İnşallah canım inşallahİnşallh devam eder, sağlıklı bi gebeliğiniz olur
Kimyasalmış maalesefRabbim hayırlısını versin canım inşallah sana bağışlar onu noldu sonuç
Geçmiş olsun canm bende 3 düşük yaptım çok iyi anlıyorum seni ama değerin normal artmış benm 20 den en fazla 28 yükseldi kimyasal da ve dustu4+4’te 75’ti. Bugün 13’e düştü
Size de çok geçmiş olsunGeçmiş olsun canm bende 3 düşük yaptım çok iyi anlıyorum seni ama değerin normal artmış benm 20 den en fazla 28 yükseldi kimyasal da ve dustu
Allah razı olsun kuzum çok sağol. Amin.Canım çok geçmiş olsun
Ben de 12 haftalık düşük yaptım ama şimdi iki kızım var elhamdülillah. Sıkma canını. Rabbim tekrar anne olmayı nasip etsin inşallah
Canım sen nasılsın? Yarın belli olacak demiştin. Bi sıkıntı yok dimiİnşallah canım inşallah
Hiç kafana takma canım bende kimyasal gebelik yaşadım, şimdi tekrar hamileyim keseyi gördük hamd olsun...Size de çok geçmiş olsunTekrar hamile kaldınız mi
Oo çok sevindim canım. Allah sağlıklı sıhhatli doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallahHiç kafana takma canım bende kimyasal gebelik yaşadım, şimdi tekrar hamileyim keseyi gördük hamd olsun...
Oo çok sevindim canım. Allah sağlıklı sıhhatli doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah. Hemen ertesi ay mi gebe kaldınızHiç kafana takma canım bende kimyasal gebelik yaşadım, şimdi tekrar hamileyim keseyi gördük hamd olsun...
Yok canım, bi kaç ay sonra kaldım ama ovülasyon testi ile takip yaptım. Takvime göre ilişki yaşıyorduk meğersem erken yumurtluyormuşum ben. Ovülasyon günlerini biliyorsan sıkıntı olmaz. Önemli olan hamile kalıyor olabilmen. Kimyasal gebelik daha çok sağlıksız sperm döllenmesinden olan birşey. Her defasında olacak diye birşey yok.Oo çok sevindim canım. Allah sağlıklı sıhhatli doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah. Hemen ertesi ay mi gebe kaldınız
Tamam canım benim teşekkür ederimYok canım, bi kaç ay sonra kaldım ama ovülasyon testi ile takip yaptım. Takvime göre ilişki yaşıyorduk meğersem erken yumurtluyormuşum ben. Ovülasyon günlerini biliyorsan sıkıntı olmaz. Önemli olan hamile kalıyor olabilmen. Kimyasal gebelik daha çok sağlıksız sperm döllenmesinden olan birşey. Her defasında olacak diye birşey yok.
Canım maalesef dış gebelik şüphesi var şu an beta sonucunu bekliyorum. İnşallah iğneyle ameliyata gerek kalmadan kurtulurum şu an altüst durumdayım.Canım sen nasılsın? Yarın belli olacak demiştin. Bi sıkıntı yok dimi
Yapma yaaaCanım maalesef dış gebelik şüphesi var şu an beta sonucunu bekliyorum. İnşallah iğneyle ameliyata gerek kalmadan kurtulurum şu an altüst durumdayım.
İnşallah yoktur canım, güzel Allah'ım hakkında hayırlısı neyse onu nasib etsin. Altüst olma diyemicem üzücü bir durum çünkü. Dua et salavat çek.Canım maalesef dış gebelik şüphesi var şu an beta sonucunu bekliyorum. İnşallah iğneyle ameliyata gerek kalmadan kurtulurum şu an altüst durumdayım.
Beta güzel yükselse de yalancı bir kese varmış. Dış gebelik olduğunu düşündü. Bir doktora daha gidicem şimdi. Ama ultrason çekilecek önce onu bekliyorumYapma yaaane dedi ki doktor. Belki güzel Yükselmiştir hcg
Bilemiyorum inşallah dış gebelik değildir de boş gebelik falandır. Şuan tek düşündüğüm oBide sonucun çıkmadı henüz hemen umutsuzluğa kapılma...
İnşallah sağlıklı sıhhatli bi gebeliktir haber et bize deBilemiyorum inşallah dış gebelik değildir de boş gebelik falandır. Şuan tek düşündüğüm o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?