:( sanırım bu da bir dert

Rosanera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
1.883
1.387
Hiç aklıma gelmezdi böyle bir konu açacağım buraya
yeri doğru mu onu da bilmiyorum ama dert gördüğüm birşey bu

6 aydır ağzımın içinde sağ tarafında 2 tane,, alt dudagımın iç kısmında da 4 tane aft var..
nerdeyse hiç iyileşmediler
ne yemek yıyebılıyorum ne de konusabılıyorum dogru durust..
üstelık şiştikçe dişlerime temas edip iyice kanıyorlar
..
içtigim bıtkı caylarından bıle zevk almıyorum...
napıcam bunları ben bilen var mı? neden ola ki bunlar ?

6 aydır ağzımın içinde sağ tarafında 2 tane,, alt dudagımın iç kısmında da 4 tane aft var..
..
En sagliklisi bi doktora git canim

adaçayının ağızda yara yapabildiği söyleniyor, içiyor musunuz?

Ben de diş tellerinden dolayı çok oluyor ben gargara aldım onu kullanıyorum. Tuzlu suyla da yapabilirsiniz yazıyor her yerde fakat ben cesaret edemedim.

Ben de diş tellerinden dolayı çok oluyor ben gargara aldım onu kullanıyorum. Tuzlu suyla da yapabilirsiniz yazıyor her yerde fakat ben cesaret edemedim.

tuzlu su denedım normalde ıyı gelırdı ama yarayı acıtıyor ya :KK43:

sanki insan soğuklardandır ya denildıkce bunu doktorluk birşey gıbı gormuyor..
eczaneden krem aldım ama etkısı olmadı..sanırım gidicem en sonunda :110:
Bilmeden uyguladigin her sey sana zaman kaybi canim belki cok koly bir tedavisi vardir. Doktor en net cozum yolu :) Gecmis olsun simdiden

Evet zaten amaç da o fakat benim canım tatlı sanırım deneyemedim :) Kuzenim de işe yaramıştı mesela :)

ya yok ya acıyınca gecmıyor kı :KK43: sankı daha cok acılıyor yara
:)) deşiliyor sankı hıc ıyılesmıcek gıbı gelıyor orası

Bilmeden uyguladigin her sey sana zaman kaybi canim belki cok koly bir tedavisi vardir. Doktor en net cozum yolu :) Gecmis olsun simdiden

çok tesekkür ederım :) baksana adacayı bıle yara tetıklıyormuş ben hergun ıcerım :KK70:
ne tuhaf bısey ogrendım suan :))

nee ciddi misiniz koalina ?? daha bugün 4 bardak içtim ayrıca diş etlerine yararlı dıye süreklı gargara da yapıyorum :eek:
Ben de farenjit dolayısıyla adaçayı içerken ağzımda yara çıktı da araştırırken gördüm bir yerde. Normalde antiseptik ama sürekli ya da fazla kullanımında olabiliyormuş...

..

Bağışıklık sistemi zayıflaması en büyük nedenlerinden aftların, son zamanlarda bağışıklığınız zayıflamış olabilir.

Bende çölyak hastasıyım sık sık yaşıyorum bu sorunu, karadut tavsiye ederim iki güne rahatlatıyor ağızda bekleterek yediğiniz takdirde, geçmiş olsun.

Ben de farenjit dolayısıyla adaçayı içerken ağzımda yara çıktı da araştırırken gördüm bir yerde. Normalde antiseptik ama sürekli ya da fazla kullanımında olabiliyormuş...

faranjit kotu bı hastalık ya gecmıs olsun. ıyı oldu bunu soyledıgın tesekkürler..adacayını bıraz bırakayım ben bu aralar

Bağışıklık sistemi zayıflaması en büyük nedenlerinden aftların, son zamanlarda bağışıklığınız zayıflamış olabilir.

Bende çölyak hastasıyım sık sık yaşıyorum bu sorunu, karadut tavsiye ederim iki güne rahatlatıyor ağızda bekleterek yediğiniz takdirde, geçmiş olsun.

evet duymuştum gercekten de karadut yok ama reçelini yıyorum :))
kucucuk sey ama butun gunumu berbat edıyor
kızların da dedıgı gıbı sanırım doktora gıdıcem de yıne de vardır bılenler dedım konu actım hakıkaten cıktı vay be ne yararlı bıyer burası :))

Yazan oldu mu bilmiyorum ama b12 hap kullan
ve stersten uzak dur
sorun varsa diş tedavini ol
krem kenacort
ağız gargarası yap
afttan çok çekmiş biri olarak çözüm bunlar
geçmezse mutlaka doktora git
behçet hastalığı olabilir

Tuz ya da karbonat basabilirsiniz, ilk anda yanar ama sonra bir daha disiniz degse bile acimaz. Ama tamamen kutulmak iin neden olan seyi bulmak lazim, cips gibi cok tuzlu gidalar yapiyor diye okumustum.

X