- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
ilk olay anında...asena halt etmiş deyimnasıl bu kadar uçuk kaçık yazıyorsun
üzülmüyor musun yapın mı böyle :)
birde madem boşanamayacaksın bence hiç araştırma...
çok ilginç eşinden değil de iş ortağından bahsediyor gibisin, bana yamuk yaptı neyse sağlık olsun gibi çok enteresan bence sen de eşin de sevmiyorsunuz birbiriniziÖzel hayatta,ilgide,ev konusunda ihmali yoktu..tel olmasaydı ilgimi çekmezdi
ne tuhaf
sakin olmak zorundayım...çok ilginç eşinden değil de iş ortağından bahsediyor gibisin, bana yamuk yaptı neyse sağlık olsun gibi çok enteresan bence sen de eşin de sevmiyorsunuz birbirinizi
telefon da kullanmıyor yıllardır...arayanım soranım yok ki...senin telin ikimize de yeter diyor...
aynenyani 3,5 senedir bir şüphenin içinde mi yaşıyorsunuz?
fiziksel açıdan aldatma olmadığındançok sabırlıymışsınız.
peki bir şeyleri ortaya çıkaramadınız mı 3,5 senede?
emin olamadınız mı?
yani ne bileyim çok uzun bir süre.
emin olduğunuzda ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?
soğukkanlyımdır ve ondan belki garip duygusuz gelmiştir...bir tuhaflık var yazış şeklinizde anlatışınızda anlam veremedim
Gizlice kullaniyor olmasin?
Benim anlamadığım hattın kimin adına ait olduğunu bile bilmeden, esinize ait sanarak nasıl dökümüne baktınız? Kendi hattımıza bile bakarken 40 tane güvenlik sorusu soruluyor. Siz nasıl dökümana ulaştınız??hat dökümüne baktım...telden silinmişti
Evet, bu zamanda tuhaf gerçekten. Cep nosu olmadan banka da hesap bile açmak mümkün değil, yanılıyor muyum?ya bana çok mantıksız geliyor. Çalışan birinin cep telefonunun olmaması. Enteresan.
Allah yardımcın olsun.
geliyo sanaBenim anlamadığım hattın kimin adına ait olduğunu bile bilmeden, esinize ait sanarak nasıl dökümüne baktınız? Kendi hattımıza bile bakarken 40 tane güvenlik sorusu soruluyor. Siz nasıl dökümana ulaştınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?