Sanırım ben kötüyüm

Kiskaniyorsa kendisi gezdirecek ne demak yas farkindan dolayi.annemle babamin arasinda ucurum 1 yas farki var 16 yas hala sevgili gibiler.
Sen tanimiyor mu kisiligini bilmiyor ki madem neseli keyifli gezmeyi seven birisin bunu baskilama hakki yok ki.
Butun bu darlanip sıkılmalar cinsellige yansir elbette.
Esinle.bu duygularini paylasmalisin.

Bilmiyorum arada zevk alıyorum ama kesinlikle orgazm olamıyorum eşim bosaldiktan sonra ben çok kötü duygu olarak çöküyorum eşim elinden geleni yapıyor ama ben orgazm olamıyorum maalesef
orgazm olmak için belli noktaların uyarılması lazım. senin konanstrasyonmunda önemlidir. eşinin bununla ilgisi yok. o olay sende.

Yanlış ve mutsuz bir evlilik daha.
Bunun yaşla falan ilgisi yok. Bazısı karakter, bazısı hastalık. Kıskanıyorum diye eşini bakkala bile göndermemek nedir yahu, evden dışarıya tek çıkarmamak? Eve hapissiniz. Kocanız resmen hasta sizin. Depresyona girmişsiniz bile. Bir de bu duruma alışmayı mı bekliyorsunuz? Bu adamlar düzelmiyor. Daha kötülüyor. Ha hafifleyen var diyorlarsa hafifleyen de yaş geçtikten, o gençlik, heves gittikten sonra hafifliyor. Nasıl olsa kadın beni artık aldatmaz, bu kadına şu yaşta, şu suratta kimse bakmaz diyor. Kadının zaten hayatı evde harcanmış, mutsuz, kronik depresif. Hayat sevinci kalmamış. Eşiniz size ve kendisine güvenmiyor. Sanıyor ki dışarı çıkınca siz bir haltlar yiyeceksiniz veya elin adamı kimbilir size ne yapacak. Neden? Çünkü kendisi kimbilir dışarıda yalnız bir kadın görünce ne yapıyor, ne düşünüyor ki herkesi öyle sanıyor, kişi kendinden bilirmiş. Ki kendisi sporuna filan gidiyormuş, oh ne ala. Kadını eve hapset, keyfine bak. Bırakın allasen...

Dünyaya bir kere geliyorsunuz, şu yaşadığınız hapis hayatı kendinize yakıştırıyor musunuz? Ömür boyu böyle yaşamak istiyor musunuz? İnsan delirir yahu. Ben olsam bu adamdan ayrılırım. Elin adamının(kocanızı kastediyorum) zihniyeti bozuk diye hayatımı ziyan edemem.

Bunlar yas farkindan değil. Bu konuda kendine yüklenme. Asıl yasla beraber bilgi birikimi, tecrübe vs arttığı icin oturur özgüven. Ozguvenli adam da karısını bu denli kisitlamaz. Bakkala bile gondermeme gerekcesi ne?

Back
X