Sanirim dolandırildim

Demekki kötü satıcıya denk gelmemişsiniz,trendyoldan bende sıkıntı yaşamadım bugüne kadar.ama hepsiburada dan 2 defa iade etmek istediğim ürünü satıcı iade almak istemedi.üstelik bir tanesinde kutuyu bile açmamıştım.tüketici hakem heyetine verdim kazandım,yinede iade edemedim.adresleri herşeyi yanlıştı.telefon numaralarına bile ulaşamadık.hepsiburada müşteri hizmetleri,satıcının keyfi olarak iade almadığını çok üzgün olduklarını söylemişlerdi

Ben saticiyi hep hepsiburada seciyorum,belki ondan yasamadim.
Sizin adiniza uzuldum acikcasi, bilmeden onune gecmisim demek ki satici olarak direkt araci firmayi secerek

Böyle sayfaları ifşa eden bi sayfa var onlara ulaşıyorlar mağduriyetinizi gidermezlerse spamla sayfayı kapattiriyolar .

aldıgın adres adına dolandırıcı diye bir instram hesabı aç

atıyorum @beyazhalıortüsüdolandırıcı diye devamlı paylaşım yap önlere çıksınlar ,
onlar sana dönmek zorunda kalsınlar ,

daha önce böyle biri parasını almıştı diye hatırlıyorum

aldıgın adres adına dolandırıcı diye bir instram hesabı aç

atıyorum @beyazhalıortüsüdolandırıcı diye devamlı paylaşım yap önlere çıksınlar ,
onlar sana dönmek zorunda kalsınlar ,

daha önce böyle biri parasını almıştı diye hatırlıyorum
Canım işte onların herşeyi yoruma kapalı hicbir şekilde sayfaya yazamıyorsun

Verdiğiniz hesapta yer alan ürünler pazarda sağda solda satılıyor. Görmeden desenine kumaşına dokunmadan ürün almam. Gelen ürün sürpriz oluyor. Madem alacaksınız güvenilir sitelerden alışveriş yapın. Ne kadar ödeme yaptınız?

Canım işte onların herşeyi yoruma kapalı hicbir şekilde sayfaya yazamıyorsun

sen onlara yazmayacaksın

aldıgın halı ortu adresinin aynısını acacaksın sonuna dolandırıcı diye yazacaksın ,

senın için girdim mesela dolandırıcı.sayfaları.ifşa diye bir sayfa çıktı oraya bir yaz belki yardımcı olurlar

Verdiğiniz hesapta yer alan ürünler pazarda sağda solda satılıyor. Görmeden desenine kumaşına dokunmadan ürün almam. Gelen ürün sürpriz oluyor. Madem alacaksınız güvenilir sitelerden alışveriş yapın. Ne kadar ödeme yaptınız?
200 tl ödedim

sen onlara yazmayacaksın

aldıgın halı ortu adresinin aynısını acacaksın sonuna dolandırıcı diye yazacaksın ,

senın için girdim mesela dolandırıcı.sayfaları.ifşa diye bir sayfa çıktı oraya bir yaz belki yardımcı olurlar
Dediğin gibi demiyecem yeni sayfa açıp. Bende ifşa sayfaları vardı toplamda 3 unede dm den yazdım cevap gelmedi daha mesajımı görmediler daha doğrusu. Burda bir arkadaş yorumlara yaz demiş onuda bi deniyim. Benim merak ettiğim nokta şimdi ben tebligat gibi mektup gönderdim 15 gün içinde geri dönmezseniz mahkemeye verilecek diye. Sizce dönüş olurmu?

Dediğin gibi demiyecem yeni sayfa açıp. Bende ifşa sayfaları vardı toplamda 3 unede dm den yazdım cevap gelmedi daha mesajımı görmediler daha doğrusu. Burda bir arkadaş yorumlara yaz demiş onuda bi deniyim. Benim merak ettiğim nokta şimdi ben tebligat gibi mektup gönderdim 15 gün içinde geri dönmezseniz mahkemeye verilecek diye. Sizce dönüş olurmu?

o kdar ayrıntılı bilmiyorum canım ne yazık kı

Arkadaslar hemen konuya geçiyorum. Geçen hafta instagramdan çok takipçisi olan bir sayfadan hali örtüsü ve koltuk kılıfı siparişi verdim. Whatsaptan ölçüleri ve beğendiğim modellerin resmini de gönderdim. Gayet güzel ilgi alaka gösterdiler. Çarşamba günü ulaşır elinize dediler. Neyse bugün kargom geldi açtım bide ne göreyim bildiğiniz ne kadar fazladan eski parca varsa doldurmuşlar içine. Tabi ben sinir oldum hemen whatsap 'tan msj atayim dedim atar atmaz beni engellediler. Sonra instagramdan attım ordan da engel koydular. Esiminkinden de yazdım ona da engel koydular.Tuketici haklarına şikayet etmek için gittim tebligat gibi bisey gönderdik karşı tarafa. Işte dediklerine göre15 gün içinde karşı taraf bize parayı iade etmezse işlem baslatilacakmis. Kizlar sonuc ne olur sizce? Valla sınır oldum nasılda insanları kandırıyorlar. Lütfen fikir verin biseyler yazın:(
Haberlerde de gösterdiler geçen ayni olay. İnşallah paranızı alırsınız.

Back
X