Sanirim delirmeme ramak kaldi...

Ben 24 yasinda bekar atama bekleyen bi öğretmenim.2 sene once mezun oldum ve henuz atanamadim hala kpss calisiyorum ailemle yasiyorum ama calistiklari için gun boyu evdeyim kucuk bi yerdeyiz ve arkadas sosyal cevrem sosyal aktivite vs pek yok arkadaşlarımin cogu atanip evlenip hayatlarini bi yola koydular ben 2 yildir bu hayati yasamiyorum sanki cam bi fanusun icine hapsoldum kaldim öylece.. evde oturmaktan 2 3 yuz disinda kimseyi gormemekten hayatimin monotonlugundan felaket bunaldim sinavima 1 ay kaldi ve kitap acacak gucu bulamıyorum boyle olunca sinava olan umudum da azaliyor ve gittikce iyice kotu oluyorum yasadigimiz yerde ozelde calismam vs icin de pek imkan yok malesef.Duygusal olarak cok boslukta hissediyorum hayatimda biri olsun artik bi yola giriyim hayatimi bi düzene sokuyum istiyorum ama evde oturarak boyle birini bulmamin da bi imkani yok.Lutfen bana bi seyler soyleyin tavsiyeler verin yoksa artik kafayi yiyecegim korkarim:KK43:
atanmak icin asosyal.olmak zorundasiniz..Ataninca cok kişi çikar zaten karsiniza..

Rakiplerin şuan deneme çözüyor harıl harıl sen burada takılıyorsun bunları düşün kendini gaza getir şuan burada harcadıgın vakte sonra ağlarsın, kapat siteyi gömül derslere , gerisi Allah'a kalmış.

Ben KPSS çalışırken özellikle sosyal hayatı sifirlamistim çünkü başka türlü kazanmak mümkün değildi. Hergun sabah 6 da kalkar gece 11 e kadar odamdan çıkmazdim. Gördüğüm yüzler de ailemin yuzuydu. Arkadaşlarımı çok geri çevirdim. Ders çalışmam lazım diye. Kpss puanimi aldim rahatladim sonra da bol bol gezdim. Sizin de az kalmış bence şuan sınava odaklansaniz daha iyi olur.
Atanabildinizmi peki branş nedir acaba

Al bendende okadar benim tüm arkadaslarim ortamım sevgilim üniversite okudugum şehirde kaldı . Yaşadığım şehirde ne arkadaşım var ne bi şey hergün ev temizliyorum bende dershaneye yazılım derse konsantre olcam ama insan atanmak istiyo gitmek istiyo kendi hayatını düzenini yuvasını kurmak istyo beklemek insanı çok yipratyo ben dusunuyorum bu ömür boyu böyle devam ederse diye bi de evlenememkte var hayat tam cehennem olur işte o zaman gencligimiz curuyo emek harcamaktan beklemekten umit etmekten en çok buna üzülüyorum sen yeteri kadar şans vermisin sınavà olmuyosa çokta zorlamamak gerek gerçekten yipratyo insanı
Ah ah..yasimiz ilerliyo zaman geciyo iste artik kendimde o gucu bulamıyorum zaten bu sinavdan sonra bi is bulurum ins yasadigim yerde bu imkan da pek yok ailemin il disina gondermesi de sıkıntı cikarcak ama baska secenegim yok gibi artik

Yasim ilerlemedi ama hayallerim gercek olsa yasayacak enerjim kalmadi resmen cok yiprandim 3 yildir ayni stres kaygi.. Bekledigim biri yok ama bu surecte 2 yillik iliskim bitti o da etkiledi beni insan ilgiye sevgiye ihtiyac duyuyor boyle bi surecte Allah ailemi basimdan eksik etmesin ama her sey paylasilmiyo onlarla insan duygusal bi boslukta yasiyor iste..
Gerceklesir merak etme. Sıkma canini. Hepimiz ayni yoldan gectik. Dogru insan ciksin karsina. Ben de üzülürdüm oyle seyler yasadim ki simdi eski yasantimi ozluyorum. Su an bi bunalim donemi gececektir insallah.

Ben 24 yasinda bekar atama bekleyen bi öğretmenim.2 sene once mezun oldum ve henuz atanamadim hala kpss calisiyorum ailemle yasiyorum ama calistiklari için gun boyu evdeyim kucuk bi yerdeyiz ve arkadas sosyal cevrem sosyal aktivite vs pek yok arkadaşlarımin cogu atanip evlenip hayatlarini bi yola koydular ben 2 yildir bu hayati yasamiyorum sanki cam bi fanusun icine hapsoldum kaldim öylece.. evde oturmaktan 2 3 yuz disinda kimseyi gormemekten hayatimin monotonlugundan felaket bunaldim sinavima 1 ay kaldi ve kitap acacak gucu bulamıyorum boyle olunca sinava olan umudum da azaliyor ve gittikce iyice kotu oluyorum yasadigimiz yerde ozelde calismam vs icin de pek imkan yok malesef.Duygusal olarak cok boslukta hissediyorum hayatimda biri olsun artik bi yola giriyim hayatimi bi düzene sokuyum istiyorum ama evde oturarak boyle birini bulmamin da bi imkani yok.Lutfen bana bi seyler soyleyin tavsiyeler verin yoksa artik kafayi yiyecegim korkarim:KK43:
Benzer süreçten gectim. Eğer atanmak istiyorsan bu bahsettiğin ortam olmazsa olmaz. Yani aynen böyle olmalı hayatın. Başka turlu olmuyor dişini sikacaksın atanana kadar.
Sonra herşey yoluna girecek.

Benzer süreçten gectim. Eğer atanmak istiyorsan bu bahsettiğin ortam olmazsa olmaz. Yani aynen böyle olmalı hayatın. Başka turlu olmuyor dişini sikacaksın atanana kadar.
Sonra herşey yoluna girecek.
Insallah ya kactir hayal kırıklığı yasamaktan yoruldum yiprandim artik bu son olur insallah

Insallah ya kactir hayal kırıklığı yasamaktan yoruldum yiprandim artik bu son olur insallah
Bir arkadaşım ümidini kaybetyigi bir anda kazandi. Bazen böyle hissetmek normal. Şuan güç topluyorsun ama bu duygunu uzun bir zamana yayma bigun canin sıkılsin en fazla. Kendine izin ver ogün
Film seyret sevdiğin şeyleri yap.
Ertesi gün daha hizla başla tempona.
Az zaman kaldi.
İnşallah atanırsın..

Bir çoğumuz aynı yollardan geçtik.Sabret , canını dişine tak.Sıkıldığında derin derin nefes al ver , sınavı kazanırsan gelecek güzel günleri düşün.Allah yardımcın olsun.

Back
X