Sanırım eşim beni sevmiyor..

Herşey bi yana,siz ağlarken içerde sizi önemsemeden gülüp oyun oynaması yada kendi dünyasında olması ne kadar üzücü.

Ben dedim, benim eşimde samimiyeti sevmez, mesafelidir vs, aslında biliyorum huyu böyle ama Birgün gaza geldim, herşeyi saydım, istemiyorsan sevmiyorsan ayrılalım bu evliliğe devam etmek zorunda değilsin dedim. Baya fayda etti, ben bile beklemiyordum açıkçası. Bazen dik durup ciddi rest çekmek gerekiyor galiba, kafalarına dank etmesi için :)

Ben de seni der. Klasik cevap
Tüm yorumları okumadım da neden sevmediğini düşünüyorsunuz ozaman, biraz huyu böyle gibi geldi bana

Tüm yorumları okumadım da neden sevmediğini düşünüyorsunuz ozaman, biraz huyu böyle gibi geldi bana

Eskiden böyle değildi ama hani baştan beri böyle olsa ben de diyeceğim huyu böyle
şöyle söyleyeyim bunlar rutin şeyler evde film izleme, konuşma -konuşma dediğim normal günlük konuşma-
Dediğim gibi zaten bunları aynı evde yapamazsak aynı evde nefes bile alamayız
Mesela kendimi kötü hissettiğimde bir sorunum olduğunda karşımda direk duvar var gibi oturup konuşma çözüm bulma yok mesela ben kendi sorunumu kendim çözerim kendi üzüntümü kendim geçiririm
İnsan karısına ne bileyim bir beğeni bir sevgisini belirtme bir şey yapar.
Yani sarılıp ağlamak bile olabilir mesela

Ben de seni der. Klasik cevap
Anladım.. Yardımcı olur mu bilmem ama benim eşim de (4,5 yıllık evliliğim+ilişkim toplam) ilk 1 yılda her telefon konuşmamızda seni seviyorum demeden kapamazdı.. öyle özledim böyle özledim yok efendim şöyle bayılıyorum sanalar falandı konuşmalarımız hep.. Şimdi bi tek gece uyurken söyler iyi uykular seni çok seviyorum diye o bir klasik gibi.. Çok nadirdir yani belki haftada/ayda birdir normal zamanda söylediği önemli bişey olması falan lazım :) O da sorunları konuşmayı pek sevmez nerdeyse hiç tartışmayız diyebilirim zaten çok büyük sorunlarımız olmadı bugüne kadar çok şükür ama olsa da konuşmayız gibime geliyo :) Ağlamamdan nefret eder.. Herhangi bişeye (kendisiyle alakalı değil) üzülüp ağladığımda nerdeyse azarlar kızar ağlıyorum diye hatta bağırıp çağırmışlığı vardır kendini üzdüğün şeye bak diye.. Bi gün tepki vermiştim ben zaten üzgünüm bağırıp niye beni daha çok üzüyosun diye.. Seni ağlarken görmeye tahammül edemiyorum üzüldüğüm için sinirleniyorum ağlamanı istemiyorum demişti.. Ben de genelde zaten çok ağlayan biri değilimdir ama yine de ağlamak istediğinde o yanımda olmayınca ağlamayı tercih ediyorum.. Gözümü kızarık falan görse ona bile kızar sen düşün :) Yani canım demem o ki ben eşimin beni çok sevdiğine eminim.. Eğer tek sorun bunlarsa bence sen de emin olabilirsin.. Nolucakki sen söyleyiver seviyorum özledim diye.. Bi de erkekler böyle yok efendim sen bana ilgisizsin beni sevmiyosunlara falan çok gıcık oluyolar..O sebeple sana önerim bunları konuşayım da düzelir falan gibi bi yanılgıya kapılma çünkü konuşmanın sonu ve daha sonraki hayatın pek umduğun gibi olmayabilir.. Hatta o konuşma sana olan sevgimden şüphen varsa ayrılalımlara bile gelebilir.. Bence bu kadar kafana takma bu konuları.. Genel olarak bu her evlilikte olan bişey.. Şahsen ben hiç 5+ yıllık evli olup her dakka özledim seviyorum diyen bi çift görmedim.. Boşuna kendini üzme derim

Bence beyefendi nişanlı ve sevgiliyken de böyleydi ama sevgililiğin verdiği durumla aşk ve sevgi sözcükleri ediyordu şimdi rutine dönmüş olabilir. Ona sorsanız evliliğinizin harika gittiğini diş ünü yordur ve mutludur eminim. Biz kadınlar çok fazla şey bekliyoruz sanırım.

Acaba kendi içinde sıkıntıları mı var, depresyonda vs olabilir mi. Yani sizi sevmemek değilde kendi yaşam sevinci azalmış olabilir mi. İş yerinde sıkıntılar yoğunluk vs. Hiç bunları konuşmayı denediniz mi. Mesela bize söylediklerinizi bu düşüncelerinizi direk kendisine söyleyince ne diyor.

Biraz umursamaz davranıcam hatta biraz dikkatini çekecek kadar
Bir kaç tavrımda değişiklik yapmayı planlıyorum bakalım işe yarayacak mı
Bu arada çok teşekkürler bütün yorumları okudum ve hepsinden bir şeyler çıkardım

Bence biraz şüphe bile uyandırabilirsiniz gerçekten işe yaradığını gördüm kendi hayatımda evli değilim tabi siz daha iyi bilirsiniz ama

Başbaşa yemeğe çıkarız en romantik geceyi de yaşarız ama mesela uyuyup uyanalım yarın yine fabrika ayarlarına döner diye düşünüyorum.
e böyle düşünme iyi düşün iyi olsun denemenin zararı yok bence

keşke deseler güzel olurdu ama nerde malasef benimkide söylemez ama en olamdık zamanda en mutsuz olduğum zamanda söyler 1 2 ay onunla idare ederim cıkarken öyle değildi her dakika aşkımlar canımlar yani erkeğe baskıyla bişiy yaptırılmıyo ve bunu sürekli dile getirmek onların düşüncesine göre saçmamı buluyorlar üşeniyorlamı anlamadım

İlk yorumu size yazdım. Sokak hayvanlarını da insanlar düşünüyor, öpüp okşuyor(ben mesela) size özel bir muamele olmadığını anlattım. Aşk ve sevgi kırıntılarıyla idare etmemeniz için rahatsız etmek istedim ve başarmışım. Ama diğerlerinin sizinle alakası yok. Ortaya yazılmış bir yoruma cevap verdim. Kişisel algılamayın.

bende 3 yıl olcak evliyim 2 yaşında oğlum var inanki sizinle ayn değil daha beterim.ve daha bugün öğle saatlerinde yine kavga ettik ve ben şimdi ağlamaktan öldürdüm kendimi ama boş asla asla hatasını kabul etmez gönül almayı bilmez içimde sevgiye dair en ufak bişey yok.bırakmadı ilgi yok sevgi yok.saygı gidiyor zaten ve severek evlendim nasıl evlendiysem resmen kör oldum sanki benim yasadıklarım dert oldu bana .sizin konuya gelince inanki değişmiyorlar umarım sizin düzelir allah yardmcınız olsun.

Hangi dizi bu acaba

Eşinizin aşkı sevgiye dönüşmüş.
Ama siz aşk yaşamak istiyorsunuz, oyüzden boşlukta hissediyorsunuz.
Yeniden kendinize aşık etmek mümkün mü bilmiyorum.
Ama biraz günlük rutinlerinizde minik değişiklik yaparak size olan ilgisini arttırabilirsiniz.
Yine de sonunda böyle monotonlaşabilir.
Olsun, geçirdiğiniz fazladan aşklı gün cebinizde kalır :)

Biz kadınlar ve erkekler birçok açıdan farklıyiz. Tabi istisnalar vardır o ayrı. Erkeklerde bir sure sonra bazı şeyler alışkanlığa dönüyor artık ve rahat modda takılıyorlar. Biz kadınlar ise daha duygusal olduğumuzdan mütevellit daha fazla beklenti içindeyiz. Ama inanin bazen erkekler dusunemiyor o inceliği. Bilerek ya da bilmeyerek. Farklıyiz çoğu yönden erkeklerle inanın çoğu iliskide/evlilikte yaşanan bir durum anlattiklariniz. Bence artık ağlamayin, karşınıza alın ciddi konuşun ve çözüme gidin. Ben çözüleceğini düşünüyorum.

Eğer kavga etmiyorsanız, seviyordur bence.
Çünkü iki tür evlilik var: sevgi evliliği-kavga evliliği.

On gün sonra tam 9 yılı geride bırakmış olacağım

Evlendikten 3 ay sonra hamile kalmıştım çocuk olduktan sonra düşman gibiydik kavga dövüş bağır çağır ne sevgi ne aşk hiç bişey kalmadı bizde

Sonra evliliği bitorebilecek derecede sorunlar yaşadık ama bu vesileyle öyle sımsıkı baglandikki birbirimize eskisinden daha çok sever olduk

Şimdi 3. Çocuğum kucağımda ama ne aşk kaldi ne sevgi herşey bitmiş boşlukta gibiyim
Ne sevgi sözcüğü nede canım cicim falan ara sıra sadece minikim diye seslenir(yani ismimin sonuna mmm ekler) o kadar

Seni seviyorum sozunu en son ne zaman duydum bilmem

Gecem bı kere eskiyen bı kıyafetini giyme artık diyenler oldu 1.minik ikincide bu kıyafet asla vezgecmem minikten sonra gelir dedi
Uzun zamandır duyduğum iltifatta(iltifat denirse tabi) buydu
Bu aralar yine problemlerimiz var
Ama bazen evliliği çocuklar yürütüyor
İlgi sevgi vermesede eş çocukların gulumsemesi yetiyor insana ...
Diyeceğim o ki ne kadar beklersen bekle eşler ya işi düşerse ya sucluysa yada aldtiyorsa sevgi sozcuklerine SIĞINIYOR lar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…