Merhaba arkadaslar,bu sabah kapima bir bayan geldi. Annem yaklasik bundan birkac hafta once fizik tedavi gormustu,kapiya gelen bayan da fizik tedavi ile ilgili konusunca annemin gittigi hastaneden anket yapmaya geldiler sandim. Kadin iceri girebilir miyim dedi,ben de iceri buyurdum. Allah im nasil boyle bi salaklik yaptim inanmiyorum. Kadin dr.oz dedi,biseyler sacmaladi bana sozlesme imzalatti,fizik tedavi aletini birakti ve gittisozlesme de 7 gun icin de iade hakki var falan yaziyo. Aksam kadini hemen aradim istemiyorum,gelin alin urunuzu dedim,biraz kem kum etti. Napmaliyim arkadaslar ?
dolandırılmaktan kastınız ne? size ürün mü sattı, yoksa o sözleşmede farklı bişeylere mi imza attınız? tam anlayamadım.
o ürünü biliyorum sanırım. bunlar köylerde falan satmaya çalışıyorlar. parasını verip ürünü alıyorsunuz. siz nasıl dolandırıldınız tam anlayamadım.
bu arada geçmiş olsun...
Öncelikle teşekkür ederim.
Bana ürünü deneme süresi olarak 21 günlüğüne bırakacağını söyledi,bu süre zarfında 7 günlükte cayma hakkım oldugunu,ürünü gelip alacaklarını söyledi. Elimde ki sözleşme de 05.12.13 tarihinde 50 tl lik taksit gözüküyor. Ürünü almış mı oldum ben şuan,onu bile bilmiyorum. Akşam durumu farkettiğim de hemen aradım kadını,gelip almasını söyledim ama sonuç ne olacak bilmiyorum
Ayni sey benimde basima geldi cnm
Medikal bi firma gelip masaj aleti satti bana
Ben imza attim sonrada pisman oldum
Ertesi gun aradim iade etmek istiyorum die
Benimde 7 gun iade hakkimin oldugu yaziyodu
Teldeki bey iade almadiklarini ancak yasal yollara basvurmaniz gerektigini soyledi
Bende semtin bagli oldugu belediye binasindaki tuketici haklarina gittim dilekce yazdik form fln doldurdum
O dilekceyle formuda sizlesmedeki adrese yolladim
Ve bikac hafta sonra masaj aletini almaya geldiler
Yani onemli olan senin 7 gun icinde tuketici haklarina gidip dilekce yazip formu doldurup gondermen
O saatten sonra islem baslamis oluyor
Onlarin ne zaman geldigi onemli degil
anladım canım, tekrardan geçmiş olsun. altta bir arkadaş bilgi vermiş, onun yaptığı gibi yapar halledersin korkma. yine ucuz kurtulmuşsun
Altta dedim de, ben yorum yazınca üstte kaldı tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?