diplomasını evlendikten sonra aldı diyorsunuz..
o zaman sıra sizde ?kendiniz için birşeyler yapmayı denediniz mi ? aktiviteler, kurslar, ya da acık öğretimden mezun ola gibi.
evde cocuk bakmak küsümsenecek bir olgu değil.. siz topluma bir birey yetistiriyosunuz. hamuru ilk yoguran sizsiniz.
kendinizi geliştirmek sizin elinizde. ayrıca ne kadar diplomalı insan var bir o kadar kof
Özür dilerim ama eşinizin yaptığı eşşeklik. Ne kadar ayıp. Gelmeyin diye önünüzü kesmiş. Kalbinizi kırmış ama siz bunu halledebilirsiniz.
Haftasonu bursadaydım kuzenimin düğünü vardı. Aile muhafazakar. Kızların hepsi kapalıydı ama o kadar şıklardı ki. Hepsinin kıyafetleri göz kamastırıyordu. Siz de isterseniz maddi durumunuz da müsaitse gayet şık olabilirsiniz.
Eşim benle evlendikten sonra diplomasını aldı zaten demişsiniz ya
Sonradan görmeler de böyle şeyler oluyor zaten
Takma bence, okumakla olmuyor herşey.. Şekil A : Eşiniz
Tesettürlü çok şık giyinen arkadaşlarım var çevremde, sizde öyle olunKıskandırık olsun, çağırsın da siz gitmeyin..
şimdi şu bir gerçek ki insan eşini seçerken onunla nasıl ortamlara girebilip nasıl ortamlara giremeyeceğini hesap etmeli. ama siz de eşiniz de küçük evlenmişsiniz bunu elbette tahmin etmemişsiniz. ayrıca eşiniz kaç yaşında ki yaşı geçiyor diye çocuk verdiniz???? genç yaşlarınızda yatırımınızı kendinize yapsaydınız keşke...
Bence de kim ne derse desin eşin serin durusa net bir tavır sergiler senin yanında olursa hiç bir şeyi umursamasa süper olur. Kimse de öyle çıkıp ters bakmak, laf söylemek gibi bir harekette bulunamaz. Ezik mi senin eşin. Bence biraz da kendi kuruyor şöyle olur böyle olur diye.ya bakabilirler ama ben isterdim ki esim bunu sorun etmesin bakan baksin laf soyleyen soylesin ne olucakki ben ve o umursamadiktan sonra
iste kafami kurcayalayan aslinda baska insanlar degil kafami kurcalayan esimin dusunceleri
evet donuste cicek yaptirmis cicek ve bir kart ozur diliyor askim kalbini kirdigim icin ozur dilerim.sen ve oglum benim icin herseyden degerlisiniz seni seviyorum diye yazmis.
ama benim icin hicbir onemi olmadi
ben o gecede gururla onun yaninda olmak isterdim ama o itiraf edemesede benden utaniyor..
merhabalar
benim esim muhendis guzel biryerde calisiyor isi iyi
ben ise lise mezunuyum ev hanimiyim 1 cocugum var onu buyutuyorum
sorun su ki esimin benden utandigini dusunmeye basladim
is yerinde davet verildigi zaman bana birkac kez soyledi esli katilim olucak istersen gel ama rahat etmeyebilirsin dedi bende nicin dedim
(bu arada ben tesetturluyum)oda senden baska kapali insan olmiyacak rahat edemessin gibi seyler soyledi ama soyleyis tarzi nasil anlatsam yanina yakismadigimi ima etti
cok uzgunum 2 gundur bunu dusunuyorum neden boyle dusunuyor
7 yillik evliyim esim evliyken ben destek oldum o universite diplimomasini benimle evliyken aldi o okula gitti ben calistim sonra yasi geciyor diye baba olsun dedim ustune birde evlat verdim.
gece gunduz ders calisti destek oldum hicbi zaman sikayet etmedim
okula gittigi icin sosyal hayatimiz sifira indigi gunler oldu yinede dert yanmadim yeterki okusun hayalini gerceklestirsin dedim cok fedakarlik yaptim
karsiligi boyle olmamaliydi .parayi gorunce biraz farkli bir ortama girmeye basladikca oda degismeye basladi artik beni kucumsuyor mu anlamadim
emeklerime uzuluyorum hayatta kimseye guvenmemeli bunu yavas yavas oreniyorum
bilemiyorum kendimi assagilik birsey gibi goruyorum cok uzuldum
sizce ne dusunmeliyim ne yapmaliyim ona
merhabalar
benim esim muhendis guzel biryerde calisiyor isi iyi
ben ise lise mezunuyum ev hanimiyim 1 cocugum var onu buyutuyorum
sorun su ki esimin benden utandigini dusunmeye basladim
is yerinde davet verildigi zaman bana birkac kez soyledi esli katilim olucak istersen gel ama rahat etmeyebilirsin dedi bende nicin dedim
(bu arada ben tesetturluyum)oda senden baska kapali insan olmiyacak rahat edemessin gibi seyler soyledi ama soyleyis tarzi nasil anlatsam yanina yakismadigimi ima etti
cok uzgunum 2 gundur bunu dusunuyorum neden boyle dusunuyor
7 yillik evliyim esim evliyken ben destek oldum o universite diplimomasini benimle evliyken aldi o okula gitti ben calistim sonra yasi geciyor diye baba olsun dedim ustune birde evlat verdim.
gece gunduz ders calisti destek oldum hicbi zaman sikayet etmedim
okula gittigi icin sosyal hayatimiz sifira indigi gunler oldu yinede dert yanmadim yeterki okusun hayalini gerceklestirsin dedim cok fedakarlik yaptim
karsiligi boyle olmamaliydi .parayi gorunce biraz farkli bir ortama girmeye basladikca oda degismeye basladi artik beni kucumsuyor mu anlamadim
emeklerime uzuluyorum hayatta kimseye guvenmemeli bunu yavas yavas oreniyorum
bilemiyorum kendimi assagilik birsey gibi goruyorum cok uzuldum
sizce ne dusunmeliyim ne yapmaliyim ona
Ödül gecesi eşi yanında yok getrmedi diye iş arkadaşları onu ayıplamışlardır.Bu senin eşinin ayıbı.Açık kapalı ayırımı niye yapıyorki Türbanlısınız diye sizi yiyecekmiydi iş arkadaşları çok yanlış bir düşünce.Açık kapalı dini inançları farklı insanlarla bir arada yaşadık çalıştık hiç böyle sorun görmedim.
Siz 28 yaşındasınız. Eşiniz 29 yaşında başladıysa demek ki size daha çok erken.
Lütfen en kısa zamanda büyük bir azimle okumaya çalışın.
Birazda eşiniz arkanızda dursun.
Eğer bu durumu bir kaç sene geciktirirseniz çok pişman olursunuz.
Gerekirse yardımcı tutarsınız kendinize.
Fedakarlık yapmayı bir kenara bırakmalısınız artık kısa bir zaman içinde olsa.
Ortamın sosyetik olduğunu hiç sanmıyorum.
Sonuçta şirket çalışanlarının ağırlıklı olacağı bir davetmiş,sosyete partisi değil :)
Tesettürlü fazla kadın olmayabilir ama olanı ters karşılamazlar.
Evet çalışan,eğitimli ve tesettürsüz çok kadın olacaktır ama onların da mutlaka anneleri,akrabalarından kapalı olanlar vardır.
Eşinin acaba 2 farklı hayatı olabilir mi ?
Aile içinde muhafazakar,dışarıda daha farklı bir imajı olabilir mi ?
Mesela seninle tanışmasaydı,mutlaka tesettürlü bir kızla mı evlenirdi ?
soyle sosyetik dedi odul gecesinde bircok okuldan profler ve akademisyenler gelicekmis
ayricada 1-2 tane milletvekili katilacakmis ,birde radikal ataturkcu dusunurler olucak dedi
bana soyledigi bu bende olsun dedim o zaman iste kapali olmama felan getirdi sozu
yani nerden baksan bilemiyorum benim aklimada senin su yazdiklarin geliyor
cunku ben kimseyle tanismadim ortamini bilmiyorum
yok kapali olmayan bir kizlada evlenebilirdi oyle cok muhafazakar sayilmaz
hic namaz kilmaz ,ama icki sigarada kullanmaz
bilmiyorum daha cok degiseceginden endiseliyim
soyle sosyetik dedi odul gecesinde bircok okuldan profler ve akademisyenler gelicekmis
ayricada 1-2 tane milletvekili katilacakmis ,birde radikal ataturkcu dusunurler olucak dedi
bana soyledigi bu bende olsun dedim o zaman iste kapali olmama felan getirdi sozu
yani nerden baksan bilemiyorum benim aklimada senin su yazdiklarin geliyor
cunku ben kimseyle tanismadim ortamini bilmiyorum
yok kapali olmayan bir kizlada evlenebilirdi oyle cok muhafazakar sayilmaz
hic namaz kilmaz ,ama icki sigarada kullanmaz
bilmiyorum daha cok degiseceginden endiseliyim
onu sen okutup adam etmişsin, sen onu mühendis yapmışsın. ne demek beğenmemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?