öyle dememek gerekıyor bende esımde calısıyoruz ve cok erken uyanıp ıse gıdıyoruz dıger ınsanlara gore daha erken gelıyoruzben burda eşiniizin çok yorulduğu kanısındayım.Biz gündüz gidiyoruz ise gelince ben maf alıyorum .Eşimde öyle çocuk sesi dahi kaldıramıyoruz.Bu adamın ise gecesi gündüzü karışmış keske bu konuda siz daha iyimser davransanız.Başka günlerden bahsediyosunuz ya erkeğin çocukla geçireceği vakit nedir ya 10 -ya 15 en fazla yarımsaat ne yani ne bekliyorsunuz ?? bunun için evlilik bitermi evde 2 yabancı gibi olacağınıza birbiriniz ile konuşmayı deneyin hatalarınızı konuşun o masumum sizede eşinizede ihtiyacı var paylaşmlarınızı arttırın yani birbirinize küserek tavır alarak biryere varamazsınız.
Adim atmalisiniz. Malesef evlilik öyle hop hadi bitirelim bitti lik bisey degil. Ortada cocuk var yasanmisliklar var es dost var var da var yani. Ha bakin deneyin olmazsa bosanirsiniz ama bosanirken "elimden geleni yaptim ben icim rahat" diyebilin kendinize.terapisti kabul etmiyor.çünkü ne kadar bencil olduğu çıkacak ortaya.güzellikla anlattım olmuyorki .yorgunum diyor sabaha kadar bilgisayarda.sadece bizden kaçmak amacı.tek başına daha mutlu sevmeyi bilmiyor tahammülsüz biri.sizce benmi gitmeliyim yanına
evet aynı diyor genel olarak aynı kapının lacivertleri diyorum ..... o şevkati kim hak ediyorsa ona göstereceksinhepsi aynı diyorsunuz yani....benim için bi avuntu oldu en azından tek benim eşim böyle değilmiş.yemeklerimi yemeyecek o belli oldu zaten en sevdiği yemeği yaptım yinede yemedi.baklava alacağına hiç alma ben maddi bişiy beklemedimki biraz ilgi biraz şevkat hepsi o. babasız büyüdüm ben o yüzden şevkat karşısında yapamayacağım bişiy yok ona karşı
Belki degil Allahin izniyle insallah kurtulacak.yuvanizin sahip olduklarinizin kiymetini bilin.cok sukur Allah saglikli bir evlat vermis, esinizin hafif bir torpulenme disinda sikintisi yok.ve evet baba onemli bir faktor ama evladinizin en cok size yani guclu, pozitif, mutlu bir anneye ihtiyaci var.ne olur kucuk seyleri gozunuzde buyutup de ani kacirmayin.ama tekrar soyluyorum kucuk seyleri paspas altina da supurmeyin.nacizane bir soz de paylasmak istiyorum.evliliklerde nasil hukum kurarim yerine nasil mutlu edebilirim anlayisinda olursa esler o evlilikler saglikli olurmus.dilerim bunu basarirsiniz...:) teşekkür ederim tokat gibi yazmışsınız.tamam hepsini deneyeceğim .böyle sizinle konuşup fikir aldıkça ona olan öfkemde azalıyor biliyormusunuz.belki bi yuva kurtulacak bu yazılanlarla.başımın ağrısı bile geçti
herkese merhaba hanımlar...ben bu güne dek herşeyimi sizlerle paylaşmaya çalıştım evlendiğimden bu yana...ama ne yazıkki artık sonuna geldik...öyle görünüyor.eşimle aslında büyük problemlerimiz yok ilk günlerdeki gibi .herkes biribirini kabullendi.ama çocuğum söz konusu olunca ne yazıkki çok sinirleniyorum.eşim 4 gün çalışır 3 gün evde .bu 4 günden 3 günü gece gider akşam 8 sabah sekiz sabah çıktığı o ilk izin günü 4 e 5 e kadar uyur çocuğu görmez.9 da yatar çocuk ama ilgi göstermez fazla .1 günü de sabah 8 akşam 8 gider.geldiğinde 8.30 dokuzda yatar çocuk.yine göremez.kalan iki günüde gece vardiyasına dönüp alışabilmek için(o öyle söylüyor)geç yatar geç kalkar.çocuğu doğru düzgün göremez uyanuksada tv izler ilgilenmez.ilgilenmek istemez gibi geliyor bana sabırsızdır ve sürekli kendin oyna diye söylenir 5 veya 10 dakika ilgi gösterir okadar.birinci sorum bu durumda haksızmıyım.bana ilgi zaten göstermez.ama evladım yalvarır oynayalım diye oynamaz of puff yapar.
ikinci sorum yada fikrinize ihtiyacım olan konu da geçen haftaki izninden beri konuşmuyorum.çünkü hastaydım ve o yüne yattı uyudu.ne çocukla ne benimle ilgilenmedi zorla baktım çocuğa.3 gün zaten hiç görüşmüyoruz.incindim tabii.hasta olduğum için yemek de yapamadım.neyse halletti.ama konuşmuyoruz.niçin konuşmuyorsunda demedi.biliyor çünkü söyledim biraz.sonuç olarak o gececiyken annemde kaldık 3 gün .geldiğimizde evi mahvetmiş buldum.(genelde öyle oluyor)temizledim toparladım.çocuğu uyuttum .akşam 5 gibi uyandı eşim çocuğu alıp markete gitmek istedi.çocukla konuşuyor benimle değil.çocuk benide isteyince bende gittim.kendine 30liralık alışveriş yaptı.ciğer meyvesuyu vs..bi ihtiyaç varmı demedi bana.fırından ekmek alırken kadınla anneler günümüzü kutladık(tanışıyoruz)sonra çıktık .çocuk bişiylere bakarken geri dönüp baklava almış.eve gelince anneler günün kutlu olsun diyerek verdi(fırındaki konuşmadan sonra aklına geldi sanırım anneler günü olduğu)bende teşekkür ederim yemeyeceğim dedim .yemezsen bile al dedi aldım koydum masaya.dün yemek yaptım ama yememiş.kendine başka bişiy yapmış.bende madem yemeğini yapıyo bulaşığınıda yıkasın diyerek bulaşıklarını bi kenara ittim.çok uzun olmuş kusura bakmayın.sizce bittimi bu evlilik...
evet çok zordu.kaybetme riskim vardı...sürekli yorgun ve uykusuz ben anlayamıyorum bu durumu anlamaya çalışıyorum ama çocuğumdan daha kıymetli olamaz uyku diye düşünüyorum...12 saat ve ayakta çalışıyor yorucu olduğu doğru aslında....bilmiyorum bazen bende bunalıyorumbitmesin
cocuk sahibi zor oldunuz diye hatırlıyorum
her kadın senın gıbı dusunur benımde esımın yattıgı zaamanlar bana cok batar ama normal sartlarda benımkı ılgılenıyorsa sızınkı dahada cok ılgılenmesı gerekır ıdye dusunuyorum
ısın ardına sıgınılmaz
ne ıs yapar kac saat calısır nasıl calısır bılmıyorum cokta ılgılenmıyorum 1 gunde 30 dk zamanı yokmu sıze?
söylüyorum fakat biraz yapıyor sonra yine aynı her yolu deniyorum aslına bakarsanız..o sadece sürekli yorgun ve uykusu var...en büyük sorun bu...tv izlemeyi çok seviyor ..eskiden çok oyun oynardı onu azalttı artık...çocuk oradaki şiddeti görmesin diye açmadı oyunu uzun zamandır....bugün seni seviyorum dedi bana.sadık olduğundan şüphem yok şuan içinterapisti kabul etmiyosa siz konuşun.....ilgi istiyorum diyin...hadi benleilgilennmiyosun cocugunla ilgilen diyin.ama bunları tatlı dille ve kavag etmeden söylerseniz daha iyi anlar.belki böyle bi konuşma yaparsanız oda kendi sıkıntısını sebeplerini yorgunlugunu anlatır....bir orta yol bulursunuz...sizi sevdiğini cocugunuzu sevdiğini ve sadık biri oldugunu biliyosanız bir cırpıda bitrmeyi aklınıza getirmeyin
yemek yapamazsam yada çamaşır yıkayamasam sorun yapmaz asla.girer hazırlar veya yıkar ütüler.ben sadece çocukla birazda ilgilenmesini istiyorum başka büyük sorunumuz yoköyle dememek gerekıyor bende esımde calısıyoruz ve cok erken uyanıp ıse gıdıyoruz dıger ınsanlara gore daha erken gelıyoruz
ote yandan esımde vardıyalı calısıyor
sabahta ısten gelse aksam ustu 3 gıbı uyanıyor hem yemek hazırlıyor hemde cocugu okuldan alıyor ben ısten gelınce yemek yıyoruz ben cocugu dısarı cıkarıyorum kı o dınlensınd ıye
veyahut gec kaldı yemek yapamadı ben onalrı yolda buluyorum hemen eve gıdıp yemek hazırlıyorum
o cocukla dısarıda kalıyor yemek olana kadar
bu ısler boyledır
şuan elimden geleni yaptım diyemem çok haklısınız.bitirmeye şuan psikolojik olarak da dayanamam çünkü sevdiğimi hissediyorum...aslında çok bunaldığımda yada hasta olduğumda etrafımda olmaması beni yıpratıyor.biraz gamsız ilgisiz fakat kötü değil ....tahammül sınırımı aşınca böyle kötü günler yaşıyoruz.Adim atmalisiniz. Malesef evlilik öyle hop hadi bitirelim bitti lik bisey degil. Ortada cocuk var yasanmisliklar var es dost var var da var yani. Ha bakin deneyin olmazsa bosanirsiniz ama bosanirken "elimden geleni yaptim ben icim rahat" diyebilin kendinize.
kılavuz niteliğinde mesajınızı okudum hemen denedim hatta uyurken yanına yattım ..hemen sarıldı seni seviyorum çocuğumuza çok iyi bakıyorsun ama iş yerinde böyle böyle bi aksilik oldu uyuyamadım çok moralim bozuk falan dedi anlattı çocuk da uyuyordu konuştuk epey çok üşümüşsün dedi ellerimi ısıttı...şimdi çocukla oynuyor ne isterse yapıyor keşke hep böyle olsa ...evet küs olduğumuzda sürekli başım ağrıyor ...sanırım epey şaşırdı ben yanına gidince teşekkür etti mutlu oldu.iyiki geldin dedi...çok teşekkür ederim....dualarınız içinde çok teşekkürler görünen o ki kabul olmuş:))Böyle şeylerden evlulik bittiyor mu diye düşünmeyin.. Genelde erkekler cocuklara karşı böyle oluyor. Ama tatlilikla iletisimlerini artirmaya çalışmalısınız tabii ki.
Unutmayin ki her konuda ne kadar cok trip yaparsaniz, esiniz o kadar cok uzaklasir sizden. Karsisinda ılımlı, sevecen, hem eşine hem çocuğuna düşkün bir anne görsün.. Eminim icten ice düşünüp yanlışlarını, ilgisizligini anlayacaktir. Karakterden kaynaklanmayan sıkıntılar duzelecektir. Herseye iyi yonunden bakmaya çalışın.. Biz kadinlarla erkekler bir olmuyor. Şu forumda yüzlerce kişi ilgisizlikten vs. ayni konulardan topik açıyor. Kadınlarin beyni 7 kadinlik hormonuyla yonetilirken erkekler 1 testesteron hormonuyla yonetiliyor. Böyle olunca da kadin daha duygusal, erkek daha odun:) oluyor. Hepsi boyle degil tabii ki ama coğu erkekten, çoğu kadın bu konulardan şikayetçi oluyor. Tek olmadıginizi düşünün ve kendi mutlulugunuzu kendiniz inşa edin.. Biliyorsunuz ki küs dururken daha mutsuz oluyorsunuz.. Umarim siz daha ılımlı yaklaştıkça o da anlayacaktir eksigini. Hemen bugün onu şaşırtıp bu evliliğe adeta bir format atmalısınız diye düşünüyorum
Size dua edecegim.. ama dedigim gibi, üzülmeyin,harekete gecin. Küs kalmayin onu itersiniz.
haklısınız ne onlarla ne onlarsız olmuyor işte değilmi.biz barıştık gibi bakalım yine aynımı olacak bence aynı olacak ama denemekten vazgeçemiyorum işteevet aynı diyor genel olarak aynı kapının lacivertleri diyorum ..... o şevkati kim hak ediyorsa ona göstereceksin
sanırım kurtuldu ...dualarınız kabul oldu....barıştık gibi...uyurken yanına gittim sarıldı seni seviyorum dedi.bende baklavayı almadığım için özür diledim...öyle sohbet ettik biraz iş yerindeki sıkıntıları anlattı bayağı canı sıkılmış...şimdilik iyi gibiyizBelki degil Allahin izniyle insallah kurtulacak.yuvanizin sahip olduklarinizin kiymetini bilin.cok sukur Allah saglikli bir evlat vermis, esinizin hafif bir torpulenme disinda sikintisi yok.ve evet baba onemli bir faktor ama evladinizin en cok size yani guclu, pozitif, mutlu bir anneye ihtiyaci var.ne olur kucuk seyleri gozunuzde buyutup de ani kacirmayin.ama tekrar soyluyorum kucuk seyleri paspas altina da supurmeyin.nacizane bir soz de paylasmak istiyorum.evliliklerde nasil hukum kurarim yerine nasil mutlu edebilirim anlayisinda olursa esler o evlilikler saglikli olurmus.dilerim bunu basarirsiniz...
İnşallah her öyle olurkılavuz niteliğinde mesajınızı okudum hemen denedim hatta uyurken yanına yattım ..hemen sarıldı seni seviyorum çocuğumuza çok iyi bakıyorsun ama iş yerinde böyle böyle bi aksilik oldu uyuyamadım çok moralim bozuk falan dedi anlattı çocuk da uyuyordu konuştuk epey çok üşümüşsün dedi ellerimi ısıttı...şimdi çocukla oynuyor ne isterse yapıyor keşke hep böyle olsa ...evet küs olduğumuzda sürekli başım ağrıyor ...sanırım epey şaşırdı ben yanına gidince teşekkür etti mutlu oldu.iyiki geldin dedi...çok teşekkür ederim....dualarınız içinde çok teşekkürler görünen o ki kabul olmuş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?