Sanırım eşim beni artık sevmiyor!

ben sanmıyorum herhangi bir kadın olacağını. bence ihtimal bile değil.sadece olaydan sonra darılmıştır

o biilgisayarda kesin bi halt yemiş. erkeklerin genelinde bu var suçlu durumlarda bastırmak için yapıyolar bunu.

bence sen öylemi böylemi diye çok düşünme benim eşimde siliyor hem neti hemde telefonda arama kayıtlarıyla mesajları.ne yani ortada bişey yokken gece nete girdi girdiği yerleri sildi die şüphelenmekmi lazım.ben sizin yerinizde olsam o gece kızacağım tek şey geç yatması olurdu.benim ablamda çok şüpheci akrep burcudur yoksa sizde mi akrep burcusunuz.genelde onlar takılır böyle şeylere kıskanç olurlar biraz.size tavsiyem küçük detaylara takılmayın.sevmiyorum diye şaaka ypmış anlattığınıza göre.yalnız bu şekilde devam etmeyin kendinizden soğutmaktan başka bişey kazanmazsınız.bide tehdit filan annene söylerim demeler.sakın bence bunları denemeyin.evliliğnizde bol şans..

canım en bastaki hatan annesiyle ilgili olan kısmı. ne oLursa oLsun aileyi kesinlkle kavgalara sokmayın çıkmaz bir hale girerssiniz emin ol . haklıyken haksız olursun... ikincisi eşinin üzerine ne yaptııın diye çok gidiyorsun ve onu kontrol ettiğini çok belliediyorsun.. adam pcye oturmuş eşi gelio geçmiş neden yok diyor... ndemek bu sen her pcden kalktığında ben senden şüphelniyorum ve seni araştırıyorum sana güvenmiyorum diosun adama. ister istemez kasılıO kırılıO bunalıO ve daha çok yöneliO o baktıklarına.

Biraz sakin olmayı öğren, araşstırsanda sus bi süre konusma görme ona güvendiğini belli et üzerine gitme. sıcak yakın ol bıdı bıdı yapma:) bide böyle dene bakaLım.. yapıp edip adama sırnaşınca elebette ot gibi bakaryüzüne :) ben olsam bende eşiniin tpkisini verirdim

cnmm hiç ilgisi yok ama bnm esimde gecmişi hep siler önbellek temizlensin die der yani pc yavaslıomus neyse inandım dielim chrome tarayıcı kullanıo gecmişi tekrar nasıl geri getirebiliriz

Hem suçlu hem güçlü bu olsa gerek
illa prno izliyor diye düşünmeyin başka bir şeye de bakıyor olabilir
sizin görmenizi istemediği bir şey

Hem suçlu hem güçlü bu olsa gerek
illa prno izliyor diye düşünmeyin başka bir şeye de bakıyor olabilir
sizin görmenizi istemediği bir şey

ayy 2 yıl önce izliyormuş adam yahu, belki şimdi izlemiyordur

Düzenltme: Konunun tarihine bakmadım kusura bakmayın hanımlar.

Bana biraz abartmışsınız gibi geldi. Gözle görülür bir kanıt yokken seni annene söyledim demeniz saçma olmuş. Şüpheleniyorsanız uyuyor gibi yapıp takip edebilirdiniz. Eğer eşiniz sizi aldatmıyorsa vu tavırlarınızla onu kırmışsınızdır. O da tepkisini böyle ortaya koyuyordur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…