sanırım bunalıma girdim arkadaşlar düşük tehlikesi

ayabenzer23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
49
0
86
İzmir
2 melek annesiyim ilkinin 10. haftada kalbi durdu 2.ise 5.haftada beni bırakıp gitti düşük oldu bir dizi testten sonra kanımın puhtılaştığını ve hamilelik döneminde iğne kullanmam gerektiğini söyledi doktorum bununla bile mutlu olmuşken bu seferde triyod bezlerimin çalışmadığını ve değerimin düşmeden hamile kalamayacağımı söyledi doktor hiç beklemediğim birşeydi bu değerlerime daha önce baktırmıştım ve normal çıkmıştı biranda yükseldi ve doktor strese dayalı olduğunu söyledi beklemediğim bi durumdu yine bekleme sürecine girdik bekleme dönemleri beni çok yıpratıyor çok üzgünüm beni bu sitede bulunan kişiler dışında kimsenin anlamadığını düşünüyorum allah hepimize sabır versin ve yardımcımız olsun......

evli degilim ve cocugum yok... ama bole seylerı okuyunca cok uzuluyorum. 12 den sonra dogum gunum senın saglıgına kavusmanı ve bebegını kucagına almanı dılıycem. bu senekı dılegım mu olsun...

o kadar iyi anlıyorum ki seni..yeni bekleme sürecine girmiş biri olarak..geçer mi diyorum...güçlü olmalıyız canım..stres yaparak daha da erteliyoruz farkında olmadan bebeklerimizi..herşey Allah'tan veren de rabbim alan da..dua edip beklemekten başka ne gelir elden..

bende bir düşük yaptım ikinciyi düşürsem düşünemiyorum rabbim kimseciklere yaşatmasın inş. çok zor ve üzücü hamile kalmak zaten bi dert bide zor bela kaldığın bebeişi düşürmek çok üzüyo gerçekten bu gün benden çook sonra evlenen birini gördüm hamile altı aylık falan Allahım çook üzüldüm biliyorum kimse ALLAHIN elinden zorla almıyo Rabbim dilediğine veriyo bizimkiside sabır imtihanı ne yapacaksın

canım başın sağolsun allah sabırlar versin... bende yaşadım bu acıyı dediğin gibi ancak bizim gibi yaşayan anlar zaman herşeyin olduğu gibi seninde iacın olacak dayanmak zorundasın yeni bebişin için canım....

evli degilim ve cocugum yok... ama bole seylerı okuyunca cok uzuluyorum. 12 den sonra dogum gunum senın saglıgına kavusmanı ve bebegını kucagına almanı dılıycem. bu senekı dılegım mu olsun...

canım benim teşekkür ederim çok duygulandırdın beni çevremdeki insanlardan böyle cümleler duymadım umarım dileğin kabul olur ve allah herşeyi gönlüne göre versin çok saol.....

hiçbişey gelmiyor elimizden rabbime inancımız olmasa zaten bu zorluklara nasıl dayanırdım bilmiyorum sende mi böyle olaylar yaşadın?

evet sabır ya sabır.... başka yapacak bişeyimiz yok ben her hamile gördüğümde içim sızlıyor bende böyle olabilecek miyim diye? çok zor ancak yaşayan anlar allahtan dileğim bir daha böyle birsey yaşamaman 2. hamileleiğini sağlıklı geçirmen ben 2.den sonra enkaza döndüm....

saol canım amin ee t doğru söylüyorsun sabırla beklemek dışında yapacağım hiçbişey yok teşekkürler söylediklerin için bu şekilde ayakta kalabiliyorum

üzülme hamile kalabiliyo olmakta bi ayrıcalık bizim için...... O laflarıyla acıtan insanlarr kısır muamelesi yapmıyolar o zaman 2 bebeğimi kaybettim bende.... 5 yıllık evliyimm
beklemektennn yoruldum ama şükürler olsun yinede.....

inşalllahh hayırlı ve erken bi zamanda sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder Rabbim...

allah sabır versin çok üzüldüm
bende iki düşük yaşadım rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acı

ahh canımm benim hiç üzülme allahın takdiri.ben 2 defa düşük yaptım.benimde böyle bi sorunum vardı.hamile kaldım ama düşük yaptım.allahın takdiri artık.moralini hiiçç bozma rabbim dilerse olur ancak..pozitif düşünce pozitif sonuç ben böyle düşünmeye çalışıyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…