Sanirim dolandırildim

Anladm cnm çok sağol:)
Hanımefendi konunuzu gördükten sonra sayfaya baktım yorumlarda dolandırıcı olduklarını yazmak için ama yorumlara sınırlandırma getirmişler. Daha önce de öyle miydi bilmiyorum. Ayrıca dediğiniz gibi takipçi sayısı çok ama fotoğrafların beğeni sayısı çok çok düşük 10-15 kişi beğenmiş. Yani takipçiler gerçek değil. Bende daha önce instagram dan alışveriş yaptım. Dolandırılmadım ama çok memnun da kalmadım. O yüzden kurumsal İnternet siteleri haricinde bir yerden çorap bile almam

Hanımefendi konunuzu gördükten sonra sayfaya baktım yorumlarda dolandırıcı olduklarını yazmak için ama yorumlara sınırlandırma getirmişler. Daha önce de öyle miydi bilmiyorum. Ayrıca dediğiniz gibi takipçi sayısı çok ama fotoğrafların beğeni sayısı çok çok düşük 10-15 kişi beğenmiş. Yani takipçiler gerçek değil. Bende daha önce instagram dan alışveriş yaptım. Dolandırılmadım ama çok memnun da kalmadım. O yüzden kurumsal İnternet siteleri haricinde bir yerden çorap bile almam
Çok haklısınız bana da büyük ders oldu.

Arkadaslar hemen konuya geçiyorum. Geçen hafta instagramdan çok takipçisi olan bir sayfadan hali örtüsü ve koltuk kılıfı siparişi verdim. Whatsaptan ölçüleri ve beğendiğim modellerin resmini de gönderdim. Gayet güzel ilgi alaka gösterdiler. Çarşamba günü ulaşır elinize dediler. Neyse bugün kargom geldi açtım bide ne göreyim bildiğiniz ne kadar fazladan eski parca varsa doldurmuşlar içine. Tabi ben sinir oldum hemen whatsap 'tan msj atayim dedim atar atmaz beni engellediler. Sonra instagramdan attım ordan da engel koydular. Esiminkinden de yazdım ona da engel koydular.Tuketici haklarına şikayet etmek için gittim tebligat gibi bisey gönderdik karşı tarafa. Işte dediklerine göre15 gün içinde karşı taraf bize parayı iade etmezse işlem baslatilacakmis. Kizlar sonuc ne olur sizce? Valla sınır oldum nasılda insanları kandırıyorlar. Lütfen fikir verin biseyler yazın:(
Gidp savcılığa dilekçe verin bence herkesten şikayetçi olun sayfadan whatsap numarasından ne bilim anlamadım gerçekten

Niye iade edemediniz? Ben bahsettiginiz siteden ve muadili tren..ol dan resmen tum evimi duzdum, yeri geldi iade de ettim, sorun cikarmiyorlar ki..
Hatta bir kere ayni maldan iki tane gondermislerdi, urun 240 tl lik urun,iade ettim fazla urunu, sesim cikmasa ustune yatip ben dolandirabilirdim adamlari, tovbe Yarabbim 😂
Hangi sayfa acaba aldınız urunler

e ticaret siteleri dahi guvenilir degil. kara cuma indirimi zamani butun kredi karti bilgileri calinmis en meshur alisveris sitelerinden alisveris yapanlarin.. orada da sahtekarliklar cok.
Bizde yaptık çalınmadı. Sitenin orjinaline girmiyorlar kopyalanmış siteye girince kart bilgileri haliyle çalınıyor. İşi bilmeyenler zaten e alışveriş yapmasın bi zahmet.
Kara cuma meselesinde sorun olan tek şey kargoydu. Mesela 21 kasımda aldığım diş fırçası başlığı bugun geldi. Haricinde bir sorun olmadı.

Gidp savcılığa dilekçe verin bence herkesten şikayetçi olun sayfadan whatsap numarasından ne bilim anlamadım gerçekten
15 gün içinde tebligattan cevap gelmezse şikayette bulunacamzaten. Whatsaptan numarası var vergi numarası var gönderdiği sirketin. Inşallah yapabiliriz biseyler.

Bende güvenmiyorum aynısı başıma geldi kapıda ödeme yaptım bedeni olmayınca beden için geri iade ettim ama sonuç BİR DAHA YOK ne kadar peşinde koştum anlatamam parası için değil inat hırs tamamen benim ki ve o kadar ünlü o kadar takipçisi var ki anlatamam SAKIN GÜVENMEYİN ANLAMAYIN SAKIN YANİ.

Back
X