SANIRIM BU ADAMDAN BANA KOCA OLMUYOR

sizi böyle bir sebeple ikinci plana atıp yok sayabiliyorsa onda böyle bir potansiyel var demektir ve bu arkadaştan kurtulsanız bile başka bir sebeple sizi yine bu konuma düşürecektir. çocuğunuz yok henüz yeni evli sayılırsınız, kurtulmayı düşünebilirsiniz..

Aman diyim sakın para desteğinde bulunmayın sizin ve ailesinin bile güvenmediği bu kişi ile ortak olması batmasına hatta borca girmesine de sebep olabilir. Zaten onun bunun dolduruşuna geliyorsa işiniz zor malesef. Batacağını bilse yinede ayrılmaz ondan. Eşten daha çok seviyorlar adeta. Afedersin anca kazığı yediğinde bir afallıyorlar ama yine acısını, çilesini çeken kadınlar oluyor. Sizde aynısını ona yapın yeni arkadaş edinmiş gibi yapın '' bak şu arkadaşımın kocası eşine danışmadan kendi başına saçma sapan işlere kalkışmıyormuş ne vardı sende öyle olsan'' de. Yaptığı ile aynı şey oluyor. Nefret ediyorum küçük çocuk gibi kendi aklını kullanamayanlardan ya. Bi dönem lise zamanımda annemde öyleydi acıtasyona bağladım sözlerimde birazda tartıştık bide gitmekten bahsettim üstüne de hönküre hönküre ağladım eskisi kadar değil ama annem yani kaybetme korkusu var eşlerin maalesef öyle bi korkusu yok boşanalım desen tamam der çoğu. O yüzden nasıl düzelir bilmem ama maddi destekte bulunmayın derim.

Ailesinde uyuşturucu bağımlısı olan biri olarak; bağımlı birinin arkadaşının temiz kalması çok çok çok zor. En çok bu konuda dikkat edin derim. Bağımlı arkadaş zaten bir gün sapıtıp bir saçmalık yapacaktır eşiniz kendisinden uzaklaşır ama maddeye bulaşırsa toparlanmanız zor/imkansız olabilir.

Hanimefendi, bu arkadasin kumar ya da uyusturucu bagimlisi oldugunu yazmamis arkadaslar yanlis anlasilma var.Esim kankasina o kadar asiri bagimli ki, bu bagimlilik da kumar ve uyustrucu bagimliligi kadar kötü demis. Bu arada aralarindaki iliski bana hic normal gelmedi. Akli basinda adam disardaki arkadasi icin karisini bu kadar üzmez. abarti derecede tepkiler vermis. baska bir sey var bence. Umarim sonunda üzülen siz olmazsiniz. Genelde arkadaslar ev araba satilip girilen islerde tecrube ile sabit ki hüsranla bitiyor.

Aaa öyle mi. Çok teşekkürler. Ben konuyu tamamen yanlış anlamışım :)

Neler neler yaptım ama hiçbiri fayda olmadı. Gözü asla görmüyor beni. Ona laf ettim hatta şuan wpdan bile engellemiş ona nasıl laf edermişim
Mesaj falan atmayın bendeki de sizinki gibiydi. Davada arkadasiyla ilgili yazdığım her şeyi kullandı. Saklamış. Geçmişte yaşadıklarım geldi aklıma. Arkadaşı için kavga ederdik yaaa şaka gibi. Üstelik tüm gün bilrikte calisir aksam da onunla olmak isterdi. Birgün "bosanalim onu al" dedim gülerek. Kıyamet koptu...bunların cinsel yonellimleri farklı diye düşünüyorum artık...ve sayıları hayli arttı artık...

Net söylüyorum boşanın. Bu arkadışya arkadaşlığı kesti diyelim gene öyle birini bulacak ve huzurunuz bozulacak.

Selam, bu bahsi geçen arkadaşı tanımaya çalıştınız mı hiç? Biz bir şeye aşırı tepki verdiğimizde eşlerimiz bizden uzaklaşıp tepki verdiğimiz şeylere teşne olmaya başlayabiliyor. Keşke en baştan arkadaşını evde ağırlamayı, eşiyle de samimiyet kurmayı deneseydiniz. Nasıl olurdu sizce?

Bunları da denedim fakat adam zehirli birisi resmen eşimi hala çok fazla etkilemeye çalışıyor

Nasıl bir arkadaş? Sizi rahatsız eden kısmı nedir yani? Sadece sık görüşüyor olmaları mı sorun,yoksa başka bir durumlar da var mı biraz açabilir misiniz?
Sık görüşüyor olmaları ve o arkadaşının eşimi etkilediğini düşünüyorum ki sadece ben değil herkes böyle düşünüyor çok fazla değişti.

Ben olsam yürütmezdim bu işi.
Adam alkolik,uyuşturucu bağımlısı demişsin.
Fark etmez.
Dünya iyisi de olsa dışarıya çok çıkan,arkadaş için benimle kavga eden adamla işim olmaz.
Hayır adam uyuşturucu bağımlısı vs.değil sadece onun kadar kötü bir arkadaş demek istedim örnek verdim yani.

Aynı kavgalar bizde de sık sık oluyor ve bende aynı cümleleri kurmaya başladım artık. Çözüm arıyorum sanırım kendisi fark etmediği sürece boşanmaktan başka çare yok.

Ne demek laf söyletmiyor?
Araba ortak ben satmanana müsade etmiyorum diyeceksiniz.
Ona rağmen satma düşüncesi varsa, sizin evliliğiniz olmamış demektir.
Evet var bizim için satacakmış arabayı iş yaparsa daha iyi bir hayatımız olurmuş daha çok kazanırmış vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…