• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım bu dünyada kısmetim yok

[MENTION][/MENTION]
Yaş 24 evde kalacagim,
kocam olsa uzmanligimi almam,
erkekler kendilerine ihtiyaci olan kadinlari daha cok seviyo ..

Senin icin okumak, cehaletini bile almamis, uzgunum..

Kocam olsa uzmanlığımı almam demedim ondan üst olmamı istemezse yani uzman olmamı istemezse olmam dedim çünkü statü farkı mutsuzluk getiriyor burda bi çık insanın bu tarz konuları vardı o yüzden dedim ben küçüklüğümden beri çok idealist ve çalışkan bi insandım sizin gibi düşünüyordum önce kariyer diye yaptım da uzmanlık sınavını da sanırım kazanacam puanım iyi çünkü ama be yazık ki sadece bunların mutlu etmeye yetmediğini gördüm yaptım işte kariyer be oldu hala yalnızım her kadının sevilmeye güzel sözler duymaya ihtiyacı vardır benim e var şimdiye kadar müşkül olamadım kısmetsizlik var üzerimde umarım bundan sonra mutlu olurum çevremde benden daha büyük olup bekar olan bayanlar var evet onlar benim kadar takmıyorlar ama onların bir sürü talibi oldu oluyor da ı yüzden güveniyorlar kendilerine nasılsa birimi bulurum diye ama benim talibim olmadı yok hiç yok

venus seni beğenmeyip reddettikleri oldu mu? Bu da etkiliyor olabilir.. Ablam Ben 26 yaşındayım ve 2 aylık evliyim,bu yaşıma kadar üniversite de 1 kişi ile görüştüm,kararımızla devam etmedik.. Atandım hiç isteyen yoktu 26 yaşıma kadar.. Ailem evde kalacağım diye çok korktular :))) yansıttılarda.. sadece 1 aile istemeye geldi başka hiiç isteyen yoktu... hatta görüşme yaptırmak istedi arkadaşlar.. ve çoğunda erkekler beni beğenmedi :))) kimi görüşlerimi,kimi dış görünüşümü.. bende beni beğenen yok diye sıkıntı yapmıştım,ama şu zamanda erkekler büyük oranda karısının parasına,kadrosuna bakıyor.. öyle karar vermelisinki seni sen olduğun için sevsin,ne doktorluğunu ne kadrona baksın.. kolay değil canım,ben düşünmemeye çalıştım,rahat oldum çooook dua ettim.. Allah öyle bir yakışıklı koca verdiki bana çok şükür.. :)) Allah ım neyin armağanı yakışıklı eşim diyorum.. ama Çok dua etmiştim hayrlısı olsun diye.. ve inanırmısın eşimle beraber namaz kılmak,kitap okumak,müzakere etmek müthiş.. bunları yapmayınca hiç anlamı kalmıyor evliliğin.. acele etme canım,Allah hayrlı zamanda hayrlı insanla karşılaştırsın.. hayrlısı için çok dua et. düşünme bu meselenin üstüne gitme,yoksa cidden olmuyor,bu düşünceyi aklından sildiğin zaman geliyor eşin :) ;)

Allah yardımcın olsun..

Son düzenleme:
Tek istediğim bi yuvamın eşimîn çocuklarımın olması ama o kadar şansız ve kadersiz bi insanım ki artık ümidim kalmadı size kendimden bahsedeceğim tüm gerçekliğiyle çünkü fikirlerinize ihtiyacım var 24 yaşındayım doktorum yeni mezun oldum yeni atandım hayatımın hiç bir döneminde kısmeti açık bi kız olmadım arkadaşlarıma sürekli teklifler gelirken benden kendi okulumdan tek bi kişi bile hoşlanmadı 6 sene boyunca teklif gelmedi bi kişiyle çıktım onu da ailem mesleği bana uygun değil diye istemedi o da ben senin yanında kalırsam kendimi hep ezik hissedeceğim dedi ve gitti başkasıyla nişanlandı onu çok sevmiştim ama olmadı önüme bakayım dedim gerçekten depresyondayım mutlu olmak için hayrında biri olsun istiyorum ama olmuyor her kapı yüzüne kapanıyor atandığın yerde olur dediler atandım geldim zaten kız ağırlıklı bi yer çoğu evli bayan çık az erkek var onlar da evli nişanlı veya sevgilisi var başka bi ortama girmem de çok zor genelde hayatım boyunca hep böyle oldu hep dediler orda kesin biri girer hayatına ben de bi umutla giderim mesela ama gittiğim yer ya full kız olur ya da evli nişanlı erkekler çok kısmetsiz bi kızım çok da şansız sanırım hayatımın sonuna kadar evlenemeyeceğim bu beni çok üzüyor
tıp mezunu yeni atanmış bi doktora göre yaşınız hala küçük bence.. ne biliyim genellikle doktorlar 30unda felan evlenirler gibi geliyor bana ya da daha geç..sizin sahip olduğunuz iş erkeklerin size yaklaşmasını engelliyor olabilir..yani mesleği size uygun bi erkeğin karşınıza çıkması olası ama biraz zaman alıcı olacaktır bence.. şimdilik paranızı kazanıp hayatın tadını çıkarmaya bakın..çünkü yaşınız gerçekten küçük... bi de asla umutsuzluğa kapılma kısmetinde varsa o gelip seni bulacaktır zaten

kısmet sen istediğin an seni bulmaz ki zamanı ve vakti geldiği zaman gelir seni bulur.herşeyin hayırlısı yaş 24 gençsin niye üzüyorsun ki kendini.evlenip çoluk çocuk sahibi olup sonrada pişman olup ayrılanlarıda duyuyoruz.herşeyden hayırlısını iste.geç olsun temiz olsun mutlu bir yuvan olsun.şuan kısmetin gelip seni bulana kadar bekarlığın tadını çıkar.gez, dolaş,eğlen bu yılların kolay kolay gelmez geri.

sizi çok iyi anlıyorum, ama teklif gelmemesinin sebebi bence uzaktan tıp okuyan, ciddi, idealist bir kız imajı çizmeniz.size yaklaşmaya çekinmiş olabilirler.sizin kalbinizi de çok attıracak biri de olmamış anladığım kadarıyla.o kişiyi unutamama sebebiniz bence hayatınızdaki tek erkek olması.bence gerçekten isteyeceğiniz, sevebileceğiniz biri karşınıza çıktığında olsun diye bekleyin.ister 24, ister 34, ister 40 yaşında.siz ideailst bir doktorsunuz ve eğer bir erkeği isterseniz birlikte olabilirsiniz.

venus seni beğenmeyip reddettikleri oldu mu? Bu da etkiliyor olabilir.. Ablam Ben 26 yaşındayım ve 2 aylık evliyim,bu yaşıma kadar üniversite de 1 kişi ile görüştüm,kararımızla devam etmedik.. Atandım hiç isteyen yoktu 26 yaşıma kadar.. Ailem evde kalacağım diye çok korktular :))) yansıttılarda.. sadece 1 aile istemeye geldi başka hiiç isteyen yoktu... hatta görüşme yaptırmak istedi arkadaşlar.. ve çoğunda erkekler beni beğenmedi :))) kimi görüşlerimi,kimi dış görünüşümü.. bende beni beğenen yok diye sıkıntı yapmıştım,ama şu zamanda erkekler büyük oranda karısının parasına,kadrosuna bakıyor.. öyle karar vermelisinki seni sen olduğun için sevsin,ne doktorluğunu ne kadrona baksın.. kolay değil canım,ben düşünmemeye çalıştım,rahat oldum çooook dua ettim.. Allah öyle bir yakışıklı koca verdiki bana çok şükür.. :)) Allah ım neyin armağanı yakışıklı eşim diyorum.. ama Çok dua etmiştim hayrlısı olsun diye.. ve inanırmısın eşimle beraber namaz kılmak,kitap okumak,müzakere etmek müthiş.. bunları yapmayınca hiç anlamı kalmıyor evliliğin.. acele etme canım,Allah hayrlı zamanda hayrlı insanla karşılaştırsın.. hayrlısı için çok dua et. düşünme bu meselenin üstüne gitme,yoksa cidden olmuyor,bu düşünceyi aklından sildiğin zaman geliyor eşin :) ;)

Allah yardımcın olsun..

maşallah canım ne güzel inşallah ben de senin gibi hayırlı olacak birini bulurum reddedilme gibi bi dururumum olmadı çünkü şimdiye kadar hiç o amaçla biriyle tanıştırılmadım bi erkeğe de ben kendim açılmadım aslında bakarsan ailem evlenip evlenmememi çok umursamıyor ailemin de tavrı belli olduğu için kimse cesaret edip gelip aileme bile söylemiyor o bakımdan da şansım yok bi kere biri diyecek gibi olmuş o zaman son sınıftım annem direkt lafı ağzına tıkıp benim kzım okuyacak daha demiş kadın korkmuş haliyel annemin tavrında bunu annem bana söylemedi bile ablamdan duydum ben de çok takmamaya çalışacam artık umarım başarırım çünkü beni çok yıpratıyor sanırırm şu anda hayırlı değil hakkımda ki hep olumsuz şeyler oluyor mesela benim atandığım yerde geçen sene 2 kız 8 erkek atanmış ve 0 2 kız da o erkeklerden 2 kişiyle nişanlanmış diğerleirini de tayini filan çıkmış benim zamanım da ise 6 lişi atandık ve 5 kız 1 erkek o da nişanlı yani bildiğiniz şansızım:)))))

sizi çok iyi anlıyorum, ama teklif gelmemesinin sebebi bence uzaktan tıp okuyan, ciddi, idealist bir kız imajı çizmeniz.size yaklaşmaya çekinmiş olabilirler.sizin kalbinizi de çok attıracak biri de olmamış anladığım kadarıyla.o kişiyi unutamama sebebiniz bence hayatınızdaki tek erkek olması.bence gerçekten isteyeceğiniz, sevebileceğiniz biri karşınıza çıktığında olsun diye bekleyin.ister 24, ister 34, ister 40 yaşında.siz ideailst bir doktorsunuz ve eğer bir erkeği isterseniz birlikte olabilirsiniz.

canım tamam doktorum ama çevremdekiler de doktor olduğu için yaklaşmaktan korkma gibi bi şey olmaz diye düşünüyorum öyle aşırı ciddi biri değilim ama öyle çok çabuk samimi olan aşırı sıcak kanlı biri de dediğilim aksine burdaki insanlar çok soğuklar benden daha soğuklar benden çok daha iyi konumda olup çok daha idealist olan arkadaşlarım var mükemmel erkeği arıyorlardı ve çevrelerine de böyle lanse ettirmeerine rağmen kimse çek,nmeden yaklaşabiliyordu ama bana kimse teklif etmedi onlar mükemmel erkeklerini buldular Allah mutlu etsin bi tek ben kaldım çevremde yalnız olan ben de hayatımda biri olsun istiyorum

kuzum bak talibin var,annen istememiş kapanmış,buna sevinmelisin :) bak sana birşey diyeyimmi ben her zaman "sadece eşimin elini tutacağım,sen benim ilkimsin diyeceğim" diye kendime güvenmiştim,kimseyle çıkmadım ve ilk elimi eşim tuttu,bunun güzelliğini sana anlatamam.. bence sende öyle olmalısın,dikkat et acele etme,Rabbim en hayrlısını karşına çıkartsın.. benim 26 yıl sonra çıktı ablam sabret inşaAllah (:

bu zamanda da kimse kimseye güvenmediği için evlendirmek istemiyorlar,tanıştırmak istemiyorlar.. Herşey Allah'tan canım,hayrlısı için dua et inşaAllah.. gayet rahat ol,bak abla tavsiyesi ;) ilerde bu yazdıklarına güleceksin ;)

bu zamanda da kimse kimseye güvenmediği için evlendirmek istemiyorlar,tanıştırmak istemiyorlar.. Herşey Allah'tan canım,hayrlısı için dua et inşaAllah.. gayet rahat ol,bak abla tavsiyesi ;) ilerde bu yazdıklarına güleceksin ;)

inşallah öyle olur nişallah güzel şeyler de yazarım buraya takmamaya çalışacam bol bol dua edecem sizden de dua istiyorum hayırlısı olsun inşallah:))

Tek istediğim bi yuvamın eşimîn çocuklarımın olması ama o kadar şansız ve kadersiz bi insanım ki artık ümidim kalmadı size kendimden bahsedeceğim tüm gerçekliğiyle çünkü fikirlerinize ihtiyacım var 24 yaşındayım doktorum yeni mezun oldum yeni atandım hayatımın hiç bir döneminde kısmeti açık bi kız olmadım arkadaşlarıma sürekli teklifler gelirken benden kendi okulumdan tek bi kişi bile hoşlanmadı 6 sene boyunca teklif gelmedi bi kişiyle çıktım onu da ailem mesleği bana uygun değil diye istemedi o da ben senin yanında kalırsam kendimi hep ezik hissedeceğim dedi ve gitti başkasıyla nişanlandı onu çok sevmiştim ama olmadı önüme bakayım dedim gerçekten depresyondayım mutlu olmak için hayrında biri olsun istiyorum ama olmuyor her kapı yüzüne kapanıyor atandığın yerde olur dediler atandım geldim zaten kız ağırlıklı bi yer çoğu evli bayan çık az erkek var onlar da evli nişanlı veya sevgilisi var başka bi ortama girmem de çok zor genelde hayatım boyunca hep böyle oldu hep dediler orda kesin biri girer hayatına ben de bi umutla giderim mesela ama gittiğim yer ya full kız olur ya da evli nişanlı erkekler çok kısmetsiz bi kızım çok da şansız sanırım hayatımın sonuna kadar evlenemeyeceğim bu beni çok üzüyor

Siz benden 4 yaş büyüksünüz.
Ben üniversiteye ara verdim bu yıl,sınava tekrar hazırlanıyorum.
Bıraktığım bölümden,okulumdan,arkadaşlarımdan çok beni düşündüren bir konu vardı hep.
'Okulum bittiğinde 25 yaşımda olacağım. Evlilik için çok mu geç kalmış olurum? Yaşım geçmiş mi olur?' diyordum.
Bu düşüncem beni uzun süre meşgul etti.
Ama düşündüm de şu anda 20 yaşımdayım. Okulumu bırakmasaydım bitirince 23 yaşımda olacaktım.
Ben hep okulum bitince hemen evlenirim derdim.
Ve;
Okulum bitince hemen evlenseydim 23 yaşımda evli bir kadın olacaktım.
Şimdi düşünüyorum da 25 yaş zaten gencecik bir yaş.
Ve evlilik için en küçük yaş 25 olmalı.
Bir insan okulunu bitirince çalışmalı,çalıştığı parasını biraz harcamalı,biraz biriktirmeli,arkadaşlarıyla gezmeli,eğlenmeli...
Evlendikten sonra bunların hangisini yapmak için fırsatımız olacak?
İşimiz,eşimiz,çocuklarımız.
Kendimize zor vakit ayıracağız,değil ki gezmek eğlenmek.
Tabi ki erken evlenenlere de saygım sonsuz.
Ben de insanım,fikirlerim değişebilir.
Ben de bu yaşlarımda evlenebilirim. Bilemeyiz.
Ama siz daha çok gençsiniz.
Ne güzel doktor olmuşsunuz.
'Mutlu olamayacağım' gibi şeyler düşünmeyin.
Bu yaşlarınızın tadını çıkarın.
Allah büyük.
Hayırlı bir kısmet için dua edin bol bol.
Ve hiçbir şeyi de zorlamayın.
Kısmetinizde olan kişiyle bir gün yollarınız birleşecek İnşAllah.

Son düzenleme:
Hayatında birinin olması mühim değil.. Önemli olan doğru ve hayırlı kişinin olması.. 33 yaşındayım bekarım. İş yerinde çevremde ki tüm bayan arkadaşlarım evli ve çocuklu.Eski erkek arkadaşlarımın hepsi evlendi. Çok dert ediyordum... Haklı olarak yaş kemale eriyordu. Ama sonra akışına bıraktım.Herşey nasip ve kısmet işi.
Daha 24 yaşındasın ve yolun çoook başındasın. Doğru zamanda doğru insan karşına çıkacaktır. Saplantı haline getirme, akışına bırak.

Sevgili venus12,seni çok iyi anlıyorum cok benzer seyler hissediyorum ben de ama daha yeni başladı bende bu durum :( 27 yaşındayım,öyle cok gezeyim tozayım hayallerim olmadı.27 olduktan sonra ise evlenmeliyim artık düşüncesi yerleşmeye başladı kafama.hep 30 a kadar yolu var demiştim evlilik için ama kısmetten öte yol yok inan.ben de cok kısmetsizim su yaşıma kadar hiç ciddi biri cıkmadı karsıma ama bu bundan sonra da cıkmayacak anlamına gelmez.umutlu ve sabırlı olup bol bol dua ediyorum.bence sen de öyle yap :)

Sevgili venus12,seni çok iyi anlıyorum cok benzer seyler hissediyorum ben de ama daha yeni başladı bende bu durum :( 27 yaşındayım,öyle cok gezeyim tozayım hayallerim olmadı.27 olduktan sonra ise evlenmeliyim artık düşüncesi yerleşmeye başladı kafama.hep 30 a kadar yolu var demiştim evlilik için ama kısmetten öte yol yok inan.ben de cok kısmetsizim su yaşıma kadar hiç ciddi biri cıkmadı karsıma ama bu bundan sonra da cıkmayacak anlamına gelmez.umutlu ve sabırlı olup bol bol dua ediyorum.bence sen de öyle yap :)

ben de aynı yaş ve pskolojideyim.... karsıma ınsanlar cıktı en uzunu da 1 yıl surdu ama adam değildi hiç biri... çok üzüldüm çok yıprandım... bence karsınıza bırının cıkmadıgına sevının en azından uzulmedınız... bu cıkamyacagı anlamına gelmıyor...kısmet mutlaka Allahın bır bıldıgı vardır... ne yazık kı katılıyorum karııyerli bayanlar ben de öyleyim biraz daha zorlanıyorlar bu konularda... çünkü karsısındakı erkek komplex yapabılıyor bu durumu :(

Ruh eşini hala bulamadıysan üzülme. Bu senin ruhunun eşsiz olduğunu gösterir… [Gabriel Garcia Marquez]

dedikten sonra :)

Umutsuzluğa kapılman için daha çok erken. Negatif düşüncelerin negatifliği getirir. Pozitif olmayı dene ve biraz da oluruna bırak.

Herşeyden önce acele etme.. biliyorum ne söylesek sana boş gelecek.. ben başımdan geçen olayı anlatıym benimde senin gibi sevgilim yoktu sora biri çıktı geldi ve aşık olduğumu sandım devam ettim 7 yıl sora 4 ay önce ortada hiçbir sebep yokken çekti gitti.. yalanlar vs.. yani demem o ki kafana şunu yaz kimse senden degerli değil hayatına biri girincede dikkatli ol hemen yelkenleri suya indirme bak mis gibi mesleğin var bende mühendisim elbet nasibin olacak ben herşey bitti derken karşıma bana gerçekten değer veren biri çıktı neden seninde olmasın... sadece sabret.. ve bekle.. zamanı değil demekki..:nazar:

24 yaşında bir doktor olarak yazım kurallarına dikkat etseydiniz keşke, cümleler bitmemiş bir türlü. Sorununuzdan dolayı değil yazım tarzınızdan dolayı içim daraldı.

Kader kısmet işi bunlar, sosyalleşin ve farklı ortamlara girin.

sizi anliyorum..damdan dusenin halini damdan dusen anlarmis:) ben henuz mezun olmadim dis okuyorum fakat arladaslarim bir bir sozleniyolar nisanlaniyolar evleniyolar hatta cocugu olanlar var:) herkes dengini buluyor .benim ask mesk islerine kafam basmazdi ve ilk sevdigim insanlada kotu bi tecrube edindim hayatima baska kimse girmedi isteyende yok...seninde bu surecte yasadigin uzucu deneyim seni kariyerini suclamaya itmis.ama herseyin ölümlü oldugu dunyada hic bisey yaninda baki olmicak..sevgili es dost aile..bunu dusunmek belki karamsarlik fakat gercekler bu.oysaki hayatta edindigin bilgi deneyim edindigin meslek hobiler kariyer hep seninle olacak.bu yuzden Nasip de gec benim gibi:) ama soyle ki saglik alanindan bi insanla evlenmen iyi olur cunki yipratici bi meslek ve karsindakiyle meslektas oldugunda halinden anlar cunki bi kadin anlasilmak ister hersyden once.o insanla olamamanda vardir bir hayir. dogru insanla tanistiginda yaralarin iyilesecek:) boy boy fotolarinizi face atip dusman catlatirsin o zmn:)) istedigin uzmanliga basladiginda insaallah boyu boyuna huyu huyuna biri cikar:) poliklinik felan acarsiniz kongrelerde gezersiniz yurtdisina gidersiniz ay ne guzel kiz:D iste bunlari hayal et canim s

evgiler:)

Back
X