sanırım bittik...

Çok büyük problemleriniz yok gibi aslında boşanmayı düşünecek kadar .bence biraz sabırla kızmadan yavaş yavaş işleyerek alıştırmaya çalışın..Gece vardiyası eminim zor bir iştir.Biraz bu yönden anlaşıyla yaklaşmaya çalışın.Çocuğunuz kaç yaşında ve kızmı erkekmi.Bence çocuığunuzu ve onu çaktırmadan yönlendirin. Yani şimdi bende çocuklarımla oturup oyuncak oynamaktan sıkılırım beş dakka oynasam hadi siz şimdi devam edin derim . yani açıkası.
Alışverişe gttiklerinde keşke siz gitmeseymişiniz. onların birlikte bişeyler yapmasına fırsat verin , Eşine çocukla Markete gidin ,parkta çocuğu bir dolaştırsan gibi yada çocuğa ( kaç yaşında bilmiyorum) gidip babanla biraz sohbet et istersen diyip konuşmaya yönlendirmek, Bir hikaye kitabı verip ( götürde baban okusun ) gibi yönlendirmek olabilir. Benim bir taktiğimde duygu sömürüsü (çocuklara değil babaya, )( çocuklar seni özlüyor ,hep seni soruyorlar, başkaları babaları ile top falan oynadğında özeniyorlar ) ne olur sende oynasan bi beş dakka.bak nasıl seviniyorlar falan gibi..
çocuğum 2,5 yaşında kız....aslında gönderiyordum birlikte gitmelerine ama çocuk benide istedi bende kırmak istemedim.ayrıca birkez arabanın ön koltuğuna oturrmuştu çocuğu birazda güvenemedim ondan dolayı bende gittim ...ama çocuk istedi diye kendim atlamadım bende geleyim diye....evet belki öyle şeyler söylesem etkili olabilir.iyi fikir deneyeceğim

Oturup bize anlattığınız gibi konuşmayı deneyin. Siz öfkelenip, tartışıyorsunuz, eşinizde içinden öfkeleniyor belki ve sorunları çözmeden, üzerine bir çoğunu daha ekleyerek yolunuza devam etmeye çalışıyorsunuz. Ama bu imkansız , muhakkak bir yerde patlar.
defalarca denedimm aslında ama meyvesini alamadım ....yinede vazgeçmedim hala devam ediyorum yeni bişiyler denemeye....evet doluyor ve taşıyor sonunda o zamanda huzursuzluk çıkıyor evde herkes mutsuz ....

Birincisi böyle kus kalmala sorun çözülmez oturup konuşun sizi dinlemiyorsa o zman sitem edin ayrıca tatlı yemiyorsun o yemek yemiyomuş bulasik ayrılıyor böyle şeyler yapmayın neden aranızi böyle şeyler yapiyorsunuz oturup ailecek yemek yiyin sorununuz varsa da konuşun ayrıca boşanma sebebi değil çünkü halledebilirsiniz aranızdaki problemleri
konuştuk bugün evet ...dinledi ...bende onu dinledim...çocukça şeyler yapıyoruz haklısınız öfke patlaması yaşadım belki bilmiyorum ....sürekli yorgun bi adam baba diye ağlayan bir çocuk bi yerde tıkanıyorum

Evliliğiniz bitmiş gibi görünmüyor, iki tarafta yorulmuş , tahammülü azalmış sadece.

Önce siz onu anlayarak başlayın yeni bir sayfaya. Ondan uzun bir süre birşey istemeyin. Çocukla ilgilenmesini hele hiç istemeyin. Siz anneyseniz o da baba. Elbet bir yerlerde kendinde o sevgiyi görüp harekete geçecektir.
Belkide sizin soylemenizle daha da inat haline getirdi.
Yatak ayırmak çok büyük hata. Bağları acayip koparıyor bu durum.
Küs olsanız bile size sarılma, sizin sarılma ihtimalini kaldırıyorsunuz ortadan. Rahat uyumaya alışıyorsunuz v.s
evet haklısınız ...bugün daha iyi ilgilendi çocukla ama ne bileyim yinede bi gözü tv de bende buraya yazıyorumki biraz başbaşa kalsınlar diye

Günümüz erkeklerinin çoğu her aynı maalesef ki bide çok yoruluyor demekki halledilemez sorunlar değil ki bunlar canım sız biraz çaba gösterin konuşun onunla herseyden önce bi evlat var ortada bu kadar küçük sorunlardan o evladi ayrı ayrı büyütmeye mahkum etmeyin derim yuva kolay kurulmuyor.
çok teşekkür ederim ....ben bir yol açtım ...gittim yanına ....iyi de oldu sonuçta gururumu hiçe saydım ama çocuğum için değer diyorum

Baştan sona okudum :) yoruma gerek kalmadı,çok sevindim barıştığınıza :)) dilerim hep mutlu olursunuz. Mesajlarınızdan anladığım kadarıyla çok naif bi insansınız,sonunun böyle olacağı belliydi bu meselenin ;)

havalimanında görevli

Çok çalışıyor, haliyle yoruluyor.
Siz de haklısınız ama eşinize de üzüldüm.
Anlayış göstermeye çalışın.
Baklava alması hoş bir davranış olmuş mesela.
Keşke geri çevirmeseydiniz.
Böyle böyle uzuyor işte.

İnşallah huzur bulur yuvanız.

kılavuz niteliğinde mesajınızı okudum hemen denedim hatta uyurken yanına yattım ..hemen sarıldı seni seviyorum çocuğumuza çok iyi bakıyorsun ama iş yerinde böyle böyle bi aksilik oldu uyuyamadım çok moralim bozuk falan dedi anlattı çocuk da uyuyordu konuştuk epey çok üşümüşsün dedi ellerimi ısıttı...şimdi çocukla oynuyor ne isterse yapıyor keşke hep böyle olsa ...evet küs olduğumuzda sürekli başım ağrıyor ...sanırım epey şaşırdı ben yanına gidince teşekkür etti mutlu oldu.iyiki geldin dedi...çok teşekkür ederim....dualarınız içinde çok teşekkürler görünen o ki kabul olmuş:))

Bu barişma olaylarina cook seviniyorum

Aman yarabbim bi an gozumde canlandi duygulandim dogrusu

Allah agzinizin tadini hiic bozmasin

Masallah :KK36::KK36::KK36::KK36:

Bence
çok teşekkür ederim ....ben bir yol açtım ...gittim yanına ....iyi de oldu sonuçta gururumu hiçe saydım ama çocuğum için değer diyorum
Bence de değer benimde bi oğlum var daha bebek benimde eşim çok yoruluyor evde olduğu herzaman yatar bazende yorgun olmayinca gelir yanıma bana yardımcı olur falan her zaman degisir siz adım attıkça Allahın izniyle sorun kalmaz canım benim inşallah her mutlu olursun ve oluruz ;)

Bence
Bence de değer benimde bi oğlum var daha bebek benimde eşim çok yoruluyor evde olduğu herzaman yatar bazende yorgun olmayinca gelir yanıma bana yardımcı olur falan her zaman degisir siz adım attıkça Allahın izniyle sorun kalmaz canım benim inşallah her mutlu olursun ve oluruz :KK66:
evet aslında çalışmak stresli kalabalık bir ortamda daha fazla sorun çıkıyor ...sanırım tüm sorunları da anlatmıyor huzursuz olmayalım diye....bende bilmediğim için sinirleniyorum.birde dediğim gibi yalnız yaşamaya alışmış bir adam...sanırım alışmak epey zaman alacak ama deneyeceğim

Baştan sona okudum :) yoruma gerek kalmadı,çok sevindim barıştığınıza :)) dilerim hep mutlu olursunuz. Mesajlarınızdan anladığım kadarıyla çok naif bi insansınız,sonunun böyle olacağı belliydi bu meselenin :KK66:
çok teşekkür ederim ...yinede fikirlere açığım....aklınıza gelen bişiy olunca yazın lütfen ...bende çok sevindim gerçekten ...inanılmaz duygusal bir konuşma geçti aramızda ...ağlama kıyamam gibi kelimeler söyledi...özellikle seviyorum seni ben gerçekten seviyorum hayatım dedi gözleri doldu...tatlıya bağladık çok şükür umarım bir daha yaşamayız

Evlilikleri nasil saniyosun hepimizin eslerinin turlu turlu birbirinden farkli olumsuzluklari var biri ilgisiz biri ineternet bagimlisi birj sorumsuz biri annee cok duskun birinin egisu cok yuksek yani senin sorun ettigin sey gereksiz demiyorum evet cok yipratici bisey sonucta o cocuk sadece senin deil oda ilgilenmeli ama bir cok erkek boyle konusarak tavir yapmadan onu anlayarak empati kurarak dusun..bu bosanma sebebi deil ha baska durumlar varsa bilemem ama bu gecerli sebep olmamali

Benim eşimin de çalışma saatleri böyle bi garip, bi gece bi gündüz. Hasta falan olduğumda benim için deok zor oluyor çünkü eve gelip uyumak istiyor. Bende hep surat yapardım insan bugün de 2 saat az uyur da karısını görür, gezmeye giders falan filan. Baktım yazık bişeyden haberi yokki ben neye kızıyorum bilmiyo bile. Açıkça konuşmaya başladım artık, ben seni özlüyorum, çocuk özlüyor. Dışarı çıkmak istiyorum, senin de uyuman lazım biliyorum ama bi sohbet edelim film izleyelim istiyorum dedim. Tabi bikaç kez oldu bu konuşma. Sonra ancak anlayabildi:) sende kendi kendine trip falan yapma, konuş elli kere konuş gerekirse anca anlıyolar

Çok çalışıyor, haliyle yoruluyor.
Siz de haklısınız ama eşinize de üzüldüm.
Anlayış göstermeye çalışın.
Baklava alması hoş bir davranış olmuş mesela.
Keşke geri çevirmeseydiniz.
Böyle böyle uzuyor işte.

İnşallah huzur bulur yuvanız.
evet aslında ikimizde haklıyız oda yoruluyor çok doğru bende bunalıyorum bazen böyle patlama yaşanabiliyor...keşke geri çevirmeseydim evet ..bugün özür diledim...şu an iyi aramız biraz daha...

evet aslında çalışmak stresli kalabalık bir ortamda daha fazla sorun çıkıyor ...sanırım tüm sorunları da anlatmıyor huzursuz olmayalım diye....bende bilmediğim için sinirleniyorum.birde dediğim gibi yalnız yaşamaya alışmış bir adam...sanırım alışmak epey zaman alacak ama deneyeceğim
Bence eee denemeye değer mutlulugun daim olsun her zaman çocuğunu düşün burada öyle hikayeler okuyorum ki böyle bi sebepten ayrılmak istemek kolaydan kaçmak olur

Bu barişma olaylarina cook seviniyorum

Aman yarabbim bi an gozumde canlandi duygulandim dogrusu

Allah agzinizin tadini hiic bozmasin

Masallah :KK36::KK36::KK36::KK36:
çok teşekkürler :)))evet cidden çok duygusal bi andı ...yanında uzanırken bana bu an için ne kadar çaba sarf ettik değilmi dedi...evet dedim o zaman tadını çıkaralım seni seviyorum dedi...öylece sarıldık kaldık çocuk uyanana kadar sohbet ettik amin cümlemizinnn:)))

Bence
Bence de değer benimde bi oğlum var daha bebek benimde eşim çok yoruluyor evde olduğu herzaman yatar bazende yorgun olmayinca gelir yanıma bana yardımcı olur falan her zaman degisir siz adım attıkça Allahın izniyle sorun kalmaz canım benim inşallah her mutlu olursun ve oluruz :KK66:
amin inşallah...biraz çaba gösterse ben ona koşarak gideceğim aslında :)))yinede şimdilik kurtardık gibi...

Evlilikleri nasil saniyosun hepimizin eslerinin turlu turlu birbirinden farkli olumsuzluklari var biri ilgisiz biri ineternet bagimlisi birj sorumsuz biri annee cok duskun birinin egisu cok yuksek yani senin sorun ettigin sey gereksiz demiyorum evet cok yipratici bisey sonucta o cocuk sadece senin deil oda ilgilenmeli ama bir cok erkek boyle konusarak tavir yapmadan onu anlayarak empati kurarak dusun..bu bosanma sebebi deil ha baska durumlar varsa bilemem ama bu gecerli sebep olmamali
yok başka herhangi bi durum...tabii bildiğim kadarıyla ..telefonu ortada...şifreleri otomatik açılıyor..biz olmadan dışarı çıkmaz...şüphe çekecek bi durum yok gibi..maaşını bana verir ..ben hesaplara bakarım güven olayımız var...tabii söyledikleriniz çok doğru tespitler... şimdilik barıştık ama bilemiyorum...

Back
X