sanırım bu işin içinden tek başıma çıkamıcaam :,,(

bence daha evlenmeden aranizdaki heyecan bitmis ... insan ne problemleri olursa olsun nisanlisinin sevgilisinin yaninda unutur tum dertlerini .. bence cok iyi dusun daha simdiden mutsuzsan evlendiginde ayni evin icierisinde 24 saat gecireceksin birde o zamanlari dusun ...

seni kaybetmekten korkmuyor sanki. bu anlattıklarından öyle anladım...

adamın yaptıklarını okadar kolay affedip hatta sadece affedip herseye evet dersen böyle mutsuz olursun bre adam zati seni de onu da boynuzlamış tutmuş nişanlanmışsın üstüne üstlük sen ikide bir tutup aileni onlara götürüosun bi kere gittiniz yeter sağlık konuusn da telde gecmiş olsun denilebilir nie her fırsatta tasınıosun azcık agırdan satsana kendini öyle agırdan satmazsan adam bu kolay zati alırım gönlünü der takmaz seni evlendiginde aldatmacagını nerden biliosun onu da merak ettim simdi???

hem nişanlıyım diyorsun hem evlenme teklifini daha etmedi diyorsun bilmiyorumkismile

kuzum adama bu kadar tolerans verip her dediğine atlarsan daha çok beklersin

seni aldatan adamı kabul ettikten 3 ay sonra nişanlanmışsın bu ne perhizdir nası güvendin emin oldun ki hemen ailenle tanıştırdın bi de nişan yaptın üstüne

adam sana para harcamıyor, ilgi göstermiyor, zaman yaratıp gelmiyor

benim kitabımda erkeğin sevgisini 3 şey gösterir: parası, zamanı, ilgisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…