- 29 Mayıs 2021
- 14.298
- 93.068
- 548
- 36
- Konu Sahibi booksmoney
-
Ama siz ne işi, ne iş yapmak istediği ortağı istiyorsunuz. Ortak malınızı sizin onayınız olmadan satması boşanma sebebi bile olur.Evet var bizim için satacakmış arabayı iş yaparsa daha iyi bir hayatımız olurmuş daha çok kazanırmış vs.
Sessiz kalmadığım için bu durumdayız bir haftadır yüzünü görmüyorum neredeyse. Nereye varacak bu durum merak içinde bekliyorumAma siz ne işi, ne iş yapmak istediği ortağı istiyorsunuz. Ortak malınızı sizin onayınız olmadan satması boşanma sebebi bile olur.
Böyle bir şeye sessiz kalmayın.
Araba kimin üzerine?Sessiz kalmadığım için bu durumdayız bir haftadır yüzünü görmüyorum neredeyse. Nereye varacak bu durum merak içinde bekliyorum
Eşimin üzerinde. Arabayı alırken böyle sorunlar olmadığı için bi sorun görmedim onun ya da benim üzerime olmasındaAraba kimin üzerine?
Bu arada satabilir bu kadar gözü döndüyse bu konu üzerinde.
Anladım. Fark etmez.Hayır adam uyuşturucu bağımlısı vs.değil sadece onun kadar kötü bir arkadaş demek istedim örnek verdim yani.
Arabayı satabilir o zaman haberiniz olmadan. Evlilik içinde alındığı için satılmaması konusunda bir işlem yapılıyor mu acaba? Ben olsam öğrenirdim bunu. Sizinki güven içinde olan evliliği geçmiş gibi çünkü.Eşimin üzerinde. Arabayı alırken böyle sorunlar olmadığı için bi sorun görmedim onun ya da benim üzerime olmasında
AnladımSık görüşüyor olmaları ve o arkadaşının eşimi etkilediğini düşünüyorum ki sadece ben değil herkes böyle düşünüyor çok fazla değişti.
Ergen gibi arkadaş sevdası ne ya kocaman adamda. Olgunlasamamis galiba esinizİki senelik evliyim. Severek evlendik. Fakat eşimin bir arkadaşı var ki bu arkadaşı da en az uyuşturucu kumar bağımlılığı kadar kötü bir ARKADAŞ. Bunu görmüyor. En yakın arkadaşı oldu 1 2 sene gibi kısa zamanda yakınlaştılar ve çok yakın arkadaş olduklarından beri evimizde huzur kalmadı. Haftada birkaç kere arkadaşıyla takılmak istiyor ve bunu normal görüyor önceden geceleri 2 3e kadar gelmiyordu şimdi onu düzeltti fakat yine çok sık görüşüyorlar. İstemiyor olmamın bir sebebi de onun doldurduğunu düşünüyor olmam. Bana son zamanlarda bak onun karısı destek oluyor sen hiç destek olmuyor bana demeye başladı.
10 günlük tatilden geldik ve o kadar iyiydi ki aramız hiçbir sorunumuz kalmamıştı her şeyi aşmıştık ama buraya gelir gelmez yine başladı. Boşanma aşamasından döndük daha önce ama böyle bir sebep içinde boşanılır mı bilmiyorum gerçekten. Ortak iş yapacaklarmış şimdi de benden destek istiyor o insan olduğu sürece olmayacağımı söyledim. Sadece ben değil ailesi de farkında bu arkadaşın onu değiştirdiğinin ama eşim asla görmüyor bunu.
Arkadaşıyla ilgili bir şey söylediğimde delirmiş gibi davranıyor konuşamıyorum bile ne yapabilirim daha konuşmak dışında? Evi terk etmek çözüm değil çünkü işine gelir arkadaşı her akşam gelir cafe gibi kullanırlar evi. Arkadaşının eşi de rahatsız bu durumdan onunla da konuştum fakat söyleyecek kimsem yok diye idare ediyor eşimde bak o hiç sorun etmiyor diyor kafayı yiyorum o böyle konuştukça.
Arabayı satarsa tutarın yarısını kendinize alıp hesabınıza koyun veya döviz alın. Sonra da hiçbir şekilde karışmayın ne yapıp ettiğine. Siz de kendi hayatınıza bakın, iş bulun, evde durmayın, sık görüşün arkadaşlarınızla. Eşinizden daha sık. O ne yapıyorsa aynalayın. Ve üzülmeyin de artık. Eşiniz ya gay veya biseksüel, ya da dışarıdan çok etkilenen, evliliği kaldıramayan bir ergen. Üzgünüm. Baştan samimiyet kurup bu arkadaşlığa siz de dahil olmalıydınız. Eşiyle sıkı fıkı olmalıydınız. Eşimin tüm arkadaşları bize gelirler, dışarı çıkılacağı zaman eşimi arayıp leilani de gelsin diye tutturacak kadar da severler beni sağolsunlar. Evli olanların eşleri ile, bekar olanların sevgilileri ile mutlaka tanışır birlikte vakit geçiririm. O da benim arkadaşlarımla aynı şekilde. Olması gereken bu ama siz o treni kaçırmışsınız.Evet var bizim için satacakmış arabayı iş yaparsa daha iyi bir hayatımız olurmuş daha çok kazanırmış vs.
Canim benim sana şahsi tafsiyem kocanin ailesine oynamakOnlarla konusarak halledebilirsin ALLAH ccc betterinden sakinsin sevgilerİki senelik evliyim. Severek evlendik. Fakat eşimin bir arkadaşı var ki bu arkadaşı da en az uyuşturucu kumar bağımlılığı kadar kötü bir ARKADAŞ. Bunu görmüyor. En yakın arkadaşı oldu 1 2 sene gibi kısa zamanda yakınlaştılar ve çok yakın arkadaş olduklarından beri evimizde huzur kalmadı. Haftada birkaç kere arkadaşıyla takılmak istiyor ve bunu normal görüyor önceden geceleri 2 3e kadar gelmiyordu şimdi onu düzeltti fakat yine çok sık görüşüyorlar. İstemiyor olmamın bir sebebi de onun doldurduğunu düşünüyor olmam. Bana son zamanlarda bak onun karısı destek oluyor sen hiç destek olmuyor bana demeye başladı.
10 günlük tatilden geldik ve o kadar iyiydi ki aramız hiçbir sorunumuz kalmamıştı her şeyi aşmıştık ama buraya gelir gelmez yine başladı. Boşanma aşamasından döndük daha önce ama böyle bir sebep içinde boşanılır mı bilmiyorum gerçekten. Ortak iş yapacaklarmış şimdi de benden destek istiyor o insan olduğu sürece olmayacağımı söyledim. Sadece ben değil ailesi de farkında bu arkadaşın onu değiştirdiğinin ama eşim asla görmüyor bunu.
Arkadaşıyla ilgili bir şey söylediğimde delirmiş gibi davranıyor konuşamıyorum bile ne yapabilirim daha konuşmak dışında? Evi terk etmek çözüm değil çünkü işine gelir arkadaşı her akşam gelir cafe gibi kullanırlar evi. Arkadaşının eşi de rahatsız bu durumdan onunla da konuştum fakat söyleyecek kimsem yok diye idare ediyor eşimde bak o hiç sorun etmiyor diyor kafayı yiyorum o böyle konuştukça.
Bütün mesajlarınızda 3 C yazmışsınızALLAH ccc betterinden sakinsin sevgiler
Onlarla da konuştum. Defalarca eşimi karşılarına alıp konuştular ama 30 yaşında adam neredeyse daha ne dilyebilirize döndü bu sefer.Canim benim sana şahsi tafsiyem kocanin ailesine oynamakOnlarla konusarak halledebilirsin ALLAH ccc betterinden sakinsin sevgiler
evlendikten sonra alındıysa derhal şerh koydurunArabamız vardı arabayı satıp yapacakmış
arkadasi maalesef senden daha kiymetli bence cocuk filn yoksa bu adamdan te vakitte ayril yoksa zatenbu arkadsin yüzünden ayrilirsiniz böyle devam eder ve görüsmeleri cogaltirsa yani sana size birlikte hic vakit birakmazsa cocukta olsa ama yinede sen bilirsin yasadiklarimdan yola cikarak söylüyorumİki senelik evliyim. Severek evlendik. Fakat eşimin bir arkadaşı var ki bu arkadaşı da en az uyuşturucu kumar bağımlılığı kadar kötü bir ARKADAŞ. Bunu görmüyor. En yakın arkadaşı oldu 1 2 sene gibi kısa zamanda yakınlaştılar ve çok yakın arkadaş olduklarından beri evimizde huzur kalmadı. Haftada birkaç kere arkadaşıyla takılmak istiyor ve bunu normal görüyor önceden geceleri 2 3e kadar gelmiyordu şimdi onu düzeltti fakat yine çok sık görüşüyorlar. İstemiyor olmamın bir sebebi de onun doldurduğunu düşünüyor olmam. Bana son zamanlarda bak onun karısı destek oluyor sen hiç destek olmuyor bana demeye başladı.
adamin isine gelir eger karisini evliligini gözden cikartmissaSiz uğraştıkça daha da ters tepmiş, bir süre hiç umursamayın. Tek bir kelime bile laf etmeyin. Kendi keyfinize bakın. Bu tür olaylarda bu daha etkili oluyor. Şu an onun gözünde siz dırdır eden huzur kaçıran kişisiniz. 2-3 ay en az, asla tek bir laf etmeden umursamadan takılırsanız düzeleceğini düşünüyorum. Bu süreçte o arkadaşıyla çıktıkça siz de gezin tozun, inadına yaparmış gibi değil gerçekten gezesiniz varmış gibi. Zaten konuşarak bir yere gelinmediğini gördünüz.
olmuyor iste bozuklarla muhabbet dahada kenetleniyor birbirlerinin sir kapisi oluyorlarYaa bırak kazık yiyince aklı başına gelir. Zira çok muhabbet tez ayrılık getirir....
Ne sacmalık bu yahu, esler ne olursa olsun bırbırlerıne karsı olmamlılar(esınız icin soyledım) boylr devam ederse hsyatı zından edecegını rahat vrrmıcegını soyleyın yanı bılemedım ki ben olsam boyke yapardım herhalde umarım duzelır uzuldum de:/Neler neler yaptım ama hiçbiri fayda olmadı. Gözü asla görmüyor beni. Ona laf ettim hatta şuan wpdan bile engellemiş ona nasıl laf edermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?