SANIRIM BU ADAMDAN BANA KOCA OLMUYOR

Karısını gözden çıkardıysa bu evliliğin anlamı ne ki? Sadece evli bulunmuş olmak için mi devam etsin konu sahibi
evli kalmak icin yasak askini etrafin dedikodusundan kacinmak icin evliligi paravan olarak kullanmak icin olabilir,yoksa aynisini düsünmüstüm katiliyorum yorumunuza

Neler neler yaptım ama hiçbiri fayda olmadı. Gözü asla görmüyor beni. Ona laf ettim hatta şuan wpdan bile engellemiş ona nasıl laf edermişim
Çok tehlikeli bu kadar etkisi altına girmiş kişiyi her şey için kullanır dolandırır Allah korusun.

evli kalmak icin yasak askini etrafin dedikodusundan kacinmak icin evliligi paravan olarak kullanmak icin olabilir,yoksa aynisini düsünmüstüm katiliyorum yorumunuza
Cinsel olarak bir sorunumuz olmadığı için böyle bir şeyi düşünmedim açıkçası. Hem bu adamdan önce de böyle bir sorunumuz da yoktu

Boşanın birbirlerini şey yapsınlar madem o kadar seviyolar birbirlerini

Cinsel olarak bir sorunumuz olmadığı için böyle bir şeyi düşünmedim açıkçası. Hem bu adamdan önce de böyle bir sorunumuz da yoktu
canim gercekten cinselliklede alakali olmuyor hersey tamam yolunda saniyorsun diyorsunda fakat adaminn gözü disarida mideyi doyursaksada o ac gözü doyuramiyoruz sorunda burda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…