sanırım bittik...

Benim eşimin de çalışma saatleri böyle bi garip, bi gece bi gündüz. Hasta falan olduğumda benim için deok zor oluyor çünkü eve gelip uyumak istiyor. Bende hep surat yapardım insan bugün de 2 saat az uyur da karısını görür, gezmeye giders falan filan. Baktım yazık bişeyden haberi yokki ben neye kızıyorum bilmiyo bile. Açıkça konuşmaya başladım artık, ben seni özlüyorum, çocuk özlüyor. Dışarı çıkmak istiyorum, senin de uyuman lazım biliyorum ama bi sohbet edelim film izleyelim istiyorum dedim. Tabi bikaç kez oldu bu konuşma. Sonra ancak anlayabildi:) sende kendi kendine trip falan yapma, konuş elli kere konuş gerekirse anca anlıyolar
sizin eşiniz çok akıllıymış hemen anlamış ben 3 yıldır anlatıyorum ama henüz bişiy yok:))))yinede 4 yılımı çöpe atmak istemedim hemen bir inat uğruna.çok teşekkürler

Bence eee denemeye değer mutlulugun daim olsun her zaman çocuğunu düşün burada öyle hikayeler okuyorum ki böyle bi sebepten ayrılmak istemek kolaydan kaçmak olur
amin cümlemizin...evet haklısın ama işte ayrılırsam çocuğum ona yalvarmaz görmeyince unutur diye düşünmüştüm...yinede böyle sonuçlanması sizlerin desteği ile oldu

Hepsini okuyamadık ama baklavayı niye almadınız anlamadım

Adam en azından bîr adım atmış belki önce düşünememiş hatırlamamış önemsememiş ama sizin konuşmanız üzerine de olsa almış

Aslında iletişim kopmuş siz de bunalmışsınız.

Çocuk kaç yaşında herkesin kendi hayatı olsa daha huzurlu olur çıcuk okula siz ile eşiniz de evde olunca yatar dinlenir sizle olan zamanı da kaliteli geçirir

Bizim bir arkadaşımız var o mesela ben eve gidince önce biraz dinlenmek günü unutmak istiyorum eşim çocukla oynamamı istiyor diyor eşi tv açtırmıyor başka bir şey yaptırmıyormuş o da bunalım hırçın oluyormuş

Eşi de çocuk var diye tüm gün evde o da esasen sıkıldığı için adamın dinlenmesi yahut onlardır geçireceği 10 Dakika'dan şikayetçi ben kaç saaattir bu çocuk ile oynuyorum yarım saat oynanıyorsunuz diyormuş

Özetle benzer sorun çoğu ailede var eşinizin taleplerini de dinleyin yapılabilecekleri değerlendirin

Bir de belki çıcuk ike oynamayı bilmiyordum onlara birlikte aktivite kurun bizimkiler sürekli kovalamaya koşturmacasında vs oynuyorlar eşim sonra yoruldu çocuk dinlensin diye tv açıyor ben de kızıyorum ben çocuğa her an farklı aktivite yaptıracağım diye göbeğim çatlıyor sen kolaya kaçıyorsun diye

Artık çocuk onunla boğuşmak benle boyama yapıp kitap okumak istiyor

Hepinizin isteklerini alt alta yazın sonra da nasıl yerine getiririz diye kafa yorun belki bit çıkar yol oluşur

kılavuz niteliğinde mesajınızı okudum hemen denedim hatta uyurken yanına yattım ..hemen sarıldı seni seviyorum çocuğumuza çok iyi bakıyorsun ama iş yerinde böyle böyle bi aksilik oldu uyuyamadım çok moralim bozuk falan dedi anlattı çocuk da uyuyordu konuştuk epey çok üşümüşsün dedi ellerimi ısıttı...şimdi çocukla oynuyor ne isterse yapıyor keşke hep böyle olsa ...evet küs olduğumuzda sürekli başım ağrıyor ...sanırım epey şaşırdı ben yanına gidince teşekkür etti mutlu oldu.iyiki geldin dedi...çok teşekkür ederim....dualarınız içinde çok teşekkürler görünen o ki kabul olmuş:))
O kadar sevindim ki inanin cok duygulandim.. Allah mutlulugunuzu daim etsin.. Esiniz iiyi bir insan bence.. Evlilikteki eksikliklerini guleryuzunuzle giderecek emin olun.. Cok iyi yapmissiniz,gurur ne ki.. ancak insani yipratiyor..supersiniz:) esiniz sizi gercekten seviyor ve bu evlilikte mutlu olmak icin yük sizde haberiniz olsun:KK4: boyle sevecen olmaya devam edin.. mutlulugunuz daim olsun

Enistemde boyle.
Isten eve geldiginde koltuga uzanir daha kaldiramazsin. Biz yardm ederiz ablami yigenimj yikamakla felan.

Ama tatil oldugunda enistem oburdanmadan bizi sehir disina alis verise goturur.
Bence kocanjz cok calistigi icin tum bunlar.
Bi onceki gun gece uyumayip oglen vakti uyuduysan ertesi gun cok bitkin oluyosun gunuz vakti uykun geliyor yine o ayni saatte. Cok halsiz oluyor insan.

Bence kocanizi bi sekilde ikna edip is saatlerini degistirmesini saglamaniz gerek. VE AZALTMASINI.

sanırım kurtuldu ...dualarınız kabul oldu....barıştık gibi...uyurken yanına gittim sarıldı seni seviyorum dedi.bende baklavayı almadığım için özür diledim...öyle sohbet ettik biraz iş yerindeki sıkıntıları anlattı bayağı canı sıkılmış...şimdilik iyi gibiyiz
Cok sevindim arkadasim. Insallah hep boyle huzurlu mutlu olursunuz.bu ne kadar surer diye de dusunmeyin.bir guc savasi seklinde degil; destekle, anlayisla yaklasin olur mu;)

evet çok zordu.kaybetme riskim vardı...sürekli yorgun ve uykusuz ben anlayamıyorum bu durumu anlamaya çalışıyorum ama çocuğumdan daha kıymetli olamaz uyku diye düşünüyorum...12 saat ve ayakta çalışıyor yorucu olduğu doğru aslında....bilmiyorum bazen bende bunalıyorum

İşi çok ağır benim eşim mas başı çalışıp çok yorgunun diyor o gerçekten yorgundur

Bir de erkekler farklı aynı işi yapıyoruz akşam ben kapıdan girince yemek yapıp çamaşır aşıp ev işi yapıyorum eşim de yoruldum deyip kanepeye yatıyor

Ben de kızıyorum kapıdan girdiğimden beri sadece tuvalette oturdum diye

O önce dinlenmek istiyor kadınların böyle lüksü yok kaldı ki eşim çok ilgilidir çocuğa o bile azıcık da kendîne oyna diyor bunun sebebi de çocuğu kendi yatarken eğlemeyi bilmemesi

Ben eğer oturabilirsem çocuğu da oturtup oynatıyorum okulu anlattırıyorum boyama kitap vs zaman geçiyor hiçbir şey yoksa gün içinde yaptıklarımı anlatıyorum çok seviyor mesela

Eşiniz de öyle eve gelince yayılış gün özeti hakkında çocuk ile konuşabilir çocuğun yaşının 2 olması yeterli olur bence

yemek yapamazsam yada çamaşır yıkayamasam sorun yapmaz asla.girer hazırlar veya yıkar ütüler.ben sadece çocukla birazda ilgilenmesini istiyorum başka büyük sorunumuz yok
işte o bunları yapacagına sız yapın o cocukla hem ılgılensın hemde sız elınızde yumurtayla ıslerınızı yapmamıs olursunuz mesala

Bence bitmemis bitirmek icin ugrasior gibisiniz.esiniz ilgisiz evet bariz bir sekilde belli ama en azindan calisiior .yinede evi için ugrasior.ne kocalar goruyoruz calismayan , sadece kadinin calismasiyla dönen evleri .erkekler kadinlar gibi degil yapilari itibariyle cocuklarina anne gibi duskun olamiolar.birde yillarca yalniz yasamis diosunuz aliskanlik var belki paylasmayi bile bilmior bu yuzden.oturup konusun niye boylesin bitsinmi istiiorsun falan diye .yikmak kolay ama toparlamakta zor degil bir evliligi.ins hersey istediginiz gibi olur.

Bu sorunu Iletisim kurarak halledebilirsiniz konusmayarak değil.
evet aslında sürekli anlatıyor olsamda sonunda yoruldum ve küsmeyi tercih ettim ...tabii daha kötü durum...şimdi iyiyiz ama biraz düzeldi

Hepsini okuyamadık ama baklavayı niye almadınız anlamadım

Adam en azından bîr adım atmış belki önce düşünememiş hatırlamamış önemsememiş ama sizin konuşmanız üzerine de olsa almış

Aslında iletişim kopmuş siz de bunalmışsınız.

Çocuk kaç yaşında herkesin kendi hayatı olsa daha huzurlu olur çıcuk okula siz ile eşiniz de evde olunca yatar dinlenir sizle olan zamanı da kaliteli geçirir

Bizim bir arkadaşımız var o mesela ben eve gidince önce biraz dinlenmek günü unutmak istiyorum eşim çocukla oynamamı istiyor diyor eşi tv açtırmıyor başka bir şey yaptırmıyormuş o da bunalım hırçın oluyormuş

Eşi de çocuk var diye tüm gün evde o da esasen sıkıldığı için adamın dinlenmesi yahut onlardır geçireceği 10 Dakika'dan şikayetçi ben kaç saaattir bu çocuk ile oynuyorum yarım saat oynanıyorsunuz diyormuş

Özetle benzer sorun çoğu ailede var eşinizin taleplerini de dinleyin yapılabilecekleri değerlendirin

Bir de belki çıcuk ike oynamayı bilmiyordum onlara birlikte aktivite kurun bizimkiler sürekli kovalamaya koşturmacasında vs oynuyorlar eşim sonra yoruldu çocuk dinlensin diye tv açıyor ben de kızıyorum ben çocuğa her an farklı aktivite yaptıracağım diye göbeğim çatlıyor sen kolaya kaçıyorsun diye

Artık çocuk onunla boğuşmak benle boyama yapıp kitap okumak istiyor

Hepinizin isteklerini alt alta yazın sonra da nasıl yerine getiririz diye kafa yorun belki bit çıkar yol oluşur
baklavayı inadımdan almadım aslında...normal günlerde önemsememesinden dolayı ....sadece onu incitmek için ....oyun kuruyorum ama bi gözü tv de olyor...kapatılmasını istemiyor...çocuk onu istediğinde sorun çıkıyor çocuğu duymuyor ...6 7 kez tekrar ediyor çocuk baba oynayalım diye ...ne oynamak istediğinide belirtiyor üstelik ...oyun bulmak zorunda değil yani...bilmiyorum her yolu deniyorum yined...teşekkürler fikirleriniz için

O kadar sevindim ki inanin cok duygulandim.. Allah mutlulugunuzu daim etsin.. Esiniz iiyi bir insan bence.. Evlilikteki eksikliklerini guleryuzunuzle giderecek emin olun.. Cok iyi yapmissiniz,gurur ne ki.. ancak insani yipratiyor..supersiniz:) esiniz sizi gercekten seviyor ve bu evlilikte mutlu olmak icin yük sizde haberiniz olsun:KK4: boyle sevecen olmaya devam edin.. mutlulugunuz daim olsun
amin cümlemizin...gerçekten zorlu bir hafta geçirdim migren atakları...çocuk...evdeki huzursuzluk vs...ama şimdi sular duruldu gibi ...hem çocuklada oynamaya başladı biraz...şimdilik iyiyiz...elimden geldiği kadar iyi olmaya çalışıyorum ama bazen çok bunalıyorum cidden...yanımda olmanız destekleriniz için çok teşekkür ederim...umarım birdaha böyle bir konu açmak zorunda kalmam

Enistemde boyle.
Isten eve geldiginde koltuga uzanir daha kaldiramazsin. Biz yardm ederiz ablami yigenimj yikamakla felan.

Ama tatil oldugunda enistem oburdanmadan bizi sehir disina alis verise goturur.
Bence kocanjz cok calistigi icin tum bunlar.
Bi onceki gun gece uyumayip oglen vakti uyuduysan ertesi gun cok bitkin oluyosun gunuz vakti uykun geliyor yine o ayni saatte. Cok halsiz oluyor insan.

Bence kocanizi bi sekilde ikna edip is saatlerini degistirmesini saglamaniz gerek. VE AZALTMASINI.
haklısınız aslında ama bazen bende yorgun ve ne kadar çok sevsemde çocuktan dolayı bunalmış ve bitkin olabiliyorum...sadece bu anlarda bile destek olsa sorun kalmayacak aslında ...iş saatlerini asla değiştiremez ...en çok satış yapabildiği günleri seçti çünkü kredimiz var biraz sıkıntılıyız...hepsi 12 saat çalışıyor şuan daha az mümkün değilki özel sektör ve sezonluk

Cok sevindim arkadasim. Insallah hep boyle huzurlu mutlu olursunuz.bu ne kadar surer diye de dusunmeyin.bir guc savasi seklinde degil; destekle, anlayisla yaklasin olur mu:KK66:
çok teşekkürler ....sayenizde elbette hepinizin katkısı var..:))haklısınız aslında belkide toparlar düzelir bilemiyorum...iki gündür çok iyi davranıyor hem çocuğa hem bana...daha dikkatli olacağım bende

İşi çok ağır benim eşim mas başı çalışıp çok yorgunun diyor o gerçekten yorgundur

Bir de erkekler farklı aynı işi yapıyoruz akşam ben kapıdan girince yemek yapıp çamaşır aşıp ev işi yapıyorum eşim de yoruldum deyip kanepeye yatıyor

Ben de kızıyorum kapıdan girdiğimden beri sadece tuvalette oturdum diye

O önce dinlenmek istiyor kadınların böyle lüksü yok kaldı ki eşim çok ilgilidir çocuğa o bile azıcık da kendîne oyna diyor bunun sebebi de çocuğu kendi yatarken eğlemeyi bilmemesi

Ben eğer oturabilirsem çocuğu da oturtup oynatıyorum okulu anlattırıyorum boyama kitap vs zaman geçiyor hiçbir şey yoksa gün içinde yaptıklarımı anlatıyorum çok seviyor mesela

Eşiniz de öyle eve gelince yayılış gün özeti hakkında çocuk ile konuşabilir çocuğun yaşının 2 olması yeterli olur bence
bazen yatarak oynarlar ama çocuğumuz çok aktif sürekli lego yapmak boyama parmak boyası basket oynamak saklambaç oynamak istiyor....iki yada 3 dakika sabit durabilen bi çocuk değil...

Vardiyalı çalışan birisi olarak söylüyorum; eşiniz zorlanıyor,gece gündüz geçişleri gerçekten zor, insan daha sabırsız ve sinirli oluyor.

işte o bunları yapacagına sız yapın o cocukla hem ılgılensın hemde sız elınızde yumurtayla ıslerınızı yapmamıs olursunuz mesala
bunları ben yapıyorum zaten normal şartlarda fakat hastaysam yada herhangi bi sebepten yapamamışsam sorun haline getirmez asla.kalkar yapar demek istedim ....ve yaparkende çocukla ilgilenmiyor işte sorunumda bu zaten ya çocuk benim peşimden geliyor o ilgilenmediği için ben çocukla iş yapıyorum...yada evde gerginlik çıkıyor işte şekilde görüldüğü gibi...

Bence bitmemis bitirmek icin ugrasior gibisiniz.esiniz ilgisiz evet bariz bir sekilde belli ama en azindan calisiior .yinede evi için ugrasior.ne kocalar goruyoruz calismayan , sadece kadinin calismasiyla dönen evleri .erkekler kadinlar gibi degil yapilari itibariyle cocuklarina anne gibi duskun olamiolar.birde yillarca yalniz yasamis diosunuz aliskanlik var belki paylasmayi bile bilmior bu yuzden.oturup konusun niye boylesin bitsinmi istiiorsun falan diye .yikmak kolay ama toparlamakta zor degil bir evliligi.ins hersey istediginiz gibi olur.
doğru evet çalışmayan insanlarda var çok haklısınız....yılların verdiği alışkanlık diye düşnüyorum ama işte bazen tahammül sınırlarım zorlandığında patlıyorum böyle...bitmesini istediğini sanmıyorum çünkü isterse bitirir daha önce bunu söylemişti sorduğumda eğer seni sevmiyorsam bitirelim dedim sürekli bunu sorma demişti...o yüzden soramıyorum artık...amin teşekkürler

Back
X