Bi de merak ediyorum, ben de şu an ev hanımıyım, kurslara falan çok giderim, her istediğimi de alırım sınırı aşmadığım sürece, çalışan kadınlar gerçekten evde oturan kadınlara gıcık mı oluyor, yani hepsi mi oluyor?Bu çok saçma bence.
Eşine sinirlenen çalışan kadın gelip burda kursa giden, alışveriş yapan ev hanımına kin kusuyor.
kadının doktor kocası varmış yanında çalışan bütün hemşireler ona aslıyormuş hatta biri dul ve agınmış falan filan
valla hem ev hanımıyım hem çalışan bir insanım.okuldan gelir gelmez yemek,bulaşık,çamaşır çcuklar kreşten gelince de oyun,eğlence doyur temizle..yani kimse yanlış anlamasın ama benim için çalışan kadın olmak on kat daha zor.
Hah aynen. Bir de dun topigi acan arkadas tum hemsireler neden boyle tarzi bi soylemde bulunmustu biz de kizmistik
kadının doktor kocası varmış yanında çalışan bütün hemşireler ona aslıyormuş hatta biri dul ve azgınmış o böyle tabir ediyo falan filan
valla hem ev hanımıyım hem çalışan bir insanım.okuldan gelir gelmez yemek,bulaşık,çamaşır çcuklar kreşten gelince de oyun,eğlence doyur temizle..yani kimse yanlış anlamasın ama benim için çalışan kadın olmak on kat daha zor.
kadın olmak başlı başına zor be kadesacım işin özeti bu aslında o konunun sahibi de tanıdık geldi nedense pembeli rumuzlu olan bi kız vardı kocası Jinekolog her yere onu yazardı aklıma o geldi
Calisan kadin olmak akil var mantik var daha yorucu ama daha zor degil.evet o ama arkadaşın üslubu iğrençti.
ben çalışan kadnların daha çok yorulduğunu düşünüyorum çünkü sabahtan evden çıkıp akşam eve dönüyoruz ve evde de mesai bitmiyor.
evet o ama arkadaşın üslubu iğrençti.
ben çalışan kadnların daha çok yorulduğunu düşünüyorum çünkü sabahtan evden çıkıp akşam eve dönüyoruz ve evde de mesai bitmiyor.
Calisan kadin olmak akil var mantik var daha yorucu ama daha zor degil.
Neden? Cunku calisinca bir bahanen var. genellikle esler de anlayis ve musamaha gosteriyor ustune para aliyorsun. Calisan kadinsin bir kere.
Calismayinca ise cogu insana gore evde bos bos oturuyorsun.
Simdi ben ogluma bakiyorum evin temizligini yemegini yapiyorum, diyorum ki bu isleri bu ulkede baska birileri icin yapsam. Esimden cok kazanirim.
Ama simdi elime gecen ne?
Yine de calisan kadin ve calisan anne olmakla kiyaslanamaz yoruculuk konusunda, sadece avantaj dezavantaj olarak bakildiginda calisan kadin olmak daha kazancli.
Herkes ayni dusunecek diye bir sey yok tabii. Ben de ikisini tecrube ettim yari zamanli olarak hala ediyorum, calistigim zamanlarda esimin yardimci olmasi, beklentisinin azligi ayrica harcamalarimdaki ozgurluk falan. Bana daha avantajli geliyor.ben böyle düşünmüyorum.hem yorucu hem zor.ikisini de yaşıyorum ve en azından rahat rahat yemek yapabilmek bile bir lüks benim için.
Kadınların Eşleri zenginse,araba alıyorlarsa para harcıyorlarsa seni ne ilgilendiriyor ki bence saf değil kıskançsınEvet sanırım safım ben ! Evlenmisim , ipleri de eşimin eline tutusturmusum Ama yeni farkediyorum!!
Ben aslinda calisan biriyim atanamadim ama özel sektörde mezun oldugumdan beri çalışıyorum. Ona ragmen kendime bisey alirken 10 kere düşünüyor, mumkunse indirim ,sezon sonu yada marka olmayan eşyalar aliyorum.
Ama bakiyorum da daha hayatinda hic çalışmamış BAZI bayanlar ;altinda arabasi üstünde en şık kıyafeti o alışveriş merkezi benim bu kurs senin geziip duruyor.
Evine duzenli temizlikcisi geliyor çocuğu da krese veriyor oohhhhhh ne ala !
Ben gbi SAF da afedersiniz es.k gbi çalışıp saf saf gelecege yatirim yapayim ,bu yaz gidecegimiz tatil parasini cikarayim diye uğraşıyorum ..mehirimle alinan arabayi eşim lutfettiginde kullaniyorum... guya araba benim .. o benden izin isteyecegi yere ben istiyorum ondan.
28 yasindaydi evlendigimizde. babasina bir araba aldirtamamis (babasi varyemez amca resmen)
Etrafim böyle gününü gun eden ev hanimlariyla dolu ve sinir oluyorum once onlara sonra da kendime !!! VE KOCAMAAA
Beni en iyi lagata anladi
teşekkür ederim
Aynen rahat bir kafa yapisina sahip olamadigin icin kendini sucluyorsun yani ben neden oyle rahat olamiyorum kasinti oluyorum diyorsun
.Yasbil ve lagata beni anladiginiz icin tesekkurler.
Kinkanc yaftasini yapistiracaklarindan emindim aslında ..
ama gülüyorum da cogu yazilanlari okurken :)
ne kiskancligim kaldi ne fesatligim ne kem gozlu olusum. Merak etmeyin nazar etmem .
Hiii psikologluk da oldum buarada lohusa depresyonum hala geçmemiş falan..
ben benim bu yazdiklarimi daha bekarken calistigim her ortamda bicok kisiden duydum. Söyleyenler de gercekten benim gbi aile butcesini düşünen sade giyinen eger kazanci iyiyse bunu yatirim icin biriktiren veya cocuguna harcayan tiplerdi. Herzaman degil ama eve cok tikildigimiz, yas geciyor zaman akiyor calisiyorum ama nekadar hayati yaşıyorum dedigimiz zamanlarda gözümü ze batiyor olabilir ama bu ne fesatliktir ne de deliliktir.
Saldirgan kisilikleri birakiyorum ki rahatlasinlar ... tarafli degil anlamaya calisarak bakmaya davet ediyorum bir de.
Ben annemden böyle gordum o ev hanimiydi olsa da harcayamazdi cancagizim. Onun icin nerelerden nerelere geldik Allaha Şükür
.. eee ozaman derdin ne de dersiniz simdi....ne bileyim kaşındim birden
sız yıyemıyorsanız diğer kadınlara nıye gıcık oluyorsunuz anlamadın herkkes farklı hayatları yaşıyor belkıde kıskançlık yaptıgınız için birşeyler olmuyordur bence ev hanımlarına gıcık olacagınıza kocanızla sorunlarınızı halledınYa iste ben de onu söylüyorum. Millet catir catir koca parasi yiyor ben kendi kazandigim halde yemiyorum.. belki de nekadar zor kazanildigini gördüğümden bildigimden boyle.. zaten kendime kiziyorum ama en cok da kocama.. ben azicik pahali biseyler alsam yuzu asilir .. donra dogum günü anneler gununde falan da olmadik seylere olmadik paralari verir kocakafa :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?