Yani bu kadar hoşlanmanızı gerektirecek bir şeyler olmadı mı? Sırf dış görünüşünden dolayı mı bu kadar beğeniyorsunuz?
Valla tatlim hayat kisa, öyle kisa ki..
Yakinlas, selam ver, laf at gülümse, sonra muhabbet baslar
Ne güzel icinde kelebekler ucusuyor, bu cok güzel bir duygu
Anlasilsa ne olacak ki, hoslanmak ayip mi
Inan sen kendini sev gerisi gelir
Adim at gerisi gelir
Yas farki da gözüme cok gelmedi simdilik, tanisip görüs, flörtles ondan sonra yasini düsünürsün
7 zaten isnirda bir yas yani, daha fazla olsa olmaz dur derdim ama eh iste simdilik cok hoslanmana veriyorum
Hadi rasgele
Tabi ki hayır. Ki öyle çok yakışıklı vs değil ama kafa yapısı, konuşması, ilgilendiği şeyler de etkili oldu
Evet ama hani ben de ufak duruyorum ya o sebeple ama düşününce hemen hemen aynı jenerasyon sanırım7 yaş fark çok büyük değil ki
Yok yok henüz o kelebek uçma aşaması gelmedi
Bende minyonum yasimdan kucuk gosteriyorum ☺ 7 yas sorun degil onu takmayin akisa birakin bakis acisi olarak hobiler olarak birbirinize uygun musunuz ona bakın derimEvet ama hani ben de ufak duruyorum ya o sebeple ama düşününce hemen hemen aynı jenerasyon sanırım
Bu kadınlar için güzel olmak neden bir zorunluluk hala anlayabilmiş değilim
Farz edin ki gerçekten cirkinsiniz ee? Bu hayatın keyfini çıkarmanıza engel mi ?
Bu dünyayı daha güzel yapmanıza engel mi ?
Bu gerçek ilişkiler kurmanıza engel mi ?
Nedir bu bedensel takıntılar anlayamıyorum, gerçekten anlayamıyorum
Uzun vadede tipin kazandırdığı hic bir şey yoktur .Özündr haklı olsanız da gerçek hayata yansımada malesef ki öyle olmuyor :/ tip, çoğu zaman karakterin de önüne geçiyor genelde. Doğru mu tabi ki dğeil sonra dıştan çok beğenilen tipler azıcık tanıyınca saçma sapan tipler çıkıyor
15 yaş değil ya, 24-31 gayet olabilecek bir kombinasyon...eee kimin nesi
Aynı iş yerinden biriyle birlikte olmayın. 7 yıllık bir çalışan olarak tek önerim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?