Sanırım eşim beni sevmiyor..

Baştan sona okumadım ama eşinle hiç bu konuyu konuştun mu? Hislerini anlat bir bakayım ne diyecek? Belki onun da sana söylemek istedikleri vardır? İnan bir ilişkinin temeli sorunlarını eşe anlatabilmek, konuşabilmek

Balık Burcu mu

Sen sarıl ağla itecek hali yok ya, belki böyle böyle duyarlılık kazanacaktır :/

Sanki beni anlatmissiniz suan bende esimle boyle bir durumdayim uzak duruyorum bikac gundur ama umrunda degil bende sevildigimi uzun zamandir hissetmiyorum artk hep derim kadin her yasta kadindir her yasta sevildigini duymak ister mesela bana icten sarildigini iki guzel kelime etmesini unuttum

Ben sevilmediğini hissettiğim an suphelerim gerçek çıkıyor yaa ona yaniyorum o seviyorum dese ne olur ki ispat edemedikten sonra bazen o iki kelime de yetmiyor

Sevginin ağızdan çıkmış olması yetmiyor
Hissetmek istiyor insan his de yok

Bı bardak su içeyim 10 yıllık evliliğin uzerine

Bende şuan bundan çok farklı bır durumda değilim tek fark sevıyorum dıyor ama öyle duygusuzcasına ki sdc benı o anlık geçiştirmek adına yapılan bişey gibi.biz evelndığımız ilk günde. Beri çok sıkıntı çektik özellikle onun ailesinin yaptıklarını hazmedemedim ama onu ne kadar sevdığımı aılesınjn yaptıklarından onu suclamadıgımı bıle anlattım.cok zor zamanlarımız oldu onu asla bırakmadım hepndestek oldum ama eskıden damla gözyasıma kıyamayan adam aglamalarıma yalancı gözyası der oldu .hep tek agladım bı gelsın sarılsınn ıstedım ben burdayım desın ıstedım ama yok.sımdıde sıkıntılı zamanlar gecırıoz sdc kendı gecırıomuscasına benım canıma okuyor butun acısını benden cıkarıyor bırbırımızden uzaklasıyoruz ıyıce bunu cok ıyı göruyorum ne yazıkkı . Basbasa evlılık hayatımızın keyfıne varmak varken süreklı aılesıgilde kalmayı tercıh edıyor.o kadar gururum ıncınıyor kı beni cinsel anlamda dahi özlemiyor sanırsam ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…