Ben dedim, benim eşimde samimiyeti sevmez, mesafelidir vs, aslında biliyorum huyu böyle ama Birgün gaza geldim, herşeyi saydım, istemiyorsan sevmiyorsan ayrılalım bu evliliğe devam etmek zorunda değilsin dedim. Baya fayda etti, ben bile beklemiyordum açıkçası. Bazen dik durup ciddi rest çekmek gerekiyor galiba, kafalarına dank etmesi için :)Dank etmesi.için böyle davranması lazjm. Şu an beyefendi için her şey normal hiçbir sorun yok halinden memnun. Evli bir bayan rest çekip ayrlıyorum da diyemez gözünü korkutmak için. Yapacağı şey dikkat çekmek rutinleri kırmak.
Aslında şu an her zamanki gibiyim evlenmeden önce evde nasılsam şimdi de öyleyim.
Ya zaten öyle çok ağlayan biri değilim yani normal insan ne kadar ağlıyorsa o kadar ağlıyorum.
Bunların dışında hep depresif gezen öf bıktım modunda takılan biri de değilim neşeliyim esprili bulurlar genelde beni
Dışarıdan görseler bu çiftin bi sorunu yok derler konuşup gülme zaman geçirme bunda bir sorun yok
Sanırım herkes birbirine sıkıldım senden diye bakan evde böyle yaşayan somurtkan iki insan diye düşünüyor.
Öyle değil normal gelir konuşuruz film izleriz yemeğe yardım eder vs normal hayat nasıl işliyorsa gün içinde arar bizi sorar nasılsınız neler yaptınız diye bunlarda sorun yok benim dediğim daha başka incelik mi desem aşk mı desem
Bunları söyleyeyim de sonra insanlarda yanlış fikirler oluşuyor.
Tüm yorumları okumadım da neden sevmediğini düşünüyorsunuz ozaman, biraz huyu böyle gibi geldi banaBen de seni der. Klasik cevap
Tüm yorumları okumadım da neden sevmediğini düşünüyorsunuz ozaman, biraz huyu böyle gibi geldi bana
Anladım.. Yardımcı olur mu bilmem ama benim eşim de (4,5 yıllık evliliğim+ilişkim toplam) ilk 1 yılda her telefon konuşmamızda seni seviyorum demeden kapamazdı.. öyle özledim böyle özledim yok efendim şöyle bayılıyorum sanalar falandı konuşmalarımız hep.. Şimdi bi tek gece uyurken söyler iyi uykular seni çok seviyorum diye o bir klasik gibi.. Çok nadirdir yani belki haftada/ayda birdir normal zamanda söylediği önemli bişey olması falan lazım :) O da sorunları konuşmayı pek sevmez nerdeyse hiç tartışmayız diyebilirim zaten çok büyük sorunlarımız olmadı bugüne kadar çok şükür ama olsa da konuşmayız gibime geliyo :) Ağlamamdan nefret eder.. Herhangi bişeye (kendisiyle alakalı değil) üzülüp ağladığımda nerdeyse azarlar kızar ağlıyorum diye hatta bağırıp çağırmışlığı vardır kendini üzdüğün şeye bak diye.. Bi gün tepki vermiştim ben zaten üzgünüm bağırıp niye beni daha çok üzüyosun diye.. Seni ağlarken görmeye tahammül edemiyorum üzüldüğüm için sinirleniyorum ağlamanı istemiyorum demişti.. Ben de genelde zaten çok ağlayan biri değilimdir ama yine de ağlamak istediğinde o yanımda olmayınca ağlamayı tercih ediyorum.. Gözümü kızarık falan görse ona bile kızar sen düşün :) Yani canım demem o ki ben eşimin beni çok sevdiğine eminim.. Eğer tek sorun bunlarsa bence sen de emin olabilirsin.. Nolucakki sen söyleyiver seviyorum özledim diye.. Bi de erkekler böyle yok efendim sen bana ilgisizsin beni sevmiyosunlara falan çok gıcık oluyolar..O sebeple sana önerim bunları konuşayım da düzelir falan gibi bi yanılgıya kapılma çünkü konuşmanın sonu ve daha sonraki hayatın pek umduğun gibi olmayabilir.. Hatta o konuşma sana olan sevgimden şüphen varsa ayrılalımlara bile gelebilir.. Bence bu kadar kafana takma bu konuları.. Genel olarak bu her evlilikte olan bişey.. Şahsen ben hiç 5+ yıllık evli olup her dakka özledim seviyorum diyen bi çift görmedim.. Boşuna kendini üzme derimBen de seni der. Klasik cevap
Aslında şu an her zamanki gibiyim evlenmeden önce evde nasılsam şimdi de öyleyim.
Ya zaten öyle çok ağlayan biri değilim yani normal insan ne kadar ağlıyorsa o kadar ağlıyorum.
Bunların dışında hep depresif gezen öf bıktım modunda takılan biri de değilim neşeliyim esprili bulurlar genelde beni
Dışarıdan görseler bu çiftin bi sorunu yok derler konuşup gülme zaman geçirme bunda bir sorun yok
Sanırım herkes birbirine sıkıldım senden diye bakan evde böyle yaşayan somurtkan iki insan diye düşünüyor.
Öyle değil normal gelir konuşuruz film izleriz yemeğe yardım eder vs normal hayat nasıl işliyorsa gün içinde arar bizi sorar nasılsınız neler yaptınız diye bunlarda sorun yok benim dediğim daha başka incelik mi desem aşk mı desem
Bunları söyleyeyim de sonra insanlarda yanlış fikirler oluşuyor.
Acaba kendi içinde sıkıntıları mı var, depresyonda vs olabilir mi. Yani sizi sevmemek değilde kendi yaşam sevinci azalmış olabilir mi. İş yerinde sıkıntılar yoğunluk vs. Hiç bunları konuşmayı denediniz mi. Mesela bize söylediklerinizi bu düşüncelerinizi direk kendisine söyleyince ne diyor.Eskiden böyle değildi ama hani baştan beri böyle olsa ben de diyeceğim huyu böyle
şöyle söyleyeyim bunlar rutin şeyler evde film izleme, konuşma -konuşma dediğim normal günlük konuşma-
Dediğim gibi zaten bunları aynı evde yapamazsak aynı evde nefes bile alamayız
Mesela kendimi kötü hissettiğimde bir sorunum olduğunda karşımda direk duvar var gibi oturup konuşma çözüm bulma yok mesela ben kendi sorunumu kendim çözerim kendi üzüntümü kendim geçiririm
İnsan karısına ne bileyim bir beğeni bir sevgisini belirtme bir şey yapar.
Yani sarılıp ağlamak bile olabilir mesela
Anladım.. Yardımcı olur mu bilmem ama benim eşim de (4,5 yıllık evliliğim+ilişkim toplam) ilk 1 yılda her telefon konuşmamızda seni seviyorum demeden kapamazdı.. öyle özledim böyle özledim yok efendim şöyle bayılıyorum sanalar falandı konuşmalarımız hep.. Şimdi bi tek gece uyurken söyler iyi uykular seni çok seviyorum diye o bir klasik gibi.. Çok nadirdir yani belki haftada/ayda birdir normal zamanda söylediği önemli bişey olması falan lazım :) O da sorunları konuşmayı pek sevmez nerdeyse hiç tartışmayız diyebilirim zaten çok büyük sorunlarımız olmadı bugüne kadar çok şükür ama olsa da konuşmayız gibime geliyo :) Ağlamamdan nefret eder.. Herhangi bişeye (kendisiyle alakalı değil) üzülüp ağladığımda nerdeyse azarlar kızar ağlıyorum diye hatta bağırıp çağırmışlığı vardır kendini üzdüğün şeye bak diye.. Bi gün tepki vermiştim ben zaten üzgünüm bağırıp niye beni daha çok üzüyosun diye.. Seni ağlarken görmeye tahammül edemiyorum üzüldüğüm için sinirleniyorum ağlamanı istemiyorum demişti.. Ben de genelde zaten çok ağlayan biri değilimdir ama yine de ağlamak istediğinde o yanımda olmayınca ağlamayı tercih ediyorum.. Gözümü kızarık falan görse ona bile kızar sen düşün :) Yani canım demem o ki ben eşimin beni çok sevdiğine eminim.. Eğer tek sorun bunlarsa bence sen de emin olabilirsin.. Nolucakki sen söyleyiver seviyorum özledim diye.. Bi de erkekler böyle yok efendim sen bana ilgisizsin beni sevmiyosunlara falan çok gıcık oluyolar..O sebeple sana önerim bunları konuşayım da düzelir falan gibi bi yanılgıya kapılma çünkü konuşmanın sonu ve daha sonraki hayatın pek umduğun gibi olmayabilir.. Hatta o konuşma sana olan sevgimden şüphen varsa ayrılalımlara bile gelebilir.. Bence bu kadar kafana takma bu konuları.. Genel olarak bu her evlilikte olan bişey.. Şahsen ben hiç 5+ yıllık evli olup her dakka özledim seviyorum diyen bi çift görmedim.. Boşuna kendini üzme derim
Bence beyefendi nişanlı ve sevgiliyken de böyleydi ama sevgililiğin verdiği durumla aşk ve sevgi sözcükleri ediyordu şimdi rutine dönmüş olabilir. Ona sorsanız evliliğinizin harika gittiğini diş ünü yordur ve mutludur eminim. Biz kadınlar çok fazla şey bekliyoruz sanırım.
Biraz umursamaz davranıcam hatta biraz dikkatini çekecek kadar
Bir kaç tavrımda değişiklik yapmayı planlıyorum bakalım işe yarayacak mı
Bu arada çok teşekkürler bütün yorumları okudum ve hepsinden bir şeyler çıkardım
e böyle düşünme iyi düşün iyi olsun denemenin zararı yok bence
Başbaşa yemeğe çıkarız en romantik geceyi de yaşarız ama mesela uyuyup uyanalım yarın yine fabrika ayarlarına döner diye düşünüyorum.
keşke deseler güzel olurdu ama nerde malasef benimkide söylemez ama en olamdık zamanda en mutsuz olduğum zamanda söyler 1 2 ay onunla idare ederim cıkarken öyle değildi her dakika aşkımlar canımlar yani erkeğe baskıyla bişiy yaptırılmıyo ve bunu sürekli dile getirmek onların düşüncesine göre saçmamı buluyorlar üşeniyorlamı anlamadımAnladım.. Yardımcı olur mu bilmem ama benim eşim de (4,5 yıllık evliliğim+ilişkim toplam) ilk 1 yılda her telefon konuşmamızda seni seviyorum demeden kapamazdı.. öyle özledim böyle özledim yok efendim şöyle bayılıyorum sanalar falandı konuşmalarımız hep.. Şimdi bi tek gece uyurken söyler iyi uykular seni çok seviyorum diye o bir klasik gibi.. Çok nadirdir yani belki haftada/ayda birdir normal zamanda söylediği önemli bişey olması falan lazım :) O da sorunları konuşmayı pek sevmez nerdeyse hiç tartışmayız diyebilirim zaten çok büyük sorunlarımız olmadı bugüne kadar çok şükür ama olsa da konuşmayız gibime geliyo :) Ağlamamdan nefret eder.. Herhangi bişeye (kendisiyle alakalı değil) üzülüp ağladığımda nerdeyse azarlar kızar ağlıyorum diye hatta bağırıp çağırmışlığı vardır kendini üzdüğün şeye bak diye.. Bi gün tepki vermiştim ben zaten üzgünüm bağırıp niye beni daha çok üzüyosun diye.. Seni ağlarken görmeye tahammül edemiyorum üzüldüğüm için sinirleniyorum ağlamanı istemiyorum demişti.. Ben de genelde zaten çok ağlayan biri değilimdir ama yine de ağlamak istediğinde o yanımda olmayınca ağlamayı tercih ediyorum.. Gözümü kızarık falan görse ona bile kızar sen düşün :) Yani canım demem o ki ben eşimin beni çok sevdiğine eminim.. Eğer tek sorun bunlarsa bence sen de emin olabilirsin.. Nolucakki sen söyleyiver seviyorum özledim diye.. Bi de erkekler böyle yok efendim sen bana ilgisizsin beni sevmiyosunlara falan çok gıcık oluyolar..O sebeple sana önerim bunları konuşayım da düzelir falan gibi bi yanılgıya kapılma çünkü konuşmanın sonu ve daha sonraki hayatın pek umduğun gibi olmayabilir.. Hatta o konuşma sana olan sevgimden şüphen varsa ayrılalımlara bile gelebilir.. Bence bu kadar kafana takma bu konuları.. Genel olarak bu her evlilikte olan bişey.. Şahsen ben hiç 5+ yıllık evli olup her dakka özledim seviyorum diyen bi çift görmedim.. Boşuna kendini üzme derim
Bunca yorum okudum ama nedense sizin üslubunuz beni rahatsız etti.
Sokak hayvanlarına yapıyorum ben bu davranışları kısmı mesela,
Ayrıca beni şımartsın her dakika mıc mıc olalım ay hediyelere boğsun gibi şeyler istiyorum demedim o yüzden peri masalı gibi bi evlilik beklediğimi nasıl düşündünüz onu da anlamadım.
Konuma baktım diğer yorumlara da baktım kimse sizin gibi aşağılayıcı tuhaf bir dil kullanmamış.
Beni düşünüyor dediğim şeyler bu ikisinden ibaret değil ilk onlar aklıma geldi
Hangi dizi bu acabadün bi dizi izledim
dizinin o bölümünde ilişkilerde şöyle bir durumdan bahsediyordu.
bir taraf "peşinden koşan, ikna eden ya da hak eden" diğer taraf "razı olan" taraftır diyordu.
yani ilişkide birisi kendini daha üst pozisyonda görüyor gibi düşünebiliriz.
mesela sizin durumda bu geçerli olabilir.
sanırım siz eşinizi ikna eden kişisiniz
eşiniz de size razı olmuş gibi.
yani ikna eden emek veriyor, uğraşıyor
diğeri de bu emeği görüp kabul ediyor
ama üstüne bir şey yapmıyor
mesela benim evliliğimde de tam tersi bu durum.
ben eşime pek bi şey yapmam
o sevdiğini söyler, o gelir, o uğraşır gibi.
ben de karşılık veriyorum ama.
eşiniz kadar mesafeli ya da ilgisiz durmuyorum. eşim verici ben alıcı taraf gibiyim denebilir.
belki bu durum sizde de geçerlidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?