BilemiyorumBide sonucun çıkmadı henüz hemen umutsuzluğa kapılma...
Canım yalancı kese gördü maalesef şimdi başka bir ulturasına gidicem bekliyorum inşallah dış gebelik değildirYapma yaaane dedi ki doktor. Belki güzel Yükselmiştir hcg
Canım sağlıklı olması çok zor sürekli kanamam olmuştu zatenİnşallah sağlıklı sıhhatli bi gebeliktir haber et bize de
Yaaa öyle miiiii... o zaman rabbim kolaylaştırsın inşallah ne diyeyim. Rabbi yesir vela tüessir rabbi temmim bil hayr. Böyle bi dua vardı. Rabbim kolaylaştır, zorlaştırma diye. Dün ben sürekli bunu okudum. Şuan rahatım çok şükürCanım sağlıklı olması çok zor sürekli kanamam olmuştu zaten
O belli olmaz Allah bilir, inşallah sağlıklıdır. Sana morel vermek istiyorum ama hayırlısı Allahtan.Canım sağlıklı olması çok zor sürekli kanamam olmuştu zaten
Allah razı olsun canım şimdi ultrasondan çıktım. Sonuçları bekliyorum. Dua et bana dış gebelik çıkmasınYaaa öyle miiiii... o zaman rabbim kolaylaştırsın inşallah ne diyeyim. Rabbi yesir vela tüessir rabbi temmim bil hayr. Böyle bi dua vardı. Rabbim kolaylaştır, zorlaştırma diye. Dün ben sürekli bunu okudum. Şuan rahatım çok şükür
Allah razı olsun canımO belli olmaz Allah bilir, inşallah sağlıklıdır. Sana morel vermek istiyorum ama hayırlısı Allahtan.
Evet kaldım oda düşükle sonuçlandı malesefSize de çok geçmiş olsun ❣ Tekrar hamile kaldınız mi
Canım rahmin üst kısımlarında olması iyi birşey zaten. Doktorlar genelde üst kısımlara yerleşmesini tercih ederler. Bide daha çok küçük bebeğin haftası erken olduğu için kese tam yerine oturmamış olabilir. Gördüğüm kadarıyla 4.haftadasın ve 4.haftada kese ultrasonda görünmemesi çok normal, birde üstüne üstlük tüplerinde de değilmiş. Bence bu iyiye işaret. Acaba birde farklı bir doktora mı gitsen.Kuzular gerçekten çok acayip bir durum içerisindeyim.Kese tüplerde değil bu iyi bir şeymiş. Ama Rahmin üstünde dışında bir yere yerleşmiş. Doktorum rahimden beslendiğini ve bir ihtimal rahme inebileceğini söyledi. Yani yine takip edilecek. Cuma günü duruma göre kürtaj kadarı verilebilirmiş. Rahme inerse sağlıklı ilerleme durumu var dediler. Bilemiyorum Allahtan hayırlısını dilemekten başka çarem yok
M murakami2501 arkadaşa katılıyorum. Bence de bak güzel bir haber bu. Bence yerleşmeye çalışma zamanları. Ve bu da kanamaya sebep oluyor. Benim akşam damla damla kan geldi, sabaha da adet başladı. Senin durum farklı. Başka bi doktora daha görün kesinlikle. Bi de kollarını yukarı kaldırma, sürekli yat dinlen, eğilip bükülme, armut ye yoğurt ye. Bunlar bebeğin tutunması İçin çok önemli. Rabbim sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inşallahCanım rahmin üst kısımlarında olması iyi birşey zaten. Doktorlar genelde üst kısımlara yerleşmesini tercih ederler. Bide daha çok küçük bebeğin haftası erken olduğu için kese tam yerine oturmamış olabilir. Gördüğüm kadarıyla 4.haftadasın ve 4.haftada kese ultrasonda görünmemesi çok normal, birde üstüne üstlük tüplerinde de değilmiş. Bence bu iyiye işaret. Acaba birde farklı bir doktora mı gitsen.
Canım bugün doktor ulturason için Farklı bir doktora yönlendirdi cihazları hassasmış diye orada transvaginal ulturasonla baktı doktor aynı şeyi söyledi. Kese Rahmin dışında üzerine bir yere yerleşmiş. Betam bugün 4600 civarı 3.5 mm bir kese göründü . Durumlar böyle şimdi cumayı bekleyeceğim. Beta 9000 küsür olunca daha iyi anlaşılacak dedi doktorum. Benim en korktuğum dış gebelik inşallah o gerçekleşmezCanım rahmin üst kısımlarında olması iyi birşey zaten. Doktorlar genelde üst kısımlara yerleşmesini tercih ederler. Bide daha çok küçük bebeğin haftası erken olduğu için kese tam yerine oturmamış olabilir. Gördüğüm kadarıyla 4.haftadasın ve 4.haftada kese ultrasonda görünmemesi çok normal, birde üstüne üstlük tüplerinde de değilmiş. Bence bu iyiye işaret. Acaba birde farklı bir doktora mı gitsen.
Amin canım çok sağolM murakami2501 arkadaşa katılıyorum. Bence de bak güzel bir haber bu. Bence yerleşmeye çalışma zamanları. Ve bu da kanamaya sebep oluyor. Benim akşam damla damla kan geldi, sabaha da adet başladı. Senin durum farklı. Başka bi doktora daha görün kesinlikle. Bi de kollarını yukarı kaldırma, sürekli yat dinlen, eğilip bükülme, armut ye yoğurt ye. Bunlar bebeğin tutunması İçin çok önemli. Rabbim sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inşallah
Aynı şeyi bende yaşadım diyebilirim 5 haftalıkken 1200lerde idi değerim 5+2 iken 1300 e çıktı sonra bir anda düştü. 2 güne bir beta en az %50-60 kadar artarsa sağlıklı oluyormuş. Sen ihmal etme doktora görünilk hamile oldugumu ogrendigimde b hgc 144 cikti 2 gunden sonra 171.. bu saatten sonra duzelme umudu varmi
Sonra ne oldu bebeği kayıp mı ettinizAynı şeyi bende yaşadım diyebilirim 5 haftalıkken 1200lerde idi değerim 5+2 iken 1300 e çıktı sonra bir anda düştü. 2 güne bir beta en az %50-60 kadar artarsa sağlıklı oluyormuş. Sen ihmal etme doktora görün
Şuan bir doktoru daha aradım çok çok yüksek ihtimalle sağlıklı değil dedi. Umut etmeyi bıraktım arkadaşlar bilgi vermek için yazdım...Aynı şeyi bende yaşadım diyebilirim 5 haftalıkken 1200lerde idi değerim 5+2 iken 1300 e çıktı sonra bir anda düştü. 2 güne bir beta en az %50-60 kadar artarsa sağlıklı oluyormuş. Sen ihmal etme doktora görün
Şu an düşük aşamasındayım dün beta verdim yine düşmüş ve kahverengi lekeler yerine artık kırmızıları görmeye başladım.Sonra ne oldu bebeği kayıp mı ettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?