- 20 Ekim 2015
- 628
- 213
- 103
- 30
Kızlar sanırım ben ağır bir depresyon geçiriyorum ama içten içe bi depresyon. 5 yıllık evliyim eşimle severek evlendik ama çok pişmanım nedenini soracak olursanız aradaki yaş farkından dolayı bazı uyumsuzkuklar oluyor beni tek başıma hayatta bi bakalla göndermez kendi başıma bi yere asla gidemiyorum. Sigara içiyorum ve ondan saklıyorum. Az önce bişeyler yaşadık ben artık zevk almamaya başladım doğum yaptığımdan beri bi kaç sefer dışında orgazm olmadım bir daha. Bugün güne o kafar kötü başladım ki sürekli ağlamak istiyorum. Eşim ya sporla ilgilenir ya telefonla ilgilenir ya çok uykusu vardır hee hafta sonu aynı şeyler çok sıkıldım inanın benim kisiligimle hiç bir alakası yok ben eskiden böyle değildim eğlenmeyi seven munzurluklar yapan biriydim. Şimdi yaşantım çok ağır ve ciddi ben onun gibi olmak istemiyorum özel günler dışında allah için hiç düşünmez beni demez yani bişey yapayım da bu kızın gönlü hoş olsun özel günlerde bile hep Bana sorar ne yapalım diye bi hediye bile almaz ama dışarı çıkınca Bunu yapalım bunu edelim buraya gidelim hep ben derim. İnanın çok sıkıldım böyle mutsuz bi evlilik mi olur
Son düzenleyen: Moderatör: