Bence profesyonel bir yardım alabilirsiniz . Bazen cok cok zor biliyorum.hiçbir şey için geç değil. İlişkinizde yeniden güvenli baglanalirsiniz. Zden uzaklardasın izin vermeyin onu siz doğurdunuz.10 aylık bir bebeğim var , ağlıyor huysuzlanıyor, ama Okadar öfke dolu bir insanım ki ufacık şeylerde bile tahammül gösteremiyorum sabah çok ağladı sadece lavoboya gitmiştim, eşim gece çalışıyor ağlamasına uyandı tabi ben ağlama niye ağlıyosun canın mı yandı sanki ne var bukadar ağlıcak diye bağırken sanırım kucağıma alırken sarsıyormuşum çocuğu . Kalktı ve ben onun ağlamasına değil sarsaklanmasına kalktım dedi ben salak bi insan değilim onun ağlamasından anlıyorumvdedi . Belki bi ağrısı var belki parmağını biyere sıkıştırdı dedi güzel güzel sakinleştirmek varken bu ne diye iyice gerildik. Öfkemi sinirimi asla kontrol edemiyorum ama o daha bunları anlayamıyacak kadar ufakbabası aldı ben uyuturum diye ona gidince susuyo bende ağlıyo (hakli olarak tabi) . Isteyen linçleybilir zaten bile bile açıyorum konuyu . Sadece istediğim nasıl daha sakin olup yavrumu anlayabilirim. Sonuç itibariyle hiç bişey anlık olmuyor geçmişte yaşadıklarm beni bu hale getirdi aile kayıpları .. çeşitli tramvalar.)
Annesi..öfkelendiginde o minik ellerine bak bebeginin.Ne kadar kücük ve sen ona ne yaparsan yap sana muhtac ve savunmasız ve ne yaparsan yap yine seni çokkk sevecek.Öfkemi sinirimi asla kontrol edemiyorum ama o daha bunları anlayamıyacak kadar ufak
Bir işin ucundan tutmaya gelince isteksiz olan insanlar akıl vermeye gelince ne kadar hevesliler değil mi ?Canım böyle şeyler olabiliyor. Bende evde çalışırken çocuk büyüttüm. Kayınvalidem kalkıp kızım sen işini gör ben azıcık oyalayayim demedi. Ben çocuk bakamam halim yok diyip kenara çekildi. Bense gündüzleri çalışıp çocuğuma baktım ,. Geceleri uyumadım çocuğumla oynamadım . Ancak akıl verdiler su çorbayı yap şunu yedir ,. Süt verme doymuyor verme , TV açma , onunla oyna. Gündüz telefon 5 sn geç açsam patrondan zılgıt ye. Bebek ağlasın vs vs.
Çok zor gunlerdi. Eğer böyle ise durumun Allah yardımcın olsun. Yine de kendi kendine konuş ama tavrına bagirmamaya çalış. Yine de olabiliyor öyle şeyler ara sıra. Çok şiddetli olmadıkça.
Bende kızımla ağladığını hatırlarım. Ben iyi anne değilim dediğimi falan. Ben 2 yaşında kreşe verdim.
Ama çalışmıyorsaniz şunları yapın.
Eve misafir kabul etmeyin , gelenlere kahve dışında birşey yapmayın. Rahatsız olduğunuzu uyuyacagini felan ima edin. Yemek yapcam , evi temizlicem diye stres yapmayın.
Çocuk ağlıyorsa enerjinizi ona verin bırak yemek pismesin ev temizlenmesin. Ama o eninde sonunda uyuyacak. O zaman siz de mutlaka uyuyun. Bırak yemek pismesin ev temizlenmesin.
Hemen uzman desteği alın acilen. Daha kötüye gitmesin ertelemeyin. Tahammüsüzlüklerinizin nedenlerini söyler ona göre çözüm sunar.10 aylık bir bebeğim var , ağlıyor huysuzlanıyor, ama Okadar öfke dolu bir insanım ki ufacık şeylerde bile tahammül gösteremiyorum sabah çok ağladı sadece lavoboya gitmiştim, eşim gece çalışıyor ağlamasına uyandı tabi ben ağlama niye ağlıyosun canın mı yandı sanki ne var bukadar ağlıcak diye bağırken sanırım kucağıma alırken sarsıyormuşum çocuğu . Kalktı ve ben onun ağlamasına değil sarsaklanmasına kalktım dedi ben salak bi insan değilim onun ağlamasından anlıyorumvdedi . Belki bi ağrısı var belki parmağını biyere sıkıştırdı dedi güzel güzel sakinleştirmek varken bu ne diye iyice gerildik. Öfkemi sinirimi asla kontrol edemiyorum ama o daha bunları anlayamıyacak kadar ufakbabası aldı ben uyuturum diye ona gidince susuyo bende ağlıyo (hakli olarak tabi) . Isteyen linçleybilir zaten bile bile açıyorum konuyu . Sadece istediğim nasıl daha sakin olup yavrumu anlayabilirim. Sonuç itibariyle hiç bişey anlık olmuyor geçmişte yaşadıklarm beni bu hale getirdi aile kayıpları .. çeşitli tramvalar.)
Koca konusunda çok şanslısın.genellikle senaryo tam tersi olur. işte herkesin imtihanı farklı ne diyeceksin.10 aylık bir bebeğim var , ağlıyor huysuzlanıyor, ama Okadar öfke dolu bir insanım ki ufacık şeylerde bile tahammül gösteremiyorum sabah çok ağladı sadece lavoboya gitmiştim, eşim gece çalışıyor ağlamasına uyandı tabi ben ağlama niye ağlıyosun canın mı yandı sanki ne var bukadar ağlıcak diye bağırken sanırım kucağıma alırken sarsıyormuşum çocuğu . Kalktı ve ben onun ağlamasına değil sarsaklanmasına kalktım dedi ben salak bi insan değilim onun ağlamasından anlıyorumvdedi . Belki bi ağrısı var belki parmağını biyere sıkıştırdı dedi güzel güzel sakinleştirmek varken bu ne diye iyice gerildik. Öfkemi sinirimi asla kontrol edemiyorum ama o daha bunları anlayamıyacak kadar ufakbabası aldı ben uyuturum diye ona gidince susuyo bende ağlıyo (hakli olarak tabi) . Isteyen linçleybilir zaten bile bile açıyorum konuyu . Sadece istediğim nasıl daha sakin olup yavrumu anlayabilirim. Sonuç itibariyle hiç bişey anlık olmuyor geçmişte yaşadıklarm beni bu hale getirdi aile kayıpları .. çeşitli tramvalar.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?