sanırım boşanıyorum

GoruyorsunuzMukemmel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
867
555
103
35
kasım başında evlendik. 2.evliliğim de 3 ay dayanabildi. ilki de 2 ay sürmüştü. Sanırım bende sorun var. Ya da çok talihliyim nerde sürdürülemeyecek ilişki var ilgimi çekiyo. Belki de psikolojim agrımıştır doğru tercihler yapamıyorumdur. Arka fonda kendim ettim kendim buldum melodisi yükselirken kendimi ilişkimi hislerimi her şeyi sorguluyorum. Evlilik bana göre olmasa gerek,yapamıyorum. İlki kültür çatışmasıydı hanzo ve edepsiz olmasındandı hadi tamam. İkincide de evlilik sorumlulugunu taşımak istemeyen birini aldım hayatıma.Ama hep inandım düzelir diye yok her şeyi yapardı bu ilişki için. şu an şartlar olgunlaşmamıştı sadece. Zamanı geldiginde ona güvenim boşa çıkmayacaktı,herkesi şaşırtacaktım.Hepsinin agzını kapatacaktım. Keşke kendi zihnimi ve kalbimi kapatsaymışım o kadar kişinin agzını kapatacagıma. Hep inandım.İnanmak kötü dostlar inanmayın. Karşımızdakini sevmek istedigimiz kılığa sokmaya çalışıyoruz. Ama ağaç her zaman ağaç,odun da her zaman odun olacak. İnanan yanımın bikaç kere yara almış olması beni çok bezdirdi. Sevmek yeterli değil hiç bi zaman. İlk zamanlar o duygular çok agır basıyo ve karar veriyoruz ya, sonra gerçekler gün yüzüne çıktığında suçlu arıyosak sadece biziz. Biz istedik böyle olmasını. Duygularınla hareket edersen mantıgın sana el sallar ve aşk tutku azalıp sevgiye dönüşecegi yerde mantıksız bir beraberliğe dönüşür ve son olarak şunu diyorum EĞER ALTINSANIZ KENDİNİZİ SAKIN GÜMÜŞ SANMAYIN.Burnu büyüklük her zaman bi çok şeyden sizi korur,öyle olun. Sen ne kadar değer verirsen kendine onlar da öyle verecek. Sevginiz gözünüzü kör etmesin. bizler çok duygusal varlıklarız ve maalesef doğamızı bize karşı çok iyi kullanıyorlar. çok zayıfız bu konuda. İyi forumlar

Problem neydi tam olarak?
Çalışması gerektiğini hatırlattıgım için paraya önem veren insan oldum. Çok tembel yaklaşık 5 6 aydır evde oturuyo. Sabrımı buraya kadar zorlayabildim. İçimi dökünce senle daha olamam boşanalım dedi. İyi dedim. Evliliği ne sanıyo bunlar

hep inandım düzelir diye

hatayı tam olarak burada yapıyorsunuz.

Kimse düzelmez...

Hazır düzgün biriyle, uğraşmadan, kafanız ve gönlünüz rahatken mis gibi yaşamak varken niçin birinin değişmesini bekliyorsunuz ki?

kimse değişmez. -miş gibi görünür.

Çalışması gerektiğini hatırlattıgım için paraya önem veren insan oldum. Çok tembel yaklaşık 5 6 aydır evde oturuyo. Sabrımı buraya kadar zorlayabildim. İçimi dökünce senle daha olamam boşanalım dedi. İyi dedim. Evliliği ne sanıyo bunlar
Vallahi ne kolay boşanıyorlar ya. Hayır yat yat insanın kıçı başı ağrır bunlar da çok tuhaf he

e nasıl geçiriyorsunuz

Eşiniz bu durumda evlenmeden de evde oturuyordu, bilerek evlenmişsiniz sonu da pek sürpriz olmamıştır.

siz özeleştirinizi yapmışsınız. söylenecek pek birşey kalmamış. sadece şunu söyleyebilirim. herkes evlenmek zorunda değil.elalemin ağzını kapatalım, milleti şaşırtalım derken hayatımızı mahfedebiliriz.

Eşiniz bu durumda evlenmeden de evde oturuyordu, bilerek evlenmişsiniz sonu da pek sürpriz olmamıştır.
evlenmeden bi süre önce işi vardı.Evlilik hazırlıklarından dolayı işinden ayrıldı.sonra devam eder çalışmaya diye düşündüm ama öyle olmadı. Evet bile bile lades dedim sevgim agır bastı. Hata bende zaten kabul ediyorum. Boşanmak kolay onda bişey yok da,hevesin kırılıyo. İçinde o çıt sesini duyuyosun. Neyse ben atlatırım güçlüyüm,kızgınlıgım da geçecek illa ki. Sadece örnek olmak istedim.

e nasıl geçiriyorsunuz
ben çalışıyom kazanıyom diye bana güvendiler sanırım. Düşünün kü bu adam 10 yılda üni bitirmiş ve mezun olduktan sonra aynı sınava 6 kere girip başarısız olmuş biriydi. Herkes çok uyardı ben inanmak istedim düzeletebileceğine. Biz kadınlarda vardır ya hep eksiğin üstünü kapatma,sökük parçaları yamama. Ben de öyle yaptım. Sonra baktım iyice bana güvenir oldular. Bi rahatsızlık yok halinden. Sallamış gidiyo iş denk gelecek de istedigi gibi çalışacak.

Benim ailemde sevgi gösteren aile üyesi pek yok. Azcık sevgi görünce dünyanın en mutlu insanı oluyorum. Kendime de yüklenmeyelim lütfen .Aile kodları sonuçta.Etkiliyo böyle durumlarda karar alma yetimizi işte

ben çalışıyom kazanıyom diye bana güvendiler sanırım. Düşünün kü bu adam 10 yılda üni bitirmiş ve mezun olduktan sonra aynı sınava 6 kere girip başarısız olmuş biriydi. Herkes çok uyardı ben inanmak istedim düzeletebileceğine. Biz kadınlarda vardır ya hep eksiğin üstünü kapatma,sökük parçaları yamama. Ben de öyle yaptım. Sonra baktım iyice bana güvenir oldular. Bi rahatsızlık yok halinden. Sallamış gidiyo iş denk gelecek de istedigi gibi çalışacak.
yok yaaaa . adamlık namına ne yapıyormuş kendisi hani sana paragöz bilmem ne ima yapıyor ya o ne yapıyormuş eve bi katkısı bulunmayan o , g.tunu yayıp keyif eden o
oldu gözlerim doldu.Sen hiç ezdirme kendini madem bosanacakmis asıl ben seni istemiyorum bu evde ne b.ka yarıyorsun de

yok yaaaa . adamlık namına ne yapıyormuş kendisi hani sana paragöz bilmem ne ima yapıyor ya o ne yapıyormuş eve bi katkısı bulunmayan o , g.tunu yayıp keyif eden o
oldu gözlerim doldu.Sen hiç ezdirme kendini madem bosanacakmis asıl ben seni istemiyorum bu evde ne b.ka yarıyorsun de
saldım yoluna gitsin :)

Evlilik hazırlığı için iş bırakanı da ilk defa duydum...Bahaneymiş demek...
Evlenince çalışmıycam diyen kadına benzemiş...
10 yılda ünv bitiren birinin düzeleceğine inancın nasıloluştu??

evlenmeden bi süre önce işi vardı.Evlilik hazırlıklarından dolayı işinden ayrıldı.sonra devam eder çalışmaya diye düşündüm ama öyle olmadı. Evet bile bile lades dedim sevgim agır bastı. Hata bende zaten kabul ediyorum. Boşanmak kolay onda bişey yok da,hevesin kırılıyo. İçinde o çıt sesini duyuyosun. Neyse ben atlatırım güçlüyüm,kızgınlıgım da geçecek illa ki. Sadece örnek olmak istedim.

Evlilik hazırlığı için işten ayrılani ilk kez gördüm.. tam tersine daha çok çalışması gerekir masraf çok.. çalışmaya gönlü yokmuş bence..

bizler çok duygusal varlıklarız ve maalesef doğamızı bize karşı çok iyi kullanıyorlar. çok zayıfız bu konuda.
Biz kadınlarda vardır ya hep eksiğin üstünü kapatma,sökük parçaları yamama. Ben de öyle yaptım.

kendinizde gördüğünüz eksileri tüm kadınlara mâl ederek yüreğinizi bir nebze de olsa rahatlatmaya çalışıyorsunuz anlaşılan.

çok pişmansınız, olaylara nasıl bu kadar müsamaha gösterdiğinize inanamıyorsunuz,

çünkü değmediğini gördünüz.

şayet değseydi burada herkese akıl verecektiniz bakın böyle yaptım, inandım, başardım siz kadınlar da yapabilirsiniz sabırlı olun vs diye.

sakince oturun ve düşünün yaşanılanları, neden böyle olduğunu, neyi yanlış yaptığınızı.
O zaman tüm kadınların aynı olmadığını göreceksiniz.

Burada birkaç konu açmıştınız evlenmeden önce, aslında belliydi herşey.

Sizin üzerinizden evlenme düşüncesi olan herkese ders olsun, evlenince düzelir diye düşünüp hareket etmek insanın kendisine yapacağı en büyük kötülüklerden.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

kendinizde gördüğünüz eksileri tüm kadınlara mâl ederek yüreğinizi bir nebze de olsa rahatlatmaya çalışıyorsunuz anlaşılan.

çok pişmansınız, olaylara nasıl bu kadar müsamaha gösterdiğinize inanamıyorsunuz,

çünkü değmediğini gördünüz.

şayet değseydi burada herkese akıl verecektiniz bakın böyle yaptım, inandım, başardım siz kadınlar da yapabilirsiniz sabırlı olun vs diye.

sakince oturun ve düşünün yaşanılanları, neden böyle olduğunu, neyi yanlış yaptığınızı.
O zaman tüm kadınların aynı olmadığını göreceksiniz.
her kadın bi şeylere tahammül eder anlamında söylemedim dostum. Biz doğamız gereği yapıcıyızdır. Bardağın dolu tarafına odaklanmaya daha müsaitiz. Çünkü kendimize güveniyoruz. Erkeklerin çocuksu tavırları uzun sürüyo kolay kolay olgunlaşamıyorlar. İşleri yoluna koyacagımıza inancımız yüksek gereksiz seviyede. Bir çoğunda böyledir sen istisna olabilirsin belki

Yeni moda arkadaşım erkeğin işine gelmeyince hemen boşanalım. Tiksiniyorum bu tür insanlardan. Evliliği sürdürecek kapasiten yoksa ne diye karşındakinin günahına giriyorsun

Back
X