hepsi aynı diyorsunuz yani....benim için bi avuntu oldu en azından tek benim eşim böyle değilmiş.yemeklerimi yemeyecek o belli oldu zaten en sevdiği yemeği yaptım yinede yemedi.baklava alacağına hiç alma ben maddi bişiy beklemedimki biraz ilgi biraz şevkat hepsi o. babasız büyüdüm ben o yüzden şevkat karşısında yapamayacağım bişiy yok ona karşıçoçuk konusunda gördüm tanıdığım bütün babalar aynı . senin öyle beklediğin gibi çoçuğu karşısına alıp saatlerce çoçuk oynatan kimseyi görmedim (gördüklerim tanıdıklarım bu konuda daha odun kalmış olabilir) -2. soruna gelince bırak kendi yapsın yemeğini ne güzel yemek yapma derdi mi düşüneceksin?eşine sor yapacağın yemeği söyle yemeyeceksen yapmayacagım de boşunada kendine eziyet etme -birde ben öyle ince fikirli ,her özel günleri hatırlayan, her daim ince fikirli olan erkek görmedim(bana denk gelmedi) -bana üzerinde bir bıkkınlık varmış gibi geldi
Amin teşekkür ederim.bu bilince varabilmesi için neler yapacağımı bilemiyorum ki elimden geleni yaptım ama olmadı .boşanmakta kolay bi süreç değil biliyorum.anneme kalırsa dövmüyor aldatmıyor arabayı altıma veriyor maaşı bana veriyor.ben saçımı bile evde boyarım tutumlu biriyim...ona zarar veremem asla giderlerimi kısıtlarım.bilemiyorum inşallah düzelir ama benim babam düzelmemiştiAllah yardimciniz olsun. Tek yasamaya alismis demekki daha ailenin bilincine varmamis.. Insallah düzelir daha ilgili olur..
Bence konuşmalısınız ama iyimser yani güzel davranın yaklaşımlarınız sempatik ve sevgi dolu olsun yargılar gibi değil daha sonra siz önemsediğiniz konuları yavaş yavaş ona işliyerek anlatmalısınız anlamasını sağlamalısınız.Mesela bir baklava olayı gerçekten kırılmıştır kendi içinde belliki niyeti iyiçok teşekkür ederim belki bendede hata vardır bilemiyorum.fazla yalnız kalmaktan belkide ona daha çok ihtiyacımız olması.elbette haklısınız çoğu cümlenizde..sizce benmi gidip konuşmalıyım
Amin teşekkür ederim.bu bilince varabilmesi için neler yapacağımı bilemiyorum ki elimden geleni yaptım ama olmadı .boşanmakta kolay bi süreç değil biliyorum.anneme kalırsa dövmüyor aldatmıyor arabayı altıma veriyor maaşı bana veriyor.ben saçımı bile evde boyarım tutumlu biriyim...ona zarar veremem asla giderlerimi kısıtlarım.bilemiyorum inşallah düzelir ama benim babam düzelmemişti
teşekkür ederim yinede dua edin yeter banaBenim ablamin esi de ayni dediginiz gibi hem daha fenasi. 13 yil oldu şükür duzelmeye basladi. Imtihan iste aslinda. Ne diyeyim Allah islah etsin. Bosanmak da öyle kolay degil ki. Ne desem inanin bilemiyorum..
çok iyisiniz teşekkür ederim bazen içinde olduğumuzda gerçekleri göremiyoruz çok sinirliyim ona karşı ama yinede son bi kez deneyeceğim söylediklerinizi.evet aslında almadığım için sonradan üzüldüm ama çok kırılmıştım dahada ısrar etsin yalvarsın beni sevdiğini göstersin diye dediğiniz gibi inatlaştım .bilmiyorum belkide çok yoruluyor tahammülü kalmıyordur .Bence konuşmalısınız ama iyimser yani güzel davranın yaklaşımlarınız sempatik ve sevgi dolu olsun yargılar gibi değil daha sonra siz önemsediğiniz konuları yavaş yavaş ona işliyerek anlatmalısınız anlamasını sağlamalısınız.Mesela bir baklava olayı gerçekten kırılmıştır kendi içinde belliki niyeti iyibirşekilde gönül almak istemiş ve sonu gene inatçı bir kadın tribi olmuş her kadın ilgiden hoşlanır evet bunu zaman zaman bende istiyorum sonra ya sen neden tv izliyosun ilgilensene diyorum sonra diyorumki kendi kendime ne bu trip adam yorgumn hemen empati kuruyorum ve uzatmıyorum.yani gerçekten zor çalışmak lütfen öğle değerlendirin.Ama kendinizede fırsat verin iyi davranın ve onu siz güzel yaklaşımlarınız ile ortak bir plan yaparak haraket edin.eminim zamanla ayak uyduracaktır.
Yataklari asla ama asla ayirmayin.salonda bile yatsa git kivril yanina.yemek mi yapmis yerken gidin siz de eslik edin.laf atma olarak degil anlamaya ve anlatmaya calisarak yaklasin.guzel dusunun kusur aramadan artilarini gorerek bakin.inanin cok guzel olacak Hersey. Allah yuvaniza saglik, , huzur,mutluluk versintam anlamıyla soğuk savaş evet .ikimizde inatçıyız konuşmuyoruz ilk kez bu kadar uzun süre.yemekler yataklar ayrıldı.yemeklerini bizden ayrı yiyor kendine ayrı yemek yapmış.ne yapacağımı bilmiyorum.fikirleriniz çok güzel bi kısmını denedimde zamanında ama bir değişim olmadı yinede bir yolunu bulup konuşayım ilk benmi laf atsam diye düşünüyorum
bende denedim bu yöntemi ama televizyondan gözünü alamıyoki adam sürekli tv izliyo belgesel hayvanlar falan.o sadece kendi hayatını yaşamak istiyo bana kalırsa hemen kalkıyo gidiyo yani sürekli çabalamaktan bıktım bende haliyleSizinle olan durumunu bilemicem ama eşiniz çocukla nasıl ilgileneceğini bilmediğinden ilgilenmiyo olabilir.
Eşimde böyleydi bi iki sever bırakırdı çocuğu. Rahat iş yapamazdım.
Bi süre bıraktım işi gücü oturdum eşimin dibine çocuğuda aldım. Oynadığımız oyunlara eşimi dahil etmeye çalıştım. Aa bak babası kızımız napıyo falanlarla.
İster istemez dahil oldu. Çocuğun eğlendiğini güldüğünü farketti. Onada zevkli gelmeye başladı. Yoksa sıkıldığından uğraşmak istemiyodu. Denemeye değer..
yatakları ben ayırdım çocuğun odasına taşındımhepsini deneyeceğim .teşekkür ediyorumamin dualarınız için.her fikra açığım her şeyi denemeye hazırım sadece çocuğumu sevsin istiyorum ona çok üzülüyorum.benim gibi babasız kalsın istemiyorumYataklari asla ama asla ayirmayin.salonda bile yatsa git kivril yanina.yemek mi yapmis yerken gidin siz de eslik edin.laf atma olarak degil anlamaya ve anlatmaya calisarak yaklasin.guzel dusunun kusur aramadan artilarini gorerek bakin.inanin cok guzel olacak Hersey. Allah yuvaniza saglik, , huzur,mutluluk versin
çok iyisiniz teşekkür ederim bazen içinde olduğumuzda gerçekleri göremiyoruz çok sinirliyim ona karşı ama yinede son bi kez deneyeceğim söylediklerinizi.evet aslında almadığım için sonradan üzüldüm ama çok kırılmıştım dahada ısrar etsin yalvarsın beni sevdiğini göstersin diye dediğiniz gibi inatlaştım .bilmiyorum belkide çok yoruluyor tahammülü kalmıyordur .
biz neyse de çocuklara yazık oluyobende denedim bu yöntemi ama televizyondan gözünü alamıyoki adam sürekli tv izliyo belgesel hayvanlar falan.o sadece kendi hayatını yaşamak istiyo bana kalırsa hemen kalkıyo gidiyo yani sürekli çabalamaktan bıktım bende haliyle
teşekkürler tekrar.belkide haklı diyorum ama bende haklıyım işte çocuğum için üzülüyorum .deneyeceğim bunları yapmayıaynen öyle düşünün inanın bu sizi dahada rahatlatacak bakış açınız ona karşı azda olsa değişecek :)umarım herşey gönlünüzce olurrr.....
evet tek üzüldüğüm çocuğum .ben zaten bişiy beklemiyorum ondan kendisinede söylüyorum bunları.lakin tartışma olunca çocuğu bırak git diyebiliyor yaaa evdeyken yüzüne bakmıyorsun bu çocuğun diyorum .içim acıyo inanın .yavrum hep yalvarıyor oynamak içinbiz neyse de çocuklara yazık oluyo
Onlar için elimizden geleni yağmaktan başka çaremiz yok. Bazı insanlar böyle oluyo malesef
Esinizin cocugu sevmesini siz saglayacaksiniz.cunku o 9 ay tasimadi, emzirmedi...bagi sadece su an kisitli vakitlerde kurmayla sagliyor.tabi ki cok seviyor.ama iste sizinle kotu diye arasi guya aklinca sizi cezalandiriyor.ustte bir arkadas yazmis ya is yapmayi birakip cocugunun yanina geliyor.ve babayi da oyuna dahil ediyor.boyle boyle siz de saglayabilirsiniz.tekrar diyorum cozumsuz ve dert ettiginiz kadar buyuk birsey yok.gersey siz de bitiyor.guclu kadin guclu anne yuvani kanatlarinin altina al olur mu:)yatakları ben ayırdım çocuğun odasına taşındımhepsini deneyeceğim .teşekkür ediyorumamin dualarınız için.her fikra açığım her şeyi denemeye hazırım sadece çocuğumu sevsin istiyorum ona çok üzülüyorum.benim gibi babasız kalsın istemiyorum
:) teşekkür ederim tokat gibi yazmışsınız.tamam hepsini deneyeceğim .böyle sizinle konuşup fikir aldıkça ona olan öfkemde azalıyor biliyormusunuz.belki bi yuva kurtulacak bu yazılanlarla.başımın ağrısı bile geçtiEsinizin cocugu sevmesini siz saglayacaksiniz.cunku o 9 ay tasimadi, emzirmedi...bagi sadece su an kisitli vakitlerde kurmayla sagliyor.tabi ki cok seviyor.ama iste sizinle kotu diye arasi guya aklinca sizi cezalandiriyor.ustte bir arkadas yazmis ya is yapmayi birakip cocugunun yanina geliyor.ve babayi da oyuna dahil ediyor.boyle boyle siz de saglayabilirsiniz.tekrar diyorum cozumsuz ve dert ettiginiz kadar buyuk birsey yok.gersey siz de bitiyor.guclu kadin guclu anne yuvani kanatlarinin altina al olur mu:)
aynen öyle ama ailesindede görmemiş sevgi .ne annesi nede babası sevmemiş bilmiyorumki genelde herkes düzelebilir iş sende bitiyo dedi ama deneyeceğim çocuğum içinevlat sahibi olmuş ama sanırım baba olmayı beceremiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?