erkeklerde keşke bizim kadar duygusal olabilseler bende çok söylerim eşime ama o hareketleriyle göstermeyi sevenlerden seviyormu diye sorgulamam ama çok kavga edince uzaklık girio biraz siznki daha önce böyle değilse değişmişse tüm kavgalardan gelen küslük olayını alışkanlık haline getirmiş olabilirMerhaba kk
Direk konuya gireyim bir kızım var 2 yaşında öncelikle onu belirteyim.
Geçen gün şöyle bir düşündüm bekarlığımı, nişanlılığımı ve sonra bir şeyi farkettim eşim bana ne sevdiğini söylüyor, ne özlediğini, ne beğendiğini...
Hani beni sevdiğine dair içinden gelen bir mesaj, durduk yere sarılmak gibi küçük şeyleri bile yapmıyor.
Artık içimde ne kadar yapmayacağına inandıysam, artık nasıl ümidi kesmişsem yokluğunu aramıyormuşum bunca zamandır.
Ama birden dank edince o kadar kötü oldum ki durup bakınca sarılan ben, yanında şakalaşan ben, sevdiğini genelde belli eden ben. gel birlikte fotoğraf çekilelim bile demez düşünün. Eşim benimle ilgili bir şey yapmamış
Büyük şeyler isteyen biri de değilim yani yan yana bir tv izlerken özledim bugün seni demek ya da gün içinde sesini duymak için aradım gibi.. Hani beni özlediğini bile düşünmüyorum artık
Eskiden nasıldı derseniz sevgiliyken nişanlıyken sevdiğini belli ederdi, sevgisini gösterirdi.
Ama çocuktan öncede böyleydi. Yani çocuk olduktan sonra onunla ilgilenmekten vakit ayıramamaktan değil.
Diyeceksiniz ki sende uzak dur uzak durduğum zamanlar oldu ama hiç umrunda olmadı.
Benim canım sıkkın olduğunda ben yatak odasında ağlarken yanıma gelip neyin var anlat bile demez içeride oyun oynayıp dizi izleyip kahkaha atabilir.
Normalde konuşup güleriz iyiyiz somurtmaz beni düşünür( sevdiğin yiyeceği aldım, hasta olursun şöyle giyin vs vs) zaten onlarda olmasa hiç çekilmez. İnsan biraz onun için özel olduğunu, onun için değerli olduğunu hissetmek istiyor. Bir sevgi aşk dolu bakış bile gülümseme bile yok.Bir hayal kursam boşver belli olmaz ne olacağı diyip kestirip atabilir.
Sonuçta bende bir insanım sevgi görmeyi, yeri geldiğinde şımartılmayı, bi derdim olduğunda birisine sarılıp ağlamayı birisinden güç, destek almayı istiyorum ama zor günümde, ağladığımda , bir şeye canım sıkıldığımda hep yalnız ağladım, insan düşünüyor ya karısı içeride ağlıyor insan en azından tamam ağlama der bir şey yok der.
İşte bütün bunları topladığımda beni seven bana aşık olan bir adam görmüyorum ve üzülüyorum.
Ben ağlarken üzgünken neden yanımda olmuyorsun, neden hiç destek olmuyorsun diye sordum verdiği cevapları şu an hatırlamıyorum bile öyle geçiştirme cevaplar yani belki öff diyip cevap bile vermemiştir.
Normalde insanlar sorunlarını çözerek konuşur çözüme ulaştırır.
Bizde ben sorunu söylediğimde susar, tv açıksa tv izler cevap vermez ben çıldırırım ya bir şey konuşuyorum derim öf pöf kavga ile biter genelde.
Böyle bir insanla ne konuşabilirim.
hakikaten konuşamazsın yahu
neden böyle yapıyo kiii
Sanırım ailesinden gördüğü aile kavramı böyle.
Annesi babası arasında da güçlü bir aile bağı yok bence, benim çevremde gördüğüm ya da benim içinden geldiğim aile yapısı ile zıt düşüyor.
Ya işte bende ondan sanırım sevmiyor dedim yani anlamıyorum
Sevmiyor desem benim sevdiğim şeyleri almaz, bir yere giderken bana sormaz
Ama seviyorsa neden böyle yapıyor
tamamen yapı meselesi bazı insan dillendiremez ama daha önce böyle değildi diyorsunuz
anladığım kadarıyla eşinize ulaşamıyorsunuz bence bir sorun var iletişiminizde
erkeklerde keşke bizim kadar duygusal olabilseler bende çok söylerim eşime ama o hareketleriyle göstermeyi sevenlerden seviyormu diye sorgulamam ama çok kavga edince uzaklık girio biraz siznki daha önce böyle değilse değişmişse tüm kavgalardan gelen küslük olayını alışkanlık haline getirmiş olabilir
Benim annem de 35 yillik evliliginde hep bundan sikayet etti. Babam bir gun seni seviyorum dememis, bir cicekle gelmemis vs. Babam aslinda annemi seviyor. Disardan da belli oluyor. 55 yasinda 35 yillik bir cifte gore muhabbetleri cok iyidir. Ama onun sevgi göstermesi oyle degil iste. Hele de toplumda erkegin sevgi göstermesi, micmic olmasi hos karsilanmadigi icin boyle buyutuluyorlar. Kac erkek annesi ya da babasi tarafindan seviliyor, opuluyor. Sevgi nasil gosterilir bilmiyorlar resmen. Esiniz de bir insan nasıl sevilir bilmiyor bence. Ona ogretin. Ihtiyaciniz oldugunu gösterin, dile getirin. Degismesi zaman alir ama degisir bence. Ha tabi filmlerdeki gibi olmaz ama en azindan bir sarilmasini ogrenir herhalde
romantik yemek oraganize etsen sevdiği bir yemeği yapsan özelikle bir işin şey için onun yardımına ihtiyaç duy mesela bence aşılamıycak sorun değilDediğim gibi baştan böyle olsa şaşırmazdım hoş baştan böyle olsa sevgili olmazdım
Hani zamanla değişir tamam ilk günkü gibi olmaz ama bu kadar yok olunca aklıma direk sevmiyor sanırım düşüncesi geliyor.
Çoğu kişi demiş lafa değil hareketlere bak diye ama bazen harekette de göremeyince insan kötü oluyor.
Sanırım iletişim ile ilgili nasıl çözerim bilmiyorum çünkü konuşup anlaşmaya yanaşmayan taraf o(
kocan evlenmek için evlenmiş...benimki öyle de o yüzden dedimMerhaba kk
Direk konuya gireyim bir kızım var 2 yaşında öncelikle onu belirteyim.
Geçen gün şöyle bir düşündüm bekarlığımı, nişanlılığımı ve sonra bir şeyi farkettim eşim bana ne sevdiğini söylüyor, ne özlediğini, ne beğendiğini...
Hani beni sevdiğine dair içinden gelen bir mesaj, durduk yere sarılmak gibi küçük şeyleri bile yapmıyor.
Artık içimde ne kadar yapmayacağına inandıysam, artık nasıl ümidi kesmişsem yokluğunu aramıyormuşum bunca zamandır.
Ama birden dank edince o kadar kötü oldum ki durup bakınca sarılan ben, yanında şakalaşan ben, sevdiğini genelde belli eden ben. gel birlikte fotoğraf çekilelim bile demez düşünün. Eşim benimle ilgili bir şey yapmamış
Büyük şeyler isteyen biri de değilim yani yan yana bir tv izlerken özledim bugün seni demek ya da gün içinde sesini duymak için aradım gibi.. Hani beni özlediğini bile düşünmüyorum artık
Eskiden nasıldı derseniz sevgiliyken nişanlıyken sevdiğini belli ederdi, sevgisini gösterirdi.
Ama çocuktan öncede böyleydi. Yani çocuk olduktan sonra onunla ilgilenmekten vakit ayıramamaktan değil.
Diyeceksiniz ki sende uzak dur uzak durduğum zamanlar oldu ama hiç umrunda olmadı.
Benim canım sıkkın olduğunda ben yatak odasında ağlarken yanıma gelip neyin var anlat bile demez içeride oyun oynayıp dizi izleyip kahkaha atabilir.
Normalde konuşup güleriz iyiyiz somurtmaz beni düşünür( sevdiğin yiyeceği aldım, hasta olursun şöyle giyin vs vs) zaten onlarda olmasa hiç çekilmez. İnsan biraz onun için özel olduğunu, onun için değerli olduğunu hissetmek istiyor. Bir sevgi aşk dolu bakış bile gülümseme bile yok.Bir hayal kursam boşver belli olmaz ne olacağı diyip kestirip atabilir.
Sonuçta bende bir insanım sevgi görmeyi, yeri geldiğinde şımartılmayı, bi derdim olduğunda birisine sarılıp ağlamayı birisinden güç, destek almayı istiyorum ama zor günümde, ağladığımda , bir şeye canım sıkıldığımda hep yalnız ağladım, insan düşünüyor ya karısı içeride ağlıyor insan en azından tamam ağlama der bir şey yok der.
İşte bütün bunları topladığımda beni seven bana aşık olan bir adam görmüyorum ve üzülüyorum.
dün bi dizi izledim
dizinin o bölümünde ilişkilerde şöyle bir durumdan bahsediyordu.
bir taraf "peşinden koşan, ikna eden ya da hak eden" diğer taraf "razı olan" taraftır diyordu.
yani ilişkide birisi kendini daha üst pozisyonda görüyor gibi düşünebiliriz.
mesela sizin durumda bu geçerli olabilir.
sanırım siz eşinizi ikna eden kişisiniz
eşiniz de size razı olmuş gibi.
yani ikna eden emek veriyor, uğraşıyor
diğeri de bu emeği görüp kabul ediyor
ama üstüne bir şey yapmıyor
mesela benim evliliğimde de tam tersi bu durum.
ben eşime pek bi şey yapmam
o sevdiğini söyler, o gelir, o uğraşır gibi.
ben de karşılık veriyorum ama.
eşiniz kadar mesafeli ya da ilgisiz durmuyorum. eşim verici ben alıcı taraf gibiyim denebilir.
belki bu durum sizde de geçerlidir.
su aglama konusunda master yapmis bir insan olarak yazacagim. ben burcum ve kisiligimden mutevellit herseye aglayabilen bi insanim. bazen cok sinirlenince bile aglarim. tv ye aglarim kizim farkli bir hareket yapsa aglarim canim sikilsa aglarim. yani planli agladigimi bile bilurim lohusalik doneminde. cocugu yatiriyim esimde uyusunda diger odaya gidip bir aglayayim deyip planli sekilde aglamisligimda var yani.
durum boyke olunca kendi anne babaniz da dahil kimse sizin aglamanizi umursamiyir aman vinta iste canim o herseye aglar zaten deyip geciveriyorlar.
agladigimda esim ne oldu der anlatirim neyse agla sen gelirsin sonra yanima der durum o kdar vahimdi yani.
sonra bigun farkettim ki veni gercekten uzen bisey oldugunda aglamiyorum ben. kitlenip kaliyorum. gozum daliyor oylece duruyorum. ve bunu esim benden once farketmis demekki adam asil ben susup kaldigimda panik oluyor etrafumda dort donuyor.
cok fazla ve gereksiz ayrinti yazdim kusira bakmayin. demeye calistigim o ki benim gibi ota b.ka agliyorsaniz siz aglarken icee dizi izleyip kahkaha atmasi normal.
onun dışında sizi dusunup sizin icin birseyler yapiyorsa cok da kafaniza takmayin. gebelik forumundan hatirliyorum sizi yasit cocuklarimiz var. opuyorum yavrunuzu.
Ilgiyi gostermesi vsyi gectim ama bana en cok ben yatak odasinda aglarken oturma odasinda kahkaha atmasi koyardi sizin yerinizde olsam.
kocan evlenmek için evlenmiş...benimki öyle de o yüzden dedim
benim ki de böyle hissettiriyor.sonrada inkar ediyor kozalak.Esim de tipki böyle duygusal açıdan. Ev işlerine yardim etmese yemek tatli yapmasa ben de sevilmiyorum heralde derdim. Yili doldurdugumuz evliligimde 2 kere soyledi sevdigini. Ben birkac kere konuştum ilgisiz oldugumu dusunmuyorum ama vicik iliski sevmiyorum dedi. Evet ilgisiz degil ama duygusal olarak kocaman bi bosluk var icimde. Sen konustun mu?
romantik yemek oraganize etsen sevdiği bir yemeği yapsan özelikle bir işin şey için onun yardımına ihtiyaç duy mesela bence aşılamıycak sorun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?