Sanırım eşim beni sevmiyor..

tamamen yapı meselesi bazı insan dillendiremez ama daha önce böyle değildi diyorsunuz
anladığım kadarıyla eşinize ulaşamıyorsunuz bence bir sorun var iletişiminizde

erkeklerde keşke bizim kadar duygusal olabilseler bende çok söylerim eşime ama o hareketleriyle göstermeyi sevenlerden seviyormu diye sorgulamam ama çok kavga edince uzaklık girio biraz siznki daha önce böyle değilse değişmişse tüm kavgalardan gelen küslük olayını alışkanlık haline getirmiş olabilir

Benim annem de 35 yillik evliliginde hep bundan sikayet etti. Babam bir gun seni seviyorum dememis, bir cicekle gelmemis vs. Babam aslinda annemi seviyor. Disardan da belli oluyor. 55 yasinda 35 yillik bir cifte gore muhabbetleri cok iyidir. Ama onun sevgi göstermesi oyle degil iste. Hele de toplumda erkegin sevgi göstermesi, micmic olmasi hos karsilanmadigi icin boyle buyutuluyorlar. Kac erkek annesi ya da babasi tarafindan seviliyor, opuluyor. Sevgi nasil gosterilir bilmiyorlar resmen. Esiniz de bir insan nasıl sevilir bilmiyor bence. Ona ogretin. Ihtiyaciniz oldugunu gösterin, dile getirin. Degismesi zaman alir ama degisir bence. Ha tabi filmlerdeki gibi olmaz ama en azindan bir sarilmasini ogrenir herhalde

hakikaten konuşamazsın yahu
neden böyle yapıyo kiii

hakikaten konuşamazsın yahu
neden böyle yapıyo kiii

Sanırım ailesinden gördüğü aile kavramı böyle.
Annesi babası arasında da güçlü bir aile bağı yok bence, benim çevremde gördüğüm ya da benim içinden geldiğim aile yapısı ile zıt düşüyor.

aslında kendisininkinin normal olmadığını fark etse iyi olur.
benim eşimin ailesi de çok kopuk
hatta bi ailesi olmamış gibi.
ama onda ters etki yapmış.
ilgini çek diyeceğim ama fark etmiyo diyosun.
seni kaybetme korkusu gelmesi lazım bu adama.

fıtrat meselesi diyecektim, mutlaka annesini veya babasını rol model almıştır diyecektim ama siz içerde ağlıyorken neyin var diye bile sizinle ilgilenmemesi malesef sevgisinin bittiğini gösteriyor. siz herhangi biri değilsiniz, çocuğunun annesisiniz ve eşsiniz, kadınsınız. mutlaka konuşmalısınız derim.

Ya işte bende ondan sanırım sevmiyor dedim yani anlamıyorum
Sevmiyor desem benim sevdiğim şeyleri almaz, bir yere giderken bana sormaz
Ama seviyorsa neden böyle yapıyor

su aglama konusunda master yapmis bir insan olarak yazacagim. ben burcum ve kisiligimden mutevellit herseye aglayabilen bi insanim. bazen cok sinirlenince bile aglarim. tv ye aglarim kizim farkli bir hareket yapsa aglarim canim sikilsa aglarim. yani planli agladigimi bile bilurim lohusalik doneminde. cocugu yatiriyim esimde uyusunda diger odaya gidip bir aglayayim deyip planli sekilde aglamisligimda var yani.
durum boyke olunca kendi anne babaniz da dahil kimse sizin aglamanizi umursamiyir aman vinta iste canim o herseye aglar zaten deyip geciveriyorlar.
agladigimda esim ne oldu der anlatirim neyse agla sen gelirsin sonra yanima der durum o kdar vahimdi yani.

sonra bigun farkettim ki veni gercekten uzen bisey oldugunda aglamiyorum ben. kitlenip kaliyorum. gozum daliyor oylece duruyorum. ve bunu esim benden once farketmis demekki adam asil ben susup kaldigimda panik oluyor etrafumda dort donuyor.

cok fazla ve gereksiz ayrinti yazdim kusira bakmayin. demeye calistigim o ki benim gibi ota b.ka agliyorsaniz siz aglarken icee dizi izleyip kahkaha atmasi normal.

onun dışında sizi dusunup sizin icin birseyler yapiyorsa cok da kafaniza takmayin. gebelik forumundan hatirliyorum sizi yasit cocuklarimiz var. opuyorum yavrunuzu.

Bizimde isi yogun zamanlarinda boyle donemlerimiz oluyo sitem ettigimdede seni sevmicemde kimi sevcem diyo soyle duymak istiyorum dedigimde sana doylemiyomda kime soyluyom diyoyani resmen unutuyo hatirlatiyorum bilmiyorum huy herelde nisanliyken sabahtan aksama telefonda ne konusuyomusuz hic hatirlamiyorum bidd o gece uyurken bile nefesini dinlemelernabalim cok sukur kotu bi aliskanligi yok evine isine esine bagli seviyo tabiki beni kizimizi baska bi hayati yokki isten kosa kosa evimize geliyo bunkari dusunup ben icimi rahatlatiyorum sende tatli tatli sitem edip onu kendine gwtir arada erkekler malesef rutine bagliyolar is guc deyipte

tamamen yapı meselesi bazı insan dillendiremez ama daha önce böyle değildi diyorsunuz
anladığım kadarıyla eşinize ulaşamıyorsunuz bence bir sorun var iletişiminizde

Dediğim gibi baştan böyle olsa şaşırmazdım hoş baştan böyle olsa sevgili olmazdım
Hani zamanla değişir tamam ilk günkü gibi olmaz ama bu kadar yok olunca aklıma direk sevmiyor sanırım düşüncesi geliyor.
Çoğu kişi demiş lafa değil hareketlere bak diye ama bazen harekette de göremeyince insan kötü oluyor.
Sanırım iletişim ile ilgili nasıl çözerim bilmiyorum çünkü konuşup anlaşmaya yanaşmayan taraf o (

romantik yemek oraganize etsen sevdiği bir yemeği yapsan özelikle bir işin şey için onun yardımına ihtiyaç duy mesela bence aşılamıycak sorun değil

Ilgiyi gostermesi vsyi gectim ama bana en cok ben yatak odasinda aglarken oturma odasinda kahkaha atmasi koyardi sizin yerinizde olsam.

kocan evlenmek için evlenmiş...benimki öyle de o yüzden dedim

Güzelce konuştunuz mu? Bazı erkekler yaş biraz ilerledikçe çoluk çocuk da olunca değişebiliyor. Yani sevmiyor değil kesinlikle ama aile olmanın bilincine vardıklarından aile bireyi sever gibi, mesela kardeşimizi annemizi de çok severiz ama her dk sarılıp seni seviyoruz demeyiz ya öyle bir hal alabiliyorlar. Sizin eş de olsanız ebeveyn de olsanız önce sevgiliniz olduğunu hatırlamalı. Güzel bir şekilde sinirlenmeden anlatın anlayacaktır bence.

How i met your mother?

Normal ağlıyorum yani ne çok az ne çok fazla.. Bilmiyorum ki belki benim normal dediğim ona fazla geliyor.
Belki saçma görüyor ağlamayı onu da bilmiyorum
Düşünüp benim için, bizim için bir şeyler yapıyor ama hani ne bileyim bi öyle bi böyle olunca insan napıcağını şaşırıyor.
Dediğim gibi artık öyle düşünceli şeyler görmeye görmeye unutmuşum ama düşününce insan eksik bir şeyler hissediyor.
Sanırım bir de ben çok önem verirdim inceliklere, küçük de olsa mutlu edecek detaylara ama işte bir yapıyorsun iki yapıyorsun kıymet görmeyince sende köreltiyorsun duygularını.

Ilgiyi gostermesi vsyi gectim ama bana en cok ben yatak odasinda aglarken oturma odasinda kahkaha atmasi koyardi sizin yerinizde olsam.

Birkaç kez yapmışlığı var ben içeride ağlarken tv de komik şeyler izleyip kahkaha atması evet bana da çok koymuştu.
Zaten böyle böyle kopuyor içinizden bir şeyler.

kocan evlenmek için evlenmiş...benimki öyle de o yüzden dedim

Yok sanmıyorum çünkü aile olarak, çevre olarak, düşünce olarak da illa evlenmeliyim kafasında değiller.
Evleneyim de ne olursa olsun diyecek birisi değil yani
Ama işte evlilik olarak modeli anne babası ise aile düşüncesi oysa bilmiyorum

benim ki de böyle hissettiriyor.sonrada inkar ediyor kozalak.

romantik yemek oraganize etsen sevdiği bir yemeği yapsan özelikle bir işin şey için onun yardımına ihtiyaç duy mesela bence aşılamıycak sorun değil

Başbaşa yemeğe çıkarız en romantik geceyi de yaşarız ama mesela uyuyup uyanalım yarın yine fabrika ayarlarına döner diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…