olmamış armudu alırsan dilin böyle buruşur der kenara geçerim...Arkadaslar 7aylik evliyim. Esimle severek evlendik fakat bazi kafama takilan sorunlar var
Esim, ailesiyle aramin iyi olmasini istemiyor. Ben onlari cok seviyorum onlar da bana seviyor gibi davraniyorlar iclerini bilemem tabi.
Ama esim benim her hatamda annesini ariyor yada,aramakla tehdit ediyor.
Mesela bi tartisma cikiyor ailem gelsin konuscam ayrilcam diyor. Kendi karar alamiyor gibi ailesinden destek bekliyor. Cocuk gibi davraniyor.
Her tartismamizda bosanma konusunu aciyor. Siniri gecince de seni cok seviyorum beni birakma ne ayrilmasi diyor.
Kendi ailesine guzel davranmam hosuna gidiyor ama benim ailemi hic sevmiyor ve gelmelerini istemiyor.
Bizim ikimizin tartismasi 10 dk suruyorsa ailesine anlattigi icin gunlerce kapanmiyor. Biz kapatsak aileler kapatmiyor. Ve ben onlara hurmet yapsam saygi gostersem guleryuzlu olsam ne yaparsam yapayim ogullari beni kotuledigi icin onlarda beni cok yanlis taniyorlar.
Bu adamla ne yapacagimi bilmiyorum
Arkadaslar 7aylik evliyim. Esimle severek evlendik fakat bazi kafama takilan sorunlar var
Esim, ailesiyle aramin iyi olmasini istemiyor. Ben onlari cok seviyorum onlar da bana seviyor gibi davraniyorlar iclerini bilemem tabi.
Mesela bi tartisma cikiyor ailem gelsin konuscam ayrilcam diyor. Kendi karar alamiyor gibi ailesinden destek bekliyor. Cocuk gibi davraniyor.
Her tartismamizda bosanma konusunu aciyor. Siniri gecince de seni cok seviyorum beni birakma ne ayrilmasi diyor.
Kendi ailesine guzel davranmam hosuna gidiyor ama benim ailemi hic sevmiyor ve gelmelerini istemiyor.
Bizim ikimizin tartismasi 10 dk suruyorsa ailesine anlattigi icin gunlerce kapanmiyor. Biz kapatsak aileler kapatmiyor. Ve ben onlara hurmet yapsam saygi gostersem guleryuzlu olsam ne yaparsam yapayim ogullari beni kotuledigi icin onlarda beni cok yanlis taniyorlar.
bir kere dava aç paçaları tutuşmazsa bende parky değilim.Ailesi hakkinda hic bisey konusamiyorum konusmaya korkar oldum insan esiyle herseyi konusur konusmali. Benimle tartistiginda,annesini aglayarak arayip agliyor sizi cok ozledim diye. Gercekten isim zor
Gercekten anlayamiyorum .Çocuklar bile yapmaz eşinin bu yaptığını ne demek aranzdaki tartışmayı aileye şikayet etmek
Karakteri oturmamış insanlar böyle davranır kıskanma filan yok ortada yani
Amaneyyy...Ailesi hakkinda hic bisey konusamiyorum konusmaya korkar oldum insan esiyle herseyi konusur konusmali. Benimle tartistiginda,annesini aglayarak arayip agliyor sizi cok ozledim diye. Gercekten isim zor
Sen şimdi bu kadar olaydan,seni ailesinden kıskanıyor gibi bir sonuca nasıl vardın.Arkadaslar 7aylik evliyim. Esimle severek evlendik fakat bazi kafama takilan sorunlar var
Kişilik bozukluğu taşıyan insanları niye evlendirirler bilmemAilesi hakkinda hic bisey konusamiyorum konusmaya korkar oldum insan esiyle herseyi konusur konusmali. Benimle tartistiginda,annesini aglayarak arayip agliyor sizi cok ozledim diye. Gercekten isim zor
Canim haklisin baslik farkli icerik farkli oldu. Ama tam aslinda anlatamadim. Ailesiyle iyi olmami istemiyor cunku ben onlarla cok guzel anlasinca onlara beni sikayet edemiyor. Ayrilmak istwdiginde arkasinda ailesi dursun istiyor. Ama ayrilmak da istemiyor gercekten anlayamadigim gibi anlatamiyorumda kusura bakmaSen şimdi bu kadar olaydan,seni ailesinden kıskanıyor gibi bir sonuca nasıl vardın.
Senin eşin olacak adamın sana saygısı yok.Evlilik kurumuna saygısı yok.Aile olamamışsınız.Seni çocuk gibi ailesine kötülüyor olgun erkek gibi davranmasını beceremiyor.Ailene saygısı yok.Seni boşanmayla tehdit ediyor ve sen hala ailesi beni çok seviyor eşim beni ailesinden kıskanıyor diyorsun.Gerçekten pes
sen eninde sonunda boşanacaksın.ama sen değil kocan bırakacak.inatla bu zemini hazırlamak istiyor.Canim haklisin baslik farkli icerik farkli oldu. Ama tam aslinda anlatamadim. Ailesiyle iyi olmami istemiyor cunku ben onlarla cok guzel anlasinca onlara beni sikayet edemiyor. Ayrilmak istwdiginde arkasinda ailesi dursun istiyor. Ama ayrilmak da istemiyor gercekten anlayamadigim gibi anlatamiyorumda kusura bakma
Aileyle iyi olmaktan başka bir sorun var.SENİ ŞİKAYET ETMESİ.Sen niye dik duramıyorsun neden tavır alamıyorsun.Sen yetişkin bir bireysin ki kocaya gitmişsin.Çocuk gii seni şikayet edince nolacak annesi gelip senin kulağını mı çekecek.Öyle şikayet edilmez böyle edilir öyle boşanılmaz böyle boşanılır deyip kapıyı çarpıp git annenin evine de bi kuyruğpu sıkışsın.ALIŞTIRMA ALIŞTIRMA.EZİK DURMA.Canim haklisin baslik farkli icerik farkli oldu. Ama tam aslinda anlatamadim. Ailesiyle iyi olmami istemiyor cunku ben onlarla cok guzel anlasinca onlara beni sikayet edemiyor. Ayrilmak istwdiginde arkasinda ailesi dursun istiyor. Ama ayrilmak da istemiyor gercekten anlayamadigim gibi anlatamiyorumda kusura bakma
Annesini sorunlarimiz oldugunda arayip anlattigimda anne bu neden boyle yapiyor dedigimde annesi benim arkamdaymis gibi davraniyor ama aslinda oglunu tutuyor. Ben olsam bende oglumu tutarim cunku beni bir kotuleyisi var agzim acik dinliyorum. Hic yuzyuze bakmayacakmisiz gibi konusuyor ailesine. Bu defa bir kisiyle degil 5 kisiyle ugrasiyorum oyuzden annesine anlatmak iyi bi yontem degil
Böylesini de duymadımdı, tam oldu..
Çocuk mudur nedir, ne kadar itici ağlayarak annesini aramak filan..
Belli ki olgunlaşmamış, evliliğe alışmamış.
Madem kayınvalideyi seviyosunuz, onunla bu konuyu konuşun.
Eşiniz bir daha onu ararsa "beni arama oğlum, git karınla hallet" vs gibi cümlelerle aklına soksun yaptığı yanlışı...
Bunu yapsın yani kadın....
**Bu cümleyi ikinci kez kuruyorum burda
"evlenmek için kurs açılsın, sertifika filan verilsin, herkes evlenemesin"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?