Sanirim depresyondayim cok mutsuzum

Ayakların yere bassın biraz
Herşey o değil, herşey evlenmek değil
Mesleğini eline al, olursa olur olmazsa olmaz
Hayatının merkezi değil kimse
Fazla kaptırıyorsun kendini
Ayrılık ta ölüm de bizler için
Uzak diye bu kadar olay yapıyosan, ayrılık veya ölüm de ne yapacaksın ?

yorumun icin oncelikle cok tesekkur ederim Allah razi olsun, iyi kotu bir yoruma gercekten ihtiyacim vardi
15 gun once bu yoruma cok haklisin derdim ama su an durumum farkli, 15 gun once kavusacagiz mutlu olacagim derdim su an hayir kavussakta kavusmasakta farksiz artik her turlu mutsuz olacagimi dusunuyorum, keske bu yorumdaki gibi olsa yine halim mutlulugumu ona baglayip mutlu olacagim diye dusunurdum ama artik mutlu olabilecegime inanmiyorum, ne oldu bilmiyorum ama bende biseyler degisti sadece iliskime karsi degil hayata karsida ... hersey anlamsiz ve bos geliyor keske hic dogmasaymisim diyorum

Sevgilin yaşını,gençliğini yaşıyor.Sen se evlilik modundasın.Nedir Allah aşkına kendine hayatı bu kadar zehir edecek şey.Nedir nir insanı CANINDAN çok sevmek.Hedefin ideallerin hiç mi yok hayatla ilgili.Terk şey erkek koca sevgili mi.Çocuk sorumluluğunu bilen çalışan,alnın teriylede heves edip birşeyler alan bir insan.Niye sık boğaz edip hemen bir yükümlülüğün altına sokma gayretin var onu.Neden bu kadar bencilsin.Sen istediğin için,işini gücünü bıraksın aşkçılık mı oynasın senle.Nedir hayattaki en büyük derdin de onu yanında istiyorsun.Sen onu değil,kendini seviyorsun aslında.Senin istediklerin olmazsa,onu da kendini de herkesi mutsuzluğa boğuyorsun.Onun ne istediği ne düşündüğü önemli değil mi?Onun da senden önce hayata karşı sorumlulukları,ve bir ailesi var.Çok sürmez,söyliyeyim sana.Hiç bir erkek,bu derece negatif elektrik veren,olumsuz düşünen,depresif tipleri kabullenmez.Okulun bitmiş.Önce kendin için birşeyler yap,ayakların yere bassın.

size en iyi gelebilicek şey yeşil alanda bulunmanız olucaktır .yürüyüş yapın

Yerinde olsam yakın arkadaşlarımla bu durumu paylaşırdım.
Onlar seni mutlu etmek için çabalayacaklardır zaten.
Biraz dışarı çıkmak, kafanı dağıtmak iyi gelir.
Bir kafeye git arkadaşlarınla kahve iç, muhabbet et insanlarla.
Film izle... Ne bileyim güzel bir yerlere müzik dinlemeye gidin.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama depresyonluk bir durum yok ortada.
Kendi kendinizin doktoru olun.

cok tesekkur ederim yorumunuz cok iyi geldi cok haklisiniz
ozellikle isaretledigim bolum 100% oyle beni benden iyi anlattiniz gercekten, boyle olmak istemiyorum ama icimden geliyor

Ben de unideyken nisanliydim. Ailemden uzak baska sehirde okuyordum ve nisanlim yurtdisindaydi. Kendimi yalniz hissettigim dönemlerde sürekli gelmesi icin baski yapiyordum. o da para biriktirmesi gerektigini söylüyordu. Biz 4 sene nisanli kaldik evlendigimizde hic para biriktirememisti ( cünkü sürekli ucak bileti alip geliyordu) ve bunu ailesine de söyleyemedi. Dügünden sonra cok zor duruma girdik. Keske o günler geri gelse; gelsin diye israr etmezdim ve kariyerime odaklanirdim, nitekim hala issizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…