bu sene calısabileceksin bize bahane sunma dedi

Back
X