Sanırım biraz sorunluyum...

Ayrıca hayatın güzelliklerine kimse ikna edemez seni ..
İnsan en iyi kendi acısını kendi mutluluğunu bilir ..
Bizim örneklerimiz sana yeterli olmaz ..

canım öncelikle çoküzüldüm inan herkes dönem dönem bu sıkıntıları yaşamıştır. benim babam biraz mafya tipli bir adamdı durumumuz çokun da çoku iyiydi. çok iyi hatırlıyorum bizim evin önünde aynı filmlerdeki gibi korumalar dururdu. inan buna bak. en son babam bu tehlikeli yaşantıdan çekilip çıktı. 1 lira dahi almadan başka bir şehre taşındık inan buna tabağımız kaşığımız bile yoktu komşudan aldığımız bir küçük tüpümüz birde tenceremiz vardı. birde bulaşık leğeni almıştık japon pazarından yine başka bir komşumuz 5 tane kaşık verdi makarna yapardık leğene dökerdik aynı tenceriyi yıkayıp bide çorba yapardık ortaya koyar yerdik nerden nereye. isteseydi babam aynı hayatına devam ederdi ve bizi alıp karşısına konuşmuştu bizi çok zor günler bekliyor die. bir arada olmak için nelere göğüs gerdik bir bilsen. oturduğumuz evde yerler yarıya kadar su alırdı hayvan bağlasan durmazdı inan buna şimdi aradan tam 10 yıl geçti hepimiz evlendik herkesin durumu çok ii allaha şükür insan sabrederse azmederse oluyor hiçbişey yapamıyosan evde yapılacak işler var onları yap hem vakit geçer hemde eve katkı olur

emek olmadan yemek olmuyr malesef kardeşiniz için bişiler yapmanız lazım annenize allah rahmet eylesin allah sabır versin size

öldürmeyen her acı insanı güçlendiriyor canım. öncelikle allaha sığın, sorasında psikoloğa gidebilirsin ve kendini iyi hissetmeye çalış. kardeşin için de çok üzüldüm, bu dernekler fln var, oralara başvursanız. bisürü hayırsever var, belki bi yardım eden olur canm. allah yar ve yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…