Sanırım Boyum Problem :(

Merhaba kızlar uzun süredir forumu takip ediyordum ancak konu açmak bu güne kısmetmiş.
Aslında benim derdim pek büyütülecek bir şey değil ama ben sorun ediyorum işte. Hayatımda gönlüme göre birisi olsun istiyorum ama olmuyor. Ben 23 yaşında meslek hayatına henüz yeni atılmış bir mimarım. 1.81 boyum var. Eli yüzü düzgün bir kızım. Fiziğimde hoştur. Sonuçta yanımda duracak adamın minimum 1.85 olması lazım diye düşünüyorum. Ama nafile bulamıyorum. Hep kendimden kısa boylu erkeklerin dikkatini çekiyorum. Beğendiğim uzun çocukların genelde kendilerinden oldukça kısa sevgilileri oluyor. Lafım yanlış anlaşılmasın elbette kısa boylu kız arkadaşlarımızda güzeller. Ama işte kız kısa erkek uzun olunca sorun olmuyorda, kız uzun olunca erkeğin illaki uzun olması gerekiyor.

Artık erkeklerin kısa boylu kızlardan daha çok hoşlandığını düşünmeye başladım. Kafaya takmıyım diyorum ancak olmuyor...
Vallahi şekerim ben de 1. 74 boyundayım bu zamana kadar hep kısa boylu erkekler bana hasta oldu . :KK70: Her ne kadar biz uzun boylu erkekleri yanımıza yakıştırsak da onlar , uzun boylu erkekler maalesef kısa kızları seviyorlar. Eskiden ben bu konuda çok katıydım ama artık kısa erkekleri de çekici bulmaya başladım yani atom karınca gibi vın vın dolaşıyorlar yanında. Hem Biliyorsun yani boyu değil işlevi önemli:KK70: gereksiz, kadın ruhundan anlamayan, cimri ,beş para etmez bir tip isterse 2 metre olsun banane ondan . Kesinlikle kalbi bana kendimi ne kadar iyi ve güzel özel hissettirdiği önemli

Çok uzun boylu kızlar da erkekler de dikkatimi çekmez hiç.ben 168 im eşim 182 gayet normal bizim ama mesela 172 boyunda biri çıkma teklif etmişti boyundan dolayı kabul etmemistim.Erkegin biraz uzun olması gerekiyor.Ama sizin boyunuz baya uzun olduğu için mesela aynı boyda olsa karşı taraf çok kötü durmaz.

konu sahibi arkadaş üzülme kısa boylulara neler deniyo bi bilsen hiç üzülmezdin boyuna. resmen toplumda bile laf sokuyolar ufak tefek bilmem ne boyu kaç salak salak yorumlar koca kadınlar bile bunun derdinde
Kesinlikle katılıyorum size benim çok yakın bi arkadaşım küçüklüğünde bi rahatsızlık geçirmiş boyu 1.30 ama o kadar tatlı güze ve hayat dolu ki takmıyor sma bazen dışarı çıkarken koca kadınlar gülerek bakıyır hatta bir tanesi dönmüş ya bir de bize kısa derler kocalarımıza bunu göstermek lazım dedi Allah dan duymadı ya da duydu bir şey demedi önden giderdi ben pardon da siz ne kadar kötü kalplisiniz boyu bırakında kocanıza kötü kalbinizi gösterin diye bağırdım rezil ettim durakta ama arkadaşlarım önden gittiği için işaret ettim siz gidin diye öyle patladım. Allah bazı insanlara akıl fikir versin

Arada çok büyük boy farkı olmadığı sürece senden kısa olması önemli değil bence. Kafalarınızın uyuşması, asıl önemli olan. Ya boyu boyuna uygun ama huyu huyuna uygun değilse... Bu sefer de anlaşamıyoruz diye sıkıntı yaşayacaksın.

valla aşklarım zıt zıtı çekiyor :) 1.60 ım bana hep 1.80 üstü insan geldi yani ya bende bir sorun var ya karşıda tam emin değilim , erkek uzun isterim kısa isterimde demedim hiç , öyle denk geldi. En son bi flörtüm 2.03 tü boyu , gerçekten beline geliyordum :) hani zayıf olsam fazla göze batmaz da o zayıf tığ gibi , ben kısa şişman , hahhahaa eğlenceliydi ama bitirdim olmazdı yani , fazla göze batıyorduk özellikle ben :)

Eski konuya atlamışım. Hortlatmayın şu konuları sazan gibi atlıyoruz:)

yalnız konu da kısa boyluların övünme duvarına dönmüş. Gönül işleri boya posa bakmıyor, yani kimse kısa boyunuza vurulmamıştır emin olun :)

Son düzenleme:
Merhaba kızlar uzun süredir forumu takip ediyordum ancak konu açmak bu güne kısmetmiş.
Aslında benim derdim pek büyütülecek bir şey değil ama ben sorun ediyorum işte. Hayatımda gönlüme göre birisi olsun istiyorum ama olmuyor. Ben 23 yaşında meslek hayatına henüz yeni atılmış bir mimarım. 1.81 boyum var. Eli yüzü düzgün bir kızım. Fiziğimde hoştur. Sonuçta yanımda duracak adamın minimum 1.85 olması lazım diye düşünüyorum. Ama nafile bulamıyorum. Hep kendimden kısa boylu erkeklerin dikkatini çekiyorum. Beğendiğim uzun çocukların genelde kendilerinden oldukça kısa sevgilileri oluyor. Lafım yanlış anlaşılmasın elbette kısa boylu kız arkadaşlarımızda güzeller. Ama işte kız kısa erkek uzun olunca sorun olmuyorda, kız uzun olunca erkeğin illaki uzun olması gerekiyor.

Artık erkeklerin kısa boylu kızlardan daha çok hoşlandığını düşünmeye başladım. Kafaya takmıyım diyorum ancak olmuyor...

Bizim okulda boyu 2 metre bir çocuk vardı. Sonra kendi boyuna yakın biriyle evlenmiş.. Yani her şey nasip. Nasibin varsa kısa boylusu da uzun boylusu da, şişmanı da zayıfı da evlenir ya da mutlu olur. Nasibin yoksa en normal sen olsan yine bi şey olmaz..

Ahh iyi bilirim bu durumu...nedense hep benden kısalar talibim olmuştu:) zit kutupların birbirini çektiği de doğru bence zira uzun erkeklerin yanında da kisa kizla r oluyor genelde. Esim benden 3 4 cm uzun sadece. Topukluyla onu geçiyorum. Düğünümde topuksuz tasli babet giydim :) topuklu gelinlik.ayakkabisini foto çekiminde giymistim

Bu işler kısmet gercektende benim boyum158 bi önceki sevgilim 187ydi aramızda boy cok sorun olmustu çevredeki insanların yorumlarına dayanamadı bu konu yuzunden ayrıldık diyebilirim o zamandan beride kısa sevgilim olsun istedim simdiki sevgilimde 190 şaka gibi:KK70:
Kul hakkı yemişsiniz :KK70: :KK70:

Konu sahibi, benim boyum normal, 1.72yim. 1.80lik adam bana "uzunsun sen ya" dedi. Yine aynı boylarda başka bir adam "sen uzun değilsin, standartsın, hatta kısa bile sayılırsın" dedi. Yani erkeklerde de tam bir algı yok bence, işlerine nasıl geliyorsa.

Daha çok gençsiniz, elbet boyu boyuna birini bulursunuz. Üstelik 23 yaşın avantajı hedef kitlenizin yaş skalasını daha geniş tutabilecek olmanız. Ben 30 yaşındayım, yirmili yaştaki uzun boylu beyler hop hedef dışı kaldı. E 30ların ortasındakilerin çoğu artık ya uzun süreli ilişkide ya evli. Hop onlar da gitti. Allahım durduk yere dertlendim size yazarken şimdi.

Son olarak önemli olan işlevi demek istiyorum, tutamadım kendimi.

Ülkemizde boy ortalamasi düşük. Kadınlar ort 1.60. Sen ortalamayi yükselmissin:) hiç acele etme inşallah gönlüne göre birini bulursun

Kuzenim çok uzundu 180-182 boylarında çokta havalı bir kızdı..hep acaba nasıl bulacak kendine uygun birini diye düşünürken 190 boyunda biri ile evlendi ve çok yakışıyorlar mutlular..sizde endişelenmeyin.Allah gönlünüze göre versin inşallah

Kul hakkı yemişsiniz :KK70: :KK70:

Konu sahibi, benim boyum normal, 1.72yim. 1.80lik adam bana "uzunsun sen ya" dedi. Yine aynı boylarda başka bir adam "sen uzun değilsin, standartsın, hatta kısa bile sayılırsın" dedi. Yani erkeklerde de tam bir algı yok bence, işlerine nasıl geliyorsa.

Daha çok gençsiniz, elbet boyu boyuna birini bulursunuz. Üstelik 23 yaşın avantajı hedef kitlenizin yaş skalasını daha geniş tutabilecek olmanız. Ben 30 yaşındayım, yirmili yaştaki uzun boylu beyler hop hedef dışı kaldı. E 30ların ortasındakilerin çoğu artık ya uzun süreli ilişkide ya evli. Hop onlar da gitti. Allahım durduk yere dertlendim size yazarken şimdi.

Son olarak önemli olan işlevi demek istiyorum, tutamadım kendimi.
Yaşımız ve boyumuz santimine kadar aynı :) sen kısasın diyen hödük kim ya nerde yaşıyor finlandiya da falan zaar?
Girdiğim her kadın ortamında genelde en uzun ben olurum ki sen de öyle oluyorsundur. Eşim de benle aynı boyda mesela o erkek olarak kısa, ama napalım işlevine tutulduk

Ben de 154 maalesef bu sefer de kısa görüldüğüm için ilgi çekmiyorum ya da boyumu dert etmeyecek birine denk gelmiyorum. Her seyin hayırlısı fiziksel özelliklerden ziyade kendi kafa yapınıza uygun kişileri dusunun. Y
apacak bir şey yok ülkece ortalamamız düşük boydan ki bizzat ben düşürüyorum yani.
Not: Mesaj 2013 den kim hortlatıyor bu konuları. Neyse aynı kaderi paylaşanlar vardır belki onlar için yazmış olayım hem ben gibi kısa hem konu sahibi gibi uzun olanlar için.

Back
X