sanirim esim benden utaniyor....

çok şık kapalı kadınlar oluyor ki,neden dikkat çekesin??
öyle özel bir geceye giyecek süper bir kombin bulabilirsin,inanıyorum ben...
Hem hangi devirde yaşıyoruz ya,girdiğimiz her ortamda hem açık hem kapalı tonla insanla muhatap oluyoruz,hala öyle ayrımlar yapılıyor mu???

Ben senin yerinde olsam çocuğumu sıkı sıkı giydirir güzeeeel bir alışverişe çıkardım.Azıcık da paraya kıyıp (o çalışıyor ama maaşı ikinizin,az emek mi verdin?Hem onun çocuğuna bakıyorsun.Bence o senin de paran) güzeel bikaç parça alıp eşime 'ödül gecesi için aldım,nasııııl??' diye sorardım pişkin pişkin

ayrıca misstesettür diye bir site var,kapalı bir arkadaşım severek takip ederdi.Oradan güzeel kombinler bulabilirsin ^^

makina muhendisi
bilemiyorum meslek sahibi olduktan sonra sanirim yanina yakistiramiyor artik beni
ne diye tanitirim diye dusunuyordur evde cocuk bakan lise mezunu esim diyemez herhalde oyle gorunuyor

diplomasını evlendikten sonra aldı diyorsunuz..

o zaman sıra sizde ? kendiniz için birşeyler yapmayı denediniz mi ? aktiviteler, kurslar, ya da acık öğretimden mezun ola gibi.

evde cocuk bakmak küsümsenecek bir olgu değil.. siz topluma bir birey yetistiriyosunuz. hamuru ilk yoguran sizsiniz.

kendinizi geliştirmek sizin elinizde. ayrıca ne kadar diplomalı insan var bir o kadar kof

Son düzenleme:

soyledim benden utaniyormusun kapali oldugum icin dedim yok oyle birsey dedi
o zaman neden o ortamlarda rahatsizlik duyacagimi dusunuyorsun birakta ona ben karar vereyim dedim
oda orada bazi kesimlerin tesetturlulere hos bakmadiklarini is yerinde abuk sabuk konusuyorlar dedi
dedim bosver onlari biz birlikte yapmadikmi herseyi birlikte kurmadik mi bu yuvayi dedim ozur diledi ama benim kalbim cok kirildi
beni dusundugu icinmi boyle soyledi yoksa benden utandigi icin mi onu anlayamadim iste
kalbim nedense hep ikinci secenekten yana kayiyor
gel diye israr etsede pek bi gonulsuzdu aslinda

bundan sonra davet olduğunda eşinle gitmeni tavsiye ederim..seni istesin yada istemesin..sen git onunla ,zamanla eşinde bu duruma alışacak..
erkekleri neye alıştırısak öyle gider..
ayrıca kendini beni küçük görüyor diye kurup durma..onun seni değil senin kendini nasıl gördüğün önemli..sonuçta biliyorsunki düşünceleimiz davranışlarımıza yansıyor..kendine değer vericeksinki değer göreceksin..

dip not : erkek milletine kaşıkla verip kepçeyle alıcaksın..böyle yani...

yüzyıllardır böyle bu herifler..

Özür dilerim ama eşinizin yaptığı eşşeklik. Ne kadar ayıp. Gelmeyin diye önünüzü kesmiş. Kalbinizi kırmış ama siz bunu halledebilirsiniz.

Haftasonu bursadaydım kuzenimin düğünü vardı. Aile muhafazakar. Kızların hepsi kapalıydı ama o kadar şıklardı ki. Hepsinin kıyafetleri göz kamastırıyordu. Siz de isterseniz maddi durumunuz da müsaitse gayet şık olabilirsiniz.

makina muhendisi
bilemiyorum meslek sahibi olduktan sonra sanirim yanina yakistiramiyor artik beni
ne diye tanitirim diye dusunuyordur evde cocuk bakan lise mezunu esim diyemez herhalde oyle gorunuyor

Hayır canım inan ki yanlış düşünüyorsun sen kafanda kurmuşsun buna inanmışsın.Mimar,mühendis oldu diye kimse Osmanlı asilzadesi değil yani ,hepimizin annesi,kardeşi,görümcesi ev hanımı bu tür şeylerle hava atan insanların zaten ne düşündükleri hiiiç umrunda olmasın.Bende şimdi işten ayrıldım hamilelik nedeniyle ev hanımıyım ohh valla mis gibii

gidecektiniz. bu kocanızın en güzel anlarından biri.ve ödül alıyor. karısı olacak yani en yakını yanında. ister ima etsinn ister direkt söylesin. gitmeliydiniz. ne demek garip bakacaklarmış. sanki o insanlar bu ülkede yaşamıyorda. hayatlarında kapalı bayan görmedi. şekilci insanlara gidip gereken derside verecektiniz.kapalı yada açık kimsenin kimseye garip bakmaya hakkı yok. olamazda. şekilcilik ve ayrım bu. eşinizde tam bu düşünceyle inadına sizi götürmeliydi. bu benim eşim ve onunla gurur duyuyorum diye düşünerek

makina muhendisi
yanlış düşünüyorsun kimseyi kınamıyorum ama ilkokul mezunu olup forsundan yanına yaklaşılmayan insanlar var sakın tahsille kıyaslama kendini.
sen bence bunu kendine dert etmişsin o yüzden de kafana takılmış.
bu benim eşim demesi yeter zaten sen ona bir evlat vermişsin daha ne olsun.
aaaa ev hanımı mısınız dediler evet çocugumu iyi şekilde yetiştirip eşime iyi bir eş olmak için çalışmıyorum halimden de gayet memnunum :18:
bu kadar kime ne diplomandan canım üzme canını hiç

Eşim benle evlendikten sonra diplomasını aldı zaten demişsiniz ya

Sonradan görmeler de böyle şeyler oluyor zaten

Takma bence, okumakla olmuyor herşey.. Şekil A : Eşiniz

Tesettürlü çok şık giyinen arkadaşlarım var çevremde, sizde öyle olun Kıskandırık olsun, çağırsın da siz gitmeyin..

şimdi şu bir gerçek ki insan eşini seçerken onunla nasıl ortamlara girebilip nasıl ortamlara giremeyeceğini hesap etmeli. ama siz de eşiniz de küçük evlenmişsiniz bunu elbette tahmin etmemişsiniz. ayrıca eşiniz kaç yaşında ki yaşı geçiyor diye çocuk verdiniz???? genç yaşlarınızda yatırımınızı kendinize yapsaydınız keşke...

ya bakabilirler ama ben isterdim ki esim bunu sorun etmesin bakan baksin laf soyleyen soylesin ne olucakki ben ve o umursamadiktan sonra
iste kafami kurcayalayan aslinda baska insanlar degil kafami kurcalayan esimin dusunceleri
evet donuste cicek yaptirmis cicek ve bir kart ozur diliyor askim kalbini kirdigim icin ozur dilerim.sen ve oglum benim icin herseyden degerlisiniz seni seviyorum diye yazmis.
ama benim icin hicbir onemi olmadi
ben o gecede gururla onun yaninda olmak isterdim ama o itiraf edemesede benden utaniyor..

baksana nedeni belli belki kendi aralarında senin hakında da konuşup gülerler moralin bozulur diye söylemiştir bu kadar nankör olamaz insanlarn hiç üzülme olumsuz düşünceleri de sil aklından

Bence sizi düşündüğü için öyle demiştir, sakın aksini düşünüp incitmeyin kendinizi.

Tesettürlü insanlara hala öyle bakan boş beyinler var malesef. Aksi içinde aynısı geçerli.
Şekil şema üzerinde duran her kim olursa olsun boş bir kafaya sahip olduğunu düşünüyorum.

Uzay çağını bile geçtik artık ama insanlar hala ne derdinde.

Eşinizde biraz kendisine güvenseydi bunu takmazdı.

Bundan sonra lütfen küsüpte gitmemezlik yapmayın.
Döndükten sonra küsün. :)

Son düzenleme:

ne demek ters ters bakarlar. ne ayıp ya. sizde onlara bakarsınız o zaman. zaten ne oluyorsa bu ülkede karşısındakini olduğu gibi kabul etmeyen ayrımcı insanlardan oluyor .. bu ikileştirme ,ayrımcılıktır... herkesi olduğu gibi bir kabul edebilsek. sonrada her bu ayrımcılık yüzünden insanlar düşman oluyor birbirine. çok acı çok

Son düzenleme:
arkadaşım konunu okurken hemen aklıma recep tayyip erdoğan geldi, eşi kapalı ama yanından ayırmıyor eşini, takdir ediyorum hep..

eşin sana ayıp etmiş.. hemde çok..

baştanberi okudm yazılanları ancak bence eşin kendisi kapalılığıbahane etmiş eğer isteseydi mutlaka götürüüd çok şık bir şapka yada türban yapan kuaförler var yanında istememkten değil amalatında başka bir sıkıntı var götürmemesinin bence
sadecekıyafete takılmamk lazım sakin ve sabırlı olursan sende olayı çözersin üzülmene de gferek yok gitseydin iyi olurdu sonuçta sağlık olsun

Bence kimseye gerek yok siz kendinizi küçük görüyorsunuz...

Eşiniz,eğitimini evliyken tamamlamış olabilir bu gayet doğal bir süreç.

Belki de sizin hassas yanınız,lise mezunu olmak ve tesettürlü olmaktır,

eşiniz de sizi kırmak istememiştir,ifade şekli yanlıştır ve sizin de hassas noktanız olduğundan

yanlış anlamış kırılmış üzülmüşsünüzdür..

Eşi kapalı olduğu için utanan insan tanımadım bilmiyorum..

Zira bu bir tercih meselesi,eşiniz de sizin tercihlerinize yakın biri olmasaydı,sizinle evlenmezdi.

Çalışma ortamı insanları değişime sürükleyebilir,mecburdur,uyum sağlamak zorundadır..

Unutmayın ki,baş örtüsü var diye bazı mekanlara giremeyen üst düzey insanların olduğunuda biliyoruz.

Üzmeyin kendinizi bence,eşinize de hak verin..

Son düzenleme:
Ödül gecesi eşi yanında yok getrmedi diye iş arkadaşları onu ayıplamışlardır.Bu senin eşinin ayıbı.Açık kapalı ayırımı niye yapıyorki Türbanlısınız diye sizi yiyecekmiydi iş arkadaşları çok yanlış bir düşünce.Açık kapalı dini inançları farklı insanlarla bir arada yaşadık çalıştık hiç böyle sorun görmedim.

offf bu adamlar varya adaamı öldürür. bn senin yerinde olsam giderdim canım. benim aklıma daha kötü şeylerde gelirdi çünkü. acaba tanışmanı istemediği bi kadın falanmı var derdim. off ne biliyim şeytan işte binbir şey gelirdi aklıma.
ama gitmicektiysemde burnundan getirirdim onun böyle nankörlük olmaz

Eşinin senden utanıp utanmadığını çok rahat anlayabilirsin. O sana rahatsız olabilirsin derse "rahatsız da olsam böyle bir günde yanında olmak istiyorum, gelmek istiyorum" de bakalım ne cevap verecek. İşi yokuşa sürerse sopayı hakediyor.

Çok ayrı görüşlü münasebetsiz insanlar var bir çok ortamda ama bence bu bir neden değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…