makina muhendisi
bilemiyorum meslek sahibi olduktan sonra sanirim yanina yakistiramiyor artik beni
ne diye tanitirim diye dusunuyordur evde cocuk bakan lise mezunu esim diyemez herhalde oyle gorunuyor
Derler ya erkeği parası olduktan sonra daha iyi tanırsın diye bu da o hesap..
Sakın kendinize olan özgüveninizi yitirmeyin, sakın bunu kendinize yapmayın.
Aksine daha fazla üstüne gidin durumun.
Böyle davetlere muhakkak gidin. Eşiniz ne düşünürse düşünsün siz aldırmayın.
Kendinizi geri bırakırsanız bu böyle devam eder.
Alışveriş yapın gerekirse o güne özel.
Belkide utanmıyordur da sadece endişelenmiştir ortamı uygun görümüyorsa, bu endişesini siz yok edin.
Duygularınızı anlattınız mı eşinize ?
makina muhendisi
bilemiyorum meslek sahibi olduktan sonra sanirim yanina yakistiramiyor artik beni
ne diye tanitirim diye dusunuyordur evde cocuk bakan lise mezunu esim diyemez herhalde oyle gorunuyor
odul gecesiydi o gecede odul alicakti zaten yaptigi islerden dolayi basarisindan dolayi ona odul vericeklermis plaket gibi birsey bende esim onun yaninda olayim destek olayim istedim herzaman ki gibi ama istemedi yani gelmede demedi ama farkli sekilde dile getirdi ima etti....
yanlış düşünüyorsun kimseyi kınamıyorum ama ilkokul mezunu olup forsundan yanına yaklaşılmayan insanlar var sakın tahsille kıyaslama kendini.makina muhendisi
Gitmemişsiniz, yazık etmişsiniz. Bundan sonraki eşli davetlerde ne olursa olsun gidin mutlaka.
Eşiniz yanılıyor. Kimse örtülüsünüz diye ters bakmaz.
Evet bakan yok mu, var; olsun ne olacak ki baksın. Bu sizi rahatsız bile etmemeli.
Şeklinizden şemalinizden dolayı birileri ters bakabiliyorsa bakışı boştur demektir. Zerre umrunuzda olmamalı.
Eşinizde bunu böyle bilmeli.
...
Ödül gecesinden döndükten sonra gönlünüzü aldı mı ?
soyledim benden utaniyormusun kapali oldugum icin dedim yok oyle birsey dedi
o zaman neden o ortamlarda rahatsizlik duyacagimi dusunuyorsun birakta ona ben karar vereyim dedim
oda orada bazi kesimlerin tesetturlulere hos bakmadiklarini is yerinde abuk sabuk konusuyorlar dedi
dedim bosver onlari biz birlikte yapmadikmi herseyi birlikte kurmadik mi bu yuvayi dedim ozur diledi ama benim kalbim cok kirildi
beni dusundugu icinmi boyle soyledi yoksa benden utandigi icin mi onu anlayamadim iste
kalbim nedense hep ikinci secenekten yana kayiyor
gel diye israr etsede pek bi gonulsuzdu aslinda
soyledim benden utaniyormusun kapali oldugum icin dedim yok oyle birsey dedi
o zaman neden o ortamlarda rahatsizlik duyacagimi dusunuyorsun birakta ona ben karar vereyim dedim
oda orada bazi kesimlerin tesetturlulere hos bakmadiklarini is yerinde abuk sabuk konusuyorlar dedi
dedim bosver onlari biz birlikte yapmadikmi herseyi birlikte kurmadik mi bu yuvayi dedim ozur diledi ama benim kalbim cok kirildi
beni dusundugu icinmi boyle soyledi yoksa benden utandigi icin mi onu anlayamadim iste
kalbim nedense hep ikinci secenekten yana kayiyor
gel diye israr etsede pek bi gonulsuzdu aslinda
kusura bakmayin kelimeleri unutuyorum tam kendimi anlatamiyorum gercekten cok uzuldum
ortami sosyetik evet kendiside soyluyor bunu
sana ters ters bakarlar rahatsiz olursun dedi
ben isterdim ki onca yil her iyi kotu durumda yanimda olan esimi o odul gecesindede yanimda gotureyim o basariyi tek basina yakalamadi ki
gel diye cok israr etti sonra ama ben gitmedim cunku sevkim kirildi
ben her sartta yaninda bulundum ama o beni 2-3 kisiye satti diye dusunuyorum beni o insanlara degisti
buda bana sunu ogretiyor insanoglu cig sut emmis gercekten
ne yaparsan yap kendine yap
demekki elden ayaktan dussem o saniye terk edilirim boyle dusundurdu bana nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?