- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.275
- 548
Kız bende 1.60 ım seviyorum minnoş oluyoruz yüzüm de minyon tek sıkıntı 26 yaşında olup 19 yaşında sanmalarıKonuyu 1.70 üstü kızlar basmış1.60 olarak kacıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bende 1.60 ım seviyorum minnoş oluyoruz yüzüm de minyon tek sıkıntı 26 yaşında olup 19 yaşında sanmalarıKonuyu 1.70 üstü kızlar basmış1.60 olarak kacıyorum
Ohoo biz ölelim kuzu 1.60 ım keşke 1.65 olsam başka bir şey istememHep özeniyorum 175 üstü kızlarabenim boyum 168 hep derim 5 cm daha uzun olsam diye. Ne güzel manken gibi boyun var erkeklerin boyunu niye takıyosun onlar kısaysa allah sana uzununu nasip eder
Vallahi şekerim ben de 1. 74 boyundayım bu zamana kadar hep kısa boylu erkekler bana hasta oldu .Merhaba kızlar uzun süredir forumu takip ediyordum ancak konu açmak bu güne kısmetmiş.
Aslında benim derdim pek büyütülecek bir şey değil ama ben sorun ediyorum işte. Hayatımda gönlüme göre birisi olsun istiyorum ama olmuyor. Ben 23 yaşında meslek hayatına henüz yeni atılmış bir mimarım. 1.81 boyum var. Eli yüzü düzgün bir kızım. Fiziğimde hoştur. Sonuçta yanımda duracak adamın minimum 1.85 olması lazım diye düşünüyorum. Ama nafile bulamıyorum. Hep kendimden kısa boylu erkeklerin dikkatini çekiyorum. Beğendiğim uzun çocukların genelde kendilerinden oldukça kısa sevgilileri oluyor. Lafım yanlış anlaşılmasın elbette kısa boylu kız arkadaşlarımızda güzeller. Ama işte kız kısa erkek uzun olunca sorun olmuyorda, kız uzun olunca erkeğin illaki uzun olması gerekiyor.
Artık erkeklerin kısa boylu kızlardan daha çok hoşlandığını düşünmeye başladım. Kafaya takmıyım diyorum ancak olmuyor...
Kesinlikle katılıyorum size benim çok yakın bi arkadaşım küçüklüğünde bi rahatsızlık geçirmiş boyu 1.30 ama o kadar tatlı güze ve hayat dolu ki takmıyor sma bazen dışarı çıkarken koca kadınlar gülerek bakıyır hatta bir tanesi dönmüş ya bir de bize kısa derler kocalarımıza bunu göstermek lazım dedi Allah dan duymadı ya da duydu bir şey demedi önden giderdi ben pardon da siz ne kadar kötü kalplisiniz boyu bırakında kocanıza kötü kalbinizi gösterin diye bağırdım rezil ettim durakta ama arkadaşlarım önden gittiği için işaret ettim siz gidin diye öyle patladım. Allah bazı insanlara akıl fikir versinkonu sahibi arkadaş üzülme kısa boylulara neler deniyo bi bilsen hiç üzülmezdin boyuna. resmen toplumda bile laf sokuyolar ufak tefek bilmem ne boyu kaç salak salak yorumlar koca kadınlar bile bunun derdinde
Merhaba kızlar uzun süredir forumu takip ediyordum ancak konu açmak bu güne kısmetmiş.
Aslında benim derdim pek büyütülecek bir şey değil ama ben sorun ediyorum işte. Hayatımda gönlüme göre birisi olsun istiyorum ama olmuyor. Ben 23 yaşında meslek hayatına henüz yeni atılmış bir mimarım. 1.81 boyum var. Eli yüzü düzgün bir kızım. Fiziğimde hoştur. Sonuçta yanımda duracak adamın minimum 1.85 olması lazım diye düşünüyorum. Ama nafile bulamıyorum. Hep kendimden kısa boylu erkeklerin dikkatini çekiyorum. Beğendiğim uzun çocukların genelde kendilerinden oldukça kısa sevgilileri oluyor. Lafım yanlış anlaşılmasın elbette kısa boylu kız arkadaşlarımızda güzeller. Ama işte kız kısa erkek uzun olunca sorun olmuyorda, kız uzun olunca erkeğin illaki uzun olması gerekiyor.
Artık erkeklerin kısa boylu kızlardan daha çok hoşlandığını düşünmeye başladım. Kafaya takmıyım diyorum ancak olmuyor...
Kul hakkı yemişsinizBu işler kısmet gercektende benim boyum158 bi önceki sevgilim 187ydi aramızda boy cok sorun olmustu çevredeki insanların yorumlarına dayanamadı bu konu yuzunden ayrıldık diyebilirim o zamandan beride kısa sevgilim olsun istedim simdiki sevgilimde 190 şaka gibi![]()
Ülkemizde boy ortalamasi düşük. Kadınlar ort 1.60. Sen ortalamayi yükselmissin:) hiç acele etme inşallah gönlüne göre birini bulursunMerhaba kızlar uzun süredir forumu takip ediyordum ancak konu açmak bu güne kısmetmiş.
Yaşımız ve boyumuz santimine kadar aynı :) sen kısasın diyen hödük kim ya nerde yaşıyor finlandiya da falan zaar?Kul hakkı yemişsiniz![]()
Konu sahibi, benim boyum normal, 1.72yim. 1.80lik adam bana "uzunsun sen ya" dedi. Yine aynı boylarda başka bir adam "sen uzun değilsin, standartsın, hatta kısa bile sayılırsın" dedi. Yani erkeklerde de tam bir algı yok bence, işlerine nasıl geliyorsa.
Daha çok gençsiniz, elbet boyu boyuna birini bulursunuz. Üstelik 23 yaşın avantajı hedef kitlenizin yaş skalasını daha geniş tutabilecek olmanız. Ben 30 yaşındayım, yirmili yaştaki uzun boylu beyler hop hedef dışı kaldı. E 30ların ortasındakilerin çoğu artık ya uzun süreli ilişkide ya evli. Hop onlar da gitti. Allahım durduk yere dertlendim size yazarken şimdi.
Son olarak önemli olan işlevi demek istiyorum, tutamadım kendimi.
Nasil buluyorlar ben de anladim.Forumda zaten yeni konular 1.2. SayfadaBulmuşsunuz yine 7 sene öncenin konusunu
Tebrikler![]()
Sanırım arama yapıyorlar ve karşılarına çıkan konuyu yeni zannediyorlarNasil buluyorlar ben de anladim.Forumda zaten yeni konular 1.2. Sayfada