sanırım bitiyor....gelişmeler 20.sayfa

netten...bakacağın telin nosuna şifre istiyorsun..şifre geliyor giriyorsun hat dökümüne...

Siz ayrilmiycaksiniz bu adamdan belli, ayrilmayi gectim burnunu bile sürtmiyceksiniz... En iyisi fazla kurcalamayin, terk edemiyceginiz bi adamin isler cevirdigini ortaya cikartipta napcaniz, kendinize daha cok iskence...

o face olayı aslında biz evlenmeden önce
ayrıyken ki bir üniv.den kız arkadaşıyla mesajlaştığı olaydı...o kızı eski sevgilisi diye biliyordum ben...yalanmış...
mesajlarda kötü bişey yoktu sadece kıza işte
gel burda tatil yap,ev tuttum çalışıyorum
babındaydı...kendince birşeyler yapmaya çalıştı da kız oralı olmadı...ilk inkar etti
sonra kabullendi sonra kötü niyetim yıktu dedi...ben bunu evliyken gördüm
ayrıyken yazıştı tarihten belliydi

Of çok zor ya. Bazen sırf bu tür bir üzüntü yaşamamak için keşke sevmeseydim değer vermeseydim diyorum.
O kadar gözüm korktu ki evlilikten, erkeklerden evli olmasaydım rahibe hayatı yaşamayı düşünürdüm. Bu da ayrı bir rahatsızlık, ürkütüyor beni bu erkeklerin halleri.

açık hatmış...kimlik bilgilerimi istemediler
bende şaşırdım dedi...
sorun teşkil eder mi ki dedi
bende bilmiyorum dedim...
ne kadar saf temiz diyorum daha açık hat olayını bilmiyor diyorum
sonra da msj olayı geliyor aklıma...
deliriyorum...bıktım bu ikilimlerden ya...

kötü düşünme ya...
senin eşin de böyle olacak diye bir kayde yok kesinlikle...rabbim korusun...
ben bundan sonrasını merak ediyorum o yüzden takipteyim...gerçi bu bile can sıkıcı...

eşin uyurken yap ama ...uyarı geliyor telefona
internet üzerinden giriş yapılıyor diye..
yapın ,yapmayın diyemem ama üzülme ihtimali mevcüt...şahsen bende öyle oldu gibi

konuyu burdan devam ettirmem hata oldu sanırım
mesajlara baktım da çoğu ne biçim yazdın
sana fake derdim, tuhafsın,garipsin
arkadaşlar hatırlatırım konunun yarısından fazlası geçen seneye ait....
bu ruh halimle bile nazik davrandığımı düşünüyorum...
diğer herkesi tenzih ederim
bir gelişme olursa ...yeni konu açarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…