bunu atlamışım kusura bakma eski sevgilim meslek lisesi mezunuydu teknik eğitim fakültesini bitirmişti teknik öğretmendi yani bi üniversitede okutmandı
okutmansa ilerde öğretim görevlisi olur ilerler giderdi. bence arada uçurum yok kariyer bakımından. o eski çıktığın takıntılıymış ve baskıcı biri olabilir senin yanında kendisini ezik hissettiği için.
sen hayatında ilk o olduğu için onu çok sevdiğini düşünüyorsun. başkası olduğu zaman aklına bile gelmez.
keşke bende 24 yaşımda olsaydım. 29 yaşındayım ve yalnızım.
bir şeyi ne kadar çok istersen o yönden imtihan olurmuşsun. ben de senin yaşlarındayken çok isterdim ve sırf içimdeki bu istek yüzünden biriyle nişanlandım ve ayrıldım sonra.. olmayınca olmuyor. ayrıldığıma pişman değilim yinede, çünkü mutsuz olunca bekarlıktan daha kötü oluyor evlilik ya da nişanlılık.. o yüzden tevekkül etmeni öneririm, hele bu yaşta hiç takma ve sırf bu sahiplenilme ihtiyacından dolayı yalnış tercih yapma.. asistan olunca karşına çıkar çünkü hep genç dr.lar olur. illaki dr. olmasıda gerekmez bence.. benim eski nişanlmda dr.du. ama insanlık yoktu. ben de öğretmenim. bunun meslekle bi alakası yok. Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olur.