• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanirim dolandirildim,lutfen bir akil verin :(

siti

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
158
40
318
İstanbul
Merhaba arkadaslar,bu sabah kapima bir bayan geldi. Annem yaklasik bundan birkac hafta once fizik tedavi gormustu,kapiya gelen bayan da fizik tedavi ile ilgili konusunca annemin gittigi hastaneden anket yapmaya geldiler sandim. Kadin iceri girebilir miyim dedi,ben de iceri buyurdum. Allah im nasil boyle bi salaklik yaptim inanmiyorum. Kadin dr.oz dedi,biseyler sacmaladi bana sozlesme imzalatti,fizik tedavi aletini birakti ve gitti :( sozlesme de 7 gun icin de iade hakki var falan yaziyo. Aksam kadini hemen aradim istemiyorum,gelin alin urunuzu dedim,biraz kem kum etti. Napmaliyim arkadaslar ?

Mutlaka ısrarla ara ve bir an önce gelip almalarını istediğini, eğer akşama kadar gelmezseniz size dava açacağım 7 gun içinde iade yazıyor bu benim hakkım eğer dava açarsam siz haksız çıkarsınız de. Yalan söylemek doğru değil ama avukatım ya da tanıdıklarım var avukat, haklarımı biliyorum de:34: 7 gun içinde iade etmeye bak

Yarın hemen tüketici haklarını arayın. Onlar size yol gösterir.

Dua edin ki sadece dolandirmis. Allah korusun başınıza başka seyler de gelebilirdi.eve almışsınız sonuçta

Kesinlikle ilk iş direk Tüketici Hakları Derneğini arayın.

İrade beyanınızda sakatlık var. Sözleşme kurulmamış bile sayılabilir. Ayrıca 7 gün dediklerine bakmayın kanunda yasal süresi çok daha uzun. Dediğim gibi yarın muhakkak bilen bir şahsa başvurun. Sözleşme örneği varsa elinizde götürün.

İnşallah halledersinz

Inanin eve nasil aldim suan aklim almiyor. Hastaneden yeni gelmistim,pek keyfim yoktu. Annem de yakin zaman da fizik tedavi gordugu icin onunla alakali bisey sandim. Ben de sozlesmenin 1 nushasi mevcut. 7 gun icinde cayma hakkim olduguni kendi ellerimle yazip nasil imzaladim o an bilemiyorum. Ben 7 gun icinde cayma talep etsem bile onlar 21 gun sonra geliyormus. Internette benzerlerini okudum gelicez deyip gelmemisler evine icra mektubu gelenler olmus :(

Merhaba arkadaslar,bu sabah kapima bir bayan geldi. Annem yaklasik bundan birkac hafta once fizik tedavi gormustu,kapiya gelen bayan da fizik tedavi ile ilgili konusunca annemin gittigi hastaneden anket yapmaya geldiler sandim. Kadin iceri girebilir miyim dedi,ben de iceri buyurdum. Allah im nasil boyle bi salaklik yaptim inanmiyorum. Kadin dr.oz dedi,biseyler sacmaladi bana sozlesme imzalatti,fizik tedavi aletini birakti ve gitti :( sozlesme de 7 gun icin de iade hakki var falan yaziyo. Aksam kadini hemen aradim istemiyorum,gelin alin urunuzu dedim,biraz kem kum etti. Napmaliyim arkadaslar ?

dolandırılmaktan kastınız ne? size ürün mü sattı, yoksa o sözleşmede farklı bişeylere mi imza attınız? tam anlayamadım.
o ürünü biliyorum sanırım. bunlar köylerde falan satmaya çalışıyorlar. parasını verip ürünü alıyorsunuz. siz nasıl dolandırıldınız tam anlayamadım.
bu arada geçmiş olsun...

basiretin bağlanmış resmen.
Tüketici haklarını ara yarın hemen bişiler yap itiraz et

100% medikalcilerdir.komşumuzuda medikalciler doktoruz diye dolandırmışlar satışlarını yapıp gitmişler.komşumuz sonradan ayıldı ama iş işten geçmişti dava açmışlar komşumuzdan hariç başkalarıda açmış ceza evini boyladılar dolandırıcılar..

Son düzenleme:
dolandırılmaktan kastınız ne? size ürün mü sattı, yoksa o sözleşmede farklı bişeylere mi imza attınız? tam anlayamadım.
o ürünü biliyorum sanırım. bunlar köylerde falan satmaya çalışıyorlar. parasını verip ürünü alıyorsunuz. siz nasıl dolandırıldınız tam anlayamadım.
bu arada geçmiş olsun...

Öncelikle teşekkür ederim.
Bana ürünü deneme süresi olarak 21 günlüğüne bırakacağını söyledi,bu süre zarfında 7 günlükte cayma hakkım oldugunu,ürünü gelip alacaklarını söyledi. Elimde ki sözleşme de 05.12.13 tarihinde 50 tl lik taksit gözüküyor. Ürünü almış mı oldum ben şuan,onu bile bilmiyorum. Akşam durumu farkettiğim de hemen aradım kadını,gelip almasını söyledim ama sonuç ne olacak bilmiyorum :(

Ayni sey benimde basima geldi cnm
Medikal bi firma gelip masaj aleti satti bana
Ben imza attim sonrada pisman oldum
Ertesi gun aradim iade etmek istiyorum die
Benimde 7 gun iade hakkimin oldugu yaziyodu
Teldeki bey iade almadiklarini ancak yasal yollara basvurmaniz gerektigini soyledi
Bende semtin bagli oldugu belediye binasindaki tuketici haklarina gittim dilekce yazdik form fln doldurdum
O dilekceyle formuda sizlesmedeki adrese yolladim
Ve bikac hafta sonra masaj aletini almaya geldiler
Yani onemli olan senin 7 gun icinde tuketici haklarina gidip dilekce yazip formu doldurup gondermen
O saatten sonra islem baslamis oluyor
Onlarin ne zaman geldigi onemli degil

Buarada dediklerimi 7 gun icinde yapmazsan hic bir hakkin olmuyo
Onlarin almasini bekleyip vakit kaybetme
Onlar senin yasal hakkinin gecmesi icin oyalarlar

Öncelikle teşekkür ederim.
Bana ürünü deneme süresi olarak 21 günlüğüne bırakacağını söyledi,bu süre zarfında 7 günlükte cayma hakkım oldugunu,ürünü gelip alacaklarını söyledi. Elimde ki sözleşme de 05.12.13 tarihinde 50 tl lik taksit gözüküyor. Ürünü almış mı oldum ben şuan,onu bile bilmiyorum. Akşam durumu farkettiğim de hemen aradım kadını,gelip almasını söyledim ama sonuç ne olacak bilmiyorum :(

anladım canım, tekrardan geçmiş olsun. altta bir arkadaş bilgi vermiş, onun yaptığı gibi yapar halledersin korkma. yine ucuz kurtulmuşsun

Altta dedim de, ben yorum yazınca üstte kaldı tabi:1:

Son düzenleme:
Ayni sey benimde basima geldi cnm
Medikal bi firma gelip masaj aleti satti bana
Ben imza attim sonrada pisman oldum
Ertesi gun aradim iade etmek istiyorum die
Benimde 7 gun iade hakkimin oldugu yaziyodu
Teldeki bey iade almadiklarini ancak yasal yollara basvurmaniz gerektigini soyledi
Bende semtin bagli oldugu belediye binasindaki tuketici haklarina gittim dilekce yazdik form fln doldurdum
O dilekceyle formuda sizlesmedeki adrese yolladim
Ve bikac hafta sonra masaj aletini almaya geldiler
Yani onemli olan senin 7 gun icinde tuketici haklarina gidip dilekce yazip formu doldurup gondermen
O saatten sonra islem baslamis oluyor
Onlarin ne zaman geldigi onemli degil

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim,ben de bugün iade etmek istediğimi söylemek için aradım. Bana iade alamıyoruz vs gibi bişey söylemedi fakat ne zaman o tarafa gelebilirsem o zaman alırım dedi,demek ki böylelikle zaman kazanmaya çalışıyorlar :(

anladım canım, tekrardan geçmiş olsun. altta bir arkadaş bilgi vermiş, onun yaptığı gibi yapar halledersin korkma. yine ucuz kurtulmuşsun

Altta dedim de, ben yorum yazınca üstte kaldı tabi:1:

Çok teşekkür ederim,inşallah gerçekten kurtulabilirim :(

Back
X