sanırım bittik...

öyle dememek gerekıyor bende esımde calısıyoruz ve cok erken uyanıp ıse gıdıyoruz dıger ınsanlara gore daha erken gelıyoruz
ote yandan esımde vardıyalı calısıyor
sabahta ısten gelse aksam ustu 3 gıbı uyanıyor hem yemek hazırlıyor hemde cocugu okuldan alıyor ben ısten gelınce yemek yıyoruz ben cocugu dısarı cıkarıyorum kı o dınlensınd ıye
veyahut gec kaldı yemek yapamadı ben onalrı yolda buluyorum hemen eve gıdıp yemek hazırlıyorum
o cocukla dısarıda kalıyor yemek olana kadar
bu ısler boyledır

Adim atmalisiniz. Malesef evlilik öyle hop hadi bitirelim bitti lik bisey degil. Ortada cocuk var yasanmisliklar var es dost var var da var yani. Ha bakin deneyin olmazsa bosanirsiniz ama bosanirken "elimden geleni yaptim ben icim rahat" diyebilin kendinize.

Böyle şeylerden evlulik bittiyor mu diye düşünmeyin.. Genelde erkekler cocuklara karşı böyle oluyor. Ama tatlilikla iletisimlerini artirmaya çalışmalısınız tabii ki.
Unutmayin ki her konuda ne kadar cok trip yaparsaniz, esiniz o kadar cok uzaklasir sizden. Karsisinda ılımlı, sevecen, hem eşine hem çocuğuna düşkün bir anne görsün.. Eminim icten ice düşünüp yanlışlarını, ilgisizligini anlayacaktir. Karakterden kaynaklanmayan sıkıntılar duzelecektir. Herseye iyi yonunden bakmaya çalışın.. Biz kadinlarla erkekler bir olmuyor. Şu forumda yüzlerce kişi ilgisizlikten vs. ayni konulardan topik açıyor. Kadınlarin beyni 7 kadinlik hormonuyla yonetilirken erkekler 1 testesteron hormonuyla yonetiliyor. Böyle olunca da kadin daha duygusal, erkek daha odun:) oluyor. Hepsi boyle degil tabii ki ama coğu erkekten, çoğu kadın bu konulardan şikayetçi oluyor. Tek olmadıginizi düşünün ve kendi mutlulugunuzu kendiniz inşa edin.. Biliyorsunuz ki küs dururken daha mutsuz oluyorsunuz.. Umarim siz daha ılımlı yaklaştıkça o da anlayacaktir eksigini. Hemen bugün onu şaşırtıp bu evliliğe adeta bir format atmalısınız diye düşünüyorum
Size dua edecegim.. ama dedigim gibi, üzülmeyin,harekete gecin. Küs kalmayin onu itersiniz.

evet aynı diyor genel olarak aynı kapının lacivertleri diyorum ..... o şevkati kim hak ediyorsa ona göstereceksin

Belki degil Allahin izniyle insallah kurtulacak.yuvanizin sahip olduklarinizin kiymetini bilin.cok sukur Allah saglikli bir evlat vermis, esinizin hafif bir torpulenme disinda sikintisi yok.ve evet baba onemli bir faktor ama evladinizin en cok size yani guclu, pozitif, mutlu bir anneye ihtiyaci var.ne olur kucuk seyleri gozunuzde buyutup de ani kacirmayin.ama tekrar soyluyorum kucuk seyleri paspas altina da supurmeyin.nacizane bir soz de paylasmak istiyorum.evliliklerde nasil hukum kurarim yerine nasil mutlu edebilirim anlayisinda olursa esler o evlilikler saglikli olurmus.dilerim bunu basarirsiniz...

Çok büyük problemleriniz yok gibi aslında boşanmayı düşünecek kadar .bence biraz sabırla kızmadan yavaş yavaş işleyerek alıştırmaya çalışın..Gece vardiyası eminim zor bir iştir.Biraz bu yönden anlaşıyla yaklaşmaya çalışın.Çocuğunuz kaç yaşında ve kızmı erkekmi.Bence çocuığunuzu ve onu çaktırmadan yönlendirin. Yani şimdi bende çocuklarımla oturup oyuncak oynamaktan sıkılırım beş dakka oynasam hadi siz şimdi devam edin derim . yani açıkası.
Alışverişe gttiklerinde keşke siz gitmeseymişiniz. onların birlikte bişeyler yapmasına fırsat verin , Eşine çocukla Markete gidin ,parkta çocuğu bir dolaştırsan gibi yada çocuğa ( kaç yaşında bilmiyorum) gidip babanla biraz sohbet et istersen diyip konuşmaya yönlendirmek, Bir hikaye kitabı verip ( götürde baban okusun ) gibi yönlendirmek olabilir. Benim bir taktiğimde duygu sömürüsü (çocuklara değil babaya, )( çocuklar seni özlüyor ,hep seni soruyorlar, başkaları babaları ile top falan oynadğında özeniyorlar ) ne olur sende oynasan bi beş dakka.bak nasıl seviniyorlar falan gibi..

bende vardiyalı çalıştım çok zordur vardiyalı çalışmak lütfen eşinizi anlayın biraz alttan alın

Oturup bize anlattığınız gibi konuşmayı deneyin. Siz öfkelenip, tartışıyorsunuz, eşinizde içinden öfkeleniyor belki ve sorunları çözmeden, üzerine bir çoğunu daha ekleyerek yolunuza devam etmeye çalışıyorsunuz. Ama bu imkansız , muhakkak bir yerde patlar.

Birincisi böyle kus kalmala sorun çözülmez oturup konuşun sizi dinlemiyorsa o zman sitem edin ayrıca tatlı yemiyorsun o yemek yemiyomuş bulasik ayrılıyor böyle şeyler yapmayın neden aranızi böyle şeyler yapiyorsunuz oturup ailecek yemek yiyin sorununuz varsa da konuşun ayrıca boşanma sebebi değil çünkü halledebilirsiniz aranızdaki problemleri

Evliliğiniz bitmiş gibi görünmüyor, iki tarafta yorulmuş , tahammülü azalmış sadece.

Önce siz onu anlayarak başlayın yeni bir sayfaya. Ondan uzun bir süre birşey istemeyin. Çocukla ilgilenmesini hele hiç istemeyin. Siz anneyseniz o da baba. Elbet bir yerlerde kendinde o sevgiyi görüp harekete geçecektir.
Belkide sizin soylemenizle daha da inat haline getirdi.
Yatak ayırmak çok büyük hata. Bağları acayip koparıyor bu durum.
Küs olsanız bile size sarılma, sizin sarılma ihtimalini kaldırıyorsunuz ortadan. Rahat uyumaya alışıyorsunuz v.s

evet çok zordu.kaybetme riskim vardı...sürekli yorgun ve uykusuz ben anlayamıyorum bu durumu anlamaya çalışıyorum ama çocuğumdan daha kıymetli olamaz uyku diye düşünüyorum...12 saat ve ayakta çalışıyor yorucu olduğu doğru aslında....bilmiyorum bazen bende bunalıyorum

söylüyorum fakat biraz yapıyor sonra yine aynı her yolu deniyorum aslına bakarsanız..o sadece sürekli yorgun ve uykusu var...en büyük sorun bu...tv izlemeyi çok seviyor ..eskiden çok oyun oynardı onu azalttı artık...çocuk oradaki şiddeti görmesin diye açmadı oyunu uzun zamandır....bugün seni seviyorum dedi bana.sadık olduğundan şüphem yok şuan için

yemek yapamazsam yada çamaşır yıkayamasam sorun yapmaz asla.girer hazırlar veya yıkar ütüler.ben sadece çocukla birazda ilgilenmesini istiyorum başka büyük sorunumuz yok

şuan elimden geleni yaptım diyemem çok haklısınız.bitirmeye şuan psikolojik olarak da dayanamam çünkü sevdiğimi hissediyorum...aslında çok bunaldığımda yada hasta olduğumda etrafımda olmaması beni yıpratıyor.biraz gamsız ilgisiz fakat kötü değil ....tahammül sınırımı aşınca böyle kötü günler yaşıyoruz.

kılavuz niteliğinde mesajınızı okudum hemen denedim hatta uyurken yanına yattım ..hemen sarıldı seni seviyorum çocuğumuza çok iyi bakıyorsun ama iş yerinde böyle böyle bi aksilik oldu uyuyamadım çok moralim bozuk falan dedi anlattı çocuk da uyuyordu konuştuk epey çok üşümüşsün dedi ellerimi ısıttı...şimdi çocukla oynuyor ne isterse yapıyor keşke hep böyle olsa ...evet küs olduğumuzda sürekli başım ağrıyor ...sanırım epey şaşırdı ben yanına gidince teşekkür etti mutlu oldu.iyiki geldin dedi...çok teşekkür ederim....dualarınız içinde çok teşekkürler görünen o ki kabul olmuş:))

Günümüz erkeklerinin çoğu her aynı maalesef ki bide çok yoruluyor demekki halledilemez sorunlar değil ki bunlar canım sız biraz çaba gösterin konuşun onunla herseyden önce bi evlat var ortada bu kadar küçük sorunlardan o evladi ayrı ayrı büyütmeye mahkum etmeyin derim yuva kolay kurulmuyor.

evet aynı diyor genel olarak aynı kapının lacivertleri diyorum ..... o şevkati kim hak ediyorsa ona göstereceksin
haklısınız ne onlarla ne onlarsız olmuyor işte değilmi.biz barıştık gibi bakalım yine aynımı olacak bence aynı olacak ama denemekten vazgeçemiyorum işte

sanırım kurtuldu ...dualarınız kabul oldu....barıştık gibi...uyurken yanına gittim sarıldı seni seviyorum dedi.bende baklavayı almadığım için özür diledim...öyle sohbet ettik biraz iş yerindeki sıkıntıları anlattı bayağı canı sıkılmış...şimdilik iyi gibiyiz

İnşallah her öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…