sanırım bitiyor....gelişmeler 20.sayfa

Kızlar ortada absürd birşey var ama
yani abartmıyorum dimi...bu büyük bir olay...hayır adam her şeyi inkar ede ede kendimi sorgulamaya başladım yahu
önümde facebook msjlrı duruyordu
3.5 yıl önce...onu bile ilk inkar etti ya...

çok sabırlıymışsınız.

peki bir şeyleri ortaya çıkaramadınız mı 3,5 senede?
emin olamadınız mı?
yani ne bileyim çok uzun bir süre.

emin olduğunuzda ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?

fiziksel açıdan aldatma olmadığından
emindim ben...ama bu msj olayı allak bullak etti beni

bir tuhaflık var yazış şeklinizde anlatışınızda anlam veremedim
soğukkanlyımdır ve ondan belki garip duygusuz gelmiştir...
bakın ben kendimi tamir etmeye çalışıyorum...ağıt yakarırcasına anlatamam ben...içim parçalanır gene yapamam
dışa vuramam acımı anlatırken...

Arkadaşlar bakın canım çok yanıyor emin olun
çok acıdığından çok düz geliyorumdur olabilir...kadınım yahu ben o da eşim
zerre sevgin olmassa yine de pRçalanır için...halimi görseniz içiniz acır..ön yargılı olmayın herkesin tarzı farklı

3 saatlik uykuyla zırıl zırıl ağladım sabahtan beri
biraz da rahatladım...aldatılmış olma ihtimalim yüksek...burda kendimi yansıtamıyor olabilirim...gerçek hayatta da acı konusunda ketumumdur...telden yazıyorum net yavaş..bu kadarı çıkıyor...:)

ya bana çok mantıksız geliyor. Çalışan birinin cep telefonunun olmaması. Enteresan.
Allah yardımcın olsun.
Evet, bu zamanda tuhaf gerçekten. Cep nosu olmadan banka da hesap bile açmak mümkün değil, yanılıyor muyum?

Konu sahibi, siz eşinizden çok vazgeçmişsiniz, o yüzden bu rahat tavrınız sanırım; başka kadınları süzme huyunu bıraktı mı?

Açuk hat satan bayiler var.Yabancı uyruklu kadınlar adına kayıtlı hat satıyorlar.Genelde pislik amaçlı alınır bu hatlar.Ya karı kız işiyle uğraşan herifler ya da sürekli iş değiştiren istikrarsız adamlar alır.

3,5 yıl önce eşinizle olan facedeki mesajları sadece fiziksel aldatma olmadı diye mi affettiniz...

şimdi yine fiziksel aldatma yoksa affedecek misiniz.

evinde işindeyse evet gene fiziksel bir şey yok demek. bu nedenle boşuna kurcalamayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…