Valla ben de sizi kiskandim, keske benim de ailem olsa.
Evim cok tozlanmiyor, keyfim gelince temizliyorum ne yapayim
birden konuyu annem açtı sandım :) bizimde var bir araba derdimiz annem alınca yakıtı kendi maasından koyar ama babam yine söylenir bu araba su mu yakıyor diye :) yine arabayımı aldın der sorun yapar bana söylemeden nasıl alırsın der. arabanın sigorta vergi zamanı gelincede anneme sende para varmı der :) neyse sözde araba annemin masrafları anneme ait ama kullanma hakkı babama... erkeklere yüz vermeye gelmiyor sanırım...Evet sanırım safım ben ! Evlenmisim , ipleri de eşimin eline tutusturmusum Ama yeni farkediyorum!!
Ben aslinda calisan biriyim atanamadim ama özel sektörde mezun oldugumdan beri çalışıyorum. Ona ragmen kendime bisey alirken 10 kere düşünüyor, mumkunse indirim ,sezon sonu yada marka olmayan eşyalar aliyorum.
Ama bakiyorum da daha hayatinda hic çalışmamış BAZI bayanlar ;altinda arabasi üstünde en şık kıyafeti o alışveriş merkezi benim bu kurs senin geziip duruyor.
Evine duzenli temizlikcisi geliyor çocuğu da krese veriyor oohhhhhh ne ala !
Ben gbi SAF da afedersiniz es.k gbi çalışıp saf saf gelecege yatirim yapayim ,bu yaz gidecegimiz tatil parasini cikarayim diye uğraşıyorum ..mehirimle alinan arabayi eşim lutfettiginde kullaniyorum... guya araba benim .. o benden izin isteyecegi yere ben istiyorum ondan.
28 yasindaydi evlendigimizde. babasina bir araba aldirtamamis (babasi varyemez amca resmen)
Elimde imkanim varken boyle oldugum icin kiziyorum kendime !!! VE KOCAMAAA
bence bu halin şükürsüzlükEvet sanırım safım ben ! Evlenmisim , ipleri de eşimin eline tutusturmusum Ama yeni farkediyorum!!
Ben aslinda calisan biriyim atanamadim ama özel sektörde mezun oldugumdan beri çalışıyorum. Ona ragmen kendime bisey alirken 10 kere düşünüyor, mumkunse indirim ,sezon sonu yada marka olmayan eşyalar aliyorum.
Ama bakiyorum da daha hayatinda hic çalışmamış BAZI bayanlar ;altinda arabasi üstünde en şık kıyafeti o alışveriş merkezi benim bu kurs senin geziip duruyor.
Ben gbi SAF da afedersiniz es.k gbi çalışıp saf saf gelecege yatirim yapayim ,bu yaz gidecegimiz tatil parasini cikarayim diye uğraşıyorum ..mehirimle alinan arabayi eşim lutfettiginde kullaniyorum... guya araba benim .. o benden izin isteyecegi yere ben istiyorum ondan.
28 yasindaydi evlendigimizde. babasina bir araba aldirtamamis (babasi varyemez amca resmen)
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Konu sahibi kendini yanlış ifade etti. Yoksa lüks içinde yaşamak isteyen eş seçimini yaparken dikkat ederdi buna.sanmam bence bu olaya nasıl baktıgımızla alakalı cok zengın olup calısan bayanda var cokk durumu kotu olup banane bana bakmak mecburıyetınde dıyen kadınlarda var kımse bılemez bence konuyu acan arkadas yanlıs ıfadeler kulandı herkes nasıbındekı elındekı olan ımkanları kulanır dıe dusunuorum :)))
Ya bazen öyle yorumlar yapıyorsunuz kiNiye safim saniyosun anlamadim. Ben fesatlik gordum sadece sende. Herkes tercihlerini yasar baska kadinlari kiskanmayi birak. Koskoca adama babasi araba almak zorunda da degil.
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Konu sahibi kendini yanlış ifade etti. Yoksa lüks içinde yaşamak isteyen eş seçimini yaparken dikkat ederdi buna.
Para harcamak bence kişilik meselesi. Kimi kazanır harcayamaz, kimi harcayamayacaksam neden kazanayim der. Bu arada ev hanımı olup düşünmeden para harcayan her kadinin de esi zengin degildir. Malesef öyle aileler biliyorum ki adam yetistiricem diye borç, kredi peşinde koşarken kadın har vurup harman savuran ayrica çalışmayı sevmediği için ya da erkek eve bakmak zorunda diye düşünüp çalışmayan.
Çok uzattım, kısaca hiçbir konuda olamayacağı gibi bu konuda da çalışan çalışmayan diye kesin ayrım yapamayız. Olay sadece kisilik meselesi.
Bu kafayla sizden birşey olmaz kusura bakmayında.
Sizene yahu, arabası varmış, para yiyormuş, temizlikçi geliyormuş. 2.5 senedir bu bahsettiğiniz durumdayım, size mi düştü koca parası yiyora getirmek? Sizde yapın efendim becerebiliyorsanız.
Başkasını kıskanarak , hasetlenerek olmaz bu işler.
Ya bazen öyle yorumlar yapıyorsunuz ki
Nasıl bu kadar kolay karakter tahlili yapabildiniz?
Ben karşımda fesat değil negatif karşılaştırma yapan bir kadın gördüm psikoloji masteri yapan biri olarak ve ister inanin ister inanmayin bunu herkes yapıyor
Bu durumda kıyas türleri veya duygu durumlari bilmeden insanları fesat olarak etiketlediginiz için size fesat diyebilir miyiz ?
Kendimi doğru ifade edemedim belli ki.
Benim bahsettigim kisilerin kazanci bizden daha cok degil hele de ben de calisiyorsam ...
Aslinda arabam var kazancim da var ben neden böyle rahat olamıyorum diye kendime kızıyorum ama herkes anlamak istedigini anliyor
Amin cnmValla kimse sizin gibi geğil kendi çekemez ruhunuz herkezde olacak diye birşey yok.ben kimsenin hiçbirşeyini asla kıskanmam asla ama etrafımda çocuklarımı,eşimi evime aldığım eşyaya kadar fesatlık taşıyan insanlar var ve böylesi insanlardan nefret ediyorum ya ben onlara karşı böyle duygular beslemiyorum dostane yaklaşıyorum ama onlar neler düşünüyo dostluğu geç nerdeyse düşman oluyor RABBİM BENİM GİBİ İÇİNDE KÖTÜLÜK BESLEMEYEN İNSANLARI SİZ VE SİZİN GİBİ DÜŞÜNEN KİŞİLERİN NAZARINDAN KORUSUN.hasetlik yapmazsanız kalbinizi temiz tutarsanız rabbim daha çok verir
Hasetleniyorsunuz diye boşuna dememişim.Ne demek* sizden bişey olmaz* sozlerinizi once tartin sonra yazın. . siz beni tanimadan ,burada uc bes kelimeyle ozetledigim konudan ne anlarsaniz anlayin boyle yazamazsiniz.!!!! Sizden ne olmus acaba ki baskalariyla boyle konusabiliyorsunuz!!!
Buraya konu açtık diye hakaretlerinize goz yumacak degilim. Ben şansınıza birsey soylememisken ben de onlardanim diye uzerinize alinip benim sahsima saldiramazsiniz !! kaldi ki ben bu kadar rahat olmayi olumlu goruyorum sizin dediginiz gbi fesatlanip hakaret etmiyorum.
Asagidaki yorumu da belki okursunuz diye koydum Orada da ustunuze alinacak cumleler bulabilirsiniz
Ayrica yorumu yapan arkadasa da teşekkür ediyorum.
Evet sanırım safım ben ! Evlenmisim , ipleri de eşimin eline tutusturmusum Ama yeni farkediyorum!!
Hasetleniyorsunuz diye boşuna dememişim.
Bu cevabınızda örneğidir alenen.
Alıntıladığınız mesajı okumuyorum bile.
Daha önce yazdığım mesajın altına tekrardan imzamı atıyorum.
Bana atarlanacağınıza, eşinize atarlanın. Durumundan memnun olmayan siz, arabası olup, gezip tozabilen insanları kıskanan siz, hala yazdığınız kafada gidiyorsunuz.
Siz kimsiniz ki ev hanımlarını bu denli küçük görüp, arabası var, parada kazanmıyor ama gezip tozuyor yazabiliyorsunuz. Kendi derdinize bakın.
Ne zaman başkaları ile kendinizi kıyaslamaktan vazgeçersiniz o zaman sizden birşey olur.
Son olarakta ben size hakaret etmedim.
Yazdığınız konuyu okuyun tekrar. Arada yorumlara farklı şeyler yazınca o konunun içeriği değişmiyor. Bu kadar dertleneceğinize kendinizi doğru ve net ifade etmeyi öğrenin. Çok zor olmasa gerek. Siz buraya aklınıza geleni, geldiği haliyle yazarsanız arkasını, önünü düşünmeden, duymanız muhtemel yazdıklarım gibi daha nicelerini.
konu sahibi bir şeyi yanlış biliyor galiba,ev hanımları ev de oturur.ev de otururken alışverişe ne gerek var demiş.
ev hanımıyım ama ev de oturmuyorum çok faalim.günlere,derneklere,turlara katılıyorum.haliyle pek çok ihtiyacım oluyor ve alış veriş yapıyorum.hoş evde de pek ala şık şıkırdım giyinip oturabilirim
Bana zor gelen birşey yok yani.Ben buraya ne yazarsam yazayim siz duz dusunce tarzinizdan vazgecmeyeceksiniz
.alintiyi okumamaniz da bunun kaniti .
Siz ve sizin gbi ,burada kendine gore dertlenmis bir kisiyi anlamaya calismak yerine ona saldırmayi secen asil haset sahibi saldirgan kisilikleri muhatap almiyorum bu saatten sonra. Kendimi ifade edemedigimi iddia etseniz de konuyu dogru anlayan bircok insan var ve ters anlayanlarin cogu da ev hanimi olup betimledigim durumu yasayanlar (!)
Beni anlamaniz icin beyninizi fazla zorlamaniz gerekecek o da sizin icin kolay olmayacak onun icin bosverin.
En azindan* Sen de oyle yap *demek ,konu sahibine yuklenmekten daha zor geldi size. Baskalarina satasarak stress atiyorsunuz anlasilan..
Konu benim icin kapanmistir yapici yorum yazan arkadaslara Teşekkürler onlarin tavsiyelerine uyacagim.
Buradaki gereksiz olumsuz yorumlara takmayın normal hayatta da birbirinin morslini bozunca sevinen , kendi mutsuzluğunu başkasına yükleyen çok insan var ondan toplum bu halde.Ev hanıminin ne demek olduğunu biliyorum ben kendi cevremdekilere gore yazdim suan ben de evdeyim elbette esler hanimina imkani ne kadar el veriyosa en iyi sekilde bakmak zorunda. Ben kendim kazandigim halde bukadar rahat degilim diyorum sadece ... cevremdekilerin bu sekilde faal bir durumu yok oyuzden oyle bir yorum yaptim .tabii suanda benim de yok olsa da mevcut kiyafetlerim icine girebildigim taktirde yeterli olur.
Nys konu benim icin kapandi biran icin bana dokunan bir durumdu buraya yazmasaydim eminim ogun dokunup gecip gidecekti...
The end
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?