- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
Suan da doğum yapali 3 ay oldu evdeyim yeni kiyafet almaya gerek duymuyorum. Hem kilo verme umudumdan hem de evde oturan biri ne diye boyuna alışveriş yapar anlamiyorum yoksa bu da safliktan mi
Valla kimse sizin gibi geğil kendi çekemez ruhunuz herkezde olacak diye birşey yok.ben kimsenin hiçbirşeyini asla kıskanmam asla ama etrafımda çocuklarımı,eşimi evime aldığım eşyaya kadar fesatlık taşıyan insanlar var ve böylesi insanlardan nefret ediyorum ya ben onlara karşı böyle duygular beslemiyorum dostane yaklaşıyorum ama onlar neler düşünüyo dostluğu geç nerdeyse düşman oluyor RABBİM BENİM GİBİ İÇİNDE KÖTÜLÜK BESLEMEYEN İNSANLARI SİZ VE SİZİN GİBİ DÜŞÜNEN KİŞİLERİN NAZARINDAN KORUSUN.hasetlik yapmazsanız kalbinizi temiz tutarsanız rabbim daha çok verirAy herkes melaike burda kimse kyokanacl:)) kiskanc degil:)) guzel kadin görsen iz altında son model araba elinde chanel poşetler hicbiriniz ahh demezsiniz dimii hahahaha..
Bir arkadaşımın durumunu seninle benzer gördüm.
Oldukça hoş ve akıllı da bir kadın aslında. Kötü bir evlilikten sonra aşkı seçmiş, değer veriyor, aşık filan diye şimdiki kocasıyla evlenmiş. Adam hakikaten kadını çok seviyor ve prenses gibi davranıyor. Devlet memuru. Biliyorsun ki geliri sabit. Şimdi şikayet ediyor. Eskiden durumum çok iyiydi. Şimdi para yetmiyor filan. Aramız bozuluyor. Evlenmeseydin! Aşkı seçtiysen sus o zaman evde karşılıklı çay içerek sevişerek romantik dakikalar yaşa, mutlu ol akşamları. Süslenip iyi restoranlara gitmeyiver. Kocana ne kızıyorsun sana iyi bir hayat yaşatamıyor diye. Durumunu bilerek evlendin.
Evlenirken düşünecek herkes maddiyatı, eğer çok önem veriyorsa tabi. Çok aşık olup maddi manevi sıkıntı çekmektense, daha az aşık olup yada mantık evliliği yapıp daha rahat etmeyi seçebilir insanlar. Hayat tercihlerden ibaret.
Aşkla parayı bir arada bulanlarda hem çok güzel hem çok akıllı kızlar oluyor. Bu özellikler de herkeste bulunmuyor. Herkes kendi çapını bilecek. Biraz da para parayı çekiyor yapacak bir şey yok :)
Kıskanma canım sende milleti.
Benim eşimin maaşı türkiye şartlarına göre oldukça iyi. Kendisi de çok iyi bir eş ve onu çok seviyorum. İşi bıraktım, hayat standartımda düşüş olmadı. Bana davranışlarını, giydiğimi gezdiğimi ortamlarda, facebooklarda filan ilan etmem anlatmam herkese. Tam tersine arada eşimi şikayet ederim, o pahalı bu pahalı derim, pahalıya aldığımı değil ucuza aldığımı anlatırım insanlara (itiraf edeyim tutumluyumdur aslında) Demekki doğru yapıyormuşum. Kıskananlar olabilirmiş:)
kızlar gülmeyin çok cahilim mehir ne demek yaa. nikahta kesilen paramı 100 gr altın demişlerdi o mehir mi oluyor ?konu sahibi kendini saf diye yaftalamış ama araba alacak kadar mehir istemek her kişinin harcı değildir
evet dini nikah kıyılırken istenen miktar.konu sahibi ne kadar saf karar verkızlar gülmeyin çok cahilim mehir ne demek yaa. nikahta kesilen paramı 100 gr altın demişlerdi o mehir mi oluyor ?
şimdi bana 100 gr altın demişlerdi ben bunu istesem eşimden şimdi alabilirmiyim ?evet dini nikah kıyılırken istenen miktar.konu sahibi ne kadar saf karar ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?