13 ocakta 16 çıktıKimyasal olsa doktorlar değerlerinden anlardı kuzum şimdi de değerlerinden anlarlar düşük mü değil mi diye kaç kere kan verdin acaba ve kaç çıktı
Gayet güzel yükselmiş değerlerin kimyasal olsa böyle olmazdı bence ne zaman çıkacak sonucun canım inşallah güzel olur13 ocakta 16 çıktı
16 ocakta 75 çıktı.
21 Ocak (bugün daha çıkmadı sonuç bekliyorum)
——Bakalım Allahtan hayırlısı
İnşallah inşallahGayet güzel yükselmiş değerlerin kimyasal olsa böyle olmazdı bence ne zaman çıkacak sonucun canım inşallah güzel olur
Benide haberdar et gölünü ferah tut birşey olmaz inşAllahİnşallah inşallah1 saate çıkar sanırım; bekliyorum
Tamam canım benim, haber edeceğim Allah razı olsunBenide haberdar et gölünü ferah tut birşey olmaz inşAllah
gecmıs olsun canım kese gorunmedıygınde kımyasal oluyo denılıyo . bhcg cok yukselmez. 150 lere kadar yukselıp dusen de var. hakkında hayırlısı olsun. her kanama dusuk degılmıs gercı. belkı sonradan toparlanır tutunur.hıc bellı olmaz orası . uzan oyle bekle.Selam arkadaşlarım.
bugün itibariyle 5.haftama girdim. Yani adetim tam 8 gün gecikti. Geçen hafta bhcg yüksekti gebeliğimi doktor da onaylamıştı. Bu Sabah bir uyandım kanamam olmuş. Hiç ağrım falan yok. Şoktayım. Şimdi acil Kadın doğuma geldim hcg için kan verdim bekliyorum. Bu ne şimdi anlamadım. Gebeydim evet ama bu düşük mü oluyor? Kimyasal gebelik mi? Kimyasal demek için geç değil mi? Çok şaşkınım. Kafam allakbullak.
Amin allah razı olsungecmıs olsun canım kese gorunmedıygınde kımyasal oluyo denılıyo . bhcg cok yukselmez. 150 lere kadar yukselıp dusen de var. hakkında hayırlısı olsun. her kanama dusuk degılmıs gercı. belkı sonradan toparlanır tutunur.hıc bellı olmaz orası . uzan oyle bekle.allah yardımcın olsun
Eskiden böyleydi yani iki katı deniyordu. Ama artık yüzde 60 artması yeterli diyor doktorlar.Arkadaslar bu beta hcg şöyle mi hesaplanmalı.
1.gün:16
2.gün:32
3.gün:64
4.gün:128 şeklinde mi hesaplanıyor.
Hyr 2 günde 2 kat artmalı. YaniArkadaslar bu beta hcg şöyle mi hesaplanmalı.
hayır 48 yada 72 saatte 2kat artması beklenır genelde. saglıklı gebelık denmesı ıcın en az 48 saatte yuzde 60 artması gerekır. kımının yuzde 80 artar kımın 3 kat. degısır.Arkadaslar bu beta hcg şöyle mi hesaplanmalı.
İnşallah sizinki olumlu sonuçlanır. Benimki kimyasalmışMerhaba son durumunuz nedir ben de aynı şeyleri yaşıyorum da
Çok geçmiş olsun betanız kaçtı?İnşallah sizinki olumlu sonuçlanır. Benimki kimyasalmış
4+4’te 75’ti. Bugün 13’e düştüÇok geçmiş olsun betanız kaçtı?
Çok geçmiş olsun bakalım benim ne olacak yarın4+4’te 75’ti. Bugün 13’e düştü
İnşallh devam eder, sağlıklı bi gebeliğiniz olurÇok geçmiş olsun bakalım benim ne olacak yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?