Sanırım düşük yapıyorum 😞

Rabbim hayırlısını versin canım inşallah sana bağışlar onu noldu sonuç

Geçmiş olsun canm bende 3 düşük yaptım çok iyi anlıyorum seni ama değerin normal artmış benm 20 den en fazla 28 yükseldi kimyasal da ve dustu
Size de çok geçmiş olsun Tekrar hamile kaldınız mi

Canım çok geçmiş olsun
Ben de 12 haftalık düşük yaptım ama şimdi iki kızım var elhamdülillah. Sıkma canını. Rabbim tekrar anne olmayı nasip etsin inşallah

Hiç kafana takma canım bende kimyasal gebelik yaşadım, şimdi tekrar hamileyim keseyi gördük hamd olsun...
Oo çok sevindim canım. Allah sağlıklı sıhhatli doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah

Hiç kafana takma canım bende kimyasal gebelik yaşadım, şimdi tekrar hamileyim keseyi gördük hamd olsun...
Oo çok sevindim canım. Allah sağlıklı sıhhatli doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah. Hemen ertesi ay mi gebe kaldınız

Oo çok sevindim canım. Allah sağlıklı sıhhatli doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah. Hemen ertesi ay mi gebe kaldınız
Yok canım, bi kaç ay sonra kaldım ama ovülasyon testi ile takip yaptım. Takvime göre ilişki yaşıyorduk meğersem erken yumurtluyormuşum ben. Ovülasyon günlerini biliyorsan sıkıntı olmaz. Önemli olan hamile kalıyor olabilmen. Kimyasal gebelik daha çok sağlıksız sperm döllenmesinden olan birşey. Her defasında olacak diye birşey yok.

Tamam canım benim teşekkür ederim

Canım maalesef dış gebelik şüphesi var şu an beta sonucunu bekliyorum. İnşallah iğneyle ameliyata gerek kalmadan kurtulurum şu an altüst durumdayım.
Yapma yaaa ne dedi ki doktor. Belki güzel Yükselmiştir hcg

Canım maalesef dış gebelik şüphesi var şu an beta sonucunu bekliyorum. İnşallah iğneyle ameliyata gerek kalmadan kurtulurum şu an altüst durumdayım.
İnşallah yoktur canım, güzel Allah'ım hakkında hayırlısı neyse onu nasib etsin. Altüst olma diyemicem üzücü bir durum çünkü. Dua et salavat çek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…