- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
Evet hiçbi şey anlamayacak kadar küçük ama bizim gerginliğimizi hemen anlıyorlar. Baba sakin yaklaşıyorsa onda durması doğal. Sen de sakin olmaya çalış10 aylık bir bebeğim var , ağlıyor huysuzlanıyor, ama Okadar öfke dolu bir insanım ki ufacık şeylerde bile tahammül gösteremiyorum sabah çok ağladı sadece lavoboya gitmiştim, eşim gece çalışıyor ağlamasına uyandı tabi ben ağlama niye ağlıyosun canın mı yandı sanki ne var bukadar ağlıcak diye bağırken sanırım kucağıma alırken sarsıyormuşum çocuğu . Kalktı ve ben onun ağlamasına değil sarsaklanmasına kalktım dedi ben salak bi insan değilim onun ağlamasından anlıyorumvdedi . Belki bi ağrısı var belki parmağını biyere sıkıştırdı dedi güzel güzel sakinleştirmek varken bu ne diye iyice gerildik. Öfkemi sinirimi asla kontrol edemiyorum ama o daha bunları anlayamıyacak kadar ufakbabası aldı ben uyuturum diye ona gidince susuyo bende ağlıyo (hakli olarak tabi) . Isteyen linçleybilir zaten bile bile açıyorum konuyu . Sadece istediğim nasıl daha sakin olup yavrumu anlayabilirim. Sonuç itibariyle hiç bişey anlık olmuyor geçmişte yaşadıklarm beni bu hale getirdi aile kayıpları .. çeşitli tramvalar.)
Lütfen bahanelere saklanmayın ben de çok zor günler geçirdim öfke duyabiliriz bazen sesimize yükselir ama rutin haline geldiyse silkelen vakti gelmiş demektir inanın ben oyle zor günler geçirdim ki kimsem yoktu ama minicik yavrumun hırsımı almadım tahammulum kalmadığında hep silkelendim benimde hatalarım oldu ama stres atma makinesi yapacaksanız bir süre destek alın kendinize düşman hayata küs bir çocuk ölür ileride ne ekersen onu biceceksin kendine acıma kurban psikolojisi de yapma ona asla bağırma o senin değil o sadece emanet10 aylık bir bebeğim var , ağlıyor huysuzlanıyor, ama Okadar öfke dolu bir insanım ki ufacık şeylerde bile tahammül gösteremiyorum sabah çok ağladı sadece lavoboya gitmiştim, eşim gece çalışıyor ağlamasına uyandı tabi ben ağlama niye ağlıyosun canın mı yandı sanki ne var bukadar ağlıcak diye bağırken sanırım kucağıma alırken sarsıyormuşum çocuğu . Kalktı ve ben onun ağlamasına değil sarsaklanmasına kalktım dedi ben salak bi insan değilim onun ağlamasından anlıyorumvdedi . Belki bi ağrısı var belki parmağını biyere sıkıştırdı dedi güzel güzel sakinleştirmek varken bu ne diye iyice gerildik. Öfkemi sinirimi asla kontrol edemiyorum ama o daha bunları anlayamıyacak kadar ufakbabası aldı ben uyuturum diye ona gidince susuyo bende ağlıyo (hakli olarak tabi) . Isteyen linçleybilir zaten bile bile açıyorum konuyu . Sadece istediğim nasıl daha sakin olup yavrumu anlayabilirim. Sonuç itibariyle hiç bişey anlık olmuyor geçmişte yaşadıklarm beni bu hale getirdi aile kayıpları .. çeşitli tramvalar.)
Aynen arkadaşım sürekli ıı ıhhh sürekli ama bizim ki oyun oynarkende aynı kucakta da aynı yürüteçte de aynı max bir şeye dikkat süresi 5 dk sonra başlıor mızırdanmaya. Kendime hakim olmaya calısıyorum ama her 2 dk bir ıhh ıhh :)Ya o I ıııh sesi sizde de mi var benim oğlan 9 aylık devamlı bir mızmızlık var 2 aydır devamlı I ıh kucağa alırsam etrafı gezdirirsem susuyor. Bi yeri mi ağrıyor acaba diyorum öyle olsa kucakta da susmaz ama anneme kalsa diş çıkarıyor. 2 aydır bitmedi diş çıkarmamız. Altta 2 tane diş var üstler kabarmış ama bir şey yok görünürde. I ıh sesi beni benden alıyor artık akşama kadar
Bakmayacağım mı dedim ? Yada bana acıyın mı dedim . Burda Okadar Yardımcı olan kişi olmuş ki sağolsunlar nasıl iyi geliyor . Siz sadece yazmak için yazmışsınızMadem öyle sorunlarını cozseydin kardeşim oturup sana mı aciyalim on aylık bebekle bir yerlerine güvenip ikinciyi yapıyorsan bakacaksın mecbur .Travmalarının bebekle ne alakası var ??
Bakin bizler konuşa biliyoruz. Derdimizi soyleye biliyoruz ama onlar konuşamiyor. Size bir şey demek istediğinde aglayarak ilgiyi çekerler ustlerine. Bizler iletişim kura bilsek de bazen bagir çagirla sozlerimizi diyoruz ya o bebekler? O yavru size muhtaç. Yedirmenize , altini degistirmenize. Yani yaşamina devam etmek için sizin gozunuzun içine bakiyor. O yuzden size verilen emanete aci çektirmeyin. Mesela gidin sarilin opun. Çok sevdiginizi soyleyin çocugunuza anlamasi onemli degil. Onemli olam sizin anlamaniz. Ben bebeklerimin mezarinin basinda bile onlara daha yakinim diye mutlu oluyorum. Şu an evlat acisi ve hasreti çekiyorum. Benim gibi çok kadin var. Ne kadar guzel bir hediyeye sahip oldugunuzu asla unutmayin. Allah yavrunuzu korusun10 aylık bir bebeğim var , ağlıyor huysuzlanıyor, ama Okadar öfke dolu bir insanım ki ufacık şeylerde bile tahammül gösteremiyorum sabah çok ağladı sadece lavoboya gitmiştim, eşim gece çalışıyor ağlamasına uyandı tabi ben ağlama niye ağlıyosun canın mı yandı sanki ne var bukadar ağlıcak diye bağırken sanırım kucağıma alırken sarsıyormuşum çocuğu . Kalktı ve ben onun ağlamasına değil sarsaklanmasına kalktım dedi ben salak bi insan değilim onun ağlamasından anlıyorumvdedi . Belki bi ağrısı var belki parmağını biyere sıkıştırdı dedi güzel güzel sakinleştirmek varken bu ne diye iyice gerildik. Öfkemi sinirimi asla kontrol edemiyorum ama o daha bunları anlayamıyacak kadar ufakbabası aldı ben uyuturum diye ona gidince susuyo bende ağlıyo (hakli olarak tabi) . Isteyen linçleybilir zaten bile bile açıyorum konuyu . Sadece istediğim nasıl daha sakin olup yavrumu anlayabilirim. Sonuç itibariyle hiç bişey anlık olmuyor geçmişte yaşadıklarm beni bu hale getirdi aile kayıpları .. çeşitli tramvalar.)
Yardıma ve dinlenmeye ihtiyacınız var10 aylık bir bebeğim var , ağlıyor huysuzlanıyor, ama Okadar öfke dolu bir insanım ki ufacık şeylerde bile tahammül gösteremiyorum sabah çok ağladı sadece lavoboya gitmiştim, eşim gece çalışıyor ağlamasına uyandı tabi ben ağlama niye ağlıyosun canın mı yandı sanki ne var bukadar ağlıcak diye bağırken sanırım kucağıma alırken sarsıyormuşum çocuğu . Kalktı ve ben onun ağlamasına değil sarsaklanmasına kalktım dedi ben salak bi insan değilim onun ağlamasından anlıyorumvdedi . Belki bi ağrısı var belki parmağını biyere sıkıştırdı dedi güzel güzel sakinleştirmek varken bu ne diye iyice gerildik. Öfkemi sinirimi asla kontrol edemiyorum ama o daha bunları anlayamıyacak kadar ufakbabası aldı ben uyuturum diye ona gidince susuyo bende ağlıyo (hakli olarak tabi) . Isteyen linçleybilir zaten bile bile açıyorum konuyu . Sadece istediğim nasıl daha sakin olup yavrumu anlayabilirim. Sonuç itibariyle hiç bişey anlık olmuyor geçmişte yaşadıklarm beni bu hale getirdi aile kayıpları .. çeşitli tramvalar.)
Zor dönemden geçiyor hepimiz geçtik o dönemden kadını linçlicenize yol gösterin iğneyi başkasına çuvaldızıda kendinize batırın kimse sizde bende dahil kimse mükemmel değilÇocuk mu yaptı senin tramvalarini. Gücün sabiye yetiyo tabi. Sıkıyorsa eşine yapsana aynı hareketleri
Daha sözlerin anlamını bilmiyor çocuk. Annesinin söyledikleri yabancı bir dil gibi ona. Sadece kendisinden üç kat büyük ve daha kötüsü güvendiği tek kişinin yüksek sesle ona anlamadığı bir şeyleri haykırışını duyuyor.Söz meclisten dışarı ama kendisinden güçsüz ve savunmasız herhangi bir canlının canını yakan herkesin, amasız fakatsız belkisiz , elleri kırılsın....Çünkü Sözün bittiği yer orası....
Bakmak var bakmak var hırsınizi bebekten alamazsınız hanımefendi bebeği sarsmak ne demek Allah korusun ya birden sarsintidan birşey olsa . Benim kedim varya kaplan gibi saldırıyor kollarım yara bere içinde bazen çıldırıyorum sizinki gibi masum kendini ifade etmeye çalışan bir bebek değil sırf zevkine her tarafımi parçalıyor kollarımi görseniz facali zannedersiniz ben sarsmiyorum onu . Bebeğin dili yok kendini ifade etme şekli bu bu canlıyı da siz bilerek ve isteyerek dünyaya getirdiniz yapmayın büyüyünce geçmeyecek.Bakmayacağım mı dedim ? Yada bana acıyın mı dedim . Burda Okadar Yardımcı olan kişi olmuş ki sağolsunlar nasıl iyi geliyor . Siz sadece yazmak için yazmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?