sanırım ben bir odunla evliyim

şükürler olsun aynen öyle anlaşılmak güzel

şükürler olsun aynen öyle anlaşılmak güzel

sakın gurur yapma
pc basinda şeytanın vesveseleriyle galeyana geleceğine kalk cay yap ve götür
iki çift güzel söz söyle saril
kayitsiz kalmayacaktır
herşeyi her daim erkeklerden beklememek lazım
zira böyle incelikler kadınlara yakısır
haa çay olayına kayitsiz kalırsa işte o zaman "evet senin kocan tam bi odunmuş" deriz merak etme

adam senin cıngar cıkarıcagını bildiği için belkide ben ufaktan kaçıyım yatıp uyuyayım demiştir:) sen eşin geldiğinde atlayıp boynuna canım evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun falan filan kırıtsaydn belki farklı olurdu ?? yada şimdi git sen onu neşelendir belki keyfi yoktur ne biliyim sen adım at cünkü sürekli sürekli yapınca bazı seyler sıkıyo bence tabiii...
ama bu özel günler dışında başka sorunlarınız varsa onları bilemicem..

beni çok üzdügü anlarda bile çayı meyvesi hep ayagına gitti zaten yine götürürüm sorun etmem ama uyuyor şuan da canım ...benim gönlümü almak derdinde değil ki ben bi adım atayım

yaa olaya bak bana hediye almadı ne saçma yaaa iğrendim ne komik olaylar yani eminimki amacınızda arkadaşlarınıza anlatıp hava atmaktır eminim yani bunaa

pardon siz erkekmisiniz ancak bır erkek bole sacmalarda? konu sahıbı arkadasın asıl yakındıgı hedıye degıl hatırlanmak deger gormek eger bır kadın olsaydınız boyle dusunmezdınız cunku butun kadınlar sevgılılerının eslerının ozel gunlerı unutmamasını ıster unutulmak kımın hosuna gıder kı?kadın dertlenmekte haklı bende olsam hayal kırıklıgına ugrardım

gidip uyuyan eşinize sarılın bence,
yıldönümüzü eşinize sarılarak geçirin.
yoksa daha mutsuz geçireceksiniz, yazık olacak.

malesef canım başka sorunlarımızda tabi var...cıngar falan yok dırdırı hala ilişkisinden umudu olan kadın yapar belki değiştiririm diye ne dırdır ne cıngar ben sadece susuyorum artık...

Benim aklima bir de su geldi. Sen demissin ya, evli degilken ne surprizler yapardi. Sonralarda yine yapiyormus. Bu kadar cok surprizci insanlar, mutlu ederek mutlu olan insanlardan bile olsalar, biraz da karsidan beklerler. Eger sen hic boyle seyler yapmiyorsan, O da vazgecmis olabilir. Bak benim aklimda soyle bir tablo beliriyor yazilarini okuyunca. Isten gelen adam, adamin suratina surpriz bekleyerek bakan bir kadin. Surpriz goremeyince kendini seren, somurtmaya baslayan kadin, ustune ustluk adamin yaptigi oyuna "ne guzel kutluyorsun" diye igneleme yapan bir kadin. O da sana ayni seyi diyebilirdi, "sen de cok guzel kutluyorsun" diye, halbuki gulumseyip yatmaya gitmis. Belki o da sinirlendi, hep ondan bekledigin icin ve olay cikmadan yatti. Butun gun isteyim, bir de eve geliyorum, bir guleryuz gormuyorum, hep benden bekleniyor diye dusunmustur belki. Kusura bakma ama ben esine de cok hak verdim bu durumda.

beni çok üzdügü anlarda bile çayı meyvesi hep ayagına gitti zaten yine götürürüm sorun etmem ama uyuyor şuan da canım ...benim gönlümü almak derdinde değil ki ben bi adım atayım

bence uyumuyor
burda kendi kendine senaryolar yazmak sana bişi kazandırmaz
git bi saril bakalım
aşkım neden kutlamadın evlilik yıldonumumuzu, cok üzüldüm, sevmiyosun artık beni falan gibi tatlı şımarıklıklar yap
ayyy kızım kalksana beeeee valla sinir oldum heee

beklentiler insanı hayal kırıklıgına ugratıyor...ama beklenti içine girmeme o sebep oldu...bana 2 ay önce tamam bu doğum gününü böyle geçirdik bak takvime evlilik yıldönümüz hangi güne geliyor diye...istemeden beklenti içine giriyorsun...sonrada hayal kırıklıgı...

malesef canım başka sorunlarımızda tabi var...cıngar falan yok dırdırı hala ilişkisinden umudu olan kadın yapar belki değiştiririm diye ne dırdır ne cıngar ben sadece susuyorum artık...

hımmm anladımm ama sana bişey söyliyimmi başka arkadaşlarda demiş özel günleri önemsememesi demek seni sevmediği anlama gelmez, herkes zamanla değişir sen ben herkes... eger cok önemsiyorsan artık sen yap birazda o mutlu olsun :) yada konuşun kutlamayacagız diye karar alın biz öyle yaptık dedik herseyde hediye almayalım ayh ne biliyim halledilemicek sey değil bu sorun.. ve ilk adımı atan sen olabilirsin neticede sevdiğin insan o eşin ... herşeyin!!

diğer sorunlarına gelince sen kendine güven seni ezmesine izin verme sanırım şuanda sana çok alıştı rutine mi baglandı acaba ilişkiniz?? bazı erkekler sıkılır değişiklik yap kendinde mesela???

eşinize odundiye hitap etmenizde ayrıca ne kadar acı bir durum duysa çok üzülürdü bence

sızın gıbı suclu erkeklerın sırtını sıvazlayan ınsanlardan hıc hoslanmıyorum.üzülurse uzulsun merak etme oda bılıyodur odun oldugunu odun ıste odun erkek mılletının cogu odun herseelde edene kadar oluyosa ınsanı hayal kırıklıgına ugratarak uzuyolarsa bu erkek mılletıne ODUN LAFI BILE AZ GELIR BENCE INSANI GUZEL MUHAMELEYE ALISTIRIYOLAR ONDAN SONRA TIK YOK EMINIMKI ARKADASA ESI HAYATIM EVLILIK YILDONUMUMUZ KUTLU OLSUN DIYIP SARILIP OPSEYDI ARKADASIMIZ BU KONUYU ASLA ACMAZDI BIZ BAYANLAR UFACIK SEYLERDEN COK MUTLU OLUYORUZ CUNKU

gidip uyuyan eşinize sarılın bence,
yıldönümüzü eşinize sarılarak geçirin.
yoksa daha mutsuz geçireceksiniz, yazık olacak.

konu sahibi arkadaşım...

sonuna kadar haklısın canıım ...

kadınlar özel günlerin hatırlanmasını ister hep...

ama bu defada sen git sarıl ...

bu özel günüde bu kez sen hatırlatmış hatırlamış ol...

dahada kötü olmasını engelle bence...

git sokul eşine yanına...

iyiki seninle x yıl önce evlenmişim de...

15 beyonce arkadaşımız 2 gün önce eşi bi yakınının düğünü için sen de gelicek misin diye sorduğunda darılıp kırılan biri şimdi kalkmış bunları takmayın vs vs gibi zırvalıyor iğneyi önce kendimize sonra çuvaldıza batıralım

Cok ilginc yaaa konu nerden nereye gelmis. Kimi iman demis kimi ne olursa olsun kocandir doverde severde, seni takmazsa bile ayagina meyve gotur, cay yap demis. Yurt disinda yasiyan biri olarak burdaki kadinlarin eslerinden gordugu ilgi ve alakanin canim memleketimin guzel kadinlarinin pek coguna ugramadigini goruyoz, yazik!
amac burda kimseyi esine karsi doldurmak degil ama bu kadar polyanada olmayin hanimlar, biz Turk kadiniyiz emin olun tum dunya kadinlarindan daha cok degeri hak ediyoz...

tabı toK acın halınden ne anlar?SIMDI ANLADIM NIYE OYLE YORUMLAR YAPTIGINIZI ESINIZ COK DUSUNCELI SIMDIDEN6AY SONRASININ PLANLARINI YAPARKEN BU KIZCAGIZ NE DOGUMGUNU GORMUS NE EVLILIK YILDONUMU

Son düzenleme:

olay nerelere çekilmiş şok oldum cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…