- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
offff erkek işte...
ama tek sebep bu mu yani bakmasımı...
belki herseyi abartip, gozlerini olmamis yerlerde buluyoruz:)
benimde boyle dun bir kirizim oldu:)
ailemdeydim ve esim isden sonra direk oraya gelecekti, cunku evimiz cok ters ve baska bir koyde diyelim.
esim aileme geldiginde herzaman oldugu gibi, gunun nasil gecti, neler yaptin dedigimde, soyle boyle dedi.
ve kendi evimize geldigimizde isiklar acikti, gomlegi merdivenin ucunda, yatak odasindada havlu buldum.
benim gozlerim deli dana gibi dondu:)
cinnet cikartim..
adam sok oldu, kendi evime gelmek icinde izin almaliymisim dedi
diyelim bir cafedesiniz karşılıklı oturuyorsunuz...
sonra bir bakıyorsun senin eşin 2 dakka kadar gözleri parlıyor şekilde önüne bakıyor
ve arkanı dönuyorsun ....güzelce bir kız sarışın nargile içiyor....
savunması da aşkım nargileye daldım ben üniversitedeyken cafede çalışıyordum ya ....
Gozu disarda olan adamdan hayir gelmez
Bu her zaman böyledir. ..
Ayrica belki de her zaman öyleydi
sen yeni farkettin...
[/B]sen okadarini karistirma, aklin olmayan seyler gormeye baslar:)
madem yinede rahatsiz oluyorsun, sende soyle bir gozlerini dik ordaki burdaki erkeklere,
bakalim onun hosuna gidecekmi:) ozaman yaaa iste boyle dersin
ben boyle bir seye şahit olsam hemen bitiririm ilişkiyi gibime geliyo ama söylemesi kolaymı yada evli olsam bu kadar kolay bitirebilirmiyim bilemıyorum. ki ben sevgiliim facede bir kızın fotosunu begendi diye ilişkiyi bitirdim. kocam gözumun onunde güzel birine bakarsa heralde kıyameti koparım. kaldıramıyorum boyle şeyleri. yada bana yasattıgını onada yasatsam gozuun önunde yakışıklı erkeklere baksam ne yapardı acaba? sadık olmak bu kadar zormu. hiç çekmemek lazım böylelerini haayat okadar kısaki inanın iflah olmuyolar. bu insanla yasarsanız kanser olursunuz. bırakın yoluna gıtsın. hayırlısı olur sizin için...
6 ay yabancı gibi,aynı evin içinde...katlanabilecek misin?peki boşanacağız diye daha çok azıtırsa,gözüne soka soka yaparsa canını acıtmak için?şu an zaten boşanma gibi birdurumum yok ..
anca 6 ay sonra ....
yeni eve taşındık..off ne anneden ne kocadan ....kadersizim ben ya...
6 ay yabancı gibi,aynı evin içinde...katlanabilecek misin?peki boşanacağız diye daha çok azıtırsa,gözüne soka soka yaparsa canını acıtmak için?
diyelim bir cafedesiniz karşılıklı oturuyorsunuz...
sonra bir bakıyorsun senin eşin 2 dakka kadar gözleri parlıyor şekilde önüne bakıyor
ve arkanı dönuyorsun ....güzelce bir kız sarışın nargile içiyor....
savunması da aşkım nargileye daldım ben üniversitedeyken cafede çalışıyordum ya ....
MasAllah boyle saglam durmanizi taktir ettim.. Yoksa sadece eklediginiz smileylerden mi oyle geliyor bize?..
Kurana el basanlari bende taniyorum.. Ablamin kayni esini aldatti dovdu sovdu her halti isledi.. Kurana el basta bir daha yapmayacak diye..
Ne oldu ayi dolmadan yine ayni seyler.. Ablamin eltisi bosandi suan yeni bir duzen kuruyor evlenmek uzere.. Kayni ise hala heldur heldur dolasiyor..
Dusunsene kurana el basiyor ve ayni seyleri tekrar yapiyor..
Allah korkusu olmayan insandan ne beklersin ki?? Allahtan korkmayan kuldan da utanmaz..
Yasin kac bilmiyorum ama eminim ustesinden geleceksin bem beyaz bir sayfa acacaksin ve 10 yil sonra adini bile hatirlamayacaksin :)
artık o kadar normal geliyor ki..ondan bu rahatlığım belki...
ya kabullense ...başka hiç birşey istemiyorum ...ama o böyle kuranlara el basmalar ,işte inkar etmeler
insan kendine şupheyle yaklaşıyor bazen ,benimde oturup ya,gerçekten yanlış anladıysam diye düşündüğüm çok oldu...ama yok
değil....şimdi kendini ispatlayacak ya ...yere bakarak yürüyor dışardayken son bir kaç haftadır
ama geçti artık....ben olanları unutamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?