- Konu Sahibi esmerbugday
-
Yazmayayım dedim ama dayanamadım.
Konunun dinle imanla namazla niyazla ne alakası var yahu??
Konu hakkında fikriniz varsa dile getirin paylaşın.
Size doğru gelen şeyleri herkese göre doğru kabul edip herkesin aynı şeyden mutlu olacağını düşünüp de kendinize göre yorumlar yapmayın.
Konu sahibinin sorusuna cevap vereyim;
Eşiniz nişanlılık döneminizde de aynı şekilde davranıyor olsaydı 'evet karakteri böyle,ben onu öyle kabul ettim de evlendim' diyip takmazdınız.
Ama evlilik döneminizde değişmiş olması haliyle sizi düşündürüyor haklısınız.
Eşler 'nasıl olsa artık benim' mantığıyla düşünüp evlendikten sonra bu tür şeyleri boşlamamalı.
Yazmayayım dedim ama dayanamadım.
Konunun dinle imanla namazla niyazla ne alakası var yahu??
Konu hakkında fikriniz varsa dile getirin paylaşın.
Size doğru gelen şeyleri herkese göre doğru kabul edip herkesin aynı şeyden mutlu olacağını düşünüp de kendinize göre yorumlar yapmayın.
Konu sahibinin sorusuna cevap vereyim;
Eşiniz nişanlılık döneminizde de aynı şekilde davranıyor olsaydı 'evet karakteri böyle,ben onu öyle kabul ettim de evlendim' diyip takmazdınız.
Ama evlilik döneminizde değişmiş olması haliyle sizi düşündürüyor haklısınız.
Eşler 'nasıl olsa artık benim' mantığıyla düşünüp evlendikten sonra bu tür şeyleri boşlamamalı.
evet bugüne kadar daha doğrusu evlenene kadar o yaptı ama bende ona özel günlerinde bir tebessüm ettirmeyi çok görmedim bende ona yaptım bugün hariç.zaten bekledigim hediye falan değildi..gelir gelmez internetin başına oturması...sonra eline alıp çamaşır sepetine vura vura şarkı söylemesi ima yaparak ne güzel kutluyosun yıldönümümüzü deyince gülüp geçmesi gidip yatması hiç oralı olmaması canımı sıktı...gelip bir bardak çayı benle içebilirdi..
evet bugüne kadar daha doğrusu evlenene kadar o yaptı ama bende ona özel günlerinde bir tebessüm ettirmeyi çok görmedim bende ona yaptım bugün hariç.zaten bekledigim hediye falan değildi..gelir gelmez internetin başına oturması...sonra eline alıp çamaşır sepetine vura vura şarkı söylemesi ima yaparak ne güzel kutluyosun yıldönümümüzü deyince gülüp geçmesi gidip yatması hiç oralı olmaması canımı sıktı...gelip bir bardak çayı benle içebilirdi..
sakın gurur yapma
pc basinda şeytanın vesveseleriyle galeyana geleceğine kalk cay yap ve götür
iki çift güzel söz söyle saril
kayitsiz kalmayacaktır
herşeyi her daim erkeklerden beklememek lazım
zira böyle incelikler kadınlara yakısır
haa çay olayına kayitsiz kalırsa işte o zaman "evet senin kocan tam bi odunmuş" deriz merak etme
yaa olaya bak bana hediye almadı ne saçma yaaa iğrendim ne komik olaylar yani eminimki amacınızda arkadaşlarınıza anlatıp hava atmaktır eminim yani bunaa
adam senin cıngar cıkarıcagını bildiği için belkide ben ufaktan kaçıyım yatıp uyuyayım demiştir:) sen eşin geldiğinde atlayıp boynuna canım evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun falan filan kırıtsaydn belki farklı olurdu ?? yada şimdi git sen onu neşelendir belki keyfi yoktur ne biliyim sen adım at cünkü sürekli sürekli yapınca bazı seyler sıkıyo bence tabiii...
ama bu özel günler dışında başka sorunlarınız varsa onları bilemicem..
beni çok üzdügü anlarda bile çayı meyvesi hep ayagına gitti zaten yine götürürüm sorun etmem ama uyuyor şuan da canım ...benim gönlümü almak derdinde değil ki ben bi adım atayım
yaa olaya bak bana hediye almadı ne saçma yaaa iğrendim ne komik olaylar yani eminimki amacınızda arkadaşlarınıza anlatıp hava atmaktır eminim yani bunaa
pardon siz erkekmisiniz ancak bır erkek bole sacmalarda? konu sahıbı arkadasın asıl yakındıgı hedıye degıl hatırlanmak deger gormek eger bır kadın olsaydınız boyle dusunmezdınız cunku butun kadınlar sevgılılerının eslerının ozel gunlerı unutmamasını ıster unutulmak kımın hosuna gıder kı?kadın dertlenmekte haklı bende olsam hayal kırıklıgına ugrardım
malesef canım başka sorunlarımızda tabi var...cıngar falan yok dırdırı hala ilişkisinden umudu olan kadın yapar belki değiştiririm diye ne dırdır ne cıngar ben sadece susuyorum artık...
eşinize odundiye hitap etmenizde ayrıca ne kadar acı bir durum duysa çok üzülürdü bence
gidip uyuyan eşinize sarılın bence,
yıldönümüzü eşinize sarılarak geçirin.
yoksa daha mutsuz geçireceksiniz, yazık olacak.
evliyim canım hattaa bugün eşim bana yandık diyordu sebebi ise doğum günüm 24 şubat evlilik tarihimde19 şubat eeeee 14 şubatta varYandık diyordu bende güldüm boşver yaa dedim oda dur şimdi boşvermeyelim dedi şimdiden düşünüyor yani ne komikk kızlar ramazan geliyor arkadaşın canı sıkılmasın mübarek ayda hiç üzme kocanı ... Seni kırıyorsa allah ona sorar merak etme sen
yangına körükle gitme yani alacamı aldım diye mi çalıyomuş davulu yani bunu eşine sölersen sana güler karısı için erkek böyle bişe düşünmez asla zaten onunsun neden böle bişe yapsın belkide sen artık bu cinsellik işini alışveriş olayına mı çevirdin ki almadan vermiyorsun gibimi yani ne bilim ne saçma öylese haklı kusura bakma kadınlar böyle yapıyor yaaa gıcık oluyorum bizim bi tanıdığımızda aaltın bileziğine yatıyordukocasıyla mide bulandırıcı sanki o...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?