sanırım bitti

Ya ben senin konularını bu kadar bilmezken kendi uzak mesafe ilişkim hakkında (evlilikle sonuçlanan) işte şöyle oldu böyle güzel filan demiştim ama böyle sizin gibi değildi bizim aramızdaki şey. Söylediklerimi maalesef sizin için geri alıyorum. Ben 4 yıl uzaktan yürüttüm ama sizinki olmaz 🤷‍♀️
bilmiyorum siz o zaman hiç kavga etmeniz 4 yılda? eğer öyleyse öpüp başınıza koyun.
yani bu bizim ilişkimizin evliliğe gitmesi belki mucize olur ama şuan onun cevap vermemesi benim için sorun

hayır zaten ona da dün gece midemi bulandırıyorsun dedim defalarca ama işte elimde ispat yok. ve asla biriyle konuşmadım diyor. ve ben gerçekten sonra dönüp kendimi suçluyorum
Y kızım boşver illa sanal bi ilişki arıyorsan böyle onlarca bulursun

Bu paranoyaklik kendinde soyluyorsun yarim saat yazmamasi birine yazdigi anlamina gelmez seninle konusmak istemiyor olabilir o an. Tedavi gorsen iyi olur
evet biliyorum ben de bu konuyu dışarıdan okuyan biri olsam aynen böyle düşünürüm. ama işte aramızdaki iletişimi bilmediğiniz için böyle düşünülmesi normal. yani yarım saat mesaj atmaması cevap veremediği için olduğunu anladım işte ben. yani zaten yarım saat sonra hemen cevap verip gayet güzel telefonumu açtı.

Şahsi fikrim; sanal olarak tanıdığım, elle tutulur gözle görülür hiçbir paylaşımımın olmadığı, karşılıklı emek vermediğim biri için ne buraya konu açarım, ne kendime bunu dert edinirim. Senin ya başka derdin yok (Allah vermesin) yada karakter olarak zayıfsın. Zamk gibi yapışmak nedir yahu?

Üstüne gidersen kaçar. Sen onu sallama. O zaman gelir. Biri olabilir de olmayabilirde. Daha fazla yuz göz olmaya gerek yok. Sakince dur derim.

bilenler zaten bilir bilmeyenler için bundan 4 ay kadar önce sosyal medyadan tanıştığım henüz yüzyüze görmediğim bir adamla bir küs bir barışık devam eden iletişimimiz vardı.
zaten buraya yeri geldi konular açtım ama şuan gerçekten aylarca süren bu çaba mı desem bu inat mı desem bu aradaki çekim mi desem bilmiyorum ama bu sefer sanırım bitti :KK43: ama benden bağımsız olarak bitti. evet biliyorum benim de kafamda bir sürü olumsuzluklar vardı ama yine de benden bağımsız olarak bitmesi onun bana hiçbir şekilde cevap vermiyor oluşu şuan tabiki benim için üzücü :KK43:
olayın detayına gelirsek, zaten son iki gündür falan geç yazıyordu. ben de gel diye ısrar ediyorum ve aramızdaki bazı uyuşmazlıklar yüzünden böyle davranıyor olabilir diye düşündüm.
ama dün akşam attığım mesajlara 20 dk falan sonra cevap veriyor ki normalde hemen yazar yani onun da benim de telefon elimizdedir hep. ben de başkasıyla mı konuşuyorsun diye yazdım. üzerine de aradım. ne mesajıma cevap verdi görmesine rağmen ne de aramama. tabi bu böyle yarım saat devam etti. mesaj atıyorum görüyor ama tlf u açmıyor. ben de sen başka yerden biriyle konuşuyorsun o yüzden bana cevap vermiyorsun. midemi bulandırıyorsun , iğrençsin falan dedim :KK43: ve bu kelimeleri ilk defa söylüyorum çünkü çok sinirlendim. o da yarım saat sonra lütfedip cevap verdi. telefonda ben ona bağırıyorum o bana. benimle düzgün konuş dedi. sana milyon kere söyledim kimseyle konuşmuyorum. sen hastasın, takıntılısın vs o da ağzına geleni söyledi. artık istemiyorum seninle uğraşamam dedi :KK43:
evet benim böyle paranoyaklıklarım var geç yazınca başkasıyla konuştuğunu düşünüyorum ama gerçekten de tam yarım saat cevap vermeden duramaz kesin bir halt yiyordu. çünkü aylardır tanıyorum onu.
en kötüsü de dün gece ben istemiyorum bitirdim, bana yazma cevap vermeyeceğim dedi ve dün geceden beri benim yazdıklarıma cevap vermiyor :KK43: hayır iki eli kanda olsa ne kadar kavga edersek edelim cevap verirdi. ve sanırım gerçekten başka biri var yoksa cevap vermeden duramazdı. demekki sadece boşluktan yazıyormuş.
NOT: kızlar en son 19:30 da mesaj attım mesajı görmüş ama cevap vermedi. eğer cevap verirse gelişmelerle birlikte yazıcam. gerçekten çok üzgünüm :KK43: inşallah cevap verir. ve bir daha da biriyle konuşuyorsun muhabbeti yapmayacağım bu adama
yeni edit: kızlar tam şimdi 20:20 de yine bir destan yazdım. bakalım cevap vercek mi : (
Neden bu ısrar???

Şahsi fikrim; sanal olarak tanıdığım, elle tutulur gözle görülür hiçbir paylaşımımın olmadığı, karşılıklı emek vermediğim biri için ne buraya konu açarım, ne kendime bunu dert edinirim. Senin ya başka derdin yok (Allah vermesin) yada karakter olarak zayıfsın. Zamk gibi yapışmak nedir yahu?
yalnız ilişki sanal olunca emek vermiyor değilsin ki. gece gündüz yine hayatında oluyor o insan. birbirimizin neye benzediğini bilmesek evet dediğiniz doğru ama zaten görüntülü konuştuk.
evet yüzyüze gelmek gibi asla ama asla olmaz. ama sizin dediğiniz gibi hiç emek vermiyor değilsin. ama tabi ki bu kadar yapışmak konusunda haklısın. o da benim sanırım bağlanmamla alakalı bir durum

Üstüne gidersen kaçar. Sen onu sallama. O zaman gelir. Biri olabilir de olmayabilirde. Daha fazla yuz göz olmaya gerek yok. Sakince dur derim.
ay ne güzel yazmışsın ya. şu mesajı kenarda açıp sürekli okumak istiyorum. kesinlikle yapmam gereken bu. çok sağol canım :KK200:

evet biliyorum ben de bu konuyu dışarıdan okuyan biri olsam aynen böyle düşünürüm. ama işte aramızdaki iletişimi bilmediğiniz için böyle düşünülmesi normal. yani yarım saat mesaj atmaması cevap veremediği için olduğunu anladım işte ben. yani zaten yarım saat sonra hemen cevap verip gayet güzel telefonumu açtı.

Yahu aranızdaki iletişimi bilsek ne olacak bu adam size daha geçenlerde “sana öylesine yazıyorum çünkü sadece sen cevap yazıyosun” demiş insan. Böyle de cepte görüyor yani. Şehrine gelmeye üşenen biriyle ne iletişimi ne yakınlığı yahu

Yazmayın adama Allah aşkına istemiyor adam sizi engellicek demedi demeyin sonra.
dün geceden bu yana defalarca engelle yazıyorum. biz düşmanmıyız niye engelleyim diyor. inan ben de artık isityorum ki engellesin

bilenler zaten bilir bilmeyenler için bundan 4 ay kadar önce sosyal medyadan tanıştığım henüz yüzyüze görmediğim bir adamla bir küs bir barışık devam eden iletişimimiz vardı.
zaten buraya yeri geldi konular açtım ama şuan gerçekten aylarca süren bu çaba mı desem bu inat mı desem bu aradaki çekim mi desem bilmiyorum ama bu sefer sanırım bitti :KK43: ama benden bağımsız olarak bitti. evet biliyorum benim de kafamda bir sürü olumsuzluklar vardı ama yine de benden bağımsız olarak bitmesi onun bana hiçbir şekilde cevap vermiyor oluşu şuan tabiki benim için üzücü :KK43:
olayın detayına gelirsek, zaten son iki gündür falan geç yazıyordu. ben de gel diye ısrar ediyorum ve aramızdaki bazı uyuşmazlıklar yüzünden böyle davranıyor olabilir diye düşündüm.
ama dün akşam attığım mesajlara 20 dk falan sonra cevap veriyor ki normalde hemen yazar yani onun da benim de telefon elimizdedir hep. ben de başkasıyla mı konuşuyorsun diye yazdım. üzerine de aradım. ne mesajıma cevap verdi görmesine rağmen ne de aramama. tabi bu böyle yarım saat devam etti. mesaj atıyorum görüyor ama tlf u açmıyor. ben de sen başka yerden biriyle konuşuyorsun o yüzden bana cevap vermiyorsun. midemi bulandırıyorsun , iğrençsin falan dedim :KK43: ve bu kelimeleri ilk defa söylüyorum çünkü çok sinirlendim. o da yarım saat sonra lütfedip cevap verdi. telefonda ben ona bağırıyorum o bana. benimle düzgün konuş dedi. sana milyon kere söyledim kimseyle konuşmuyorum. sen hastasın, takıntılısın vs o da ağzına geleni söyledi. artık istemiyorum seninle uğraşamam dedi :KK43:
evet benim böyle paranoyaklıklarım var geç yazınca başkasıyla konuştuğunu düşünüyorum ama gerçekten de tam yarım saat cevap vermeden duramaz kesin bir halt yiyordu. çünkü aylardır tanıyorum onu.
en kötüsü de dün gece ben istemiyorum bitirdim, bana yazma cevap vermeyeceğim dedi ve dün geceden beri benim yazdıklarıma cevap vermiyor :KK43: hayır iki eli kanda olsa ne kadar kavga edersek edelim cevap verirdi. ve sanırım gerçekten başka biri var yoksa cevap vermeden duramazdı. demekki sadece boşluktan yazıyormuş.
NOT: kızlar en son 19:30 da mesaj attım mesajı görmüş ama cevap vermedi. eğer cevap verirse gelişmelerle birlikte yazıcam. gerçekten çok üzgünüm :KK43: inşallah cevap verir. ve bir daha da biriyle konuşuyorsun muhabbeti yapmayacağım bu adama
yeni edit: kızlar tam şimdi 20:20 de yine bir destan yazdım. bakalım cevap vercek mi : (
Size zibilyon kere yazıldı.
Adam ya evli ya nişanlı ya hayatında biri var yani . Hala ısrarla hiç görmediğiniz bir adam için zaman kaybediyorsunuz.

Daha ne o senin şehrine gelmeye tenezzül etti ne de sen kalkıp gidebildin. Emek görmesek hani..

evet benim böyle paranoyaklıklarım var geç yazınca başkasıyla konuştuğunu düşünüyorum ama gerçekten de tam yarım saat cevap vermeden duramaz kesin bir halt yiyordu.

size her konunuzda soylenen 'zaten iliskiniz yoktu, size gelmedi, gorusmediniz, bu kadar takilmayin' vs gibi yorumlari tekrar yazmayacagim ama evli bile olsaniz bu alintiladigim kismi karsinizdakine yasatmayin. insanlarin isi cikabilir, o an konusmak istemeyebilir, telefonu arizalanabilir, bir sey izliyordur hemen donemeyebilir vb bin tane sebep var. bu paranoyakliklariniz icin destek alin bence.

Neden bu ısrar???
aslında en başta onun karakteri vs birçok şey beni etkilemişti aramızda sorunlar çıktı, onun cinselliği rahat yaşamak istemesi ama uzak oluşumuz zaten onun için en büyük sorundu ama yine de aramızda aşırı yoğun bir iletişim başladı ne o ne ben engel olabildik. benim için zaten o kusurları tabiki vardır ama aradığım insana çok yakın olduğu için bırakmak istemediğim biriydi. ama o da beni bırakamadı.
ama işte sosyal medyada 3000 e yakın insan takip ediyor ve doğal olarak sürekli yeni yeni insanlar giriyor hayatına ve bu beni artık çıldırtıyor. ve doğal olarak sürekli acaba başkasıyla mı iletişim halinde diye paranoyaklık yapıyorum. yani eğer zaten bu aşırı sosyal oluşu ve yeni insanlarla tanışmaya açık oluşu olmasa zaten ben asla bırakmayacağım biri olurdu

dün geceden bu yana defalarca engelle yazıyorum. biz düşmanmıyız niye engelleyim diyor. inan ben de artık isityorum ki engellesin
Zorunuza gitmicek mi engellenmek ? Bir sakin olun geri çekin kendinizi, deneyin bunu o size yazicaktir , yazmasada yazmasın size cvp vermeye tenezzül etmeyen biri için hiç değmez , belli ki zaten baskasinlada konuşuyor , anladığım kadarıylada sadece sanal bir arkadaşlık bu ortada doğru düzgün ilişki yok , bende kendimi takıntılı sanırdım siz benide geçmişsiniz.

Yahu aranızdaki iletişimi bilsek ne olacak bu adam size daha geçenlerde “sana öylesine yazıyorum çünkü sadece sen cevap yazıyosun” demiş insan. Böyle de cepte görüyor yani. Şehrine gelmeye üşenen biriyle ne iletişimi ne yakınlığı yahu
evet aynen böyle de öylesine olup da gününün her saniyesine başkasına ayırmak nasıl bir şey peki? yani bu çelişki ne. ben de bunu anlamıyorum

evet aynen böyle de öylesine olup da gününün her saniyesine başkasına ayırmak nasıl bir şey peki? yani bu çelişki ne. ben de bunu anlamıyorum
Sen resmen anlamak istemiyorsun. Adam açık açık demiş halbuki bana tek yazan sensin o yüzden sana yazıyorum diye. Onunla sevişecek birini bulursa senin adını anmayacak.

Back
X