- 29 Nisan 2016
- 1.422
- 4.254
- 133
Arkadaslar 7aylik evliyim. Esimle severek evlendik fakat bazi kafama takilan sorunlar var
Esim, ailesiyle aramin iyi olmasini istemiyor. Ben onlari cok seviyorum onlar da bana seviyor gibi davraniyorlar iclerini bilemem tabi.
Ama esim benim her hatamda annesini ariyor yada,aramakla tehdit ediyor.
Mesela bi tartisma cikiyor ailem gelsin konuscam ayrilcam diyor. Kendi karar alamiyor gibi ailesinden destek bekliyor. Cocuk gibi davraniyor.
Her tartismamizda bosanma konusunu aciyor. Siniri gecince de seni cok seviyorum beni birakma ne ayrilmasi diyor.
Kendi ailesine guzel davranmam hosuna gidiyor ama benim ailemi hic sevmiyor ve gelmelerini istemiyor.
Bizim ikimizin tartismasi 10 dk suruyorsa ailesine anlattigi icin gunlerce kapanmiyor. Biz kapatsak aileler kapatmiyor. Ve ben onlara hurmet yapsam saygi gostersem guleryuzlu olsam ne yaparsam yapayim ogullari beni kotuledigi icin onlarda beni cok yanlis taniyorlar.
Bu adamla ne yapacagimi bilmiyorum
Ben gitmek istemiyorum eziklikten degil gercek bi aile olmak istedigimden. Beni ailesi gibi gorsun her sorunu benle konusarak cozsun bekarlik hayatini unutsun istiyorum. Ama o cocukluk yapmaktan vazgecmiyor. Basi skstiginda ilk aradigi ailesi. Ben degilimAileyle iyi olmaktan başka bir sorun var.SENİ ŞİKAYET ETMESİ.Sen niye dik duramıyorsun neden tavır alamıyorsun.Sen yetişkin bir bireysin ki kocaya gitmişsin.Çocuk gii seni şikayet edince nolacak annesi gelip senin kulağını mı çekecek.Öyle şikayet edilmez böyle edilir öyle boşanılmaz böyle boşanılır deyip kapıyı çarpıp git annenin evine de bi kuyruğpu sıkışsın.ALIŞTIRMA ALIŞTIRMA.EZİK DURMA.
Gercekten oyle . Anlamiyorum hosuna gidiyo ama onlara da beni kotuluyor . Kotuleyince onlarla aramiza sogukluk giriyor. Ne yapmak istedigini cozemedim yasadiklarimi ilk kez anlatamiyorumAilesiyle iyi anlasmami kiskaniyo deyip konu icinde de ailesine iyi davranmam hosuna gidiyo demissiniz.
Sizin de kafanizi karistirmis sanki,anlamlandiramiyorunuz yasadiklarinizi .
Evlilik sadece senin istemenle yürümez.Bir kişiyle aile olunmaz.Adam gibi davransın istiyorsan önce tavrını koyacksın.Kaybetme korkusunu taşıyacak.SEn sürekli pohpohlarsan bşr gün kendin boşanmak istersin.Tepene çıkmış zaten.Ben gitmek istemiyorum eziklikten degil gercek bi aile olmak istedigimden. Beni ailesi gibi gorsun her sorunu benle konusarak cozsun bekarlik hayatini unutsun istiyorum. Ama o cocukluk yapmaktan vazgecmiyor. Basi skstiginda ilk aradigi ailesi. Ben degilim
HaklisinizEvlilik sadece senin istemenle yürümez.Bir kişiyle aile olunmaz.Adam gibi davransın istiyorsan önce tavrını koyacksın.Kaybetme korkusunu taşıyacak.SEn sürekli pohpohlarsan bşr gün kendin boşanmak istersin.Tepene çıkmış zaten.
Güzelim,ailesi de ccahil.Gerçekten doğru dürüst bir ailesi olsaydı ona derdiki haddini bil kendine gel çocuk gibi ne ağlayıp karını şikayet ediyordun.Kendi aranızda çözemiyor musunuz.Bidaha ne karını üz,ne bize anlat.Haklisiniz
Evet haklisiniz bir daha boyle olaylar yasanirsa tavrimi koymam gerekiyorGelisimi henuz tamamlanmamis esinizin anlasilan. Her olayda aileye anlatmak nedir ya bir de her kavga da bosanalim demeler. Siz bir gun rest cekin dava acin bakin bakalim bir daha boyle cocukca hareketler yapabiliyor mu.
Benim hakli oldugum okadar olay vardi ve ben hicbirinde kusluk olmasin diyerek alttan aldim ve uzatmadim tavir almadim. Buyuzden gercekten tepeme cikti.Güzelim,ailesi de ccahil.Gerçekten doğru dürüst bir ailesi olsaydı ona derdiki haddini bil kendine gel çocuk gibi ne ağlayıp karını şikayet ediyordun.Kendi aranızda çözemiyor musunuz.Bidaha ne karını üz,ne bize anlat.
Senin kesinlikle TAVIR ALMAN LAZIM.
Canim yanlis bir baslik oldu kafma okadar karisik ki kusura bakmayinKonu başlığı ile içerik neden bu kadar anlamsız duruyor acaba?
Haklisniz . Esim sinirlenince gozu bisey gormez bidaha hic yuzyuze bakmayacakmisiz gibi hakaretler eder ve rest cektigimde de bu sekilde yapar ve ayrilma karari alir. Insallah hamile degilimdir ve rest cekebilirim . Bu ay sonu ogrenicem,bakalim. Ailesi beni ne kadar sever gibi gozukseler bile esim beni kotuledikten sonra benimle ayrilmalarini onlarda,ister. Bilmiyorum rabbim esime olgunluk versin bana da,sabir guc akil. Artik saglikli dusunemiyorumBöyle bir kocayla bu duşunuzla asla ve asla gerçek aile olamassınız zaten. Ya eşinizle böyle devam edersiniz gittiği yere kadar, yada eşinize resti çekersiniz.sorunlarınızı kendi içinizde çözmeniz getektiğini, kavgaların, tartışmaların iki kişilik olduğunu annenin babanın bu durumlarda dışarda kalması gerektiğini madem iyilikle anlamamış kötülükle anlatmalısınız. Ha buda bir risktir belki bunlarıda ailesine anlatıp sizi iyice kötü edip huzursuzluğunu arttırıp ayrılmanızı ailce kolaylaştıracaklardır yada eşiniz sizi kaybetmeyi göze alamayıp kendisine çeki düzen verecektir. Ama bu şekilde devam ederseniz eninde sonunda restleşme zaten yaşarsınız yıpranmış ve güçsüz bir şekilde ama.
Allah yardımcınız olsun o halde..Annesini sorunlarimiz oldugunda arayip anlattigimda anne bu neden boyle yapiyor dedigimde annesi benim arkamdaymis gibi davraniyor ama aslinda oglunu tutuyor. Ben olsam bende oglumu tutarim cunku beni bir kotuleyisi var agzim acik dinliyorum. Hic yuzyuze bakmayacakmisiz gibi konusuyor ailesine. Bu defa bir kisiyle degil 5 kisiyle ugrasiyorum oyuzden annesine anlatmak iyi bi yontem degil
Ailesi hakkinda hic bisey konusamiyorum konusmaya korkar oldum insan esiyle herseyi konusur konusmali. Benimle tartistiginda,annesini aglayarak arayip agliyor sizi cok ozledim diye. Gercekten isim zor
Benim hakli oldugum okadar olay vardi ve ben hicbirinde kusluk olmasin diyerek alttan aldim ve uzatmadim tavir almadim. Buyuzden gercekten tepeme cikti.
Bana saygisi yok ve beni kaybetmekten korkmuyor. Bundan,sonra daha dik durucam tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?