Canım adına üzüldüm. Ve eşinin davranışına çok kızdım. Belkide o istediği için kapandın yada öyle olmasa bile kapalı olrak gördü seni bunun neyinden utanmak böyle?
Eşim diyip gururla yanında taşımak varken. Hemde o kadar fedakarlık yapmışsınız yazık. Belkide sizi kırmamak için dedi bilmiyorum ama diğer eşler açık olsa ne olur ki küçümseyenler utansın.
merhabalar
benim esim muhendis guzel biryerde calisiyor isi iyi
ben ise lise mezunuyum ev hanimiyim 1 cocugum var onu buyutuyorum
sorun su ki esimin benden utandigini dusunmeye basladim
is yerinde davet verildigi zaman bana birkac kez soyledi esli katilim olucak istersen gel ama rahat etmeyebilirsin dedi bende nicin dedim
(bu arada ben tesetturluyum)oda senden baska kapali insan olmiyacak rahat edemessin gibi seyler soyledi ama soyleyis tarzi nasil anlatsam yanina yakismadigimi ima etti
cok uzgunum 2 gundur bunu dusunuyorum neden boyle dusunuyor
7 yillik evliyim esim evliyken ben destek oldum o universite diplimomasini benimle evliyken aldi o okula gitti ben calistim sonra yasi geciyor diye baba olsun dedim ustune birde evlat verdim.
gece gunduz ders calisti destek oldum hicbi zaman sikayet etmedim
okula gittigi icin sosyal hayatimiz sifira indigi gunler oldu yinede dert yanmadim yeterki okusun hayalini gerceklestirsin dedim cok fedakarlik yaptim
karsiligi boyle olmamaliydi .parayi gorunce biraz farkli bir ortama girmeye basladikca oda degismeye basladi artik beni kucumsuyor mu anlamadim
emeklerime uzuluyorum hayatta kimseye guvenmemeli bunu yavas yavas oreniyorum
bilemiyorum kendimi assagilik birsey gibi goruyorum cok uzuldum
sizce ne dusunmeliyim ne yapmaliyim ona
kusura bakmayin kelimeleri unutuyorum tam kendimi anlatamiyorum gercekten cok uzuldum
ortami sosyetik evet kendiside soyluyor bunu
sana ters ters bakarlar rahatsiz olursun dedi
ben isterdim ki onca yil her iyi kotu durumda yanimda olan esimi o odul gecesindede yanimda gotureyim o basariyi tek basina yakalamadi ki
gel diye cok israr etti sonra ama ben gitmedim cunku sevkim kirildi
ben her sartta yaninda bulundum ama o beni 2-3 kisiye satti diye dusunuyorum beni o insanlara degisti
buda bana sunu ogretiyor insanoglu cig sut emmis gercekten
ne yaparsan yap kendine yap
demekki elden ayaktan dussem o saniye terk edilirim boyle dusundurdu bana nedense
Canım ben mimarım, eşimde mühendis benim eşimde beni şirket etkinliklerine filan götürmüyor,benim kendi çalıştığım şirketin yemeklerinede çoğu eşini getirmezdi.Genelde o mekanlar içkili oluyor,bayan sayısıda az oluyor erkekler eşleri yanında olunca rahat edemiyor.Bu kadar emeğinden sonra seni düşük gördüğünü sanmıyorum ki valla ben çok imreniyordum evde oturup bebişlerine bakan hanımlara.Bu arada eşin ne mühendisi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?