sanirim esim benden utaniyor....

hande2014

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
145
0
0
Diğer
merhabalar

benim esim muhendis guzel biryerde calisiyor isi iyi
ben ise lise mezunuyum ev hanimiyim 1 cocugum var onu buyutuyorum
sorun su ki esimin benden utandigini dusunmeye basladim
is yerinde davet verildigi zaman bana birkac kez soyledi esli katilim olucak istersen gel ama rahat etmeyebilirsin dedi bende nicin dedim
(bu arada ben tesetturluyum)oda senden baska kapali insan olmiyacak rahat edemessin gibi seyler soyledi ama soyleyis tarzi nasil anlatsam yanina yakismadigimi ima etti
cok uzgunum 2 gundur bunu dusunuyorum neden boyle dusunuyor
7 yillik evliyim esim evliyken ben destek oldum o universite diplimomasini benimle evliyken aldi o okula gitti ben calistim sonra yasi geciyor diye baba olsun dedim ustune birde evlat verdim.
gece gunduz ders calisti destek oldum hicbi zaman sikayet etmedim
okula gittigi icin sosyal hayatimiz sifira indigi gunler oldu yinede dert yanmadim yeterki okusun hayalini gerceklestirsin dedim cok fedakarlik yaptim
karsiligi boyle olmamaliydi .parayi gorunce biraz farkli bir ortama girmeye basladikca oda degismeye basladi artik beni kucumsuyor mu anlamadim
emeklerime uzuluyorum hayatta kimseye guvenmemeli bunu yavas yavas oreniyorum
bilemiyorum kendimi assagilik birsey gibi goruyorum cok uzuldum
sizce ne dusunmeliyim ne yapmaliyim ona

Canım adına üzüldüm. Ve eşinin davranışına çok kızdım. Belkide o istediği için kapandın yada öyle olmasa bile kapalı olrak gördü seni bunun neyinden utanmak böyle?
Eşim diyip gururla yanında taşımak varken. Hemde o kadar fedakarlık yapmışsınız yazık. Belkide sizi kırmamak için dedi bilmiyorum ama diğer eşler açık olsa ne olur ki küçümseyenler utansın.

yok evlenmeden oncede beni tanidigindada kapaliydim ben sonradan kapanmadim beni kapali gordu begendi evlendi . bende bilmiyorum rahat edemessin ters ters bakarlar kapali kimse yok orada rahatsizlik duyarsin dedi bende zaten sen boyle dusunuyorsan baskasi ne dusunmesin dedim gitmedim zaten ama cok cok uzuldum 3 gundurde gerektikce konusuyorum

besle kargayı oysun gözünü. birkere tesettür bayanlarda çok şık olabiliyor pekala tesettür bahane mi ne saçma
rahat edemezsin mi dedi yoo çokta rahat ederim ne zaman gidyoruz diyeceksin, pasif kalma sende aktif ol gez toz tak takıştır sür sürüştür karısını farketsin aradan 7 yıl geçince artık eskiyor mu eşler önce millet kendisine baksın aman hiç takma kafana canını da sıkma.
arada süslenip iş yerine ziyarete de git göster kendini alışsın bilsin tanısın herkes seni. onlarla birkac kez görüşsen zaten muhakkak götürmek zorunda kalır eşin. birde güler yüz sırıtacaksın herkese ister istemez eşin elindekinin degerinin bilecek
arada bir yapmak gerekiyor canım

sen kapalısın diye eşin seni yanına yakıştıramasaydı evlenmezdi zaten..
niye böyle bir düşünce içine girdiniz..
eğer eşiniz dediğiniz gibi düşünüyorsa (ki sanmıyorum) zira onun haddine düşen bişey değil..
eşinize yaptıgınız fedakarlıkları anlatmanıza gerek yok bence..
herkes sevgilisi eşi yada nişanlısı ıcın bırcok sey feda edıyor..
eger eşinizede ben sana sunu yaptım ben sana bunu yaptım diyorsanız demeyin...
erkekler ne fedakarlık ne sevgi ne mutluluk ne para altında ezilmeyi sevmezler..

belki o yemeklere gelenlerin karakterlerinden ve davranışlarından hoşlanmıyordur kendisi mecburiyetten gittiğinden seni o ortama sokmak istemiyordur hoşlanmadığı için

canım bende tesettürlüyüm, ve eşimin çalışma ortamı inanılmaz derecede ayrı görüşten insanlar... eşim benim kapalı olmamdan kesinlikle çok memnun ama etrafının bunu bilmesini istemez ama utandığından değil, biri en ufak bir ima, rahatsız edici bir davranış sergiler de ben üzülürüm diye. bende gidemeyeceğim ortamları az çok biliyorum ve sorun etmiyorum tercihlerimiz sebebiyle bazı şeylerden feragat etmemiz gerekiyor malesef... tekrar söylüyorum, eşinizin sizin görünüşünden dolayı utandığını asla düşünmüyorum... siz de üzmeyin kendinizi boşuna...

Ben olsam öyle dediği için inadına giderdim.. Ne demek sen kapalısın diye sana bakarlar rahat edemezsin ya.. Bakarlarsa baksınlar benim gocunacak birşeyim yok der o ortama girerdim ne olursa olsun..
Çok büyük fedakarlıklar yapmışsın mesela bunları herkes yapmaz bu çok büyük bir cesaretken neden kendini aşağılık gibi görüyormuşsun? Hiç öyle değilsin aksine bir çok insandan daha cesaretli ve meziyetlisin.. Bence kendinle gurur duymalısın aşağılık hissetmesi gereken biri varsa oda kocan.. Ne nankör insan ya..

senin yerinde olsam onun o lafina inat giderdim..
kapali olmak utanc verici ayip birsey degilki herseyden daha guzel aslinda..
sanirim esinin bulundugu ortamdakiler fazla sosyetik..

odul gecesiydi o gecede odul alicakti zaten yaptigi islerden dolayi basarisindan dolayi ona odul vericeklermis plaket gibi birsey bende esim onun yaninda olayim destek olayim istedim herzaman ki gibi ama istemedi yani gelmede demedi ama farkli sekilde dile getirdi ima etti....

canim,seni cok iyi anliyorum ama guzel dusun guzel olsun....belki de o ortamlari sana layik gormuyor olabilir,belki de gercekten rahat edebilecegin ortam degil oda mecburiyetten gidiyordur...sen negatif dusundukce zamanla ozguveninide kaybedersin oyle olmasinhem cocugunda varmis,ona bile yansir senin piskolojin,sakayla karisik icini biraz dokebilirsin ama sonuunda tartismaya sebep olma bu durum icin ,yoksa aklinda yokken belki adamin aklina sokarsin.....sakayla karisik dok icini,lafin yeri geldikce,.... bende yurtdisinda yasiyorum ,calismiyorum evdeyim,ayni durumlari bazen bende yasiyorumbir yerde yemekmis ,toplantiymis olmasin diye istiyorum bazen mecburen gidiyorum bazen de gitmiyorum,gitmedigim zamanda da icim icimi yemio degil

Canım ben mimarım, eşimde mühendis benim eşimde beni şirket etkinliklerine filan götürmüyor,benim kendi çalıştığım şirketin yemeklerinede çoğu eşini getirmezdi.Genelde o mekanlar içkili oluyor,bayan sayısıda az oluyor erkekler eşleri yanında olunca rahat edemiyor.Bu kadar emeğinden sonra seni düşük gördüğünü sanmıyorum ki valla ben çok imreniyordum evde oturup bebişlerine bakan hanımlara.Bu arada eşin ne mühendisi ?

ülkemizde bu açıklık-kapalılık boyutu öyle bir hale geldi ki kimi insanlar birbirini o kadar aşığılayıcı davranıyor , çirkin söylemlere giriliyor. vs vs..

belli ki eşiniz bu konuda sizin canınızı sıkacak olayların kendince önüne geçmeye çalışıyor olabilir.

ama ben olsam 1 kere dahi olsa o yemeğe katılır ve ortamını görürdüm. sonra eşinizin dediklerinde haklılık pay var mı yok mu anlardım. sizden gercekten utanıyor mu , yoksa sizi çevre konuşmalarından bakışlarından korumak mı istiyor .

ayrıca evliliğinizde fedakarlıkları yapan sizsiniz yazdıklarınızdan anladığım.. önceliğiniz kendiniz olsun..

eşine de ne olduğunu değil nerden geldiğini-ne şartlarda geldiğini arada hatırlatın. (çevremde gözlemlediğim kadarıyla erkekler bu konuda nankör ,vurdumduymaz olabiliyor:- herseyleri kendi baslarına yapmıslar , o konuma yalnız gelmişler gibi algılayabiliyorlar belli süre sonra)

yemeğe katılıp ortamı görmek varken niye evde kendinizi yiyip bitiresiniz ki ?

kusura bakmayin kelimeleri unutuyorum tam kendimi anlatamiyorum gercekten cok uzuldum
ortami sosyetik evet kendiside soyluyor bunu
sana ters ters bakarlar rahatsiz olursun dedi
ben isterdim ki onca yil her iyi kotu durumda yanimda olan esimi o odul gecesindede yanimda gotureyim o basariyi tek basina yakalamadi ki
gel diye cok israr etti sonra ama ben gitmedim cunku sevkim kirildi
ben her sartta yaninda bulundum ama o beni 2-3 kisiye satti diye dusunuyorum beni o insanlara degisti
buda bana sunu ogretiyor insanoglu cig sut emmis gercekten
ne yaparsan yap kendine yap
demekki elden ayaktan dussem o saniye terk edilirim boyle dusundurdu bana nedense

bir daha boyle bir durum olursa git bence en azindan ortami gorup belkide esine hak vereceksin..:44:

her yemeğe götürmek istemiyor olabilir ama bencede ödül gecesine götürmeliydi senide, keşke küseceğine gitseydin, ya da yine küsseydin ama gitseydin
şimdi o gece orada bulunmadığın için hep içinde kalacak

makina muhendisi
bilemiyorum meslek sahibi olduktan sonra sanirim yanina yakistiramiyor artik beni
ne diye tanitirim diye dusunuyordur evde cocuk bakan lise mezunu esim diyemez herhalde oyle gorunuyor

Derler ya erkeği parası olduktan sonra daha iyi tanırsın diye bu da o hesap..

Sakın kendinize olan özgüveninizi yitirmeyin, sakın bunu kendinize yapmayın.
Aksine daha fazla üstüne gidin durumun.
Böyle davetlere muhakkak gidin. Eşiniz ne düşünürse düşünsün siz aldırmayın.
Kendinizi geri bırakırsanız bu böyle devam eder.
Alışveriş yapın gerekirse o güne özel.

Belkide utanmıyordur da sadece endişelenmiştir ortamı uygun görümüyorsa, bu endişesini siz yok edin.

Duygularınızı anlattınız mı eşinize ?

nankörlüğğün bu kadarı ya
ay bu forumda insanların yaşadıklarını okudukça erkelere iyice uyuz oluyorum
ve gerçekten erkeği para ve ortam değiştiriyor...
canım tesettürlüysen nolmuş! öyle hatunlar varki tesettürlü öyle güzel giyiniyorlarki insan bayılıyor
kendine biraz daha özen göster daha bakımlı ol, bence :)
başını döndür biraz eşinin :))

Gitmemişsiniz, yazık etmişsiniz. Bundan sonraki eşli davetlerde ne olursa olsun gidin mutlaka.
Eşiniz yanılıyor. Kimse örtülüsünüz diye ters bakmaz.
Evet bakan yok mu, var; olsun ne olacak ki baksın. Bu sizi rahatsız bile etmemeli.
Şeklinizden şemalinizden dolayı birileri ters bakabiliyorsa bakışı boştur demektir. Zerre umrunuzda olmamalı.
Eşinizde bunu böyle bilmeli.
...

Ödül gecesinden döndükten sonra gönlünüzü aldı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…