Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yürüyen bir şey yok ki. Hayatında hiç görmediğin adamla mesajlaşarak neyi yürütüyorsun?Asıl benim çabamla yürüyordu.
Evet bizde sana psikopatça hastalıklı davranışların olduğunu söylemiştik. Ben olsam engellerdim sizi. Ayrıca 4 aydır tanıştığınız bi insan için onu aylardır tanıyorum demek bile saçma 4 ayda ne kadar iyi teşhis edebilirsiniz ki uzaktan konuştuğunuz adamı? Bi sal adamı ya rahat bırakbilenler zaten bilir bilmeyenler için bundan 4 ay kadar önce sosyal medyadan tanıştığım henüz yüzyüze görmediğim bir adamla bir küs bir barışık devam eden iletişimimiz vardı.
zaten buraya yeri geldi konular açtım ama şuan gerçekten aylarca süren bu çaba mı desem bu inat mı desem bu aradaki çekim mi desem bilmiyorum ama bu sefer sanırım bittiama benden bağımsız olarak bitti. evet biliyorum benim de kafamda bir sürü olumsuzluklar vardı ama yine de benden bağımsız olarak bitmesi onun bana hiçbir şekilde cevap vermiyor oluşu şuan tabiki benim için üzücü
olayın detayına gelirsek, zaten son iki gündür falan geç yazıyordu. ben de gel diye ısrar ediyorum ve aramızdaki bazı uyuşmazlıklar yüzünden böyle davranıyor olabilir diye düşündüm.
ama dün akşam attığım mesajlara 20 dk falan sonra cevap veriyor ki normalde hemen yazar yani onun da benim de telefon elimizdedir hep. ben de başkasıyla mı konuşuyorsun diye yazdım. üzerine de aradım. ne mesajıma cevap verdi görmesine rağmen ne de aramama. tabi bu böyle yarım saat devam etti. mesaj atıyorum görüyor ama tlf u açmıyor. ben de sen başka yerden biriyle konuşuyorsun o yüzden bana cevap vermiyorsun. midemi bulandırıyorsun , iğrençsin falan dedimve bu kelimeleri ilk defa söylüyorum çünkü çok sinirlendim. o da yarım saat sonra lütfedip cevap verdi. telefonda ben ona bağırıyorum o bana. benimle düzgün konuş dedi. sana milyon kere söyledim kimseyle konuşmuyorum. sen hastasın, takıntılısın vs o da ağzına geleni söyledi. artık istemiyorum seninle uğraşamam dedi
evet benim böyle paranoyaklıklarım var geç yazınca başkasıyla konuştuğunu düşünüyorum ama gerçekten de tam yarım saat cevap vermeden duramaz kesin bir halt yiyordu. çünkü aylardır tanıyorum onu.
en kötüsü de dün gece ben istemiyorum bitirdim, bana yazma cevap vermeyeceğim dedi ve dün geceden beri benim yazdıklarıma cevap vermiyorhayır iki eli kanda olsa ne kadar kavga edersek edelim cevap verirdi. ve sanırım gerçekten başka biri var yoksa cevap vermeden duramazdı. demekki sadece boşluktan yazıyormuş.
NOT: kızlar en son 19:30 da mesaj attım mesajı görmüş ama cevap vermedi. eğer cevap verirse gelişmelerle birlikte yazıcam. gerçekten çok üzgünüminşallah cevap verir. ve bir daha da biriyle konuşuyorsun muhabbeti yapmayacağım bu adama
yeni edit: kızlar tam şimdi 20:20 de yine bir destan yazdım. bakalım cevap vercek mi : (
zaten önemsediğimi attığım mesajlar anladı. ama bizim zaten sürekli mesajlarımız destan gibi. kendisinin de öyle. o yüzden benimkileri okumadığını düşünmüyorum.Aha bu tam benasla bir erkeğe "beni engelle" demeyin zira bu onu önemsediğinizi ve yazmama iradenizin olmadığını gösterir. Bende beni engelle demiştim şimdi çok pişmanım alakalı alakasız birçok siteden engel atıyor bana. Bende sülük olduğumu düşündüm. Erkekler destan gibi yazılan mesajları okumuyor, sevdiği, değer verdiği kızsa belki okurlar. Bende yazmıştım zamanında paşamız kavga etmekten yoruldum ve sildim mesajını dedi. Ben çok uğraştım beni sevsin diye. Kendi olmayan öz saygımı hiçe saydım sonuç koca bir hiç. En sonunda da bitsin artık dedim.
Yaşlar kaç. Karşıdaki kişi ne mezunu. Bı tanıdık çıkar mı acaba diye düşündümzaten önemsediğimi attığım mesajlar anladı. ama bizim zaten sürekli mesajlarımız destan gibi. kendisinin de öyle. o yüzden benimkileri okumadığını düşünmüyorum.
bu arada şu bir gerçek ki erkek kadın farketmez kim ısrar ediyorsa diğer tarafa itici geliyor. ama insan yine de o an bitti deyip çekip gidemeyebilir. ben bunun o kadar da dünyanın sonu olduğunu düşünmüyorum. yeri geliyor o da bir gün boyunca cevap vermesem de bir şey için ısrar edebiliyor , uğraşıyordu.
peki senin yazdıklarına hiç mi dönmedi yoksa belli bir süre sonra döndü mü
Benim de lise aşkım boğaydı. Evet ayrılamadı ama geleceği olmadığının bariz olduğu 3 aylık ilişkiyi 3 yıl sündürdü. Toylukla inandım bir ister bir istemez hallerine. Her istemediğinde “ama önceden istiyordu, yine ister” diye diye tutundum çocuğaağzına geleni söyledi zaten biz o boyutu geçtik yalnız :)
bilmiyorum kadını da erkeği de aynı mı ama biraz bugün boğa burcunu araştırdım. boğalar ayrılamaz diyor her yerde.
yani boğa burçları ilişkilerini bitiremiyormuş ve ayrılamıyormuş. ben engelleyeceğini düşünmüyorum. tüm zevk ve egosuyla yazdığım mesajları okuyup okuyup duruyor![]()
Yine kendi degerini, benliyini, gururunu b*k eden bir kiz vakasi. Agzina geleni saymiş size ve siz destan yaziyorsunuz. Genelde kötü konuşmam ama bazi insanlar çoğu şeyi hakeder ya. Evet 4 ay zaman harcamişsiniz yuzunuze tukurse affedinki o koskoca 4 ay, verdiginiz çabalar ziyan olmasin. Biraz gurur bir azacik. Bir damlacik
Dönse bile yarım ağız dönüyordu. Yani kısa kısa cevaplar veriyordu.zaten önemsediğimi attığım mesajlar anladı. ama bizim zaten sürekli mesajlarımız destan gibi. kendisinin de öyle. o yüzden benimkileri okumadığını düşünmüyorum.
bu arada şu bir gerçek ki erkek kadın farketmez kim ısrar ediyorsa diğer tarafa itici geliyor. ama insan yine de o an bitti deyip çekip gidemeyebilir. ben bunun o kadar da dünyanın sonu olduğunu düşünmüyorum. yeri geliyor o da bir gün boyunca cevap vermesem de bir şey için ısrar edebiliyor , uğraşıyordu.
peki senin yazdıklarına hiç mi dönmedi yoksa belli bir süre sonra döndü mü
Seks yapabileceği bir sürü kadın olduğunu nereden çıkardın bilmiyorum ama yanılıyorsun bence.Türkiye'de erkeklerin çoğu canı isteyince seks yapabileceği bir sürü kadın bulamıyor.öncelikle aramızda hiç ilişki olmadı. yani o boyuta gerçekten geçemedik. yani ben böyle inanıyor değilim.
adam evet seks olmadan ilişki olmaz diyor bu net. ama aylar oldu bunun olmadığını ve olmayacağını bildiği halde o da kopamıyor. yoksa niye vakit kaybetsin ki bir sürü kadın var seks yaşayacağı.
takıntılısın dedi ama bu adam boğa burcu ve gerçekten ne söylediğini sinirlenince bilmiyor. yani boğa burcu erkeği çekmiş olan belki anlar sinirlenince gerçekten ne dediklerini bilmiyorlar
Adamı gözünde çok büyütmüş . Bir de bütün erkeklerin nefes alan tüm dişilerle yatmak isteyeceğini falan sanıyor galiba.Seks yapabileceği bir sürü kadın olduğunu nereden çıkardın bilmiyorum ama yanılıyorsun bence.Türkiye'de erkeklerin çoğu canı isteyince seks yapabileceği bir sürü kadın bulamıyor.
Reel hayattan bu kadar kopuk olmamak lazım ama. "Türkiye cinselliğin afrikasıdır" klişesi her yerde dolaşan doğru bir klişe. Ama bilmezden gelmekte istiyor olabilir, çünkü kafasında fırtınalı, tutkulu, asla birbirinden kopamayan aşıkların olduğu bir kurgu yaratmış sanırım.Adamı gözünde çok büyütmüş . Bir de bütün erkeklerin nefes alan tüm dişilerle yatmak isteyeceğini falan sanıyor galiba.
Bende de vardı böyle biri, demek ben de boğa mağduruymuşumBenim de lise aşkım boğaydı. Evet ayrılamadı ama geleceği olmadığının bariz olduğu 3 aylık ilişkiyi 3 yıl sündürdü. Toylukla inandım bir ister bir istemez hallerine. Her istemediğinde “ama önceden istiyordu, yine ister” diye diye tutundum çocuğa.
“İlişkimize nokta değil virgül koyuyoruz” demişti ilk ayrılırken. Keşke “sen virgül koyabilirsin ama ben artık noktayı koyuyorum” deseydim. Ümit etmeye, bir gün barışıp devam edeceğimize inandım kaç yıl. O da ağzıma bir parmak bal çaldı arada. Bir gün, “aslında ben de seni…” dedi gerisini getirmedi, sonra yok uyuyakaldı yok çok meşgul, bir cümleyi bile tamamlamadı
. O günden sonra peşinden koşmadım. Ondan bir sene falan sonra mesaj atmış. Sadece adımı yazmış. Noldu ne diyeceksin falan dedim, yine meşgulmüş de çalışıyormuş da… Konuşacak bir şeyimizin kaldığını düşünmüyorum dedim, bir daha da hiç iletişimimiz olmadı.
Doğrudur, ayrılamayor konuşmayı tamamen kesemiyor olabilir ama bu, bu kişiden de bu ilişkiden de hayır geleceği anlamına gelmez.