sanırım ben safın tekiyim:((

Saflık degil bu sizinki hasetlik olmus. Ben de bugun bir konu actım yüksek meblağda kredi alma hakkında demediğini bırakmadı insanlar yok şımarıkmışım yok baba parası yiyormusum. Yerim kime ne? Babam kazanıyor ben yiyeceğim tabii.
Bence siz önce eşinize söz geçirin. Baskalarının hayatını bu kadar didiklemeseniz daha mutlu olursunuz bence

Ay herkes melaike burda kimse kiskanacl:)) kiskanc degil:)) guzel kadin görsen iz altında son model araba elinde chanel poşetler hicbiriniz ahh demezsiniz dimii hahahaha..

istediklerini yaşayamıyorsun diye ev hanımlarını ne güzelde gömmüşsün!!bende ev hanımıyım.kazancımız doğrultusunda imkanımız el verdikçe istediklerimi alıyorum,geziyorum bir yandanda gelecek için birikim yapıyoruz.başkalarını örnek göstermeden istediklerini yaşayamamaktan şikayet etseydin keşke.

herkesin hayatına kimse garışamaz.
ha nasıl garışamaz,
ben bu şegıl harcarım
bu bayan şo şekıl harcar
şo şekil harcar
ha kimse kimseye garışmaya hakkı yok
özgürlükler birdir

Şimdi ben size hemen saf olmamanın kuralını anlatayım. Önce kocanızdan boşanıyorsunuz, sonra kalbi de göbüşü kadar büyük zengin bir koca buluyorsunuz. İki de çocuk yapın hemen, çift sayılar iyidir. Sonra sizde işinizi bırakıp bütün gün o kurs senin bu alışveriş merkezi benim derken sığ bir hayat yaşayabilirsiniz.

Kusura bakmayın ama kendisine ve işine saygı duymayan bir kadına verebileceğim en ciddi cevap bu.

onceliklerinizi degistirin once kendinize sonra kocaniza kizin o insanlari dile dolamanin bi manasi yok size de bir sey kazandirmaz kazaniyosaniz kendi paranizi cocugunuzu magdur etmeden de catir cutur harcayin yani evkadnlarini zan altinda birakmaya gerek yok evkadiniyiz en zor is evkadinligi diyebilen calismayan cibili kadinlar haric

Suan da doğum yapali 3 ay oldu evdeyim yeni kiyafet almaya gerek duymuyorum. Hem kilo verme umudumdan hem de evde oturan biri ne diye boyuna alışveriş yapar anlamiyorum yoksa bu da safliktan mi

sende yap canim hem kendine hem bebisine al evde oturan kadinlardan ne istiyon kendi hayatini yasiyo herkes
bence sende varyemez ablasin bu yasinda yicen giyincen gezcen hep birikim olmaz

Kendinizi sıkmaya yormaya ne gerek var, canınızın kıymetini bilin, imkan varsa çalışırken temizlikçi tutulur, bebeğiniz varmış Allah bağışlasın, şimdi de temizlikçi çağırabilirsiniz. Markalı ürünler de kalitesi için alınmalı, muadili daha ucuzsa marka almaya luzüm yok zaten.

Senin gibi kadınlar benim etrafımdada var. Kendileri kıyıp harcamıyolar sen alınca sen giyince hasetlerinden çatlıyorlar,allah senin gibi kıskançlık besleyen insanlardan bizleri korusun.biriktirmekte bir yere kadar sıkmakta bir yere kadar siz ve sizin gibiler kendinizle uğraşın lütfen başkalarıyla DDEĞİL..

Ay herkes melaike burda kimse kyokanacl:)) kiskanc degil:)) guzel kadin görsen iz altında son model araba elinde chanel poşetler hicbiriniz ahh demezsiniz dimii hahahaha..
Valla kimse sizin gibi geğil kendi çekemez ruhunuz herkezde olacak diye birşey yok.ben kimsenin hiçbirşeyini asla kıskanmam asla ama etrafımda çocuklarımı,eşimi evime aldığım eşyaya kadar fesatlık taşıyan insanlar var ve böylesi insanlardan nefret ediyorum ya ben onlara karşı böyle duygular beslemiyorum dostane yaklaşıyorum ama onlar neler düşünüyo dostluğu geç nerdeyse düşman oluyor RABBİM BENİM GİBİ İÇİNDE KÖTÜLÜK BESLEMEYEN İNSANLARI SİZ VE SİZİN GİBİ DÜŞÜNEN KİŞİLERİN NAZARINDAN KORUSUN.hasetlik yapmazsanız kalbinizi temiz tutarsanız rabbim daha çok verir

Sen biraz kıskanmışsın rahat yaşayan kadınları gibi geldi bana:)

Hayat böyle, kimisi emek vermez, babası yada kocası çalışır ama kadının evinde bakıcısı, kapısında şoförlü arabası vardır. Kimisi de gecesini gündüzüne katar çalışır ama sıfıra sıfır elde var sıfır! Biraz şans biraz akıl işi bunlar.
Babası zengin olan doğuştan şanslı. Zengin koca bulan hem akıllı hem şanslı.

Mesela bana temizliğe gelen bayanların hepsi istisnasız şikayet eder. Şunun evine gidiyorum kadın ne rahat bakıcısı var, çalışmıyor, temizliğini ben yapıyorum, düzgün yemek yapmıyor, biz burda eşşek gibi çalışalım yinede para yok. Sanane! Sendenmi istiyor bakıcının parasını. Hayatta herkes eşit şartlara sahip olabilir mi? Kıskançlıktan başka bir şey değil bu. Biri bana da söyledi, ne rahatsın , oh keyif sende filan diye saçmaladı. İşten çıkardım. Kimsenin parası da parasızlığı da kimseyi ilgilendirmez.
Hele birde daha güzel olan kadında para yoksa o zaman iyice çıldırıyor. Diğer kadınlar hem onun kadar güzel değil hem rahat yaşıyor diye. Diyorum ya biraz şans biraz akıl işi bunlar.

Kusura bakma ama sende kıskanıyorsuuunnn!

Ev hanimlari yada rahat gezenlerin hayati baska sizinki baska. Boyle dusunmeyin. Herkesin hayatinda sinavlari vardir. Es mal mulk evlat saglik.....
bir de su var. Calisanlar rahat rahat para harcayamiyor diye dusunuyorum ben. Cunku nasil kazanildigini biliyorsun. 1000 lira mi ben ona su kadar gun nefes harciyorum ya da emek harciyorum diyorsun misal. Bunu ben yaparim. Gecen sitenin bir para toplama isi oldu cok fuzuli seyler icin. Kac yildir yonetim yada apartman toplantisina gitmeyen ben kosa kosa gittim sinirden. Biliyorum ki ses cikarmayacaklar ve 2000 lira toplanacak. Ben istemedigimi cok net dile getirince bir iki ses daha cikti kabul edilmedi. Bir gozluk begenirsin 700 lira ben buna bu kadar calisiyorum diyebirakirsin. Neyse ornekler cok
velhasil kelam bence bu kiymetbilmekle emekle olan seyler.

Bir arkadaşımın durumunu seninle benzer gördüm.

Oldukça hoş ve akıllı da bir kadın aslında. Kötü bir evlilikten sonra aşkı seçmiş, değer veriyor, aşık filan diye şimdiki kocasıyla evlenmiş. Adam hakikaten kadını çok seviyor ve prenses gibi davranıyor. Devlet memuru. Biliyorsun ki geliri sabit. Şimdi şikayet ediyor. Eskiden durumum çok iyiydi. Şimdi para yetmiyor filan. Aramız bozuluyor. Evlenmeseydin! Aşkı seçtiysen sus o zaman evde karşılıklı çay içerek sevişerek romantik dakikalar yaşa, mutlu ol akşamları. Süslenip iyi restoranlara gitmeyiver. Kocana ne kızıyorsun sana iyi bir hayat yaşatamıyor diye. Durumunu bilerek evlendin.

Evlenirken düşünecek herkes maddiyatı, eğer çok önem veriyorsa tabi. Çok aşık olup maddi manevi sıkıntı çekmektense, daha az aşık olup yada mantık evliliği yapıp daha rahat etmeyi seçebilir insanlar. Hayat tercihlerden ibaret.

Aşkla parayı bir arada bulanlarda hem çok güzel hem çok akıllı kızlar oluyor. Bu özellikler de herkeste bulunmuyor. Herkes kendi çapını bilecek. Biraz da para parayı çekiyor yapacak bir şey yok :)

Kıskanma canım sende milleti.
Benim eşimin maaşı türkiye şartlarına göre oldukça iyi. Kendisi de çok iyi bir eş ve onu çok seviyorum. İşi bıraktım, hayat standartımda düşüş olmadı. Bana davranışlarını, giydiğimi gezdiğimi ortamlarda, facebooklarda filan ilan etmem anlatmam herkese. Tam tersine arada eşimi şikayet ederim, o pahalı bu pahalı derim, pahalıya aldığımı değil ucuza aldığımı anlatırım insanlara (itiraf edeyim tutumluyumdur aslında) Demekki doğru yapıyormuşum. Kıskananlar olabilirmiş:)

Allah askina her zengin ,guzel ve akilli mi??? Guzel olmayan ya da bi gram akli olmayan nice zengin insan var. Bence biraz sans biraz da emek işi.

Kendimi doğru ifade edemedim belli ki.
Benim bahsettigim kisilerin kazanci bizden daha cok degil hele de ben de calisiyorsam ...

Aslinda arabam var kazancim da var ben neden böyle rahat olamıyorum diye kendime kızıyorum ama herkes anlamak istedigini anliyor

Son paragrafim yanlış anlasilma sebebim galiba..

Nys yapici elestiri yapan oneriler sunan ve beni anlamaya calisan arkadaslara sonsuz teşekkürler. ..

konu sahibi kendini saf diye yaftalamış ama araba alacak kadar mehir istemek her kişinin harcı değildir
kızlar gülmeyin çok cahilim mehir ne demek yaa. nikahta kesilen paramı 100 gr altın demişlerdi o mehir mi oluyor ?

kızlar gülmeyin çok cahilim mehir ne demek yaa. nikahta kesilen paramı 100 gr altın demişlerdi o mehir mi oluyor ?
evet dini nikah kıyılırken istenen miktar.konu sahibi ne kadar saf karar ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…