- Konu Sahibi Kova hatunu
-
netten...bakacağın telin nosuna şifre istiyorsun..şifre geliyor giriyorsun hat dökümüne...Benim anlamadığım hattın kimin adına ait olduğunu bile bilmeden, esinize ait sanarak nasıl dökümüne baktınız? Kendi hattımıza bile bakarken 40 tane güvenlik sorusu soruluyor. Siz nasıl dökümana ulaştınız??
pardon atlamışım msjını...
kullanmıyordu bence...şuan var teli
netten...bakacağın telin nosuna şifre istiyorsun..şifre geliyor giriyorsun hat dökümüne...
netten...bakacağın telin nosuna şifre istiyorsun..şifre geliyor giriyorsun hat dökümüne...
o face olayı aslında biz evlenmeden önce3,5 yıl önce eşinizle olan facedeki mesajları sadece fiziksel aldatma olmadı diye mi affettiniz...
şimdi yine fiziksel aldatma yoksa affedecek misiniz.
evinde işindeyse evet gene fiziksel bir şey yok demek. bu nedenle boşuna kurcalamayın...
telefondan çok zor oluyor ...Valla yeni uye olsaniz konu fake diyecem.O derece tuhaf anlatiyosunuz.
numaranın ilk 3hanesi çıkıyor sadeceHmm. Madem eşinizin telefonunu elinize gecirdiniz, o numaraya bi mesaj da siz atsaydınız ya, gelen cevaba göre nolduğunu anlardınız zaten
Ornegin diyor ki şifre yaz bilmem kaça gönderSifreyi nerden istiyorsun? Nasil oluyor?
kötü düşünme ya...Of çok zor ya. Bazen sırf bu tür bir üzüntü yaşamamak için keşke sevmeseydim değer vermeseydim diyorum.
O kadar gözüm korktu ki evlilikten, erkeklerden evli olmasaydım rahibe hayatı yaşamayı düşünürdüm. Bu da ayrı bir rahatsızlık, ürkütüyor beni bu erkeklerin halleri.
Ahh bunu hiç iyi yapmadınız şeytan dürtüklü yor beniŞifre yaz 2222 gönder
gelen şifreyle turkcellin sayfasına gir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?